shemshad_333
Registered User
وطن ادز و پایگان امروز واریز کردند .
ادز سنتر 24 هم اگه اشتباه نکنم شنبه واریز میکنه واسه منو هفته پیش واریز کرد ...
ادز سنتر 24 هم اگه اشتباه نکنم شنبه واریز میکنه واسه منو هفته پیش واریز کرد ...
ایران امیر عزیز ، تغییری در اسکریپت بوجود آوردین؟ سایت من تماما چپ چین شده منو ها و مطالب . مجبور شدم موقتا کد رو بردارم .
به نظرت بهتر نیست غیر شناور باشه تبلیغات؟
شناور فقط کلیک های بیهوده رو بالا میبره به نظر من . یعنی همه کلیک میکنند ولی خریدی در کار نیست.
یعنی خودت داری متضرر میشی .
من نمیگم مثل سابق سیستم کلیکی بگذاری ولی با سایت ها توافق کن و قیمت کلیک بده ، بعد خودشون هرجا که دوست دارن تبلیغ رو قرار بدهند .
به نظر من که همه میخوان درآمد بیشتری داشته باشند و در بهترین جاهم طبعا قرار میدهند تبلیغت رو .
سلام. اتفاقا از جایی که تبلیغ رو گذاشته بودی حال کردم همان وسطه
هم کلیک هات 3 برابر شده . هم قیمتا کمی متعادل شده. همان جوری بگذار عیب نداره. دیگه فروش محصول برای من مهم نیست . با این اوضاع فیل .
همان جوری ادامه بده اگر راضی هستی . چون من راضیم . درسته کلیک ها افزایش پیدا کرده اما خوبه . یا علی
راستی نمیشه کاری که محدوده حرکتی داشته باشه ، مثلا به سمت چپ و راست حرکت نکنه و فقط بالا و پایین بره؟
اینکه که گفتی یعنی چه !!!:blink:
الان خوب بود دیدم. بازدید سایت از اسکریپتته نه؟ به من هم بده
راستی جاتون خالی امروز روز خوبی بود . رفتیم جنگل![]()
.
ها ای که گفته بیدم یعنی ای که:
ببین الان شناور به سمت بالا و پایینه همزمان به حرکت دادن اسکرول بار درسته؟
ولی وقتی صفحه رو از حالت فول اسکرین خارج میکنم ، همزمان با کوچک کردن صفحه از کناره ها ، تبلیغ به سمت چپ یا راست هم حرکت میکنه که ممکنه روی نوشته ها بیافته . میشه کاری کرد اینطور نشه؟ یعنی فقط به سمت بالا و پایین شناور باشه.
من یکی از نمایش دهندگان تبلیغات ادزسنترم . نمی دونم چرا وقتی اسم کاربری و رمزمو می دم نمی تونم وارد شم .
پيشنهاد بدي نيست ! راجبش فكر ميكنم و پيشنهاد شمارا به نحو احسن اجراش ميكنم.
ممنون ازت
راجب حداقل پرداخت فكر نكردم فعلا! ولي تعريف نباشه سابقه من در نودكليك و گروه تجارت الكترونيك براي كاربران اثبات شده و از لحاظ پرداخت و ... كاملا خيالتون راحت باشه .
در ضمن نود كليك به دوست عزيزم جناب اقاي ارمي فروخته شده كه به زودي سيستم جديد را افتتاح ميكنند و بنده هم به عنوان دوست به ايشون كمك ميكنم . با شناختي كه ازشون دارم كاملا از همه لحاظ تاييد ميشند.
قطعا همينطوره ... به عقيده من يكي از مهمترين چيزها براي سود بيشتر و بالا كشيدن سيستم رابطه دوستانه مدير با كاربرانش و پشتيباني عالي هست :happy:
ممنون ازتون.
تا اينجا 3 نفر از عزيزان اعلام حمايت كردند . 7 نفر ديگه اعلام كنند يه سيستم فوق العاده راه اندازي ميكنيم .
موفق و سربلند باشيد .![]()
دوستان من مي خوام از اين ادز سنتر استفاده كنم ولي مشكلم اينه كه قالب سايتم بهم ميريزه و نوشته ها بزرگ ميشن (براي حل اين مشكل هر كاري بگيد كردم ، حتي اومدم بنرها رو تو يه فايل htm انداختم نمايش بده تا بتونم به صورت دستي چند تا شو بزارم تو سايت ولي اجاره راست كليك نميده) ، بنرهاي ادزسنتر خيلي خوبن و اونجور نيستن كه باعث فيل/تر شدن سايت بشن ولي بنرهاي زركليك همه خطري ان !
بالاخره ما بايد چيكار كنيم ؟ راه حلي وجود داره ؟![]()
من یکی از نمایش دهندگان تبلیغات ادزسنترم . نمی دونم چرا وقتی اسم کاربری و رمزمو می دم نمی تونم وارد شم .
دوستان من مي خوام از اين ادز سنتر استفاده كنم ولي مشكلم اينه كه قالب سايتم بهم ميريزه و نوشته ها بزرگ ميشن (براي حل اين مشكل هر كاري بگيد كردم ، حتي اومدم بنرها رو تو يه فايل htm انداختم نمايش بده تا بتونم به صورت دستي چند تا شو بزارم تو سايت ولي اجاره راست كليك نميده) ، بنرهاي ادزسنتر خيلي خوبن و اونجور نيستن كه باعث فيل/تر شدن سايت بشن ولي بنرهاي زركليك همه خطري ان !
بالاخره ما بايد چيكار كنيم ؟ راه حلي وجود داره ؟![]()