• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

m7h12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . بچه ها من تصمیم دارم سرور سایتم رو عوض کنم! در صورت تمایل دوستان یا قیمت پلان بدهند و یا در صورت تمایل برای اسپانسر شدن در قبال بنر ثابت ، پیغام خصوصی بدهند.

به دلیل بازدید نسبتا بالا دو راه دارم که این یکی دوساله راه دوم رو انتخاب کردم.

1- VPS یا سرور مجازی بگیرم . که لطفا قیمت و پلان مناسب رو با توجه به تجربه ای که خودتون دارید و شرایط سایت من ، بفرستید.

2- در صورت تمایل یک شرکت هاستینگ در قبال قرار دادن یک بنر ثابت مجاز و استاندارد در ابعاد (120.240 و یا 480.60 پیکسل) در بهترین جای سایت به دلخواه خودش + یک بنر استاندارد دیگه در جایی که من تعیین میکنم (اینم اشانتیون! دی) . (پایین یا کناره های سایت) میزبانی سایتم رو برعهده بگیره که برای خودش هم خوب و مفیده .

اما مصرف سایت من:

بازدیدم متغیر بین 5 تا 50 هزار در روز . ولی بطور متوسط 15 هزار بازدید دارم .
در سایتم چیزی برای دانلود و ... ندارم و فقط فرمت تکست و نوشته متنی دارم.
سی ام اسم وردپرس هست و حجم قالب زیر 40 کیلوبایت.
میزان مصرف پهنای باند در ماه ، معمولا زیر 40 گیگ.
میزان فضای استفاده شده تا این لحظه 280 مگ و هر سال معمولا 100 مگ اضافه میشه که مربوط به نوشته های سایت هست.
حجم دیتا بیس: 50 مگ تا این لحظه. (بصورت فشرده زیر 7.8 مگه)
فقط این نکته رو یاد آوری کنم که در شرایط عادی یعنی وقتی بازدیدم بین 5 تا 12 هزار است ، میزان رم مصرفیم در حد استاندارد و حدود 200 . 300 مگه اما وقتی بازدید به بالای 20 هزار در روز میرسه و بیش از 500 نفر آنلاین در لحظه داشته باشم ، میزان رم مصرفیم 700 . 800 مگ رو بالا میزنه!
حالا اگر سرور شما توانایی پاسخگویی به این سایت رو داده اطلاع بدید .
نمیخوام دو روز بعد که بازدید بالا رفت ، یا اکانت رو ساسپند کنیدیا سایت رو دائون کنید. چون این یک ساله خیلی پول هاست دادم ولی بعد از مدتی معلوم میشه طرف یا خودش وی پی اس بوده یا رزیلر که وقتی تعداد سایت های روی سرورش زیاد میشه و اکانت بیش از حد میفروشه ، اکانت های سنگین تر رو مجبور میشه ساسپند کنه ./
منتظر هستم .

درصورت داشتن شرایط خاص ، پیغام خصوص بگذارید.

یک راه بهتر هم است می تونی بری توی سایت bloghaa.com
ثبت نام کنی ودامنه ات رو روی وبلاگ نصب کنی اینم ورد پرسه

این طوری برات رایگان در میاد فقط ویرایش قالب نداره البته قبلا برای این کار یک مبلغی می گرفتن واجازش رو بهت می دادند نمی دونم الان هم این کار رو میکنند یا نه

راستی یه سول هم ازتون داشتم با این ورد پرس چطوری کار میکنید من یک بار یک وبلاگ با ورد پرس درست کردم خیلی طول میکشه تا صفحات قسمت مدیریتش باز بشه

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک راه بهتر هم است می تونی بری توی سایت bloghaa.com
ثبت نام کنی ودامنه ات رو روی وبلاگ نصب کنی اینم ورد پرسه

این طوری برات رایگان در میاد فقط ویرایش قالب نداره البته قبلا برای این کار یک مبلغی می گرفتن واجازش رو بهت می دادند نمی دونم الان هم این کار رو میکنند یا نه

راستی یه سول هم ازتون داشتم با این ورد پرس چطوری کار میکنید من یک بار یک وبلاگ با ورد پرس درست کردم خیلی طول میکشه تا صفحات قسمت مدیریتش باز بشه

سلام .
آره پیشنهاد خوبیه ، ولی برای سایت من زیاد مناسب نیست . ویرایش قالب هم نداره ! فایل های غیر از عکس رو اجازه آپلود نمیده ، مثلا من فایل گوگل مپ رو چیکارش کنم؟؟؟
برای همون وبلاگ نویسی خوبه .

وردپرس کمی سنگینه ، هم خودش (کنترل پنلش) هم سایت هایی که روش سوار میشن ، زیاد مصرف میکنند.

چیزهای غیر ضروری رو از تنظیمات صفحه اصلی حذف کن . مثل بازتاب و آخرین نظرات و .... اینطوری سریعتر باز میشه .

دارم سرور مجازی میگیرم .

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بی خیال . فردا صبح یه اکانت VPS قراره بگیرم.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من میزبانی میکنم تو بنر من رو بذار :دی

وضعیت سایتت را مشخص کن

ایکاش زودتر میگفتی چون سه روز قبل نوشتم هرکس خواست بیاد اسپانسر بشه .
دیگه vps گرفتم . (البته فعلا یک ماهه گرفتم ببینم چجوریه ساپورتشون)
وضعیت سایتم رو هم در پست قبلی گفتم از نظر بازدید و ...
2 ماه قبل کیمیا هاست گفت من اسپانسر میشم به شرط یکی دوتا بنر .
منم دوتا بنرش رو بهترین جای سایت گذاشتم . شرایط سایتمم گفتم .
اما به محض بالا رفتن بازدید سایتم اکانت رو بست!
4 روزه سایتم دائون شده و همه جا هم تعطیل! ، اینقدر معرفت نداشتن که حداقل صبر کنند تا روز غیر تعطیل همچین کاری کنند .
من در اکانت قبلیم رم 512 داشتم ولی 30 هزار بازدید رو ساپورت میکرد اما الان تا به 10 هزار بازدید میرسم اکانت رو میبندند!
خلاصه خودم سرور مجازی گرفتم و راحت شدم . فقط 4 روز سایتم دائون شد و جدا از ضررهای زیاد ، اعتبار و بازدید سایت از بین میره .

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
4 روزه سایتم دائون شده و همه جا هم تعطیل! ، اینقدر معرفت نداشتن که حداقل صبر کنند تا روز غیر تعطیل همچین کاری کنند .
من در اکانت قبلیم رم 512 داشتم ولی 30 هزار بازدید رو ساپورت میکرد اما الان تا به 10 هزار بازدید میرسم اکانت رو میبندند!
خلاصه خودم سرور مجازی گرفتم و راحت شدم . فقط 4 روز سایتم دائون شد و جدا از ضررهای زیاد ، اعتبار و بازدید سایت از بین میره .

رم من 32 گیگ است و 8 سی پی یو . اینقدر جا داره.و هر چند چند صد سایت رو سرور منه ولی هنوز جا داره.
سنگین ترین اکانت هم سیستم کلیکی ما است :دی

Last edited:

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326

hostdl چطوره؟ سایتهای پر بازدید پشتیبانی می کنه

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رم من 32 گیگ است و 8 سی پی یو . اینقدر جا داره.و هر چند چند صد سایت رو سرور منه ولی هنوز جا داره.
سنگین ترین اکانت هم سیستم کلیکی ما است :دی

ای کاش زودتر خبرم میکردی چون سه روزی میشه من نوشتم توی این تاپیک و اتفاقا خیلی هم لنگ بودم . حیف شد واقعا ...
حالا ایشالله از ماه بعد مزاحمت میشم . فعلا یه ماهه اکانت وی پی اس گرفتم .

الان هم که فعلا بدبختی از همه طرف ، همه جا تعطیله ، نیک هم تازه دامنه ام رو از نگاه روشن پارس به خودم انتقال دادن ، هنوز تایید نکردن . شانس من فراد و پس فردا هم تعطیل اعلام شده!.

عزیز دل برادر شما که همچین سروری داشتی چرا زودتر بهم خبر ندادی؟ من هر روز توی این یکی دو ماه دارم با سایتم ور میرم که بازدیدم بالای 20 هزار نره که سرور ساسپند نکنه اکانتمو .
از اسفند تا حالا 10 تا سرور عوض کردم . همه میگن وقتی بازدیدت بالاس بیش از 700 . 800 مگ رم مصرف میکنه سایتت!
همه منوها و پلاگین ها رو هم مجبور شدم ببندم .

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
ایران کلیک یک هفته هست که قراره پرداخت کنه
ولی نکرده
کسی میدونه چرا؟

mehdimoa

Registered User
لایک‌ها
0
ای کاش زودتر خبرم میکردی چون سه روزی میشه من نوشتم توی این تاپیک و اتفاقا خیلی هم لنگ بودم . حیف شد واقعا ...
حالا ایشالله از ماه بعد مزاحمت میشم . فعلا یه ماهه اکانت وی پی اس گرفتم .

الان هم که فعلا بدبختی از همه طرف ، همه جا تعطیله ، نیک هم تازه دامنه ام رو از نگاه روشن پارس به خودم انتقال دادن ، هنوز تایید نکردن . شانس من فراد و پس فردا هم تعطیل اعلام شده!.

عزیز دل برادر شما که همچین سروری داشتی چرا زودتر بهم خبر ندادی؟ من هر روز توی این یکی دو ماه دارم با سایتم ور میرم که بازدیدم بالای 20 هزار نره که سرور ساسپند نکنه اکانتمو .
از اسفند تا حالا 10 تا سرور عوض کردم . همه میگن وقتی بازدیدت بالاس بیش از 700 . 800 مگ رم مصرف میکنه سایتت!
همه منوها و پلاگین ها رو هم مجبور شدم ببندم .

دوست عزیز لازم نیست هاست عوض بشه این افزونه ها رو میگم نصب کن سایتت مثل ساعت فعال میشه

DB Cache

Delete-Revision باعث میشه ذخیره های اضافی که بعد از نوشتن هر مطلب درست میشه پاک شن البته باید هر هفته یک بار فعالش کنی

Optimize Database باید بعد از نوشتن مطلب فعال کن تا کوریهای اضافه رو پاک کنه

WP Super Cache خیلی مهمه

ادرس صفحات رو ی پیشفرض قرار بده منظورم /?p=6300

از تگ ها بیش از 5 تا در هر مطلب استفاده نکن

نظرات رو صفحه بندی کن

روی هر دیتا بیس فقط یک بار وردپرس رو نصب کن

با این کارها میتونی تو یه هاست معمولی 100 هزار بازدید روزانه داشته باشی

ولی کلا وردپرس زیاد فشار میاره بهتره با یه افزونه سایتت رو بدون تغییر ادرس صفحات به یک cms دیگه منتقل بشه

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
دوست عزیز لازم نیست هاست عوض بشه این افزونه ها رو میگم نصب کن سایتت مثل ساعت فعال میشه

DB Cache

Delete-Revision باعث میشه ذخیره های اضافی که بعد از نوشتن هر مطلب درست میشه پاک شن البته باید هر هفته یک بار فعالش کنی

WP Super Cache خیلی مهمه

نظرات رو صفحه بندی کن

ولی کلا وردپرس زیاد فشار میاره بهتره با یه افزونه سایتت رو بدون تغییر ادرس صفحات به یک cms دیگه منتقل بشه

:wacko::blink: WOWWWWWWW

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

DB Cache

WP Super Cache خیلی مهمه

نظرات رو صفحه بندی کن

سلام ، ممنون از راهنماییهات.
سایتم بالا بیاد حتما انجام میدم .
آدرس صفحاتم پیشفرضه.

البته درباره تگ ها ، من معمولا برای هر مطلب بیش از 50 تگ قرار میدم چون خیلی بازدید رو بالا میبره در موتورهای جستجو . صفحه بندی کامنت ها هم نصب کردم که بصورت ایجکس هست .
یکی از دوستان میگفا ارور مای اسکیو ال میده سایتت . یعنی بیشترین فشار از دیتابیس به سرور وارد میشه که اون افزونه های DB Cache

Delete-Revision
Optimize Database
WP Super Cache

که معرفی کردی رو نصب کنم ، با توجه به توضیحاتی که دادی ،سایت رو سبک تر میکنند.

من خودم همین تعداد بازدید رو با مامبو داشتم و هیچ مشکلی نبود .

در هر حال ، ممنونم از لطفت و راهنمایی هات .
موفق باشی ...

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
دوستان لطفاً تاپیک رو از مسیر اصلی منحرف نکنند

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام ، ممنون از راهنماییهات.
سایتم بالا بیاد حتما انجام میدم .
آدرس صفحاتم پیشفرضه.

البته درباره تگ ها ، من معمولا برای هر مطلب بیش از 50 تگ قرار میدم چون خیلی بازدید رو بالا میبره در موتورهای جستجو . صفحه بندی کامنت ها هم نصب کردم که بصورت ایجکس هست .
یکی از دوستان میگفا ارور مای اسکیو ال میده سایتت . یعنی بیشترین فشار از دیتابیس به سرور وارد میشه که اون افزونه های DB Cache

Delete-Revision
Optimize Database
WP Super Cache

که معرفی کردی رو نصب کنم ، با توجه به توضیحاتی که دادی ،سایت رو سبک تر میکنند.

من خودم همین تعداد بازدید رو با مامبو داشتم و هیچ مشکلی نبود .

در هر حال ، ممنونم از لطفت و راهنمایی هات .
موفق باشی ...

سلام میخوام پرداخت انلاین بگذارم تو سیستم. هر کی به حد نصاب رسید خودش اتوماتیک انتقال بده به حسابش!! 10 سال پیش سیستمهای خارجی این کارو میکردند همان لخظه انلاین من پول انتقال میدادم به ایگولدم!! به نظر شما طرح خوبی هست یا نه؟ فقط اگر هک بشه حساب بانکی خالی میشه :blink::blink::blink:

درضمن توتی یک بنر 468*60 هم بگذار
یعنی از دو بنر استفاده کن
نور الا نور میشه. اخر ماه هم درخواست بده. روز بخیر.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میخوام پرداخت انلاین بگذارم تو سیستم. هر کی به حد نصاب رسید خودش اتوماتیک انتقال بده به حسابش!! 10 سال پیش سیستمهای خارجی این کارو میکردند همان لخظه انلاین من پول انتقال میدادم به ایگولدم!! به نظر شما طرح خوبی هست یا نه؟ فقط اگر هک بشه حساب بانکی خالی میشه :blink::blink::blink:

سلام .

اینکه خیلی عالیه و طرح مبتکرانه ایه ، من 7 . 8 ساله نتورک کار میکنم و حرفت رو قبول دارم . البته اون ها با یه بانک مطمئن اینترنتی مثل ایگلد و پی پال کار میکردند که باید شماره حساب در ایگلد داشته میشدی که ایگلد جان حساب همه ایرانی ها از جمله من رو فریز کرد . برای من 300 دلارم پرید اون موقع .
درباره هک شدن هم ، مگر از چه سیستمی میخوای استفاده کنی؟
راستی اصلا همچین امکانی توی ایران هست؟ فکر کنم باید با بانک سامان و پارسیان هماهنگ کنی و مرچنت کد بگیری!
در هر حال ایده خوبیه اگر بشه اجرا کنی ، اولین سیستم کلیکی ایرانی خواهی بود که اینکار رو شروع کرده.

بنر 60.468 رو نمیتونم شناور بزارم چون روی مطلب رو میپوشونه . اگر بصورت عادی قرار بدم مشکلیه؟ چون توی قوانینت نوشتی حتما باید شناور باشه (ما همه که جونمون در وره واسه قانون!:D )

mehdimoa

Registered User
لایک‌ها
0

سلام جناب ایران امیر من تو سیستم شما عضوم ولی هر کاری کردم نتونستم بصورت شناور بزارم میشه بصورت ثابت تو سوتونهای سمت چپ و راست بزارم من سایت و وبلاگ زیاد دارم اگه تبلیغات متنی هم داشتید خیلی خوب میشد راستی اون سایتت دوستون adsenter24 کی فعال میشه الان 5 روز تعطیله

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب ایران امیر من تو سیستم شما عضوم ولی هر کاری کردم نتونستم بصورت شناور بزارم میشه بصورت ثابت تو سوتونهای سمت چپ و راست بزارم من سایت و وبلاگ زیاد دارم اگه تبلیغات متنی هم داشتید خیلی خوب میشد راستی اون سایتت دوستون adsenter24 کی فعال میشه الان 5 روز تعطیله

اسکریپت داخل کادر رو باید کپی و در کدی که در کادر سبزرنگ هست قرار بدی .

ادز سنتر 24 نوشته 3.4 روز تعطیله ، شاید رفته مسافرت این تعطیلات رو . من 2 هفته ای میشه درخواست واریز دادم که فعلا پرداخت نکرده.

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
ببخشید دوستان
میشه بگید با کلیک ایران چه کنیم؟
پورسانت رو واریز میکنه یا نه؟

بالا