• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
از دوستان با تجربه یه سوال داشتم.
به ازای هر هزار بازدید می شه چند تا کلیک بدست اورد به طور متوسط در روز؟
می خوام عملکرد خودم و ارزیابی کنم.

فكر مي كنم حدود نيم درصد يا شايد هم كمتر باشه. دقيق نمي دونم/

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
webclick.ir پرداختی نداره
جواب ایمیل و پیغام هم نمیده . انگار این هم ..... بله

بدشانسی بلاگها قسمت ابزارک ها ش خرابه نمی تونم تبلیغاتش را بر دارم. :(

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام یکی از دوستان فروشگاه بایت انگار با وب کلیک کار می کنه الته فکر کنم چون بنرهاش شبیه بنر وب کلیک ازش بخواهیم که با وب کلیک کار نکنه چون پول وبمستر را نمیده:)

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سیستم کلیکی ادزسنتر بعد از اینکه 5روز در حالت suspend بود. از دیروز با مدیریت جدید فعالیت خودشو دوباره آغاز کرد :)
از عزیزانی که قبلا با سیستم کار میکردند خواهشمندم که باز هم به همکاری با سیستم بپردازند. مخصوصا دوتا کاربر برتر سایت googlepc و youtubedl . :rolleyes:
مدیر جدید سیستم مثل اینکه قصد دارند با همئن تعرفه قبلی کار کنند . و مطمینا با قدرتی بیشتر از قبل سیستم رو اداره خواهند کرد.

دیگه اگه پوله کسی دیر پرداخت شد همینجا ازشون عذرخواهی میکنم . قطعا ازین به بعد از این مشکلات وجود نخواهد داشت. :)

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
سیستم کلیکی ادزسنتر بعد از اینکه 5روز در حالت suspend بود. از دیروز با مدیریت جدید فعالیت خودشو دوباره آغاز کرد :)
از عزیزانی که قبلا با سیستم کار میکردند خواهشمندم که باز هم به همکاری با سیستم بپردازند. مخصوصا دوتا کاربر برتر سایت googlepc و youtubedl . :rolleyes:
مدیر جدید سیستم مثل اینکه قصد دارند با همئن تعرفه قبلی کار کنند . و مطمینا با قدرتی بیشتر از قبل سیستم رو اداره خواهند کرد.

دیگه اگه پوله کسی دیر پرداخت شد همینجا ازشون عذرخواهی میکنم . قطعا ازین به بعد از این مشکلات وجود نخواهد داشت. :)

اقا شما زحمتهاي زيادي واسه اين سيستم كشيدي منم به نوبه خودم ازتون تشكر ميكنم
امروز ميرم تو سايت ثبت نام كنم
ميتوني تو پخ بگي چند فروختيش؟

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
اقا شما زحمتهاي زيادي واسه اين سيستم كشيدي منم به نوبه خودم ازتون تشكر ميكنم
امروز ميرم تو سايت ثبت نام كنم
ميتوني تو پخ بگي چند فروختيش؟

لطف دارید. اگه قبلا عضو سیستم بودین الان میتونید با همون نام کاربری و پسورد وارد سایت بشید:)

best20

Registered User
لایک‌ها
0
webclick.ir پرداختی نداره
جواب ایمیل و پیغام هم نمیده . انگار این هم ..... بله

بدشانسی بلاگها قسمت ابزارک ها ش خرابه نمی تونم تبلیغاتش را بر دارم. :(

وب كليك پارسال از يكي از سيستم هاي وبلاگ دهي ( فكر كنم پارسي بلاگ :eek: ) كلاهبرداري كرد

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان کسی از تبلیغات ادسنس گوگل اطلاعی داره.
مخصوصا پرداخت به ازای نمایش اون چطوره درامدش؟
همچنین پرداخت به زای کلیکش؟

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام . دوست خوبم . ممنونم از شما . وضع هاستینگش چطوره؟ بازم همون هاست رو داره؟ یعنی دیر لود میشه؟ چون من 10 . 15 بار تبلیغاتش رو گذاشتم ولی مجبورشدم بردارم متاسفانه .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
نمی دونم مخالف قوانین سایت هست یا نه ولی دیدم اینجا خیلی رک در مورد سیستم های کلیکی بحث می شه فکر کنم خودم هم قبلا اینجا توی بحث ها شرکت کرده باشم. ولی الان خوشبختانه توی کار هاست هستم و یک سوال داشتم.
آیا کسی توی این فروم هست که بخواد تبلیغات من رو توی سایت یا وبلاگش بذاره و بصورت کلیکی با هم حساب کنیم؟
یعنی دیگه واسطه ای به نام سیستم کلیکی و حذف کلیک های روزانه از یک آی پی وجود نداشته باشه.
امیدوارم خلاف قوانین سایت اگه هست بهم تذکر بدید و در غیر این صورت اگه کسی وب با بازدید بالا در زمینه مرتبط داره و می خواد همکاری کنیم بگه.
نرخ هر کلیک رو بگید چند روز کار می کنیم هر چی شد تصفیه می کنیم. اگه دیدم توی فروش تاثیر خوبی داره مطمئن باشید نرخ رو می برم بالا تا شما هم راضی باشید.
ممنون
مدیر جاوید هاست

من موافقم .

mehdimoa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من هم حاضرم اسپانسر بشم

هر کس مایل هست تو پیام خصوصی بگه

میزان بازدید سایت و همچنین ادرس سایتش رو بده

مطمئن باشید از سیستمهای کلیکی بیشتر گیرتون میاد

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سلام . دوست خوبم . ممنونم از شما . وضع هاستینگش چطوره؟ بازم همون هاست رو داره؟ یعنی دیر لود میشه؟ چون من 10 . 15 بار تبلیغاتش رو گذاشتم ولی مجبورشدم بردارم متاسفانه .

سلام. نه سایت رو انتقال داد رو یه سرور قویتر. اگه اشتباه نکنم هاست دی ال . سایت های بزرگی هم روی سرورشه. قبل از اینکه سایت رو بگیرن مثل اینکه با مدیر هاست دی ال صحبت کردن و تضمین کردن که سایت دائن نشه.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام. نه سایت رو انتقال داد رو یه سرور قویتر. اگه اشتباه نکنم هاست دی ال . سایت های بزرگی هم روی سرورشه. قبل از اینکه سایت رو بگیرن مثل اینکه با مدیر هاست دی ال صحبت کردن و تضمین کردن که سایت دائن نشه.

قبل از اینکه راه بندازی بهت گفتم به درد تو نمیخوره. گوش نکردی.
الان نگاه کن من چقدر برات دفاع شخصی میفروشم برات. برو حالش را ببر
..::IRanamIR::..

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40

تو گفتی از نظر مالی کم میاری اما 9 ماه بدون یک ریال کسری واریز میکردم ( فقط به نیت ضایع کردن تو:D ) الانم چون فروشگاه رو فروختم دیگه سیستم کلیکی به دردم نمیخورد وگرنه بازم ادامه میدادم ( البته هنوز فروشگاه رو نفروختم قصد فروش دارم :D)
عجب رویی داریاا. بگم چه قولی دادی برا دفاع شخصی بگم ؟بگم؟ خودت خواستی پس میگم :D
آی ملت :happy: قرار بود روزی حداقل 3تا دونه دفاع شخصی بفروشه که بهش 52درصد بدم. اما هر 2روزی یکی میفروخته تازه یه چیزیام طلب کاره.:D

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
اگه سایتی 7000بازدید در روز داشته باشه با سیستم های کلیکی چقدر میتونه در ماه در بیاره؟؟

ab2ullah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیستم کلیکی میهن هیتس :D

ویرایش شد!:blink:

2 ماه اول خیلی عالی بود ولی الان:

کم تجربه !
بقیش رو دوستان نظر بدهند. :)
اوايل خيلي عاليه وكليك ها رو كاملا دقيق محاسبه ميكنه ولي وقتي پول و درآمدم به ميزان خوبي افزايش يافت ديگه كليك ها محاسبه نشد.
الانم از اين سيستم كناره گيري كردم
هرچه هم ايميل و پيغام مي فرستي انگار نه انگار.
بلاخره وظطفه ام دونستم واقعيت رو بگم.

nikipedia

Registered User
لایک‌ها
0
مثلا oxonads هر آی پی در هر شبانه روز به بار شمرده میشه.
و حتی آی پی های مشابه رو هم قبول نمی کنه.

مثلا 80.120.342.12 و 80.120.342.35 یکی محسوب می شوند.

سیستمی هست که اینجوری نباشه؟:eek:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام ایران امیر عزیز . بازم تبلیغاتت یکمی دیر لود میشه مجبور شدم بزارم تو فوتر تا آخرسر بازبشه .

mehdimoa

Registered User
لایک‌ها
0
اگه سایتی 7000بازدید در روز داشته باشه با سیستم های کلیکی چقدر میتونه در ماه در بیاره؟؟

اگه واقعا 7 هزار بازدید داره من برای یه تبلیغ 120 در 240 در یکی از ستونهای سایت ماهی ده هزار تومان میدم

اگه موافقی پ خ بده

البته این برای تست هست اگه کلیک خور خوبی داشته باشی تا 30 هزار تومان هم افزایش میدم

Last edited:

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
آخ جون پول !!! :glasses:

حالا کنار از شوخی خوب شما امکان داره عمومی بگی تبلیغتون در مورد چیه؟

بالا