• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

reza 206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کسی با www.webclick.ir کار کرده ؟؟ آیا پرداخت داره ؟؟
ادزسنتر24 هم که سایتش تعطیل شده پرداختی نداره احتمالا ...
غیر از toti کی از adscenter24 واریزی داشته؟؟ واریز میکنه؟؟
وب کلیک حساب منو صفر کرد..اعتراض که می کنی میگه احتمالا آی پی تکراری بوده!!
از ادرسنتر 3 مرتبه(هر دفعه 5 هزار تومن) دریافتی داشتم
یه مقدار کلیک ها رو کم تر از حد معمول حساب می کنه اما در کل راضی ام ازش

reza 206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من بلاخره متوجه نشدم کدوم سیستم بهتره !
بستگی داره...
یه سیستمی هست که کلیک ها رو کمتر شمارش می کنه اما در عوض توی کارش صداقت داره و به موقع پورسانت های وبمستر ها رو پرداخت می کنه..یه سیستمی هم هست که کلیک ها رو بیشتر از حد معمول شمارش می کنه اما در عوض یه ریال هم پرداختی نداره!!
من به شخصه تا اینجای کار زر کلیک www.zarclick.com رو بهترین می دونم و البته از ادرسنتر24 www.adscenter24.com هم خیلی راضی ام
راستی ادز سنتر یه اعلامیه داده ببینید!

باز هم سیستم برای مدتی ، طولانی تر از دفعه قبل تعطیل خواهد بود.امان از مسافرت که باز هم سبب سد ما سیستم رو برای مدتی تعطیل کنیم. از روز 4شنبه 30تیر به مدت 15-20 روز سیستم تعطیل خواهد بود. امیدواریم بعد از بازگشت بتوانیم با قدرت بیشتر به کارمون ادامه بدیم و سعی مکینیم مشکلاتی رو که چند هفته گذشته گریبان گیرمون بود رو تکرار نکنیم.

همونطور که در جریان هستید واریزهای 1-2هفته گذشته به موقع پرداخت نشد و اما تا امروز تمامی پرداخت هارو بجز 2-3 مورد تمام و کمال پرداخت کردیم و اون دو مورد هم سعی مکنیم در مسافرت و یا بعد از برگشت از مسافرت 100 درصد واریز کنیم.

سیستم به طور کامل در این مدت غیر فعال خواهد بود. پس لازم به برداشتن کدهای سیستم از سایتتون نیست. چون وقتی سیستم غیرفعال شود بنرها توی سایت های شما نمایش داده نخواهد شد ، بعد از بازگشت دوباره سیستم فعال خواهد شد و اتوماتیک دوباره همانند قبل بنرها به نمایش در خواهند آمد.

از اونجایی که در مسافرت دسترسی به اینترنت ندارم و امکان پاسخگویی از طریق ایمل و یاهو و…. نیست .اگر سوال یا مشکلی دارید به شماره 09377463485 اس ام اس بدین و یا تماس بگیرید.

دیگه فکر کنم همه چیز رو گفتم و حرفی باقی نمونده فقط امیدوارم سالم بریم و برگردیم که بتونیم دوباره در خدمت شما باشیم……. خدانگهدار تا 2هفته دیگه

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی داره...
یه سیستمی هست که کلیک ها رو کمتر شمارش می کنه اما در عوض توی کارش صداقت داره و به موقع پورسانت های وبمستر ها رو پرداخت می کنه..یه سیستمی هم هست که کلیک ها رو بیشتر از حد معمول شمارش می کنه اما در عوض یه ریال هم پرداختی نداره!!
من به شخصه تا اینجای کار زر کلیک www.zarclick.com رو بهترین می دونم و البته از ادرسنتر24 www.adscenter24.com هم خیلی راضی ام
راستی ادز سنتر یه اعلامیه داده ببینید!

باز هم سیستم برای مدتی ، طولانی تر از دفعه قبل تعطیل خواهد بود.امان از مسافرت که باز هم سبب سد ما سیستم رو برای مدتی تعطیل کنیم. از روز 4شنبه 30تیر به مدت 15-20 روز سیستم تعطیل خواهد بود. امیدواریم بعد از بازگشت بتوانیم با قدرت بیشتر به کارمون ادامه بدیم و سعی مکینیم مشکلاتی رو که چند هفته گذشته گریبان گیرمون بود رو تکرار نکنیم.

همونطور که در جریان هستید واریزهای 1-2هفته گذشته به موقع پرداخت نشد و اما تا امروز تمامی پرداخت هارو بجز 2-3 مورد تمام و کمال پرداخت کردیم و اون دو مورد هم سعی مکنیم در مسافرت و یا بعد از برگشت از مسافرت 100 درصد واریز کنیم.

سیستم به طور کامل در این مدت غیر فعال خواهد بود. پس لازم به برداشتن کدهای سیستم از سایتتون نیست. چون وقتی سیستم غیرفعال شود بنرها توی سایت های شما نمایش داده نخواهد شد ، بعد از بازگشت دوباره سیستم فعال خواهد شد و اتوماتیک دوباره همانند قبل بنرها به نمایش در خواهند آمد.

از اونجایی که در مسافرت دسترسی به اینترنت ندارم و امکان پاسخگویی از طریق ایمل و یاهو و…. نیست .اگر سوال یا مشکلی دارید به شماره 09377463485 اس ام اس بدین و یا تماس بگیرید.

دیگه فکر کنم همه چیز رو گفتم و حرفی باقی نمونده فقط امیدوارم سالم بریم و برگردیم که بتونیم دوباره در خدمت شما باشیم……. خدانگهدار تا 2هفته دیگه
اخه کسی که میخواد سیستم کلیکی بزنه نباید اول فکر اینجاشو بکنه که مثلا اگه بخوام دو هفته برم مسافرت این وبمستر های بد بخت باید چکار کنن؟!ایشون به نظر من اصلا صلاحیت داشتن سیستم کلیک رو نداره بببند از روز اول مدام سیستم قطع میشده الانم که ظاهرن اون مشکل حل شده حالا رسید به مسافرت خدا میدونی دیگه چی میخواد پیش بیاد!! اون وقت توقع دارن وبمستر هم بهشون اطمینان کنه خیلی خوشحالم که از روز اول با این سیستم همکاری نداشتم.(امیدوام متوجه شده باید که قصد توهین نداشتم و فقط واقعیت رو گفتم)

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام به دوستان وبمستر ایران امیر
1- پرداختی های ایران امیر تغییر خواهد کرد. علت این امر قرارداد از فرستنده به پارسپیک تغییر کرد.
پارسپیک روزهای 5 و 15 و 25 هر ماه پرداخت میکند. ما هم روز 6 .16و 26 به دوستان پرداختی میکنیم.

چون که پرداخت ما همیشه روز 15 و 30 ام بود بنده هم این رو به شما پرداخت خواهم کرد.
2- کلیک های خارجی هم محاسبه میشود و پولی هم کسر نمیشه.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان وبمستر ایران امیر
1- پرداختی های ایران امیر تغییر خواهد کرد. علت این امر قرارداد از فرستنده به پارسپیک تغییر کرد.
پارسپیک روزهای 5 و 15 و 25 هر ماه پرداخت میکند. ما هم روز 6 .16و 26 به دوستان پرداختی میکنیم.

چون که پرداخت ما همیشه روز 15 و 30 ام بود بنده هم این رو به شما پرداخت خواهم کرد.
2- کلیک های خارجی هم محاسبه میشود و پولی هم کسر نمیشه.

کلیک های خارجی هم محاسبه میشه؟ من برم آیپی چنجر نصب کنم :D

شوخی کردم . به سلامتی ایشالله ...

amin2009

Registered User
لایک‌ها
6
خب من اولین واریزیم رو از زرکلیک گرفتم.
نسبت به سیستم کلیکی های دیگه بهتر هست (البته به نظر من)

reza 206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان من صفحات قبلی رو تا یه سرسری خوندم اما جواب سوالمو پیدا نکردم
کسی در مورد سیستم باران تک اطلاعاتی نداره؟؟
آیا واریزی دارن؟؟

بی ربط:برای انجام کاری نیاز به نرم افزار تغییر آی پی دارم
کسی لینک برای داونلود نداره آیا؟؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
کلیک های خارجی هم محاسبه میشه؟ من برم آیپی چنجر نصب کنم :D

شوخی کردم . به سلامتی ایشالله ...

سلام اونو متوجه میشویم اگر کسی ایپی چنجر بگذارد. چون حداقل 5 درصد مرد ایران از این چیز شکن ها دارند میان خرید میکنند.
برای چی گفتم 5 درصد چون موقعی که سایتم فیلتر شد بازدید از 15 هزار تا رسید به 500 تا!!! این یعنی زرشک
به پارس پیک ایمیل زدم میگویم بایستی این هفته 2 میلیون واریز کنید میگوید

"" باتوجه به تعداد بالای فروشگاه های عضو پارس پیک، امکان پرداخت چنین مبلغی وجود ندارد.""

اخه این یعنی چی بالاخره ما هم وبمستر داریم و باید پول این ها رو بدهیم. من همش از جیب میدهم و تا پارسپیک و یا فرستنده تسویه میکنه کلی از سود پولی ضرر میدهم این اصلا درست نیست!!!!

دستما هم به جایی بند نیست!!! اینا با سود پول ما کار میکنند یک اب هم میخورند روش!!!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
در پی گزارش هایی که از سیستم به صورت لحظه ای گرفته میشود کاربر گرامی
baharetehran
به علت تخلفات مبلغ 11 هزار تومان از 13 هزار تومان آن کاسته شد.
علت تخلف ای پی های نا متعارف- سایتهای نا متعارف که هیچگونه ورودی وجود ندارد. تعداد کلیک بیشتر نسبت به نمایش آن

سند ای پی ها و ورودی های سایت در تصویر زیر.
قرمز ها تخلفات و رنگ سبز صحیح ها میباشد.

i197776_takhalof.JPG

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من صفحات قبلی رو تا یه سرسری خوندم اما جواب سوالمو پیدا نکردم
کسی در مورد سیستم باران تک اطلاعاتی نداره؟؟
آیا واریزی دارن؟؟

بی ربط:برای انجام کاری نیاز به نرم افزار تغییر آی پی دارم
کسی لینک برای داونلود نداره آیا؟؟

اگر سیستم کلیکی هست که بی خیالش شو!
من در صفحه اول این تاپیک نوشتم که مدیران سیستم های کلیکی جدید قبل از جذب کاربر باید بیان و خودشون و تاریخ واریزی هاشون رو معرفی کنند و اگرنه ریگی توی کفششون هست .

البته میتونی خودت تستسش کنی ولی قطعا چند هفته دیگه میای پست میزنی و میگی فلان سیستم کلاهبرداره!

الان توی گوگل بزنی بررسی سیستم های کلیکی ، اولین صفحه همین تاپیک میاد .

برای انجام کار (خیره انشالله :D) ازنرم افزار hide my ip استفاده کن . البته سرعتش بی نهایت پایینه . لینکشو ندارم ولی از میهن دانلود میتونی دانلودش کنی با سریالش.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می گم زرکلیک چطوره؟،آخه صحبتی درموردش ندیدم.
البته برا من کلیکا رو کم می کنه نمی دونم برا شما هم همینطوره.

زرکلیک پرداخت هاش منظمه و هرهفته پرداخت میکنه . کلیک ها رو کامل میشمره ولی مبلغ 20 تا 40 درصد کلیک ها رو در روز محاسبه نمیکنه ، زمان پرداخت هم حدود یک چهارم از پورسانت کم میکنه .
سیستم متوسطی هست مثلا اگر از 100 نمره بدیم . 60 میگیره.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اونو متوجه میشویم اگر کسی ایپی چنجر بگذارد. چون حداقل 5 درصد مرد ایران از این چیز شکن ها دارند میان خرید میکنند.
برای چی گفتم 5 درصد چون موقعی که سایتم فیلتر شد بازدید از 15 هزار تا رسید به 500 تا!!! این یعنی زرشک
به پارس پیک ایمیل زدم میگویم بایستی این هفته 2 میلیون واریز کنید میگوید

"" باتوجه به تعداد بالای فروشگاه های عضو پارس پیک، امکان پرداخت چنین مبلغی وجود ندارد.""

اخه این یعنی چی بالاخره ما هم وبمستر داریم و باید پول این ها رو بدهیم. من همش از جیب میدهم و تا پارسپیک و یا فرستنده تسویه میکنه کلی از سود پولی ضرر میدهم این اصلا درست نیست!!!!

دستما هم به جایی بند نیست!!! اینا با سود پول ما کار میکنند یک اب هم میخورند روش!!!

ایران امیر عزیز به نظر من بهتره بجای اینکه سودت رو توی جیب این واسطه ها مثل پارس پیک و ... بریزی ، واسطه ها رو حذف کنی . یا از سیستم های معتبرتر مثل ایران مارکت سنتر استفاده کنی .
ایران مارکت سنتر کمی تاخیر داره در ارسال ها ولی برند معتبریه و یک ریال تا به حال پول وبمستر یا فروشگاه دار رو اینور و اونور نکرده .
درباره واریزی هم من که عجله ای ندارم و سایر دوستان هم انشالله همکاری میکنند تا تحت فشار نباشی و هروقت سودت رو گرفتی از پارس پیک ، واریز کنی .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در پی گزارش هایی که از سیستم به صورت لحظه ای گرفته میشود کاربر گرامی
baharetehran
به علت تخلفات مبلغ 11 هزار تومان از 13 هزار تومان آن کاسته شد.
علت تخلف ای پی های نا متعارف- سایتهای نا متعارف که هیچگونه ورودی وجود ندارد. تعداد کلیک بیشتر نسبت به نمایش آن

سند ای پی ها و ورودی های سایت در تصویر زیر.
قرمز ها تخلفات و رنگ سبز صحیح ها میباشد.

i197776_takhalof.JPG

این سایتش اصلا ایرانی نیست .

فکر نکنم بازدید خاصی هم داشته باشه!

به نظر من باید برای ثبت نام قانونی بگذاری که مثلا زیر 1000 یا حداقل 500 بازدید ، قبول نیست.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
کلیه پورسانتهای کاربران که درخواست داده بودند به حسابشان واریز شد

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562

reza 206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بالاخره دوستان موفق شدند پورسانتشون رو از میهن هیتس دریافت کنن؟؟الان 5 ماهه که به من پرداختی نداشته..مبلغ 45 هزار تومن
در ضمن جناب توتی ایران امکانش هست آدرس سایتتون رو داشته باشم؟

بالا