• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
من دقیق یادم نیست ولی حدود 30 هزار تومن درخواست داده بودم!
که قاعدتا شما موظف هستید که پرداخت کنید!

تا اونجا که یادم میاد درخواست واریزی ندیدم تا 2-3 روز قبل از تعطیلی سیستم. اما چشم سیستم که راه افتاد شما درخواست واریز بدین. اگه واریز نکردن به من بگید. تا خودم به شخصه واریز کنم براتون. ;)

best20

Registered User
لایک‌ها
0
این زرکلیک چقدر کم می زنه.
92 کلیک رو هر کلیک پنجاه تومن رو زده 2250

یه چیزی می گه بزنم این تبلیغاتش و حذف کنم.
این کلیکنا هم همین طوره؟

اونا تعداد كليك هاي صحيح نيست

اگه رو تبليغات مختلف كليك كنيد تعداد كليك ها بالا ميره ولي مبلغ نه

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
تا اونجا که یادم میاد درخواست واریزی ندیدم تا 2-3 روز قبل از تعطیلی سیستم. اما چشم سیستم که راه افتاد شما درخواست واریز بدین. اگه واریز نکردن به من بگید. تا خودم به شخصه واریز کنم براتون. ;)
مرسی
ممنون!

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
این زرکلیک چقدر کم می زنه.
92 کلیک رو هر کلیک پنجاه تومن رو زده 2250

یه چیزی می گه بزنم این تبلیغاتش و حذف کنم.
این کلیکنا هم همین طوره؟
اره منم دقت كردم بعضي از كليك ها رو محسابه نمي كنه
شايد اون كليك هايي كه محاسبه نميشه خارجي هست !

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
اگه رو تبليغات مختلف كليك كنيد تعداد كليك ها بالا ميره ولي مبلغ نه
شايد اون كليك هايي كه محاسبه نميشه خارجي هست !
نه بابا کم می زنه.
هر ای پی در روز یه کلیک بیش تر نمی زنه.
خارجی کجا بود رفیق 50 در صد کلیک ها خارجی نمی شه که. هفت هشت درصد بازدید کننده ها خارجی باشن.
ولی با این حال باز از این اکسین بهتره امار و کلیک خورش به نظر من....

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
دوستان يه سيستم كليكي معتبر و دوستانه معرفي كنيد.
اگه از بچه هاي پي تي باشه كه خيلي خوبه
يه همكاري كوچيك هست.....
منتظرم

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سیستم جدید - 1389/5/20 - 16:57
با سلام و عرض احترام و ادب خدمت تمامی کاربران محترم , ابتدا لازم است جهت تاخیر در پورسانت ها و نصب سیستم جدید نهایت پوزش رو بطلبیم , همانطور که ملاحظه میکنید سیستم مدیریت محتوای جدید با موفقیت با برنامه نویسی اختصاصی و فوق العاده جناب ***** به پایان رسیده و امکانات فوق العاده ای در انتظار شما عزیزان میباشد از جمله امکانات جدید 1- امکان برداشت موجودی در زمان های تعیین شده بدون پر کردن هر گونه فرم و یا درخواست ایمیلی و واریز اتوماتیک درخواست ها از وصل شدن به حساب کاربری کلیک ایران در بانک 2- امکان سوال و جواب و رفع مشکلات کاربران در طریق کنترل پنل هر کاربر در کمتر از 24 ساعت 3- سیستم ضد تقلب جدید و ارتقای سطح کیفی کنترل پنل ها 4- افزایش رم سرور تا 32 گیگ برای لود بسیار سریع بنر ها 5- از همه مهمتر اظافه شدن بخش تبلیغات پست ثابت میباشد که شما با قرار دادن این کد در بالای سایت و یا وبلاگ خود یکی از محصولات فروشگاه را معرفی میکنید و به ازای هر کلیک بر روی آن تا 800 ریال پورسانت دریافت میکنید ( پیشنهاد میشود وبسمترها برای افزایش چند براری واریزی خود این کد ها را سریعتر در سایت و یا وبلاگ خود قرار دهند ) در حال حاظر واریزی کلیک ایران در روز سه شنبه 3 شهریور به صورت اتوماتیک بر اساس موچودی قفل شده کاربران پرداخت خواهد شد . امیدواریم با امکانات و سیستم جدید همزمان با حلول ماه مبارک رمضان و به حق این ماه عزیز و تلاش عزیزانمان در واحد فنی و پشتیبانی رضایت شما عزیزان را جلب کنیم . و من الله توفیق
واریزی های این دوره - 1389/6/7 - 07:41
با سلام و احترام خدمت تمامی کاربران گرامی تمامی دوستانی که درخواست داده بودند پیگیری و واریز شد و تا ساعاتی دیگر در لینک زیر قابل نمایش است ضمنا جهت تاخیر سه روزه از تمامی کاربران گرامی پوزش میطلبیم این تاخیر ناشی از تنوع حساب های اعلام شده میباشد میباشد که از دفعات بعدی برای ضایع نشدن حق دیگر کاربران از کاربران خواهشمندیم حساب های خود را به سیبا ملی و سپهر صادرات تغییر دهند . لینک واریزی تا ساعاتی دیگر : http://www.clickiran.ir/varizi/1.jpg با تشکر

واسه ما که هنوز پرداخت نکرده

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان يه سيستم كليكي معتبر و دوستانه معرفي كنيد.
اگه از بچه هاي پي تي باشه كه خيلي خوبه
يه همكاري كوچيك هست.....
منتظرم
من کل این 48 صفحه رو قبلا خوندم.
از توی همش
زرکلیک و ایران امیر و اکسین در می اد.
کلیک نا هم می گفتن خوب بوده که یه ماه پول همه رو داد بعد رفت ولی الان دوباره برگشته.....

حالا دوستان دیگه بگن کدومش بهتره؟

Last edited:

best20

Registered User
لایک‌ها
0
نه بابا کم می زنه.
هر ای پی در روز یه کلیک بیش تر نمی زنه.
خارجی کجا بود رفیق 50 در صد کلیک ها خارجی نمی شه که. هفت هشت درصد بازدید کننده ها خارجی باشن.
ولی با این حال باز از این اکسین بهتره امار و کلیک خورش به نظر من....

:D

وقتي 10 بار روي تبليغ كليك مي كني تعداد كليك ها مثلا از 10 ميره به 20 ولي مبلغ به اندازه يه تبليغ بالا ميره ;) به خاطر همين هست كه روزي 100 كليك ثبت شده داره ولي 2 هزار تومان هم اضافه نشده

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D

وقتي 10 بار روي تبليغ كليك مي كني تعداد كليك ها مثلا از 10 ميره به 20 ولي مبلغ به اندازه يه تبليغ بالا ميره ;) به خاطر همين هست كه روزي 100 كليك ثبت شده داره ولي 2 هزار تومان هم اضافه نشده
در حال حاضر زر کلیک بهتر از بقیه هست هر چند مقداری تو شمارش مشکل داره البته نه به اندازه اکسین ولی فعلا بهترین همین زر کلیک هست.
کلیکنا هم قبلا که کد های مخرب تو لینک و بنر هاش میزاشت مثل هوم پیج که به هیچ قیمتی ارزش گذاشتن تبلیغاتشو نداره. البته تو شمارش هم مشکل داره

yasgig

Registered User
لایک‌ها
0
آقا کلیک ایران واسه من دیروز پرداخت داشته.ولی باید یک ملیون پانصد هزار تومن واریز میکرد ولی اومده 30 هزار تومن واریز کرده.
پرداخت شده در تاریخ 1389/06/07

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
آقا کلیک ایران واسه من دیروز پرداخت داشته.ولی باید یک ملیون پانصد هزار تومن واریز میکرد ولی اومده 30 هزار تومن واریز کرده.
1 ميليون و 500 !!! لطفاً ادس سايتت رو واسم پ.خ كن .

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92

آقا واسه ما هم پخ كن

yasgig

Registered User
لایک‌ها
0
چیه همه شکه شدین؟واسه یه سایتی با بازدید روزانه 27 هزار این که چیزی نیست.34 هزار بار بر روی بنرهای کلیک ایران توسط کاربران من طی یک ماه کلیک شده.
اینم آدرس سایتم:
www.yasgig.ir
در ضمن واسه دوستان هم پخ شد.

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
چیه همه شکه شدین؟واسه یه سایتی با بازدید روزانه 27 هزار این که چیزی نیست.34 هزار بار بر روی بنرهای کلیک ایران توسط کاربران من طی یک ماه کلیک شده.
اینم آدرس سایتم:
www.yasgig.ir
در ضمن واسه دوستان هم پخ شد.
پس تبلیغاتش کو؟
دیگه تبلیغات نمی زاری؟

yasgig

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه تبلیغات نمی زاری؟
نه واسه چی باید بزارم؟وقتی یه میلیون و پانصد رو روند میکنه به سی هزار تومن مگه دیوونم.اگه تبلیغات دیگرون رو میزاشتم از این سیستمهای کلیکی بیشتر در میاوردم.حالا جای بسی امید هست که به وب سایت هایی با بازدید کم پول واریز میکنه.سیستم های دیگه اصلا اینو هم انجام نمیدن.به ایمیلام هم جواب دادن(دستشون درد نکنه).مثل بعضی از سایت ها نیستند که نه پول واریز میکنند و نه به ایمیلها پاسخ نمیدن.این خودش یه نوع مرامه که هر سیستمی نمی تونه داشته باشه.پس معلومه که مدیران این سیستم حلال و حروم سرشون میشه.

Last edited:

mojtaba_GK671

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
نمی دونم مخالف قوانین سایت هست یا نه ولی دیدم اینجا خیلی رک در مورد سیستم های کلیکی بحث می شه فکر کنم خودم هم قبلا اینجا توی بحث ها شرکت کرده باشم. ولی الان خوشبختانه توی کار هاست هستم و یک سوال داشتم.
آیا کسی توی این فروم هست که بخواد تبلیغات من رو توی سایت یا وبلاگش بذاره و بصورت کلیکی با هم حساب کنیم؟
یعنی دیگه واسطه ای به نام سیستم کلیکی و حذف کلیک های روزانه از یک آی پی وجود نداشته باشه.
امیدوارم خلاف قوانین سایت اگه هست بهم تذکر بدید و در غیر این صورت اگه کسی وب با بازدید بالا در زمینه مرتبط داره و می خواد همکاری کنیم بگه.
نرخ هر کلیک رو بگید چند روز کار می کنیم هر چی شد تصفیه می کنیم. اگه دیدم توی فروش تاثیر خوبی داره مطمئن باشید نرخ رو می برم بالا تا شما هم راضی باشید.
ممنون
مدیر جاوید هاست

best20

Registered User
لایک‌ها
0
...............................................

Last edited:
بالا