agha in mored chie ke alan daran axare site ha ro filter mikonan site ma ham filter shod . chejuri bayad az filter daresh biyarim ? kasi midune? lofan javab bedid
اتفاقا آشنا هم دارم تو رفع فیتر اما باز من فیتر میشم عجیبه
agha in mored chie ke alan daran axare site ha ro filter mikonan site ma ham filter shod . chejuri bayad az filter daresh biyarim ? kasi midune? lofan javab bedid
اتفاقا آشنا هم دارم تو رفع فیتر اما باز من فیتر میشم عجیبه
یکی از کدها را بردار تو سایت بذار
. ولی کد را باید خط اول ایندکس.پی اچ پی بگذاری. خودش میدونه کجا قرار بگیره.
اگر قالب شما اچ تی ام ال است بالای DOCTYPE
باز سایت فروشگاه ما فیل شد رفت![]()
من کد رو قرار دادم ولی قالب رو به هم میریخت . یعنی هرکجای قالب از ایندکس پی اچ پی گرفته تا هدر و فوتر و پلاگین تبلیغ و ... قرار دادم . خودش میرفت بالای صفحه ولی فول اسکرین نمایش داده میشد یعنی بنر وسط و دو طرفش تمام بالای سایت رو میپوشوند که هدر سایت دیگ میرفت زیر تبلیغ.
من یک مقدار در کد خودم تغییرات ایجاد کردم و مرتبش کردم تا دقیقا بالا سمت چپ در کنار تبلیغ متنی اکسین ادز قرار بگیره و شناور باشه . فکر نمیکنم مشکلی باشه حالا اگر باز هم به نظرت مشکلی هست اطلاع بده تا درست کنم .
موفق باشی ...
درود
آگهی تازه ای در سامانه ی مهین هیتس آمده که برای آگاهی دوستان آن را اینجا می گذارم :
با سلام و احترام خدمت تمامی کاربران میهن هیتس در حال حاظر به دلیل ضعف در اسکریپت سایت قادر به گرفتن عضو جدید نیستیم اما سعی داریم ابتدا به صورت کامل با پرداخت برخی از پورسانت های دوستان که عقب افتاده است و سپس با ارتقای سیستم و راه اندازی و ورژن جدید آن دوباره در خدمت شما عزیزان باشیم تمامی دوستانی که پورسانت انها تا به حال عقب افتاده است و یا هر دلیل با سیستم مشکل دریافت داشته اند میتوانند درخواست خود را ایمیل زیر بزنند در حال حاظر تمامی افرادی که در سیستم فعالیت میکنند میتوانند به فعالیت خود ادامه دهند و تا ارتقای سیستم بقیه افراد هم میتوانند از سیستم استفاده کنند فعلا در حال حاظر کسب رضایت کاربران قبلی در اولویت نسبت به گرفتن کاربر جدید قرار دارد
چرا فروشگاه که بسته بشه فروش میشه صفر .ولی حالا یکاریش میکنیم.ازت تخفیف میگیرم :-؟؟
من سایتو نگاه کردم بنر ها بد جایی هست :lol: یعنی هر کی میاد حتما کلیکرو کرده :lol:
توی ایندکس. پی تچ پی اگر بذاری نباید مشکلی باشه. اینو ببین
pixbaz.com
چه خشگل گذاشته :blink:
اگر مثل این کنی که نور الا نوره . فعلا تبلیغات هاستینگ رو گذاشتم ببینم چی میشه.
در مورد میهن هیتس این ترفندشه میبینه همه تبلیغاتشو حذف کردن داره با این کارش یه شوک میده که یه عده افراد ساده باز تبلغات رو فعال کنن !!خب من هرجا قرار دادم یا روی منوهای می افتاد یا روی تبلیغات دیگه . این سایته هم که گفتی جاش منظمه ولی روی همه منوها و کادر ثبت نام و ... رو پوشونده . قالب من هم با این فرق داره . من بخاطر مشکل هاستینگ مجبور شدم قالبم رو حتی الامکان سبک بگیرم که فقط یه عکس زیر 10 کیلوبایت بالای هدر باشه و بقیش از تیبل همرنگ استفاده کردم برای روزهای پربازدید که به سرور فشار نیاد. اگر تبلیغت رو بزارم سمت چپ یا روی لوگو رو میپوشونه یا می افته روی تبلیغات اسپانسر و سایرین.
اون قسمت که الان گذاشتم تا پایین خالیه و حتی منو ها رو هم نمی پوشونه .
راستی فکر نکنم هرکس بیاد روش تبلیغ کلیک کنه ، باز تبلیغ جذابی بود یه چیزی . هاستینگ رو کسی کلیک نمیکنه مگر اینکه کمی سر رشته داشته باشه . حالا شاید اون یکی بنرت که کسب درآمد باشه کلیک خور داشته.
درباره تخفیف هم ! الان از دیروز تا این لحظه که من دیدم 215 کلیک داشتم در حالیکه حدود 2500 تومن اضافه شده . اگر طبق گفته خودت هر کلیک رو 25 حساب میکردی باید 5000 تومن میشد ولی نصف این شده . پس الان هر کلیک رو برای من 12. 13 تومن داری حساب میکنی و بازم تخفیف بدم ؟![]()
ولی حالا از همه این حرفا گذشته ، قبلا هم گفتم من راضی نیستم شما ضرر کنی یا سایر دوستان ، اگر احساس میکنی بازخورد نداره ، بگو تا برش دارم چون سایت من بیشتر مطالب اجتماعی داره و مخاطب عام. من خودم بیشترین فروشم از ایران مارکت سنتر که تبلیغاتش رو در سایتم و در پست های مختلف بصورت مطلب با تگ و ... حتی قرار دادم ، از افزایش قد و تست کنکور و اپیلاتور و روغن مورچه و ازا ین جور چیزاست...
موفق باشی ...
در مورد میهن هیتس این ترفندشه میبینه همه تبلیغاتشو حذف کردن داره با این کارش یه شوک میده که یه عده افراد ساده باز تبلغات رو فعال کنن !!
این صحبتایی هم که داره اینجا میشه (تبلیغات شناور)فکر کنم چیزای شخصه و باید از طریق ایمیل انجام بشه نه اینجا!! البته با کمال احترام
آره موافقم .
ولی اینقدر کار و گرفتاری هست بخایم همش ایمیل بزنیم و ... سخته . دیگه شما باید ببخشید . اینجا بچه های خودمون هستن و همه همدیگر رو درک میکنن.
لطفا مشکلاتتون رو توی PM با هم حل کنید نه اینجا
در صورت تکرار برخورد میشه
سلام اره بنر های گیف 25 تومانه که فعلا نیست به خاطره فیلتر. انشالله امروز باز میشه فلش 15 تومانه . دمت گرم از بابت تخفیف. کلیک خارجی هات x_X
زر کلیک این هفته هم پورسانتمون رو واریز کرد.:heart:
بله مال منو امروز واریز کرددر پرداخت زرکلیک تردیدی نیست . برای من که یک روز هم تابه حال تاخیر نداشته . البته معمولا 5 شنبه و جمعه واریز میکنه . برای شما امروز پرداخت کرد؟
راستی از دیروز بنرهای زرکلیک بصورت ضربدرنمایشداده میشه .
چنتا سیستم برای من واریز کردند ولی نمیدونم کدوم بوده!
یا کلیک ایران بوده
یا میهن هیتس
60 تومن چند روز قبل یک سیستم واریز کرد که ای کاش خبر بده خودش چون نمیدونم کی بوده .
20 تومن هم امروز که اون رو هم نمیدونم .
بله مال منو امروز واریز کرد
احتمالا مال بقیه رو هم واریز کرده چون تو اخبار سایتش زده که واریز شده
تو پنلت حتما ثبت شده اگه واریز کرده باشه
یعنی چی به صورت ضربدر نمایش داده میشه ؟!
واریزی اولت بوده از کلیک ایران؟آره الان دیدم . 19 تومن واریز کرده .
درباره باز نشدن بنر ها هم دیروز اینطور بود . یعنی اصلا سایت ایرانبلاگ که بنرها در اون آپ شده بود ، باز نمیشد. اما الان درست شده .
راستی کلیک ایران . تماما واریز کرد .
من فکر میکردم میهن هیتس 60 تومن رو واریز کرده ولی امروز دیدم کلیک ایران بوده .
واریزی اولت بوده از کلیک ایران؟
اگه اینجوری بوده حواصت باشه چون واریزی اولو کلکی ایران اون جور که من شنیدم انجام میده واسه جلب اطمینان ولی بعد...
خلاصه در مورد کلیک ایران دست به عصا برو جلو!!
من یه نکته جالبی در مورد کلیک ایران و میهن هیتس پیدا کردم اونم اینه که خیلی از تبلیغات کلیک ایران میره تو فروشگاه میهن هیتس!!!
فکر میکنید چه ارتباطی با هم دارن واسه من جالب بود البته خیلی وقته که به این صورته!!