• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
سلام آفای ایران امیر.
من می خواستم این بنرهای شناور شما رو یزارم 120*240 چپ پایین ولی هر کار کردم نشد....
در ضمن با گذاشتم کد شما فونت سایت عوض می شه و خراب می کنه...
بعد درمورد این طرح پرداخت به ازای بازدید کجای سایتتون مس تونم بیش تر اطلاعات بدست بیارم؟

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
خلاصه الان روی سرور پرشه هاستینگم و اگه حمله ddos نشه به سایت مشکلی نداره.:rolleyes:
1- ما که از صباحی گرفتیم میگیم سیستم ماله صبا پی اچ پی. ما که آقای زند رو نمیشناسیم.
2- خوب بهشون بگو آگهی دهنده رو درست کنه هم سیستم خودت بدون مشکل بشه و هم ما بتونیم آگهی دهنده بگیریم :D
3- 74تومان :lol: شیطونه میگه بگیرم ازش بعد یک ثانیه سایت دائون بشه . کلشو بکنما :D
4- اوندفعه هم داشتی برام مثال میزدی میگفتی از هر 4کلیک یکی حساب میکنن.:D به عدد 4 مثل اینکه علاقه داری. الان این سیستم هایی که صباحی هم به ما داده مثله سیستم شما که آقای زند نوشته کلیک ها رو کامل میشماره؟ ( جونه خودم تا الان تست نکردم)

100 تا سایت تو رو همزمان ساپورت میکنم هیچ خیالی نیست . تو عزیزم خودت میدونی که کی و چی هستم !!!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام آفای ایران امیر.
من می خواستم این بنرهای شناور شما رو یزارم 120*240 چپ پایین ولی هر کار کردم نشد....
در ضمن با گذاشتم کد شما فونت سایت عوض می شه و خراب می کنه...
بعد درمورد این طرح پرداخت به ازای بازدید کجای سایتتون مس تونم بیش تر اطلاعات بدست بیارم؟

اگر مشکل هست در بالای کد قرار بده مشکل حل میشه . در بالای index.php
اگر مشکل پابرجا بود در ایفرم قرار بده

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان اگر سایت واقعا پربازدید دارید ما همیشه دنبال سایت های خوبی هستیم از لحاظ بازدید که مکان های تبلیغاتیشونو اجاره کنیم و نقدی پول تبلیغات رو پرداخت کنیم
میتونید در این رابطه به بنده پیغام خصوصی بزنید

بله من با شما 1 ماه کار کردم . به محض اینکه تاریخ تبلیغات پولی تون تموم شد و فقط تبلیغات در ازای هاستینگ مونده بود ، اکانتم رو بستید! اون هم در روزهایی که 4 روز پشت سر هم تعطیل بود و تا خرید وی پی اس جدید و انتقال سایت و ... یک هفته کشید و من کلی ضرر دیدم . در حالیکه قبلا صحبت کرده بودیم و شما گفته بودید هیچ مشکلی از نظر تامین هاستینگ سایتم ندارید!

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زیماهاست vps هم داره. اما فکر کنم vps که بگیری اگه خیلی مصرف کنی بازم کم میاره و مجبور میشی ارتقا بدی. من منظورم هاست نامحدود که به گفته خودشون هرچقر بخوای میتونی فضا و پهنای باند مصرف کنی.
بهترین کاری که شما میتونی انجام بدی اینه که شرکت های هاستینگ معتبر رو پیدا کنی و باهاشون صحبت کنی و وضعیت سایتت رو بهشون بگی.
زیماهاست یادمه 30روز برگشت پول داشت. همون هفته اول نمیدونم چی شد که قرار شد پول رو برگردونه که دیگه موندم رو سرورش و الان از یکماه گذشته :D
از ایران امیر که میگیری این موضوع رو باید بدونی که به هیچ وجه تخفیف نمیده :lol: ( الان شیر میشه بهت 50% تخفیف میده)
علی هم همین ایران امیر خودمونه:D

ادز سنتر عزیز . میخواستم از زیما هاست بگیرم و کلی با پشتیبانیش صحبت کردم و گفت میتونیم ساپورت کنیم و اتفاقا خیلی آدم مودب و خوش برخوردی بود و قرار شد بعد از افطار بیام و ثبت کنم اکانتم رو که بعد ازا فطار گفت فقط یک اکانت مونده بود و متاسفانه نیم ساعت قبل یکنفر اون رو ثبت کردم و تا پیکربندی سرور جدید 2 روز طول میکشه .

خلاصه رفتم از یه جا دیگه وی پی اس گرفتم و فعلا مشکلی ندارم و خیلی راضیم .

درباره اینکه گفتی نامحدود بگیر. منظور این ها از نامحدود ، هاست و پهنای باند هست نه رم و سی پی یو .
وی پی اس هم تقریبا نا محدود هست و هیچ وقت من میزان مصرف هاست و پهنای باندم به 10 درصد هم در ماه نمیرسه .

علی آقا هم گله . گل ...

درباره سایت خودت هم ، بازم تبلیغاتت دیر باز میشه . البته من داخل فریم گذاشتم و در سایتم مشخصه و دیگه تاثیری در سرعت بازشدن سایتم نداره . البته بعد از اینکه کل سایت باز شد و 2. 3 دقیقه گذشت ، تازه تبلیغاتت باز میشه .

ببین دیتابیست رو هر روز چند بار ریپیر . اوپتیمایز و چک کن .
حتما مشکلی هست ... حلقه ای در دیتابیس داره تکرار میشه که اینقدر مصرفت بالا رفته و یا دیر لود میشه .

نهایتا . یکبار که با یوزرهات تسویه کردی کلا پاک کن اسکریپت رو مجدد نصبش کن . ولی دیگه دیتابیس رو برنگردون و به همه بگو دوباره ثبت نام کنید .
بنر های اضافی و قدیمی رو هم پاک کن بره .
سبک کن سیستمت رو .

برات آرزوی موفقیت دارم ////

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
امروز از ایران کلیک این اومد:

با سلام و احترام واریزی ها در 3 الی 4 شهریور انجام خواهد شد لطفا حساب خود را به بانکهای ملی و صادرات تغییر دهید .

با تشکر

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
تقریبا نا محدود هست و هیچ وقت من میزان مصرف هاست و پهنای باندم به 10 درصد هم در ماه نمیرسه .

علی آقا هم گله . گل ...

حتما مشکلی هست ... حلقه ای در دیتابیس داره تکرار میشه که اینقدر مصرفت بالا رفته و یا دیر لود میشه .

نهایتا . یکبار که با یوزرهات تسویه کردی کلا پاک کن اسکریپت رو مجدد نصبش کن . ولی دیگه دیتابیس رو برنگردون و به همه بگو دوباره ثبت نام کنید .
سبک کن سیستمت رو .

سلام
پراختی ها سریعا انجام خواهد شد. مشکل بانک سامان مثل اینکه به این زودی ها حل شدنی نیست. حساب کاربران دستی به بانک ملی داده خواهد شد.

برای بهینه سازی این ها راه حلش نیست. سیستم نیاز به یک سرور اختصاصی دارد. وقتی بنرها به 100 هزار نمایش روزانه با کانکشنها غول اسا میده باید سرور بگیری

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
ادز سنتر عزیز . میخواستم از زیما هاست بگیرم و کلی با پشتیبانیش صحبت کردم و گفت میتونیم ساپورت کنیم و اتفاقا خیلی آدم مودب و خوش برخوردی بود و قرار شد بعد از افطار بیام و ثبت کنم اکانتم رو که بعد ازا فطار گفت فقط یک اکانت مونده بود و متاسفانه نیم ساعت قبل یکنفر اون رو ثبت کردم و تا پیکربندی سرور جدید 2 روز طول میکشه .

درباره اینکه گفتی نامحدود بگیر. منظور این ها از نامحدود ، هاست و پهنای باند هست نه رم و سی پی یو .
وی پی اس هم تقریبا نا محدود هست و هیچ وقت من میزان مصرف هاست و پهنای باندم به 10 درصد هم در ماه نمیرسه .

علی آقا هم گله . گل ...

درباره سایت خودت هم ، بازم تبلیغاتت دیر باز میشه . البته من داخل فریم گذاشتم و در سایتم مشخصه و دیگه تاثیری در سرعت بازشدن سایتم نداره . البته بعد از اینکه کل سایت باز شد و 2. 3 دقیقه گذشت ، تازه تبلیغاتت باز میشه .

سبک کن سیستمت رو .

پرشه هاستم جوابمون کرد :( تنها راه ممکن الان برای من سرور مجازی.
والا بنر ها رو انتقال دادم روی پرشین گیگ که شاید مصرف بیاد پایین اما فایده نداشت. دیروز تعداد بنرها رو نصف کردم.
نمیدونم چی کنم دیگه. الان 2تا راه تو ذهنم هست فقط یا سیستم رو واگذار کنم یا یه اسپانسر پیدا کنم. رک میگم :D حاظر نیستم پول بدم برای سرور مجازی.

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
پراختی ها سریعا انجام خواهد شد. مشکل بانک سامان مثل اینکه به این زودی ها حل شدنی نیست. حساب کاربران دستی به بانک ملی داده خواهد شد.

برای بهینه سازی این ها راه حلش نیست. سیستم نیاز به یک سرور اختصاصی دارد. وقتی بنرها به 100 هزار نمایش روزانه با کانکشنها غول اسا میده باید سرور بگیری

خوب شما یه زحمت بکش از جناب زند یه سوال بپرسید شاید واقعا سیستم رو باید کاری کرد آخه مگه میشه من رو هاستینگ های معمولی بودم 2روز بعدش جوابم کردن روی هاستینگ های معنبر هم رفتم 2روزه جوابم کردم. من نظر خودم اینه که 100% یه جای سیستم مشکل داره.
نمیخوای اسپانسر بشی تو؟:D:happy:

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40

دست رو دلم نزار که خونه.:eek:
پرشه هاست هم گفت که زیاد مصرف میکنه سیستم. صحبت کردم باهاشون الان سیستم رو باز کردن تا یکم دیتابیس رو خلوت کنم شاید درست شد و قرار شد خودشون اسپانسر سیستم بشن و سرور مجازی رو برای سیستم تامین کنن.
همینجا اعلام میدارم :D اگه اسپانسر برای سرور مجازی سیستم پیدا نشه سیستم رو واگذار میکنم.

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان ممنون میشم که نظر خودتون رو اعلام کنید. http://www.forum.persiantools.com/t165925.html
فکر میکنم سخت باشه برای امثال من که بخواهند این 140 صفحه رو مطالعه کنند تا یک سیستم کلیکی معتبر پیدا کنند.

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان ممنون میشم که نظر خودتون رو اعلام کنید. http://www.forum.persiantools.com/t165925.html
فکر میکنم سخت باشه برای امثال من که بخواهند این 140 صفحه رو مطالعه کنند تا یک سیستم کلیکی معتبر پیدا کنند.
گشتم نبود نگرد نيست ! :cool:
ادز سنتر بود كه اونم معلوم نيست چه اينده اي داشته باشه ;)

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
ما كه از خير اين سيستم هاي كليكي گذشتيم ،‌ كسي سايت پرداخت درصد در ازاي فروش محصول خوب ميشناسه ؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دست رو دلم نزار که خونه.:eek:
پرشه هاست هم گفت که زیاد مصرف میکنه سیستم. صحبت کردم باهاشون الان سیستم رو باز کردن تا یکم دیتابیس رو خلوت کنم شاید درست شد و قرار شد خودشون اسپانسر سیستم بشن و سرور مجازی رو برای سیستم تامین کنن.
همینجا اعلام میدارم :D اگه اسپانسر برای سرور مجازی سیستم پیدا نشه سیستم رو واگذار میکنم.
من 1500 تومن از شما طلب كارم ، هر چه زودتر واريز كنيد مگرنه ميرم مامور ميارم :D

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143

علی آقا هم گله . گل ...

سبک کن سیستمت رو .

ميگم شما كه اومدي اين همه از زركليك بنر گذاشتي ، نگران چيلتر شدن سايتت نيستي ؟ :blink:
بنرهاي اكسين ادز و سوران هم كه گذاشتيد كليك دارن ؟؟ به نظرم جذاب نميان ! ;)

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
من 1500 تومن از شما طلب كارم ، هر چه زودتر واريز كنيد مگرنه ميرم مامور ميارم :D

ما كه از خير اين سيستم هاي كليكي گذشتيم ،‌ كسي سايت پرداخت درصد در ازاي فروش محصول خوب ميشناسه ؟

شما اون 1500 تومن بزار روی حساب کمک به سیستم برای گرفتن سرور مجازی :D
سایت درصدی هم اگه سرور مجازی اوکی نشد طبق حرفی که زدم. سایت رو میفروشم با اینکه دلم نمیاد جاش یه همکاری در فروش میزنم که در ازای فروش درصد بدم:happy:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
خوب شما یه زحمت بکش از جناب زند یه سوال بپرسید شاید واقعا سیستم رو باید کاری کرد آخه مگه میشه من رو هاستینگ های معمولی بودم 2روز بعدش جوابم کردن روی هاستینگ های معنبر هم رفتم 2روزه جوابم کردم. من نظر خودم اینه که 100% یه جای سیستم مشکل داره.
نمیخوای اسپانسر بشی تو؟:D:happy:

سلام تو ماهی 70 هزار تومان بده اگر من جوابت کردم!!! سرور خالی مخصوص تو دارم هیچکس روش نیست میری اونجا ؟

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سلام تو ماهی 70 هزار تومان بده اگر من جوابت کردم!!! سرور خالی مخصوص تو دارم هیچکس روش نیست میری اونجا ؟

مثله اینکه نمیخونی چی مینویسمااا. میگم اگه اسپانسر پیدا نشه میفروشم سیستم رو. تازه اگه 70تومان بدم به تو اگه برای یک ثانیه سایت قطع بشه میام تهران که باهم مذاکره کنیم :D
برای اطلاع هم عرض کنم پرشه هاستینگ بهم روی سرویس هاش 70درصد تخفیف میده.
یه هاستینگ هم امروز پیغام خصوصی گذاشته که حاضره اسپانسر بشه.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
بالا