سلام . بچه ها من تصمیم دارم سرور سایتم رو عوض کنم! در صورت تمایل دوستان یا قیمت پلان بدهند و یا در صورت تمایل برای اسپانسر شدن در قبال بنر ثابت ، پیغام خصوصی بدهند.
به دلیل بازدید نسبتا بالا دو راه دارم که این یکی دوساله راه دوم رو انتخاب کردم.
1- VPS یا سرور مجازی بگیرم . که لطفا قیمت و پلان مناسب رو با توجه به تجربه ای که خودتون دارید و شرایط سایت من ، بفرستید.
2- در صورت تمایل یک شرکت هاستینگ در قبال قرار دادن یک بنر ثابت مجاز و استاندارد در ابعاد (120.240 و یا 480.60 پیکسل) در بهترین جای سایت به دلخواه خودش + یک بنر استاندارد دیگه در جایی که من تعیین میکنم (اینم اشانتیون! دی) . (پایین یا کناره های سایت) میزبانی سایتم رو برعهده بگیره که برای خودش هم خوب و مفیده .
اما مصرف سایت من:
بازدیدم متغیر بین 5 تا 50 هزار در روز . ولی بطور متوسط 15 هزار بازدید دارم .
در سایتم چیزی برای دانلود و ... ندارم و فقط فرمت تکست و نوشته متنی دارم.
سی ام اسم وردپرس هست و حجم قالب زیر 40 کیلوبایت.
میزان مصرف پهنای باند در ماه ، معمولا زیر 40 گیگ.
میزان فضای استفاده شده تا این لحظه 280 مگ و هر سال معمولا 100 مگ اضافه میشه که مربوط به نوشته های سایت هست.
حجم دیتا بیس: 50 مگ تا این لحظه. (بصورت فشرده زیر 7.8 مگه)
فقط این نکته رو یاد آوری کنم که در شرایط عادی یعنی وقتی بازدیدم بین 5 تا 12 هزار است ، میزان رم مصرفیم در حد استاندارد و حدود 200 . 300 مگه اما وقتی بازدید به بالای 20 هزار در روز میرسه و بیش از 500 نفر آنلاین در لحظه داشته باشم ، میزان رم مصرفیم 700 . 800 مگ رو بالا میزنه!
حالا اگر سرور شما توانایی پاسخگویی به این سایت رو داده اطلاع بدید .
نمیخوام دو روز بعد که بازدید بالا رفت ، یا اکانت رو ساسپند کنیدیا سایت رو دائون کنید. چون این یک ساله خیلی پول هاست دادم ولی بعد از مدتی معلوم میشه طرف یا خودش وی پی اس بوده یا رزیلر که وقتی تعداد سایت های روی سرورش زیاد میشه و اکانت بیش از حد میفروشه ، اکانت های سنگین تر رو مجبور میشه ساسپند کنه ./
منتظر هستم .
درصورت داشتن شرایط خاص ، پیغام خصوص بگذارید.
یک راه بهتر هم است می تونی بری توی سایت bloghaa.com
ثبت نام کنی ودامنه ات رو روی وبلاگ نصب کنی اینم ورد پرسه
این طوری برات رایگان در میاد فقط ویرایش قالب نداره البته قبلا برای این کار یک مبلغی می گرفتن واجازش رو بهت می دادند نمی دونم الان هم این کار رو میکنند یا نه
راستی یه سول هم ازتون داشتم با این ورد پرس چطوری کار میکنید من یک بار یک وبلاگ با ورد پرس درست کردم خیلی طول میکشه تا صفحات قسمت مدیریتش باز بشه