• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميگم شما كه اومدي اين همه از زركليك بنر گذاشتي ، نگران چيلتر شدن سايتت نيستي ؟ :blink:
بنرهاي اكسين ادز و سوران هم كه گذاشتيد كليك دارن ؟؟ به نظرم جذاب نميان ! ;)

والا مسئولیت تبلیغات با تبلیغ دهند ست و زرکلیک تبلیغ غیر مجازی نداره . فقط عطر محرک هست که اون هم بنرش زیاد نا مناسب نیست.

بیشترین درآمد من از اکسین ادز هست . من ماهی حداقل 100 تومن از اکسین ادز دریافت میکنم . آخه هرکلیک 60 تومن هست چون تعداد کلیک هام به 8000 کلیک رسیده .

سوران هم بدنیست . روزی بین 1500 تا 2500 ازش میگیرم . البته تا این لحظه حدود یک ماهه که سوران پرداخت نداشته .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان :

سیستم کلیکی اکسین ادز طبق معمول تمامی حساب های وبمستر ها رو تمام و کمال پرداخت کرد . (مرداد ماه)

سیستم زر کلیک هم تا این لحظه هر هفته سر موعد تمامی مبالغ (با کسر کلیک های خارجی و ...) پرداخت کرده

سیستم تبلیغاتی سوران متاسفانه از یک ماه قبل تا این لحظه هیچ پرداختی نداشته و این عدم پرداخت ، خیلی بعید بود از این سیستم!

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
جناب totti-iran

میشه در گذاشتن تبلیغات چندین شرکت یا یک شرکت بگید کدوم به صرفه تر هست ؟

مثلا همه اش زر کلیک بزارم یا مثلا اکسین ادز یا همشون کدوم به صرفه تر هست ؟

مرسی

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب totti-iran

میشه در گذاشتن تبلیغات چندین شرکت یا یک شرکت بگید کدوم به صرفه تر هست ؟

مثلا همه اش زر کلیک بزارم یا مثلا اکسین ادز یا همشون کدوم به صرفه تر هست ؟

مرسی

طبعا هرچه تعداد شرکت ها بیشتر باشه ، درآمدت هم بیشتره . البته باز هم همه چیز بستگی مستقیم به آمار بازدید داره .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام :

دوستان سیستم تبلیغاتی سوران ، متاسفانه بر خلاف روند چند ساله اش . از یک ماه و نیم قبل ، پرداختی نداشته است .

کسی از دوستان جدیدا از این سیستم دریافتی داشته؟

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام آیا webclick.ir وب کلیک انتخابی برای همه پرداختی داره؟

yasgig

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سیستم تبلیغاتی سوران ، متاسفانه بر خلاف روند چند ساله اش . از یک ماه و نیم قبل ، پرداختی نداشته است .
سوران توسط ما به تاریخ پیوست.
یه سری به آدرس ما بزنین
http://yasgig.ir/?page=sooran_bypass
اگه هر کاری در این مورد داشتین با ایمیل زیر در تماس باشین.چون من زیاد وقت نمی کنم تا به انجمن ها سر بزنم.
[email protected]
در ضمن با لینک زیر هم می تونین آمار سایتتون رو بالا ببرین.
http://yasgig.ir/?page=xbanner_bypass
موفق باشید!

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام . دوست عزیز 2 شرکت کلیک فا و کلیک ایران پول بده نیستند . تبلیغات شو الکی گذاشتی

yasgig

Registered User
لایک‌ها
0
خوب ملالی نیست.اگه پول ندن همون بلایی رو سرشون میارم که به سر سوران آوردم.حالا سوران که از اینا حرفه ای تر بود اینه وضعش حالا خدا میدونه اگه اینا پول ندم چیکار میکنم باهاشون.:D
حدف من جمع آوری سیستم هایی کلیکی هست که پول نمیدن.در ضمن یه سیستم تبادل بنر هم هست که بنرها رو میگیره ولی بازدید کننده کمتر میفرسته.
اونم سیستم تبادل بنر ایرانیانه که آدرسش ایناست:
http://irtoptools.ir
http://xbaner.ir
مدیرش هم یکی از کاربران این انجمنه اگه خواستین توش تقلب کنین به آدرس زیر برین
خیلی راحت میتونین باهاش آمار سایتتون رو افزایش بدین.
اگه راجع به اینا سوالی داشتین از طریق سایت با من در تماس باشین.در ضمن ایده های شما رو جهت راه اندازی سیستم تقلب در سیستم های دیگر را صمیمانه می پذیریم.
فقط از طریق سایت با من در تماس باشین.راستیتش من زیاد توی این انجمن سر نمیزنم تا به سوالاتی که در این ضمینه پرسیده میشه جواب بدم.

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
من مديرشم آقاي yasgig خيلي براتون متاسفم كه همچين بچه بازي ميكني تقلب كردي ما هم نذاشتيم حق ديگرون رو ضايع كني
حالا ما هم براي ابزارهاي شما فكري ميكنيم كه ديگه از اين كار ها نكنين وقتي آتيش بس دادين حتما به ما اعلام كنين چون واقعا بد قاطي ميكنم قول ميدم كه بكشمتون پايين فعلا منتظر جواب شما ميمونم اگه به نتيجه اي نرسيديم من ميدونم و شما

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
دوستان از كدوم سيستم دريافتي داشتيد ؟
يه سيستم خوب لطفاً‌معرفي كنيد:)

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوران توسط ما به تاریخ پیوست.
یه سری به آدرس ما بزنین
http://yasgig.ir/?page=sooran_bypass
اگه هر کاری در این مورد داشتین با ایمیل زیر در تماس باشین.چون من زیاد وقت نمی کنم تا به انجمن ها سر بزنم.
[email protected]
در ضمن با لینک زیر هم می تونین آمار سایتتون رو بالا ببرین.
موفق باشید!

سلام . من بازدید سایتم بالاست و نیازی به این کار ندارم . درباره سوران هم این کار شما زیاد فایده ای نداره ، بلاخره میزان بازدید وبسایت ها و سوابقشون مشخصه .

مثلا بصورت معمول هر 1000 بار نمایش بنر . صد کلیک داره .

حالا اگر با ترفند شما پیش بریم میشه 100 بار نمایش : 100 کلیک . که از داخل کنترل پنل اونها کاملا مشخصه و اکانت طرف بسته میشه .

حالا سوال من این است که چرا تصمیم گرفتید همچین کاری کنید؟ یعنی پورسانت شما رو پرداخت نکرده؟
اگر پرداخت نکرده ، بگید تا من هم کدهاش رو بردارم و بیش از این ضرر نکنم ...

موفق باشید ...

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . دوست عزیز 2 شرکت کلیک فا و کلیک ایران پول بده نیستند . تبلیغات شو الکی گذاشتی

از کلیک ایران خیلی وقته خبری ندارم و ولی کلیکفا کاملا بی اعتبار و دزد تشریف داره و پول من رو هم خورده (3.4 ماه قبل)

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب ملالی نیست.اگه پول ندن همون بلایی رو سرشون میارم که به سر سوران آوردم.حالا سوران که از اینا حرفه ای تر بود اینه وضعش حالا خدا میدونه اگه اینا پول ندم چیکار میکنم باهاشون.:D
حدف من جمع آوری سیستم هایی کلیکی هست که پول نمیدن.در ضمن یه سیستم تبادل بنر هم هست که بنرها رو میگیره ولی بازدید کننده کمتر میفرسته.
اونم سیستم تبادل بنر ایرانیانه که آدرسش ایناست:
http://irtoptools.ir
http://xbaner.ir
مدیرش هم یکی از کاربران این انجمنه اگه خواستین توش تقلب کنین به آدرس زیر برین
خیلی راحت میتونین باهاش آمار سایتتون رو افزایش بدین.
اگه راجع به اینا سوالی داشتین از طریق سایت با من در تماس باشین.در ضمن ایده های شما رو جهت راه اندازی سیستم تقلب در سیستم های دیگر را صمیمانه می پذیریم.
فقط از طریق سایت با من در تماس باشین.راستیتش من زیاد توی این انجمن سر نمیزنم تا به سوالاتی که در این ضمینه پرسیده میشه جواب بدم.

درباره سیستم های کلاهبردار ، حق داری و باید رسواشون کرد . من هم در سایتم بخشی رو درست کردم (حدود یک سال است) که سیستم های کلاهبردار رو معرفی میکنم .
مثلا: کلیکفا - میهن هیتس - هات هیت - وطن ادز - اسکای کلیک ، آفتاب کلیک و .... که هرکدومشون از 20 تا 100 هزار تومن بدهکار بودن به من .

فقط درباره سوران من مطمئن نیستم!
آخه سیستمی که از سال 85 فعالیت کرده و برای خود من 3ساله پرداخت کرده ، بعید میدونم اینقدر راحت نام خودش رو خراب کنه ولی اگر واقعا پرداخت نکنه تا یکی دوهفته دیگه . منم در لیست سیاه سایتم قرارش میدم و در انجمن ها بی اعتبار بودنش رو درج میکنم تا وبمسترها فریب نخورند .

yasgig

Registered User
لایک‌ها
0
حالا اگر با ترفند شما پیش بریم میشه 100 بار نمایش : 100 کلیک . که از داخل کنترل پنل اونها کاملا مشخصه و اکانت طرف بسته میشه .
داداش فکر همه اینارو کردیم.از هر آی پی فقط یک کلیک صورت میگیره.پس هر شخصی که وارد سایت شما بشه و مثلا 10 تا صفحه از سایت شما رو ببینه فقط یک کلیک ثبت میشه.
حالا سوال من این است که چرا تصمیم گرفتید همچین کاری کنید؟ یعنی پورسانت شما رو پرداخت نکرده؟
درسته پرداخت نکرد.جالب اینجاست که به ایمیلم هم جواب ندادند.چندین بار ایمیل زدم ولی پاسخی دریافت نکردم.
از کلیک ایران خیلی وقته خبری ندارم و ولی کلیکفا کاملا بی اعتبار و دزد تشریف داره و پول من رو هم خورده (3.4 ماه قبل)
دوستان سیستم تقلب این دو سیستم نیز ساخته شد.اگر تا ده روز دیگر پرداخت های منو انجام ندادند ابزار تقلب در این سیستم ها رو هم توی سایتم قرار میدم.ولی نیاد زودتر قضاوت کرد.(شنیدن کی بود مانند دیدن)
آخه سیستمی که از سال 85 فعالیت کرده و برای خود من 3ساله پرداخت کرده ، بعید میدونم اینقدر راحت نام خودش رو خراب کنه ولی اگر واقعا پرداخت نکنه تا یکی دوهفته دیگه . منم در لیست سیاه سایتم قرارش میدم و در انجمن ها بی اعتبار بودنش رو درج میکنم تا وبمسترها فریب نخورند .
توی این چهار سال خوردنیاشو خوردن.دیگه به کاربرا اصلا جواب نمیدن.
پشتیبانی از طریق یاهو همیشه آفلاینه ولی توی سایتشون گذاشتن
نوشتن از طریق تویتر مارو دنبال کنین ولی نزدیک به 10 ماهه که هیچ پستی نداشتن.
سامانه پشتیبانی کاربران هم که نوشته هیچگاه شما را تنها نمیزاریم.(شما گفتینو من باور کردم)

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی جالب این اقای یاسی گیگ اومده اینجا داره تقلب رو به وبمستر ها یاد میده با ابزاری که داره خوب با این کار اون فروشنده بد بخت پولی در نمیاره که بخواد برایتون واریزی داشته باشه. در ضمن حتما همین کارو کردید با سیستم های کلیکی که باهاتون تسویه نمیکنن .حالا یه چیز هم طلب کاری!!
جالبه دوستانی که ازشون توقع نمیره هم دارن از ایشون یه جورایی حمایت میکنن!!
بیچاره کسایی که به شما اطمینان میکنن و از سایت شما استفاده میکنن

yasgig

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی جالب این اقای یاسی گیگ اومده اینجا داره تقلب رو به وبمستر ها یاد میده با ابزاری که داره خوب با این کار اون فروشنده بد بخت پولی در نمیاره که بخواد برایتون واریزی داشته باشه. در ضمن حتما همین کارو کردید با سیستم های کلیکی که باهاتون تسویه نمیکنن .حالا یه چیز هم طلب کاری!!
جالبه دوستانی که ازشون توقع نمیره هم دارن از ایشون یه جورایی حمایت میکنن!!
بیچاره کسایی که به شما اطمینان میکنن و از سایت شما استفاده میکنن
مثل اینکه این تاپیک رو به صورت کامل نخوندین.مگه نمی بینین که همه دوستان میگن که سوران واریزی نداشته این چند ماهه اخیر.پول در نمیارن؟:)D)اینا پول تبلیغات رو از پیش میگیرن.از وبمسترها همین جا خواهش می کنم تا در سوران تبلیغ ندهند چون هیچ لینک معتبری به سایتشون ارسال نمیشه.هدف ما روشن کردن حقیقت هست نه چیز دیگر.با کسی هم دشمنی نداریم.توی سایتمون هم خدمات رایگان ارائه میدیم.(اجباری نیست که از خدمات ما استفاده کنین)

pcyord20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو سال داریم با این سیستم ها کار میکینیم
بهترین ها
زر کلیک
کلیک نا
کلیک ایران ( در دست بررسی:دی )

در ضمن من یه فکر خوبی دارم واسه این سیستم هایی که پول نمیدن !!
مثلا
کلیک فا پول نداد ! خوب ما چی کار میکنیم ما میریم محصولاتشون رو سفارش میدیم به ادرس های متفاوت حالا هر نفر یه سفارش یا چند تا !!

بعد محصولات واسشون برگشت میخوره و پول پست رو باید بپردازن !!
اینجوری همه هماهنگ باشیم ور شکسته میشن !!

بالا