• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
وطن ادز و پایگان امروز واریز کردند .
ادز سنتر 24 هم اگه اشتباه نکنم شنبه واریز میکنه واسه منو هفته پیش واریز کرد ...

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ایران امیر عزیز ، تغییری در اسکریپت بوجود آوردین؟ سایت من تماما چپ چین شده منو ها و مطالب . مجبور شدم موقتا کد رو بردارم .

به نظرت بهتر نیست غیر شناور باشه تبلیغات؟
شناور فقط کلیک های بیهوده رو بالا میبره به نظر من . یعنی همه کلیک میکنند ولی خریدی در کار نیست.
یعنی خودت داری متضرر میشی .
من نمیگم مثل سابق سیستم کلیکی بگذاری ولی با سایت ها توافق کن و قیمت کلیک بده ، بعد خودشون هرجا که دوست دارن تبلیغ رو قرار بدهند .
به نظر من که همه میخوان درآمد بیشتری داشته باشند و در بهترین جاهم طبعا قرار میدهند تبلیغت رو .

سلام. اتفاقا از جایی که تبلیغ رو گذاشته بودی حال کردم همان وسطه :)

هم کلیک هات 3 برابر شده . هم قیمتا کمی متعادل شده. همان جوری بگذار عیب نداره. دیگه فروش محصول برای من مهم نیست . با این اوضاع فیل .
همان جوری ادامه بده اگر راضی هستی . چون من راضیم . درسته کلیک ها افزایش پیدا کرده اما خوبه . یا علی

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. اتفاقا از جایی که تبلیغ رو گذاشته بودی حال کردم همان وسطه :)

هم کلیک هات 3 برابر شده . هم قیمتا کمی متعادل شده. همان جوری بگذار عیب نداره. دیگه فروش محصول برای من مهم نیست . با این اوضاع فیل .
همان جوری ادامه بده اگر راضی هستی . چون من راضیم . درسته کلیک ها افزایش پیدا کرده اما خوبه . یا علی

سلام . کجا رو میگی؟ همون جایی که سری قبل بود؟ یعنی کنار تبلیغات متنی اکسین ادز؟ بالا سمت راست .

الان دوباره همونجا گذاشتم . توی اینترنت اکسپلورر 7 و فایر فاکس که مشکلی نداره (فقط صفحه باید فول اسکرین باشه تا روی مطلب نیافته ) که یک کد فول اسکرین هم گذاشتم توی هدر .
تبلیغ شما رو توی هدر گذاشتم و اولین چیزی که باز میشه کد شماست! :)
راستی نمیشه کاری که محدوده حرکتی داشته باشه ، مثلا به سمت چپ و راست حرکت نکنه و فقط بالا و پایین بره؟

Last edited:

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان یه سری محصولات هست به اسم گردنبند ماه تولد

و یک لوگویی هم داره که در بعضی از سایت ها هست که میپرسه متولد کدوم ماهی و 12 ماه موجوده برای کلیک

می خواستم ببینم چه سایتی این محصول رو برای وبمسترها گذاشته( به صورت کلیکی )
ممنون

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
راستی نمیشه کاری که محدوده حرکتی داشته باشه ، مثلا به سمت چپ و راست حرکت نکنه و فقط بالا و پایین بره؟

اینکه که گفتی یعنی چه !!!:blink:

الان خوب بود دیدم. بازدید سایت از اسکریپتته نه؟ به من هم بده :(

راستی جاتون خالی امروز روز خوبی بود . رفتیم جنگل :rolleyes:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه که گفتی یعنی چه !!!:blink:

الان خوب بود دیدم. بازدید سایت از اسکریپتته نه؟ به من هم بده :(

راستی جاتون خالی امروز روز خوبی بود . رفتیم جنگل :rolleyes:

سلام ، ممنونات ...

ها ای که گفته بیدم یعنی ای که: :D

ببین الان شناور به سمت بالا و پایینه همزمان به حرکت دادن اسکرول بار درسته؟
ولی وقتی صفحه رو از حالت فول اسکرین خارج میکنم ، همزمان با کوچک کردن صفحه از کناره ها ، تبلیغ به سمت چپ یا راست هم حرکت میکنه که ممکنه روی نوشته ها بیافته . میشه کاری کرد اینطور نشه؟ یعنی فقط به سمت بالا و پایین شناور باشه.

جنگل هم خوش بگذره . تهران هم مگه جنگل داره؟؟؟ :D یه چیتگره که اونم دست سازه! (دست کاشته)

بازدید سایتم از اسکریپته ؟
ای که وگفتی ای یعنی چه اونوقت؟؟؟
یعنی اسکریپتی گذاشتم که بازدید رو بالا ببره؟ نه برادر من ما برای بدست آوردن این بازدید (که زیاد هم نیست فعلا) ش ه ی د دادیم! :D
به جان خودم اگر همچین اسکریپتی هست ، من رو هم بی خبر نزارید :D چون شنیدم یه چیزایی ولی بعید میدونم همچین چیزی عملی باشه . چرا مثلا قبلا برخی سایت ها در یک یا دوصفحه سایتشون چند هزار لینک و کلمه بی ربط کپی میکردند که گوگل الان دیگه فریب نمیخوره و اصلا اون کار هم فقط بازدید اون صفحه رو بالا میبره نه سایت رو .
اتفاقا این هفته بازدیدم پایینه خیلی
ولی هفته بعد دوباره میره بالا!
سایت من بخاطر بروز بودن ، بازدیدش نسبتا خوبه . یعنی در روز چندین بار آپ میکنم . 1900 تا مطلب دارم ، 16 هزار تگ ، 600 دسته . هر صفحه 5 بازدید در روز هم داشته باشه ، به 10 هزار حداقل میرسه .
استفاده از تگ های مناسب و کلیدی هم موثره ، کدهای هدر سایتمم قابل فهم برای گوگله . نقش سایت و ... هم استاندارده.
فقط تبلیغاتم زیاده که دیگه چاره ای نیست! قالبم هم ظاهرش زیاد جالب نیست ولی بخاطر تبلیغات سبک کردم (زیر 40 کیلوبایت)

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
.

ها ای که گفته بیدم یعنی ای که: :D

ببین الان شناور به سمت بالا و پایینه همزمان به حرکت دادن اسکرول بار درسته؟
ولی وقتی صفحه رو از حالت فول اسکرین خارج میکنم ، همزمان با کوچک کردن صفحه از کناره ها ، تبلیغ به سمت چپ یا راست هم حرکت میکنه که ممکنه روی نوشته ها بیافته . میشه کاری کرد اینطور نشه؟ یعنی فقط به سمت بالا و پایین شناور باشه.

بدون شرح :-؟؟

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
کلیک ایران انگار پول بده نیست
20000 1389/2/21 - 06:55 1389/3/16 - 13:32

زمان ثبت و زمان تائید امروز هم 4/13

یعنی دوماه . میهن هیتس همینطور 47 بدهکار ولی انگار نه انگار

وطن ادز مورد قبوله ؟

shemshad_333

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان سایت ادزسنتر 24 موجودی منو واریز کرد لازم به ذکر است که من 2 بار از این سایت دریافتی داشتم که هر 2 بار منظم و به صورت کامل واریز کرد ... سیستم مطمئنی هستش و مشکلاتشم کاملا رفع شده ... ;)

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من یکی از نمایش دهندگان تبلیغات ادزسنترم . نمی دونم چرا وقتی اسم کاربری و رمزمو می دم نمی تونم وارد شم .

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
من یکی از نمایش دهندگان تبلیغات ادزسنترم . نمی دونم چرا وقتی اسم کاربری و رمزمو می دم نمی تونم وارد شم .

سلام . با مدیر مربوطه در ارتباط باش و نه اینجا . اینجا بحثش فرق میکنه :دی

از وبمسترها کسی عینک سه بعدی میخواد رو بنر کلیک کنه :دی

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
پيشنهاد بدي نيست ! راجبش فكر ميكنم و پيشنهاد شمارا به نحو احسن اجراش ميكنم.
ممنون ازت

راجب حداقل پرداخت فكر نكردم فعلا! ولي تعريف نباشه سابقه من در نودكليك و گروه تجارت الكترونيك براي كاربران اثبات شده و از لحاظ پرداخت و ... كاملا خيالتون راحت باشه .

در ضمن نود كليك به دوست عزيزم جناب اقاي ارمي فروخته شده كه به زودي سيستم جديد را افتتاح ميكنند و بنده هم به عنوان دوست به ايشون كمك ميكنم . با شناختي كه ازشون دارم كاملا از همه لحاظ تاييد ميشند.

قطعا همينطوره ... به عقيده من يكي از مهمترين چيزها براي سود بيشتر و بالا كشيدن سيستم رابطه دوستانه مدير با كاربرانش و پشتيباني عالي هست :happy:
ممنون ازتون.

تا اينجا 3 نفر از عزيزان اعلام حمايت كردند . 7 نفر ديگه اعلام كنند يه سيستم فوق العاده راه اندازي ميكنيم .

موفق و سربلند باشيد . ;)

منم هسما:happy:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان من مي خوام از اين ادز سنتر استفاده كنم ولي مشكلم اينه كه قالب سايتم بهم ميريزه و نوشته ها بزرگ ميشن (براي حل اين مشكل هر كاري بگيد كردم ، حتي اومدم بنرها رو تو يه فايل htm‌ انداختم نمايش بده تا بتونم به صورت دستي چند تا شو بزارم تو سايت ولي اجاره راست كليك نميده) ، بنرهاي ادزسنتر خيلي خوبن و اونجور نيستن كه باعث فيل/تر شدن سايت بشن ولي بنرهاي زركليك همه خطري ان !
بالاخره ما بايد چيكار كنيم ؟ راه حلي وجود داره ؟ :(

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من مي خوام از اين ادز سنتر استفاده كنم ولي مشكلم اينه كه قالب سايتم بهم ميريزه و نوشته ها بزرگ ميشن (براي حل اين مشكل هر كاري بگيد كردم ، حتي اومدم بنرها رو تو يه فايل htm‌ انداختم نمايش بده تا بتونم به صورت دستي چند تا شو بزارم تو سايت ولي اجاره راست كليك نميده) ، بنرهاي ادزسنتر خيلي خوبن و اونجور نيستن كه باعث فيل/تر شدن سايت بشن ولي بنرهاي زركليك همه خطري ان !

آدرس بده ببینیم.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

از مرورگر فایرفاکس استفاده کن ببین درست میشه؟
اسکریپتش بصورت ای جکس در همون قسمت لاگین میشه . زیر همون قسمت بارنگ سبز مینویسه برای ورود اینجا کلیک کنید.

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ببین مدیرش اجازه میده داخل فریم بگذاری تبلیغاتش رو؟
داخل فریم ، هیچ تاثیری در سی اس اس سایتت نداره . لودینگ سایتت رو هم نمیگیره .

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ادز سنتر 24 چه تاریخ هایی در ماه واریز میکنه؟ :blink:

m7h12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تبلیغات پارسیان کلیک را توی وبلاگم گذاشته بودم دیروز وامروز سایتشون برای من باز نمیشه تبلیغات رو برداشتم:(

کسی تا حالا از این پول گرفته

یکی یه سیستمی رو معرفی کنی که حداقل پرداختش کم باشه وحتما هم پول رو واریز کنه

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
ايشون (نام كاربري در پي تي vahid200 )‌هم پورسانت همكاري من را پرداخت نكرده بعد از گذشت چند ماه. هر روز يك وعده ميده و يك بهانه مياره. اخرين بار سه هفته پيش بود كه گفت واريز ميكنم اما تا الان نه واريز كرده نه جواب پي ام را ميده. دلم ميسوزه مبلغ چندانين نيست كه به خاطرش اينقدر بهانه مياره و الكي وعده ميده !
نميدونم بايد اينجا ميگفتم يا نه !

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . بچه ها من تصمیم دارم سرور سایتم رو عوض کنم! در صورت تمایل دوستان یا قیمت پلان بدهند و یا در صورت تمایل برای اسپانسر شدن در قبال بنر ثابت ، پیغام خصوصی بدهند.

به دلیل بازدید نسبتا بالا دو راه دارم که این یکی دوساله راه دوم رو انتخاب کردم.

1- VPS یا سرور مجازی بگیرم . که لطفا قیمت و پلان مناسب رو با توجه به تجربه ای که خودتون دارید و شرایط سایت من ، بفرستید.

2- در صورت تمایل یک شرکت هاستینگ در قبال قرار دادن یک بنر ثابت مجاز و استاندارد در ابعاد (120.240 و یا 480.60 پیکسل) در بهترین جای سایت به دلخواه خودش + یک بنر استاندارد دیگه در جایی که من تعیین میکنم (اینم اشانتیون! دی) . (پایین یا کناره های سایت) میزبانی سایتم رو برعهده بگیره که برای خودش هم خوب و مفیده .

اما مصرف سایت من:

بازدیدم متغیر بین 5 تا 50 هزار در روز . ولی بطور متوسط 15 هزار بازدید دارم .
در سایتم چیزی برای دانلود و ... ندارم و فقط فرمت تکست و نوشته متنی دارم.
سی ام اسم وردپرس هست و حجم قالب زیر 40 کیلوبایت.
میزان مصرف پهنای باند در ماه ، معمولا زیر 40 گیگ.
میزان فضای استفاده شده تا این لحظه 280 مگ و هر سال معمولا 100 مگ اضافه میشه که مربوط به نوشته های سایت هست.
حجم دیتا بیس: 50 مگ تا این لحظه. (بصورت فشرده زیر 7.8 مگه)
فقط این نکته رو یاد آوری کنم که در شرایط عادی یعنی وقتی بازدیدم بین 5 تا 12 هزار است ، میزان رم مصرفیم در حد استاندارد و حدود 200 . 300 مگه اما وقتی بازدید به بالای 20 هزار در روز میرسه و بیش از 500 نفر آنلاین در لحظه داشته باشم ، میزان رم مصرفیم 500 مگ رو بالا میزنه!
حالا اگر سرور شما توانایی پاسخگویی به این سایت رو داده اطلاع بدید .
نمیخوام دو روز بعد که بازدید بالا رفت ، یا اکانت رو ساسپند کنیدیا سایت رو دائون کنید. چون این یک ساله خیلی پول هاست دادم ولی بعد از مدتی معلوم میشه طرف یا خودش وی پی اس بوده یا رزیلر که وقتی تعداد سایت های روی سرورش زیاد میشه و اکانت بیش از حد میفروشه ، اکانت های سنگین تر رو مجبور میشه ساسپند کنه ./
منتظر هستم .

درصورت داشتن شرایط خاص ، پیغام خصوص بگذارید.

Last edited:
بالا