• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

yasgig

Registered User
لایک‌ها
0
کلیک فا پول نداد ! خوب ما چی کار میکنیم ما میریم محصولاتشون رو سفارش میدیم به ادرس های متفاوت حالا هر نفر یه سفارش یا چند تا !!
خوب من که اینجام.بهتون قول میدم اگه کلیک فا و ایران کلیک پرداخت ها رو تا یه هفته دیگه انجام ندن سیستم تقلب در سایتشون رو توی سایتم قرار میدم تا وب مسترها با قرار دادن اون در سایتاشون کلیه تبلبغات موجود در این سیستم رو در آن واحد تموم کنند.

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش فکر همه اینارو کردیم.از هر آی پی فقط یک کلیک صورت میگیره.پس هر شخصی که وارد سایت شما بشه و مثلا 10 تا صفحه از سایت شما رو ببینه فقط یک کلیک ثبت میشه.

درسته پرداخت نکرد.جالب اینجاست که به ایمیلم هم جواب ندادند.چندین بار ایمیل زدم ولی پاسخی دریافت نکردم.

دوستان سیستم تقلب این دو سیستم نیز ساخته شد.اگر تا ده روز دیگر پرداخت های منو انجام ندادند ابزار تقلب در این سیستم ها رو هم توی سایتم قرار میدم.ولی نیاد زودتر قضاوت کرد.(شنیدن کی بود مانند دیدن)

توی این چهار سال خوردنیاشو خوردن.دیگه به کاربرا اصلا جواب نمیدن.
پشتیبانی از طریق یاهو همیشه آفلاینه ولی توی سایتشون گذاشتن
نوشتن از طریق تویتر مارو دنبال کنین ولی نزدیک به 10 ماهه که هیچ پستی نداشتن.
سامانه پشتیبانی کاربران هم که نوشته هیچگاه شما را تنها نمیزاریم.(شما گفتینو من باور کردم)

آره به ایمیل های منم جواب نداده . 2 بار ایمیل زده . اگر تا اخر هفته پرداخت نکرد . در تمام فروم ها و سایتهای مرتبط مینویسم .
ولی بازم فکر میکنم براشون مشکلی پیش اومده وگرنه الان بنرهاش رو نگاه کنی ، تبلیغات جدید زیادی گرفتن .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی جالب این اقای یاسی گیگ اومده اینجا داره تقلب رو به وبمستر ها یاد میده با ابزاری که داره خوب با این کار اون فروشنده بد بخت پولی در نمیاره که بخواد برایتون واریزی داشته باشه. در ضمن حتما همین کارو کردید با سیستم های کلیکی که باهاتون تسویه نمیکنن .حالا یه چیز هم طلب کاری!!
جالبه دوستانی که ازشون توقع نمیره هم دارن از ایشون یه جورایی حمایت میکنن!!
بیچاره کسایی که به شما اطمینان میکنن و از سایت شما استفاده میکنن

سلام . نه اشتباه نکن ، ما از تقلب حمایت نمیکنیم ولی سیستمی که دروغ میگه و تقلب میکنه رو باید جلوی کارش رو گرفت . آخه سوران 2 ماه است که هیچ پرداختی نداشته و به ایمیل ها هم جواب نمیده!

تقلب هم اصلا ممکن نیست ، هرکس هرطور تقلب کنه 3 وجه داره:
1- اینکه درآمدش حرام هست .
2- تقلب اصلا امکان نداره . مدیر سیستم کلیکی قطعا متوجه میشه . چون به یکباره کلیک های فرد چند برابر میشه در حالی که نمایش بنر در همون مقدار باقی مونده. اما اینکه به سیستم کلیکی ضربه بزنه ، چرا قطعا اینکار رو خواهد کرد.
3-شاید 10 تا 15 سیستم کلیکی میتونم نام ببرم که همینطور کم کم بی سر و صدا جمع کردن و رفتن در حالیکه میلیون ها تومان به وبمسترهاشون بدهکار بودن . نمونه جدیدش همین میهن هیتس کلاهبردار که 120 تومن فقط به من بدهکار بود /.

البته درباره سیستم هایم عتبری مثل سوران ، نباید زود قضاوت کرد . اما این سیستم ها هم نباید سو استفاده کنند و حتی به ایمیل ها هم پاسخ ندهند . اگر مشکلی داره باید در بخش اخبار سایتش مطرح کنه و از وبمسترها بخواهد صبر کنند تا در فلان تاریخ پرداخت بشه . نه اینکه دائما عضو جدید بگیره و دیگران رو هم فریب بده در حالیکه توانایی پرداخت نداره .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو سال داریم با این سیستم ها کار میکینیم
بهترین ها
زر کلیک
کلیک نا
کلیک ایران ( در دست بررسی:دی )

در ضمن من یه فکر خوبی دارم واسه این سیستم هایی که پول نمیدن !!
مثلا
کلیک فا پول نداد ! خوب ما چی کار میکنیم ما میریم محصولاتشون رو سفارش میدیم به ادرس های متفاوت حالا هر نفر یه سفارش یا چند تا !!

بعد محصولات واسشون برگشت میخوره و پول پست رو باید بپردازن !!
اینجوری همه هماهنگ باشیم ور شکسته میشن !!

:D
عجب فکری کردی ...

کلیکفا پرداخت نداره ... و من هم بار اول فریب تبلیغات دروغینش رو که نوشته اول پول دریافت کنید و بعد شروع کنید رو خوردم و بعد نه به ایمیل جواب داد و نه پرداختی داشت . حالا خودتون هم میتونید تست کنید . (دقیقا مانند هات هیت که اسکریپتشون هم یکی بود)
کلیک ایران بصورت نامنظم پرداخت داره اون هم فقط به برخی وبمسترهای قدیمیش .

reza 206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بهتون قول میدم اگه کلیک فا و ایران کلیک پرداخت ها رو تا یه هفته دیگه انجام ندن سیستم تقلب در سایتشون رو توی سایتم قرار میدم
داداش مثل اینکه تازه کاری ها!!کلیکفا که الان حدود 8 ماه میشه که پرداخت نداره.یعنی از اول هم نداشته.

عجب فکری کردی ...

کلیکفا پرداخت نداره ... (دقیقا مانند هات هیت که اسکریپتشون هم یکی بود)
یه سیستم دیگه ای هم جدید اومده به نام پرشن هیت.اینم فکر می کنم مال همونی باشه که کلیکفا و هات هیت مال اونه!!عجب کلاه بردارهایی پیدا میشن ها

yasgig

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیر ابزار تقلب در سه سیستم کلیکی سوران،کلیک ایران و کلیکفا در آدرس زیر ساخته شد.
http://yasgig.ir/?page=bypass
لطفا جهت حمایت از این ابزار لینک ابزار را در سایت یا وبلاگ های خود قرار دهید و توسط فرمی که در آن صفحه قرار دادیم به دوستان خود معرفی نمایید و در انجمنها پست های جدیدی ایجاد نمایید و کاربران را به این ابزار منتقل نمایید تا ریشه این سیستم های متقلب را از بیخ بکنیم.در ضمن دوستانی که از این ابزار ها استفاده کردند نتیجش رو توی همین تاپیک اعلام کنند.
با تشکر

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان عزیر ابزار تقلب در سه سیستم کلیکی سوران،کلیک ایران و کلیکفا در آدرس زیر ساخته شد.
لطفا جهت حمایت از این ابزار لینک ابزار را در سایت یا وبلاگ های خود قرار دهید و توسط فرمی که در آن صفحه قرار دادیم به دوستان خود معرفی نمایید و در انجمنها پست های جدیدی ایجاد نمایید و کاربران را به این ابزار منتقل نمایید تا ریشه این سیستم های متقلب را از بیخ بکنیم.در ضمن دوستانی که از این ابزار ها استفاده کردند نتیجش رو توی همین تاپیک اعلام کنند.
با تشکر
اولا که هنر نکردی
ثانیا کار نمیکنن!
ثالثا راه درستی برای تبلیغ انتخاب نکردی!
رابعا اگه میتونی رقابت کن، کسی رو خراب نکن!

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر

سلام . به نظر من سیستم های خوش سابقه رو تا زمانیکه قطعا مطمئن نشدی خراب نکن ، ولی سیستم هایی که تقلب و کلاهبرداریشون محرز شده رو حتما این کار رو انجام بده . چون این کار به نفع سایر سیستم های درستکار هم هست . چراکه این سیستم های متقلب ، فروش سیستم های دیگر رو هم میگیرند با این کارشون و باید جلوشون گرفته بشه .
راستی در عنوان پست ها حتما اسم سیستم رو + کلمه کلاهبردار بکار ببر. تا بلافاصله توی گوگل ایندکس بشه و وبمسترهای تازه کار بخونند و فریب خورند.
مثلا الان من از عنوان:

کلیکفا پرداختی ندارد استفاده کردم .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش مثل اینکه تازه کاری ها!!کلیکفا که الان حدود 8 ماه میشه که پرداخت نداره.یعنی از اول هم نداشته.

یه سیستم دیگه ای هم جدید اومده به نام پرشن هیت.اینم فکر می کنم مال همونی باشه که کلیکفا و هات هیت مال اونه!!عجب کلاه بردارهایی پیدا میشن ها

اونطور که بچه ها نوشتند
پرشین هیت
هات هیت
کلیکفا
برای یکنفر است و هرسه هم کلاهبردارن!
البته من پرشین هیت رو کار نکردم باهاش ولی از whose میشه فهمید .

yasgig

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من سیستم های خوش سابقه رو تا زمانیکه قطعا مطمئن نشدی خراب نکن
یه وقت سوء تفاهمی پیش نیاد.من هم سایتهایی رو دور میزنم که کلاهبردارند.بزودی این دو سایت اخیر هم به لیست سایتهای متقلب من افزوده خواهد شد.

best20

Registered User
لایک‌ها
0
عجب فکری کردی ...

کلیکفا پرداخت نداره ... و من هم بار اول فریب تبلیغات دروغینش رو که نوشته اول پول دریافت کنید و بعد شروع کنید رو خوردم و بعد نه به ایمیل جواب داد و نه پرداختی داشت . حالا خودتون هم میتونید تست کنید . (دقیقا مانند هات هیت که اسکریپتشون هم یکی بود)
کلیک ایران بصورت نامنظم پرداخت داره اون هم فقط به برخی وبمسترهای قدیمیش .

يه هو ايز مي گرفتي ديگه سرت كلاه نمي ذاشت

من همون اول از ظاهر سايت فهميدم كليك فا همون هات هيته ديگه WHO IS جاي خود دارد ( نامرد كلاهبرداري هم بلد نيست :lol: )

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان این پرداختی داره ؟

webclick.ir

میشه اگه راهنمائی بفرمائید

bia2music.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این ادزسنتر24 که پول ما رو خورده حالا هم تعطیل کرده رفته ... عجبا !! .. جناب ادزسنتر 24 حداقل اول پورسانتها رو واریز میکردی بعد میرفتی ... کسی خبری از این ادز سنتر داره؟؟

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
آقا این ادزسنتر24 که پول ما رو خورده حالا هم تعطیل کرده رفته ... عجبا !! .. جناب ادزسنتر 24 حداقل اول پورسانتها رو واریز میکردی بعد میرفتی ... کسی خبری از این ادز سنتر داره؟؟
قبلا برای من چندین بار پرداخت داشته!
ولی الان ظاهرا پیداش نیست!

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40

قبلا برای من چندین بار پرداخت داشته!
ولی الان ظاهرا پیداش نیست!

سلام
قصد واگذاری سیستم رو دارم. تمام موجودی نمایش دهندگان هم به مدیریت جدید داده میشه و خودشون تسویه میکنند. البته بعد از رسیدن به حداقل موجودی. که باید دید ایشون چقدر میزارند حداقل رو. :)

http://forum.persiantools.com/t166387.html

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
این زرکلیک چقدر کم می زنه.
92 کلیک رو هر کلیک پنجاه تومن رو زده 2250

یه چیزی می گه بزنم این تبلیغاتش و حذف کنم.
این کلیکنا هم همین طوره؟

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
قصد واگذاری سیستم رو دارم. تمام موجودی نمایش دهندگان هم به مدیریت جدید داده میشه و خودشون تسویه میکنند. البته بعد از رسیدن به حداقل موجودی. که باید دید ایشون چقدر میزارند حداقل رو. :)

http://forum.persiantools.com/t166387.html
سیستم خوبی بود! و حیف شد!
امیدوارم پورسانت آخر مارو پرداخت کنید!
و کسی که سیستم شما رو خریداری میکنه ، مانند خودتون منصف باشه!

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سیستم خوبی بود! و حیف شد!
امیدوارم پورسانت آخر مارو پرداخت کنید!
و کسی که سیستم شما رو خریداری میکنه ، مانند خودتون منصف باشه!

لطف دارید شما. من کل موجودی نمایش دهنگان رو به مدیر جدید سیستم میدم. دیگه هرکی به حداقل موجودی برسه ایشون پرداخت میکنن.:D

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
لطف دارید شما. من کل موجودی نمایش دهنگان رو به مدیر جدید سیستم میدم. دیگه هرکی به حداقل موجودی برسه ایشون پرداخت میکنن.:D
من دقیق یادم نیست ولی حدود 30 هزار تومن درخواست داده بودم!
که قاعدتا شما موظف هستید که پرداخت کنید!

بالا