hossein_online
Registered User
از دوستان با تجربه یه سوال داشتم.
به ازای هر هزار بازدید می شه چند تا کلیک بدست اورد به طور متوسط در روز؟
می خوام عملکرد خودم و ارزیابی کنم.
فكر مي كنم حدود نيم درصد يا شايد هم كمتر باشه. دقيق نمي دونم/
از دوستان با تجربه یه سوال داشتم.
به ازای هر هزار بازدید می شه چند تا کلیک بدست اورد به طور متوسط در روز؟
می خوام عملکرد خودم و ارزیابی کنم.
سیستم کلیکی ادزسنتر بعد از اینکه 5روز در حالت suspend بود. از دیروز با مدیریت جدید فعالیت خودشو دوباره آغاز کرد
از عزیزانی که قبلا با سیستم کار میکردند خواهشمندم که باز هم به همکاری با سیستم بپردازند. مخصوصا دوتا کاربر برتر سایت googlepc و youtubedl .
مدیر جدید سیستم مثل اینکه قصد دارند با همئن تعرفه قبلی کار کنند . و مطمینا با قدرتی بیشتر از قبل سیستم رو اداره خواهند کرد.
دیگه اگه پوله کسی دیر پرداخت شد همینجا ازشون عذرخواهی میکنم . قطعا ازین به بعد از این مشکلات وجود نخواهد داشت.![]()
اقا شما زحمتهاي زيادي واسه اين سيستم كشيدي منم به نوبه خودم ازتون تشكر ميكنم
امروز ميرم تو سايت ثبت نام كنم
ميتوني تو پخ بگي چند فروختيش؟
webclick.ir پرداختی نداره
جواب ایمیل و پیغام هم نمیده . انگار این هم ..... بله
بدشانسی بلاگها قسمت ابزارک ها ش خرابه نمی تونم تبلیغاتش را بر دارم.![]()
سیستم کلیکی ادزسنتر بعد از اینکه 5روز در حالت suspend بود. از دیروز با مدیریت جدید فعالیت خودشو دوباره آغاز کرد
از عزیزانی که قبلا با سیستم کار میکردند خواهشمندم که باز هم به همکاری با سیستم بپردازند. مخصوصا دوتا کاربر برتر سایت googlepc و youtubedl .
مدیر جدید سیستم مثل اینکه قصد دارند با همئن تعرفه قبلی کار کنند . و مطمینا با قدرتی بیشتر از قبل سیستم رو اداره خواهند کرد.
دیگه اگه پوله کسی دیر پرداخت شد همینجا ازشون عذرخواهی میکنم . قطعا ازین به بعد از این مشکلات وجود نخواهد داشت.![]()
سلام دوستان
نمی دونم مخالف قوانین سایت هست یا نه ولی دیدم اینجا خیلی رک در مورد سیستم های کلیکی بحث می شه فکر کنم خودم هم قبلا اینجا توی بحث ها شرکت کرده باشم. ولی الان خوشبختانه توی کار هاست هستم و یک سوال داشتم.
آیا کسی توی این فروم هست که بخواد تبلیغات من رو توی سایت یا وبلاگش بذاره و بصورت کلیکی با هم حساب کنیم؟
یعنی دیگه واسطه ای به نام سیستم کلیکی و حذف کلیک های روزانه از یک آی پی وجود نداشته باشه.
امیدوارم خلاف قوانین سایت اگه هست بهم تذکر بدید و در غیر این صورت اگه کسی وب با بازدید بالا در زمینه مرتبط داره و می خواد همکاری کنیم بگه.
نرخ هر کلیک رو بگید چند روز کار می کنیم هر چی شد تصفیه می کنیم. اگه دیدم توی فروش تاثیر خوبی داره مطمئن باشید نرخ رو می برم بالا تا شما هم راضی باشید.
ممنون
مدیر جاوید هاست
سلام . دوست خوبم . ممنونم از شما . وضع هاستینگش چطوره؟ بازم همون هاست رو داره؟ یعنی دیر لود میشه؟ چون من 10 . 15 بار تبلیغاتش رو گذاشتم ولی مجبورشدم بردارم متاسفانه .
سلام. نه سایت رو انتقال داد رو یه سرور قویتر. اگه اشتباه نکنم هاست دی ال . سایت های بزرگی هم روی سرورشه. قبل از اینکه سایت رو بگیرن مثل اینکه با مدیر هاست دی ال صحبت کردن و تضمین کردن که سایت دائن نشه.
قبل از اینکه راه بندازی بهت گفتم به درد تو نمیخوره. گوش نکردی.
الان نگاه کن من چقدر برات دفاع شخصی میفروشم برات. برو حالش را ببر
..::IRanamIR::..
اوايل خيلي عاليه وكليك ها رو كاملا دقيق محاسبه ميكنه ولي وقتي پول و درآمدم به ميزان خوبي افزايش يافت ديگه كليك ها محاسبه نشد.سیستم کلیکی میهن هیتس
ویرایش شد!:blink:
2 ماه اول خیلی عالی بود ولی الان:
کم تجربه !
بقیش رو دوستان نظر بدهند.![]()
قبل از اینکه راه بندازی بهت گفتم به درد تو نمیخوره. گوش نکردی.
الان نگاه کن من چقدر برات دفاع شخصی میفروشم برات. برو حالش را ببر
..::IRanamIR::..
اگه سایتی 7000بازدید در روز داشته باشه با سیستم های کلیکی چقدر میتونه در ماه در بیاره؟؟