E H S A N N
Registered User
- نوشتهها
- 1,447
- لایکها
- 143
سلام
دوستاني كه فروشگاه دارن لطفاً بگن الان پرفروش ترين محصولات چيا هستن ؟؟
دوستاني كه فروشگاه دارن لطفاً بگن الان پرفروش ترين محصولات چيا هستن ؟؟
سلام.
همونطور كه گفتي الان اشباع شده بازارش.
به نظرم همون آوا سي دي رو سرو سامون بدي خيلي بهتره... در هر صورت من حمايت مي كنم![]()
ممنون ازتون
دوستان عزيز اگه يه سيستم سالم و دور از كلاهبرداري ميخوان نظر بدند !
تعداد حمايت كنندگان به 10 نفر برسه يك سيستم سالم و بي نقص ميارم بالا !![]()
اگه خواستي كليكي راه بندازي فقط با سايت هاي معتبر كار كن.
مي خوام بگم كه يه سيستم نو راه بنداز كه نباشه .
فقط سايت هاي آشنا رو وارد سيستم كن و در عوض سود خوبي بده بهشون !![]()
حداقل پرداختش چقدر هست؟ من موافقم چون قبلن با نود کلیک کار کردم و واقعا ازش راضی بودم ولی حیف که زود تعطیل شد واقعا سیستم صادق و مطمئنی بود
Shemshad، به نظر من سیستمی که به وبمستر هاش احترام بزاره این رابطه دوطرفه خواهد بود و پشتیبانی خواهد شد
شما هم موفق خواهی شد حتما
سلام
دوستان به نظرتون بنر هاي زر كليك مي تونه باعث قيل/طر شدن سايت بشه ؟ بعضي بنرهاش خيلي خطري مي زنن مثل عطر محرك![]()
پيشنهاد بدي نيس
تا اينجا 3 نفر از عزيزان اعلام حمايت كردند . 7 نفر ديگه اعلام كنند يه سيستم فوق العاده راه اندازي ميكنيم .
موفق و سربلند باشيد .![]()
كاربرايي مثل من تو اين تاپيك مثل روح مي مونن ... اصلا انگار نيستيم !
فقط دارم براي خودم پست ميدم :hmm:
این تایپک فقط شده چت برای چند نفر و اصلا اسم بررسی باید از اسم این تایپک برداشت
خوب یه نظر در مورد سیستم کلیکی ما به سبک جدید بده که چت نشه
ميگم نظرت چيه من تو هم با هم چت كنيم ؟ چطوره ؟من و خیلی از دوستان دیگه در مورد سیستم های کلیکی موجود سئوال هایی پرسیدیم که جواب داده نشد
ولی دارید برای سیستمی که هنوز درست نشده یار گیری میکنید ؟
هر دوکنار هم خوبه نه اینکه همه سئوالات رو چشم پوشی بشه
اولویت با سیستم هایی کلیکی موجوده
یه مشکلی که جدیدا با اکسین ادز دارم اینه که هر کد لوگوی میزارم بازرم کد لوگو خودشونه یعنی بر طبق موضوعی که من انتخاب میکنم نیست ! برای همه اینجوریه ؟
ميگم نظرت چيه من تو هم با هم چت كنيم ؟ چطوره ؟
تا الان من و تو اعلام امادگي كرديم براي چت ...
به 10 نفر ديگه نيازمنديم ! ... نه 10 تا زياده ، خودمون كه دو نفريم سه نفر ديگه هم پيدا كنيم بشيم 5 نفر . خلاصه به 3 نفر ديگه نيازمنديم .
آره دقیقا ، نوشته تبلیغات هوشمند منظورش همینه دیگه . البته هیچ ربطی به موضوع و هوش نداره و به نوعی چون براشون سود آوری زیادی دیگه نداره ، مجبورند که تبلیغات ثابت رو حذف کنند و تصادفی بگذارند . چون برخی تبلیغات کلیک خوری بالایی داشتند ولی فورشی نداشتند مثل آموزش های قبل از ازدواج که بنر پرکلیکی بود ولی فروشی نداشت. اولویت بیشتر نمایش دادن تبلیغات هم با اسپانسر هایی که بیشتر پول دادند به سیستم . مثلا دقت کرده باشی بیشترین بنری که نمایش داده میشه مربوط به کارتون هاست.
من و خیلی از دوستان دیگه در مورد سیستم های کلیکی موجود سئوال هایی پرسیدیم که جواب داده نشد
ولی دارید برای سیستمی که هنوز درست نشده یار گیری میکنید ؟
هر دوکنار هم خوبه نه اینکه همه سئوالات رو چشم پوشی بشه
اولویت با سیستم هایی کلیکی موجوده
ميگم نظرت چيه من تو هم با هم چت كنيم ؟ چطوره ؟
تا الان من و تو اعلام امادگي كرديم براي چت ...
به 10 نفر ديگه نيازمنديم ! ... نه 10 تا زياده ، خودمون كه دو نفريم سه نفر ديگه هم پيدا كنيم بشيم 5 نفر . خلاصه به 3 نفر ديگه نيازمنديم .
خب جمعا 1-2 نفر از دوستان مثل totti دارن سيستم هارا بررسي ميكنند و سوالاتتون را جواب ميدند كه يكمي صبر كنيد جواب سوالتون راميگيريد لازم نيست همش پست بديد بگيد چي شد چي شد جواب من!:blink:
دوست عزیز بهتره شما هم یه نگاه به پستها خودتون تواین تایپک بندازید
بنده هم جز نفراتی بودم که به سیتم شما نطر دادم و ارزوی موفقیت کردم براتون
این حرف درستیه که ادم بگه چون یکی جواب میده مابقی برای خودشن سر یک موضوع چت کنند . اگه تک موضوع هست میتونید جاهای دیگه چت کنید
من برای جواب خودم هی پست ندادم شما برای یارگیری پست میدید
خوبه که همه احترام همو نگه دارند