• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
عجب ... تایتل صفحه اصلی هم اگر نشون نمیده جدیدا یعنی تغییری در اسکریپت ایجاد شده و کد
<tite> عنوان سایت <title/>
از صفحه index.php حذف شده .
در هر حال فکر کنم یا باید صبر کنی تا برنامه نویست بیاد و دعا کنی اضافه خدمت نخوره :D
یا اینکه با همه تسویه کنی و اسکریپت و دیتابیس رو ریمو کنی و دوباره از نو نصب کنی و بگی همه دوباره ثبت نام کنند!
البته یه بک آپ از دیتابیس هم بگیری قبلش بد نیست .

راستی بابت تسویه حساب هم این دوره و هم دوره قبلی ، ممنونم :)

منم امیدوارم کارت همیشه برات سود آور باشه و کلیک ها منتهی به خرید بشن .

این کار هم کاردم. فایل ایندکس قبلی رو هم جایگزین کردم. نشد که نشد :)
اول دعا میکنم بهش تشویقی بدن زودتر برگزده بعد دعا میکنم اضافه خدمت نخوره:D
اولای کار قبل از اینکه سیستم رو آپدیت کنم قصد داشتم همین کار کنم. میخواستم از ham3d بگیرم . اما دیگه 100تومان دادم سیستم رو آپدیت کرد و پشیمون شدم. نزدیک به 250تومان تا الان برای همین سیستم داغون هزینه کردم :D
خواهش انجام وظیفه بود. ممنون منم امیدوارم. ( البته کلیک های شما اکثرا یکی از خصوصیاتشون همینه)

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
والا این دفعه خودم هم دلیلش رو نمیدونم. از دیشب سایت suspend شده. و برای اولین بار توی این مدت که روی سرور زیماهاست هستیم پشتیبانشون آنلاین نیست و تلفن هم جواب نمیدن. نمیدونم چرا!!!!
از روز اولی که سایت راه اندازی شده نزدیک به 5-6بار فقط سرور عوض کردم. چشم حتما اگر مشکل زیماهاست حل نشد به پیشنهادتون عمل میکنم.
یوزر شما چیه توی سیستم؟؟ این مشکل که نوشته ها بزرگ میشه بخاطر جاوا بودن کدهاست. ( برنامه نویس سیستم اینو گفته)
يوزر من ehsann هست ، قبلاً هم واستون پيغام ارسال كرده بودم .
راه حل اين مشكل چيه ؟

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
زر کلیک . ادز سنتر 2 تا شون پرداخت کردن

میهن هیتس . ایران کلیک هیچی 80 هزار پرید :(

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
يوزر من ehsann هست ، قبلاً هم واستون پيغام ارسال كرده بودم .
راه حل اين مشكل چيه ؟

چشم سیستم سرور که مشکلش برطرف شد یوزرتون رو چک میکنم .
راستی در مورد سایت هم عرض شود که اون موقع که ساسپند شده بود. مدیر زیماهاست گفتن که سایت حمله شده ( نمیدونم چکار سایت ما دارن آخه . 2بار تا الان هک کردن یبارم الان . خوبه همه پورسانت ها رو هم واریز میکنم وای به روزی که پرداخت نشه :D )
الان هم که سایت دایونه . گفتن سرور یه مشکل کوچیک داره که دارن رفعش میکنن.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این کار هم کاردم. فایل ایندکس قبلی رو هم جایگزین کردم. نشد که نشد :)
اول دعا میکنم بهش تشویقی بدن زودتر برگزده بعد دعا میکنم اضافه خدمت نخوره:D
اولای کار قبل از اینکه سیستم رو آپدیت کنم قصد داشتم همین کار کنم. میخواستم از ham3d بگیرم . اما دیگه 100تومان دادم سیستم رو آپدیت کرد و پشیمون شدم. نزدیک به 250تومان تا الان برای همین سیستم داغون هزینه کردم :D
خواهش انجام وظیفه بود. ممنون منم امیدوارم. ( البته کلیک های شما اکثرا یکی از خصوصیاتشون همینه)

حالا اومدیم و جنگ شد و این بنده خدا به فیض شهادت نائل اومد ؟؟؟! :D
اسکریپت های حامد بهتره ولی از اول باید اینکار رو انجام میدادی . البته لودینگ زیاد ربطی به اسکریپت نداره و به هاستینگ مربوطه . حالا هم فکرک نم مشکل از هاستت بوده که اکانتت رو ساسپند کردن . حتما به سرور فشار میاره .
بدبختانه من از وردپرس استفاده کردم برای سایت هام و حالا که بازدیدم زیاد شده ، 10 بار سرور عوض کردم و آخر سر مجبور شدم سرور مجازی بگیرم و ماهانه پول بدم ولی بازم رم و سی پی یو زیادی مصرف میکنه .
البته سیستمت داغون نیست و اسکریپت ایران امیر هم ، همینه . ولی پشتیبانیش انگار ضعیفه و پاسخگو نیست .

در هر حال بازم برات آرزوی موفقیت دارم .:)

Last edited:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
چشم سیستم سرور که مشکلش برطرف شد یوزرتون رو چک میکنم .
راستی در مورد سایت هم عرض شود که اون موقع که ساسپند شده بود. مدیر زیماهاست گفتن که سایت حمله شده ( نمیدونم چکار سایت ما دارن آخه . 2بار تا الان هک کردن یبارم الان . خوبه همه پورسانت ها رو هم واریز میکنم وای به روزی که پرداخت نشه :D )
الان هم که سایت دایونه . گفتن سرور یه مشکل کوچیک داره که دارن رفعش میکنن.
و ما هم چنان در انتظار رفع مشكل سايت هستيم ... :rolleyes:

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
حالا اومدیم و جنگ شد و این بنده خدا به فیض شهادت نائل اومد ؟؟؟! :D
اسکریپت های حامد بهتره ولی از اول باید اینکار رو انجام میدادی . البته لودینگ زیاد ربطی به اسکریپت نداره و به هاستینگ مربوطه . حالا هم فکرک نم مشکل از هاستت بوده که اکانتت رو ساسپند کردن . حتما به سرور فشار میاره .
بدبختانه من از وردپرس استفاده کردم برای سایت هام و حالا که بازدیدم زیاد شده ، 10 بار سرور عوض کردم و آخر سر مجبور شدم سرور مجازی بگیرم و ماهانه پول بدم ولی بازم رم و سی پی یو زیادی مصرف میکنه .
البته سیستمت داغون نیست و اسکریپت ایران امیر هم ، همینه . ولی پشتیبانیش انگار ضعیفه و پاسخگو نیست .

در هر حال بازم برات آرزوی موفقیت دارم .:)

:lol::lol: اصلا به جنگ فکر نکرده بودم:lol:
والا من فقط از سیستم 400تومانی حامد خوشم اومد:) اولای کار من اصلا قصدم این نبود تا این حد پیش برم:p گفتم یه سیستم رایگان استفاده کنم دیدم همه رایگانا مشکل دارم رفتم در و بر سیستم ارزون از صبا پی اچ پی استفاده کردم یکم یوزرا زیاد شد رفتم 100تومان دادم صبا پی اچ پی آپدیت کرد. 6بار سرور عوض کردم دیگه زورم میاد واقعیتش برای سیستم پول بدم :D
سیستم که بیش از حد استفاده میکنه رو سرور خوده صباپی اچ پی بودم هر 2روز یکبار سایتم رو میبست تا دیگه گفت برو رو یه سرور دیگه :D
سایتم که الان تعطیل شده بخاطر حمله افراد بیگانست ( DDos) بعد زیماهاست گفته که دیتاسنتر فرانسه اکانت رو بسته.
ایران امیر هم دقیقا از همین سیستم من استفاده میکنه اما اون یکمی از مشکلاتشو رفع کرده. منم سیستم رو دادم بهش که برام بهینه کنه بعد از یک روز که سر کارم گذاشت :D گفت سیستمت مشکل نداره.

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
و ما هم چنان در انتظار رفع مشكل سايت هستيم ... :rolleyes:

بالا هم گفتم دلیل چی بود. به سایت حمله ddos شده بود و دیتا سنتر فرانسه سایت رو بست و بعد از 2روز جواب تیکت رو دادن و گفتن که دیگه سایت رو باز نمیکنن و در کمال احترام بک آپ رو تقدیم کردن.
امروز از Pershe IT هاست میگیرم که بعد از کلی پرس و جو فهمیدم یکی از شرکت های برتر ایرانه و جزو برترین سرویس دهنده های جشنواره ...( یادم نیست اسم جشنواره :D ) . و قل دادن که سایت دائن نباشه و اگه قرار باشه کاری روی سرور انجام بدن نصفهشب انجام بدن که سایت دائن نباشه. و در صورتی که به سایت حمله بشه. سایت رو میبندم و دوباره باز میکنن.:happy:

به هرحال عذرخواهی میکنم بابت این تعطیلی ناخواسته. ( اما خودمونیما توی این 2-3 ماه گذشته خیلی تعطیلی داشتیماا:blush: )

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا هم گفتم دلیل چی بود. به سایت حمله ddos شده بود و دیتا سنتر فرانسه سایت رو بست و بعد از 2روز جواب تیکت رو دادن و گفتن که دیگه سایت رو باز نمیکنن و در کمال احترام بک آپ رو تقدیم کردن.
امروز از Pershe IT هاست میگیرم که بعد از کلی پرس و جو فهمیدم یکی از شرکت های برتر ایرانه و جزو برترین سرویس دهنده های جشنواره ...( یادم نیست اسم جشنواره :D ) . و قل دادن که سایت دائن نباشه و اگه قرار باشه کاری روی سرور انجام بدن نصفهشب انجام بدن که سایت دائن نباشه. و در صورتی که به سایت حمله بشه. سایت رو میبندم و دوباره باز میکنن.:happy:

به هرحال عذرخواهی میکنم بابت این تعطیلی ناخواسته. ( اما خودمونیما توی این 2-3 ماه گذشته خیلی تعطیلی داشتیماا:blush: )

فقط میتونم باهات ابراز همدردی کنم درباره سرور! من به یه غلطی کردم و به توصیه یکی از دوستانم گوش کردم و برای سایت جدیدم از وردپرس استفاده کردم ، در حالیکه قبلا از مامبو جوملا استفاده میکردم و اصلا نمیدونستم رم و سی پی یو چیه برای سرور . 40 تومن میدادم و یک سال استفاده میکردم! ولی الان
اینقدر پول سرور دادم که ...

اول نگاه روشن پارس گفت اگر بازدیدت زیر 20 هزار در روزه بیا ما سرور داخل ایران میدیم . خوبه و ... ولی بعد از یک ماه اکانتم رو بست . باز دم فرانسوی ها گرم که بک آپ دادن ، این میگفت بکاپ هم نمیدم بهت! خلاصه کم مونده بود کار به شکایت بکشه . خیلی بی ملاحظه هستن این نگاه روشن پارسی ها . فله ای هاست میفروشن ولی اصلا پشتیبانی نمیکنند و جواب نمیدند.

بعد رفتم یه سرور دیگه که اون هم بست اکانت رو .
بعد توی همین فروم ، کیمیا هاست گفت توی سایتت میخوام تبلیغ بزارم بصورت یکماه و پولی وبعد از مدتی گفت من اسپانسرت میشم به شرط بنر ، گفتم باشه ، بعد از یک ماه که بنر پولیش تموم شد و فقط بنری که برای اسپانسر بود مونده بود ، اکانت رو بست و گفت بیش از حد مصرف میکنی!
خدارو شکر بک آپ گرفته بودم و منتشون رو نکشیدم .

رفتم وی پی اس گرفتم با رم 512 که بعد از یک ماه دیدم همش رم 100درصد مصرف شده و دیگه جوابگو نیست .

ارتقا دادم و رم 1024 + سی پی یو کواد کور گرفتم .

الانم ووقتی یوزر هام بالای 100 نفر انلاین میشن ، رم 100درصد میشه و دائون میشه سرور!

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
فقط میتونم باهات ابراز همدردی کنم درباره سرور! من به یه غلطی کردم و به توصیه یکی از دوستانم گوش کردم و برای سایت جدیدم از وردپرس استفاده کردم ، در حالیکه قبلا از مامبو جوملا استفاده میکردم و اصلا نمیدونستم رم و سی پی یو چیه برای سرور . 40 تومن میدادم و یک سال استفاده میکردم! ولی الان
اینقدر پول سرور دادم که ...

اول نگاه روشن پارس گفت اگر بازدیدت زیر 20 هزار در روزه بیا ما سرور داخل ایران میدیم . خوبه و ... ولی بعد از یک ماه اکانتم رو بست . باز دم فرانسوی ها گرم که بک آپ دادن ، این میگفت بکاپ هم نمیدم بهت! خلاصه کم مونده بود کار به شکایت بکشه . خیلی بی ملاحظه هستن این نگاه روشن پارسی ها . فله ای هاست میفروشن ولی اصلا پشتیبانی نمیکنند و جواب نمیدند.

بعد رفتم یه سرور دیگه که اون هم بست اکانت رو .
بعد توی همین فروم ، کیمیا هاست گفت توی سایتت میخوام تبلیغ بزارم بصورت یکماه و پولی وبعد از مدتی گفت من اسپانسرت میشم به شرط بنر ، گفتم باشه ، بعد از یک ماه که بنر پولیش تموم شد و فقط بنری که برای اسپانسر بود مونده بود ، اکانت رو بست و گفت بیش از حد مصرف میکنی!
خدارو شکر بک آپ گرفته بودم و منتشون رو نکشیدم .

رفتم وی پی اس گرفتم با رم 512 که بعد از یک ماه دیدم همش رم 100درصد مصرف شده و دیگه جوابگو نیست .

ارتقا دادم و رم 1024 + سی پی یو کواد کور گرفتم .

الانم ووقتی یوزر هام بالای 100 نفر انلاین میشن ، رم 100درصد میشه و دائون میشه سرور!

احساس کردم داستان سایت خودمو دارم میخوندم:D شما زیماهاست رو هم یه امتحانی بکن . تا قبل از حمله ddosهیچ مشکلی نداشت و میگفت هرچقدر مصرف کنی مشکل نداره. تنها مشکل زیماهاست اینه که هرچی دیتاسنتر فرانسه میگه باید گوش کنه. :D

سایت هم باز شد. تیتل سایت هم اتوماتیک درست شد:D

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
احساس کردم داستان سایت خودمو دارم میخوندم:D شما زیماهاست رو هم یه امتحانی بکن . تا قبل از حمله ddosهیچ مشکلی نداشت و میگفت هرچقدر مصرف کنی مشکل نداره. تنها مشکل زیماهاست اینه که هرچی دیتاسنتر فرانسه میگه باید گوش کنه. :D

خداييش سايت شما بهترين سيستم كليكي ايرانيه :cool: ، اميدوارم ديگه براش مشكل نياد و البته شما هم نريد مسافرت :D
بنرهاي مناسب و استاندارد ، پرداخت حداقلي و كوتاه مدت ، راه اومدن با كاربر در جهت راحتي بيشتر اون و ... از مهم ترين عوامل برتري ادزسنتره . من اين مدت كه سايتتون در دسترس نبود رفتم تو سايت هاي سوران و اكسين ادز يوزر ساختم و بنرهاشون رو گذاشتم تو بلاگ ولي اصلاً از بنرهاشون راضي نبودم و همين كه سايت شما درست شد رفتمو بنرهاي شما رو جايگزين كردم ، :rolleyes: راستي اين امكان زير مجموعه گيري سايت شما درست كار مي كنه و ميشه زير مجموعه داشت و از زير مجموعه ها درامد كسب كرد ؟
چون اكثراً به سيستم زير مجموعه گيري سايت هاي كليكي ايراني اعتقادي ندارن و كسي از اين امكان استفاده نمي كنه ! ;)

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام . بدبختانه دوباره افرا وب هم اخطار داد که سایتت کل سی پی یو سرور رو داره مصرف میکنه و باید منتقلش کنی! :(

زیما هاست رو هم چک میکنم .
راستی چرا از ایران امیر استفاده نمیکنی؟
به من گفته بود سرورشون سی پی یو 8 هسته ای داره .
تا حالا استفاده نکردی؟

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
خداييش سايت شما بهترين سيستم كليكي ايرانيه :cool: ، اميدوارم ديگه براش مشكل نياد و البته شما هم نريد مسافرت :D
بنرهاي مناسب و استاندارد ، پرداخت حداقلي و كوتاه مدت ، راه اومدن با كاربر در جهت راحتي بيشتر اون و ... از مهم ترين عوامل برتري ادزسنتره . من اين مدت كه سايتتون در دسترس نبود رفتم تو سايت هاي سوران و اكسين ادز يوزر ساختم و بنرهاشون رو گذاشتم تو بلاگ ولي اصلاً از بنرهاشون راضي نبودم و همين كه سايت شما درست شد رفتمو بنرهاي شما رو جايگزين كردم ، :rolleyes: راستي اين امكان زير مجموعه گيري سايت شما درست كار مي كنه و ميشه زير مجموعه داشت و از زير مجموعه ها درامد كسب كرد ؟
چون اكثراً به سيستم زير مجموعه گيري سايت هاي كليكي ايراني اعتقادي ندارن و كسي از اين امكان استفاده نمي كنه ! ;)

آب شدم:blush: در مورد فریم هم شما هم میتونید بزارید . زیرمجموعه گیری هم راستیش اون 500تومان اول رو تست کردم و کار میکنه. زیرمجموعه شما تعداد کلیک هاش به 10تا که برسه 500تومان به حسابتون اضافه میشه و بابت هر کلیکی که داشته باشه 10تومان به حساب شما اضافه میشه. که قسمت اولش رو تست کردم اما قسمت دوم رو تست نکردم و قاعدتا باید کار بکنه.

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سلام . بدبختانه دوباره افرا وب هم اخطار داد که سایتت کل سی پی یو سرور رو داره مصرف میکنه و باید منتقلش کنی! :(

زیما هاست رو هم چک میکنم .
راستی چرا از ایران امیر استفاده نمیکنی؟
به من گفته بود سرورشون سی پی یو 8 هسته ای داره .
تا حالا استفاده نکردی؟

:D شما روز اول باشون شرط کن که اگه نتونن ساپورت کنن سایت رو هزینه رو کامل برگردونن. :rolleyes: ولی بنظر من همین هاستینگ های نامحدود برای شما مناسب باشه.
والا قبل از زیماهاست میخواستم برم از ایران امیر بگیرم اما بهم گفت که بهت هاست نمیدم :D چون سرور رو داغون میکنی و همه سایت ها دائون میشه. بعد گفتن خب vps بده . گفت vps که بدردت بخوره باید ماهانه 74تومان هزینه کنی براش ( خسیس 4تومنشم ننداخت:D ) من عین یه پسر خوب سرم رو انداختم پایین رفتم برا زیماهاست. الان اومدم پیشه پرشه هاست و بعدش دیگه نمیدونم پیشه کی برم :D
مشخصات سرور زیماهاست رو به علی دادم گفت خوبه کم نمیاره برای سایتت فکر کنم اونم سی پی یوش 8 هسته بود و دوتا رم داشت فکر کنم.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D شما روز اول باشون شرط کن که اگه نتونن ساپورت کنن سایت رو هزینه رو کامل برگردونن. :rolleyes: ولی بنظر من همین هاستینگ های نامحدود برای شما مناسب باشه.
والا قبل از زیماهاست میخواستم برم از ایران امیر بگیرم اما بهم گفت که بهت هاست نمیدم :D چون سرور رو داغون میکنی و همه سایت ها دائون میشه. بعد گفتن خب vps بده . گفت vps که بدردت بخوره باید ماهانه 74تومان هزینه کنی براش ( خسیس 4تومنشم ننداخت:D ) من عین یه پسر خوب سرم رو انداختم پایین رفتم برا زیماهاست. الان اومدم پیشه پرشه هاست و بعدش دیگه نمیدونم پیشه کی برم :D
مشخصات سرور زیماهاست رو به علی دادم گفت خوبه کم نمیاره برای سایتت فکر کنم اونم سی پی یوش 8 هسته بود و دوتا رم داشت فکر کنم.

مرسی که جواب میدی :)

زیما هاست کنترل پنل vps و هم میده؟

مطمئن باش هیچکس حاضر نیست یک ریال از پولی که گرفته رو برگردونه!

پس با این حساب ایران امیر فایده نداره . چون سایت من در ساعات پیک خیلی ram و cpu مصرف میکنه .
حالا به فرض 4 تومنشم مینداخت بازم 70 تومن در ماه زیاده .

حالا برای ایران امیر خصوصیفرستادم . ببینم نظرش چیه .
هم مبلغ قرار شده بگه و هم اینکه بجای بنرش رو بصورت شناور بزارم .

چون همین الان هم از همون یه بنر در ایران امیر بین 50 تا 70 تومن در ماه دارم ازش میگیرم .

علی کیه؟ :D رئیس سازمان استانداره؟:D

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
زیماهاست vps هم داره. اما فکر کنم vps که بگیری اگه خیلی مصرف کنی بازم کم میاره و مجبور میشی ارتقا بدی. من منظورم هاست نامحدود که به گفته خودشون هرچقر بخوای میتونی فضا و پهنای باند مصرف کنی.
بهترین کاری که شما میتونی انجام بدی اینه که شرکت های هاستینگ معتبر رو پیدا کنی و باهاشون صحبت کنی و وضعیت سایتت رو بهشون بگی.
زیماهاست یادمه 30روز برگشت پول داشت. همون هفته اول نمیدونم چی شد که قرار شد پول رو برگردونه که دیگه موندم رو سرورش و الان از یکماه گذشته :D
از ایران امیر که میگیری این موضوع رو باید بدونی که به هیچ وجه تخفیف نمیده :lol: ( الان شیر میشه بهت 50% تخفیف میده)
علی هم همین ایران امیر خودمونه:D

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
دوستان اگر سایت واقعا پربازدید دارید ما همیشه دنبال سایت های خوبی هستیم از لحاظ بازدید که مکان های تبلیغاتیشونو اجاره کنیم و نقدی پول تبلیغات رو پرداخت کنیم
میتونید در این رابطه به بنده پیغام خصوصی بزنید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
این همه تایپ کردم همش پرید!!:(
خلاصه ادز سنتر باید یک سرور اختصاصی بگیری .
1- سیستم کلیکی برای صبا پی اچ بی نیست بلکه امتیازش دست اونه
2- سیستم کلیکی توسط اقای زند از همکاران ایران امیر نوشته شده.و برای اپدیت باید از ما اقدام کنی.
3- با ماهی 70 هزار تومان سایت شما دون نخواهد بود حتی برای یک لحظه
4- به علت امنیت بسیار بالا این اسکریپت در شمارش کلیک ها خیلی رم و سی پی یو مصرف میشه و این است که سرور کم میاره. اما در سیستم های دیگر امنیت پایین و به جای ان از 10 کلیک 4 تا حساب انجام میشه. اما در اسکریپت ما حق و نا حق مشخصه . علت این که بعضی مواقع سایت ما سنگین میشه به خاطر این است. که اجاره سرور ما در ماه 900 هزار تومان است که برای تامین آن به 150 سایت میزبانی داده ایم که این باعث شده سرعت سایت پایی بیاید. البته یک سرور خالی نیز داریم با همین مشخصات که متاسفانه پس از انتقال اکثر ایرانی ها نمیدیند که مجبور شدم برگردم. شاید بعضی از سایتهای سنگینو انتقال دادم

Last edited:

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
این همه تایپ کردم همش پرید!!:(
خلاصه ادز سنتر باید یک سرور اختصاصی بگیری .
1- سیستم کلیکی برای صبا پی اچ بی نیست بلکه امتیازش دست اونه
2- سیستم کلیکی توسط اقای زند از همکاران ایران امیر نوشته شده.و برای اپدیت باید از ما اقدام کنی.
3- با ماهی 70 هزار تومان سایت شما دون نخواهد بود حتی برای یک لحظه
4- به علت امنیت بسیار بالا این اسکریپت در شمارش کلیک ها خیلی رم و سی پی یو مصرف میشه و این است که سرور کم میاره. اما در سیستم های دیگر امنیت پایین و به جای ان از 10 کلیک 4 تا حساب انجام میشه. اما در اسکریپت ما حق و نا حق مشخصه . علت این که بعضی مواقع سایت ما سنگین میشه به خاطر این است. که اجاره سرور ما در ماه 900 هزار تومان است که برای تامین آن به 150 سایت میزبانی داده ایم که این باعث شده سرعت سایت پایی بیاید. البته یک سرور خالی نیز داریم با همین مشخصات که متاسفانه پس از انتقال اکثر ایرانی ها نمیدیند که مجبور شدم برگردم. شاید بعضی از سایتهای سنگینو انتقال دادم

خلاصه الان روی سرور پرشه هاستینگم و اگه حمله ddos نشه به سایت مشکلی نداره.:rolleyes:
1- ما که از صباحی گرفتیم میگیم سیستم ماله صبا پی اچ پی. ما که آقای زند رو نمیشناسیم.
2- خوب بهشون بگو آگهی دهنده رو درست کنه هم سیستم خودت بدون مشکل بشه و هم ما بتونیم آگهی دهنده بگیریم :D
3- 74تومان :lol: شیطونه میگه بگیرم ازش بعد یک ثانیه سایت دائون بشه . کلشو بکنما :D
4- اوندفعه هم داشتی برام مثال میزدی میگفتی از هر 4کلیک یکی حساب میکنن.:D به عدد 4 مثل اینکه علاقه داری. الان این سیستم هایی که صباحی هم به ما داده مثله سیستم شما که آقای زند نوشته کلیک ها رو کامل میشماره؟ ( جونه خودم تا الان تست نکردم)

بالا