• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

mehdimoa

Registered User
لایک‌ها
0

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوران پورسانت من رو پراخت کرد .

البته من تبلیغاتش رو حذف کردم دیروز ولی امروز صبح . پرداخت کرد.

barooni

Registered User
لایک‌ها
1

mehdimoa

Registered User
لایک‌ها
0
شما سیستم همکاری فروش دارید؟

من سایتم به دامین میهن بلاگ وصله میشه همچین فروشگاهی ساخت؟

نه ما بر حسب میزان بازدید سایتها به اونها پول میدیم

چرا نمیشه فروشگاه هم یه نوع سایت هست که به جای مطلب , کالا معرفی میکنه

bia2music.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ادزسنتر24 هنوز موجودی ما رو واریز نکرده صاحب قبلیش هم که پیچوند رفت باید قبل از اینکه بره موجودی همه رو واریز میکرد کم کم کد هاشو از سایت بر میدارم. صاحب جدیدشم که هر روز یه وعده میده این صاحب جدیدش که گفته بود روز 16 شهریور موجودیا رو واریز میکنه اما واریز نکرد همشون یه مشت کلاه بردارن .اینم از ادزسنتر24 که کلاه بردار شده

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
ادزسنتر24 هنوز موجودی ما رو واریز نکرده صاحب قبلیش هم که پیچوند رفت باید قبل از اینکه بره موجودی همه رو واریز میکرد کم کم کد هاشو از سایت بر میدارم. صاحب جدیدشم که هر روز یه وعده میده این صاحب جدیدش که گفته بود روز 16 شهریور موجودیا رو واریز میکنه اما واریز نکرد همشون یه مشت کلاه بردارن .اینم از ادزسنتر24 که کلاه بردار شده

سلام
شما مدير سايت بيا2موزيكي
چند ميگيري برام تبليغ بزاري تو سايتت؟
بهم پخ بده

best20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
شما مدير سايت بيا2موزيكي
چند ميگيري برام تبليغ بزاري تو سايتت؟
بهم پخ بده

دمت گرم :blush: اينا رو از دست سيستم هاي كليكي نجات بده :rolleyes: من هر چي مي گم سيستم كليكي خوب ديگه وجود نداره گوش نميكنن :D

هي اين تاپيك رو بالا ميارن و تازه كارا فكر مي كنن چه خبره :lol:

اگه سيستم كليكي ارزش تايپ كردن داشت اون تاپيك قبلي رو بالا نگه مي داشتم البته براي معرفي كلاهبرداري ها :cool: چون سيستم غير كلاهبردار نداريم :blush:

زت زياد :lol:

sarvenaz24

Registered User
لایک‌ها
310
دور سيستم هاي كليكي رو خط بكشيد همشون كلاهبردارن:wacko:!!! به نظر من كه سيستم همكاري در فروش خيلي بهتره!!!!!

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دور سيستم هاي كليكي رو خط بكشيد همشون كلاهبردارن:wacko:!!! به نظر من كه سيستم همكاري در فروش خيلي بهتره!!!!!

نه اتفاقا ... شاید اکثریت اینطور باشند ولی انصاف رو باید رعایت کنیم . خیلی از سیستم های کلیکی هم هستند که درستکارند . البته باید از این زاویه نگاه کرد که سیستم کلیکی باید سوداوری داشته باشه + وبمسترها تقلب نکنند + محصولات متنوع باشه = پرداخت وبمستر تضمین میشه .

من خودم فقط از یکی از سایت هام از همین سیستم های کلیکی ( 5 سیستم ) مجموعا حدود 350 تا 400 دارم میگیرم بصورت ثابت . درحالیکه همزمان در ایران مارکت سنتر هم دارم فعالیت میکنم ولی نهایتا از ایران مارکت سنتر بین 50 تا 70 تومن در ماه گیرم میاد ! البته تنوع محصولات ایران مارکت سنتر خیلی پایینه.

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40

اهم :D من کی رو پیچوندم رفتم؟ :D بله دقیقا درسته که من باید تسویه میکردم. اما همونطور که کاربرا میدونن من بصورت سنتی موجودی هارو واریز میکردم. حالا شما خودت حساب کن برای این همه یوزر باید چند ماه برم بانک :blink: ؟ در ضمن من موجودی نمایش دهندگان رو از قیمت کل کم کردم که مدیر جدید دغدغه ای برای موجودی قبلی کاربرا نداشته باشه.در ضمن من اگه تمام حساب هارو تسویه میکردم حداقل 60-70 درصد یوزرها دیگه با سیستم کار نمیکردند. در مورد واریز موجودی ها هم توسط مدیر جدید انشالله ایشون واریز میکنن . اینطور که من فهمیدم بعید میدونم قصدشون پرداخت نکردن باشه. :)
شاید باورتون نشه اما این جمله آخر رو میخونم با اینکه دیگه سایت مال من نیست اما ناراحت میشم انصافا :(

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
ايران امير خيلي كنده
چي كارش كنيم كل سرعت سايتو مياره پايين
آقا امير چه كنيم با اين قضيه؟

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
تا اونجا که یادم میاد درخواست واریزی ندیدم تا 2-3 روز قبل از تعطیلی سیستم. اما چشم سیستم که راه افتاد شما درخواست واریز بدین. اگه واریز نکردن به من بگید. تا خودم به شخصه واریز کنم براتون. ;)
واریز نمیکنن! و نکردن!

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
از iframe استفاده كن
اينجوري اگه تبليغات بالا نياد سايت بالا مياد

الان كه انداختمش پايين صفحه كه سايت اول لود بشه بعد اوناها
بزار ببينم چيكار ميشه كرد ديگه
جالبه زر كليك اصلا" اينقدر كند نيستش سريع باز ميشه

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
واریز نمیکنن! و نکردن!

سلام. اتفاقا همین 1ساعت پیش با من تماس گرفتن . یه مشکلی داشتن برای دسترسی به سایت. گفتن که میخوان واریزی هارو نمیدونم انجام بدن یا ثبت کنن :) اما به سایت دسترسی ندارن.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
تو گفتی از نظر مالی کم میاری اما 9 ماه بدون یک ریال کسری واریز میکردم ( فقط به نیت ضایع کردن تو:D ) الانم چون فروشگاه رو فروختم دیگه سیستم کلیکی به دردم نمیخورد وگرنه بازم ادامه میدادم ( البته هنوز فروشگاه رو نفروختم قصد فروش دارم :D)
عجب رویی داریاا. بگم چه قولی دادی برا دفاع شخصی بگم ؟بگم؟ خودت خواستی پس میگم :D
آی ملت :happy: قرار بود روزی حداقل 3تا دونه دفاع شخصی بفروشه که بهش 52درصد بدم. اما هر 2روزی یکی میفروخته تازه یه چیزیام طلب کاره.:D

ای خالی بند :دی:lol:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ایران امیر این ماه (شهریور) واریزی نداشتین درسته؟ فقط میخوام بدونم درخواست واریزم ثبت شده ؟ چون الان 2.3 بار درخواست دادم ، مینویسه قبلا ثبت شده . البته هیچ عجله ای ندارما و پرداخت ها سر موعد باید باشه (اونم نشد مشکلی نیست). فقط میخواستم ببینم که شاید ثبت نشده باشه ولی اجازه ثبت درخواست نمیده خیلی وقته .

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
ما كه به آقا امير پخ داديم جواب نداد
بچه ها لطفا" بگين كه كجا تبليغات كليكي خودمو بدم
50000كليك هم بيشتر واسه تست نمي خوام
دوستان لطفا" كمك كنند

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40

برو برو . دستت دیگه برا همه رو شده. سر منو کلاه گذاشتی رفت. الانم که حساب toti-iran رو نمیدی :lol: سایتتم دیر لود میشه. ضمضه هایی از کلاه برداری به گوش میرسه :lol::lol: ( تخریب سیستم به این میگناااا:lol:)

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما كه به آقا امير پخ داديم جواب نداد
بچه ها لطفا" بگين كه كجا تبليغات كليكي خودمو بدم
50000كليك هم بيشتر واسه تست نمي خوام
دوستان لطفا" كمك كنند

من 400 هزار تومن درماه دارم از یکی از سایت هام در میارم . از 40 بنر که مجموعا 5 سیستم کلیکی هستند . حالا اگر شما توانایی پرداخت این مبلغ رو داری . برای من بهتره چون سیستم های کلیکی لودینگ سایت رو میگیرن و بازدید رو پایین میارن . البته بصورت 10 روز . 10 روز هم کار میکنم . یعنی هر 10 روز 130 تومن که بصورت پیش پرداخت باید باشه که اگر رضایت نداشته باشید ، تمدید نکنید . موارد دیگری هم چون به ازای هر روزی که سایت به هر دلیلی اگر دائون باشه ، یک روز اضافه تر تبلیغات رو قرار میدم/

این سایت اصلی منه .

www.googlepc.ir
www.googlepersia.com

ایمیل: [email protected]
فکس: 02144842766

Last edited:
بالا