• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی سیستم های کلیکی در سال 1389 - جدید

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کلیکنا قالب سایت رو بهم میریزه .
برای من همه سایتم وسط چین شده! منوی کناری هم دائما میره پایین صفحه!

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها رفتم لاگین کنم . نوشته شما به دلیلی تخلف از سایت اخراج شده اید :D خیلی خندیدم!

جناب ادز سنتر 24 شما خودت اومدی گفتی که دو وبمستر برتر قبلی که تبلیغات رو حذف کرده بودند ، تبلیغات رو مجدد قرار بدند!

منم هیچ رغبتی نداشتم ولی همینطوری قرار دادم .

به این رفیقت که سیستم رو بهش فروختی بگو ، دیگه توانایی پرداخت ندارید ، چرا تهمت میزنید!

تا دیده من در 4.5 روز به مبلغ بالایی رسیدم و نمیتونه پرداخت کنه ، سریعا بسته! مرده شور! :D

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
بچه ها رفتم لاگین کنم . نوشته شما به دلیلی تخلف از سایت اخراج شده اید :D خیلی خندیدم!

جناب ادز سنتر 24 شما خودت اومدی گفتی که دو وبمستر برتر قبلی که تبلیغات رو حذف کرده بودند ، تبلیغات رو مجدد قرار بدند!

منم هیچ رغبتی نداشتم ولی همینطوری قرار دادم .

به این رفیقت که سیستم رو بهش فروختی بگو ، دیگه توانایی پرداخت ندارید ، چرا تهمت میزنید!

تا دیده من در 4.5 روز به مبلغ بالایی رسیدم و نمیتونه پرداخت کنه ، سریعا بسته! مرده شور! :D

سلام
اول اینکه من دیگه ادزسنتر 24 نیستم :D . بله . والا چی بگم متاسفانه کاری هم از دستم بر نمیاد جز اینکه به مدیر جدید بگم.
من گفته بودم بهش که شما بهترین یوزر هستین ( قبل از اینکه سیستم رو تحویلشون بدم) حتی بشون گفتم هر جوری هست باهاتون کار کنه حتی کلیکی هم نشد اما بهتون تبلیغ بده چون واقعا بازدهی داره سایتتون.
امروز که بهم گفتن اکانت googlepc رو بستن تعجب کردم. دلیلش رو پرسیدم. گفتن که تقلب کرده.آی پی هارو چک کرده روزی 30-40 تا کلیکش درسته بقیه رو با سیستم نمیدونم چی فرستاده. :D
اما بازم باورم نشد .
ایشون هم من آشنایی قبلی باشون نداشتم. به هر حال مطمین باشید اگر دسترسی به ادمین داشتم باز میکردم دسترسی شما رو :D اما قبول کنید که از دست من هیچ کاری بر نمیاد:(
انشالله برای سایت جدیدی اگر زدم اولین جایی که تبلیغ میدم googlepc.ir از الان یه جا خالی برام بزار :p

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اول اینکه من دیگه ادزسنتر 24 نیستم :D . بله . والا چی بگم متاسفانه کاری هم از دستم بر نمیاد جز اینکه به مدیر جدید بگم.
من گفته بودم بهش که شما بهترین یوزر هستین ( قبل از اینکه سیستم رو تحویلشون بدم) حتی بشون گفتم هر جوری هست باهاتون کار کنه حتی کلیکی هم نشد اما بهتون تبلیغ بده چون واقعا بازدهی داره سایتتون.
امروز که بهم گفتن اکانت googlepc رو بستن تعجب کردم. دلیلش رو پرسیدم. گفتن که تقلب کرده.آی پی هارو چک کرده روزی 30-40 تا کلیکش درسته بقیه رو با سیستم نمیدونم چی فرستاده. :D
اما بازم باورم نشد .
ایشون هم من آشنایی قبلی باشون نداشتم. به هر حال مطمین باشید اگر دسترسی به ادمین داشتم باز میکردم دسترسی شما رو :D اما قبول کنید که از دست من هیچ کاری بر نمیاد:(
انشالله برای سایت جدیدی اگر زدم اولین جایی که تبلیغ میدم googlepc.ir از الان یه جا خالی برام بزار :p

سلام دوست خوبم . یه وقت سو تفاهم نشه . من منظورم مدیر جدید این سیستم بود . به این مدیر جدیدش بگو که من نیازی به 15 . 20 تومن ایشون ندارم . بگو آخه آدم باشعور و فهمیده! وقتی بازدید من حداقل 20 تا 35 هزار در روز هست ، چه نیازی به نرم افزار و ... دارم . توانایی مالی پرداخت نداری ، تهمت نزن و بنویس که سایت های بالای 10 هزار بازدید رو نمیتونیم ساپورت کنیم .
من 2 روز قبل تبلیغات سوران رو بخاطر دیرکرد در پرداخت برداشتم و بلافاصله بهم زنگ زدن و گفتن مبلغ شما رو پرداخت کردیم و لطفا تبلیغات رو قرار بدین ولی چون خوشم نیومد ازشون ، دیگه قرار ندادم . الان هم توی همین فروم در روز 10 تا پیغام خصوصی همکاری در فروش دارم که اعتنا نمیکنم .

مطمئن باش کسی که اینطور کار کنه (مدیر جدیدش) یک ماه هم دوام نمیاره . نمونش وطن ادز بود که از هر کدوم از وبمستر ها 20 . 30 تومن خورد ولی یک ماه نکشید همه فهمیدن و حتی پول اسکریپتش رو هم در نیاورد .

خندم میگیره ...
تقلب کرده! :D خوب حالا قبل از هرچیز ، آمارگیر وبگذر و پرشین استت رو گذاشتم توی سایتم .

من اتفاقا مدتی بعد دیگه با کلیکی ها کار نمیکنم (غیر از اکسین ادز) و خودم فروشگاه میخوام راه بندازم ولی فعلا حوصله و وقت ندارم .

Last edited:

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
سلام. اتفاقا همین 1ساعت پیش با من تماس گرفتن . یه مشکلی داشتن برای دسترسی به سایت. گفتن که میخوان واریزی هارو نمیدونم انجام بدن یا ثبت کنن :) اما به سایت دسترسی ندارن.
ولی هنوزم واریز نکردند!
بخاطر همینم ممن تبلیغات رو برداشتم!
اگر واریز کنن دوباره تبلیغات برمیگرده سر جای اصلیش!
دوست عزیز واریزی این مبلغ به عهده مدیریت قبلی هست! چون در زمان مدیریت قبلی بوده و البته که پورسانت قبلی بیشتر از پورسانتی که الان هست بوده ولی الان هم کم شده و پرداخت هم نشده!

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی هنوزم واریز نکردند!
دوست عزیز واریزی این مبلغ به عهده مدیریت قبلی هست! چون در زمان مدیریت قبلی بوده و البته که پورسانت قبلی بیشتر از پورسانتی که الان هست بوده ولی الان هم کم شده و پرداخت هم نشده!

بیخود وقتت رو هدر نده . این توانایی پرداخت نداره . اکانت من رو هم بست و به دروغ نوشت که تخلف کردی! . فوقش این ماه رو به زور پرداخت کنه ، ماههای دیگر رو نمیتونه پرداخت کنه .

به قول معروف ، طرف اینکاره نیست و نیومده میخواد میلیاردر بشه! :D

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
ولی هنوزم واریز نکردند!

بیخود وقتت رو هدر نده . این توانایی پرداخت نداره . اکانت من رو هم بست و به دروغ نوشت که تخلف کردی! . فوقش این ماه رو به زور پرداخت کنه ، ماههای دیگر رو نمیتونه پرداخت کنه .

والا نمیدونم الان سایت برای شما بالا میاد یا نه. دامین سایت یه مشکلی پیش اومده براش که برای بعضی ها سایت میاد و برای بعضیا صفحه اکسپایر میاد. برای ایشون هم اینطوری بوده. برای خودمم هی قطع و وصل میشه:)
صفحه قبل گفتم که چرا خودم واریز نکردم.
اما واقعا جالبه تعریف شما دو نفر رو کردم پیششون و گفتم که بهترین کاربرا بودین اما فکر میکنم فقط برای شما دو نفر مشکل پیش اومده :lol:

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
والا نمیدونم الان سایت برای شما بالا میاد یا نه. دامین سایت یه مشکلی پیش اومده براش که برای بعضی ها سایت میاد و برای بعضیا صفحه اکسپایر میاد. برای ایشون هم اینطوری بوده. برای خودمم هی قطع و وصل میشه:)
اما واقعا جالبه تعریف شما دو نفر رو کردم پیششون و گفتم که بهترین کاربرا بودین اما فکر میکنم فقط برای شما دو نفر مشکل پیش اومده :lol:
برای منم اکسپایر هست!
نظر لطف شماست!
ولی خب فعلا که خبری از پرداخت نیست!

mehdimoa

Registered User
لایک‌ها
0

تبلیغ اونها رو بردار تبلیغ ما روبذار ماهی 30 تومان بهت میدم

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبلیغ اونها رو بردار تبلیغ ما روبذار ماهی 30 تومان بهت میدم

شرایط تبلیغ در سایتم رو نوشتم .

www.googlepc.ir
هر بنر 20 تومن در ماه البته الان بنرهای جدید ردیف پنجم به بعد قرار میگیرند که هر ردیف بالاتر بخواهید ، 5 تومن اضافه میشه .

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زر کلیک ، این هفته هم مطابق روند چندین ماهه ، بصورت منظم ، موجودی همه وبمسترها را واریز کرد .

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زر کلیک ، این هفته هم مطابق روند چندین ماهه ، بصورت منظم ، موجودی همه وبمسترها را واریز کرد .
زر کلیک پورسانت ما رو هم به صورت کامل پرداخت کرد.
در مورد کلیک نا هم به هیچ عنوان ارزش گذاشتن تبلیغاتش رو نداره بخاطر کدهایی که تو بنر هاش گذاشته چون هر لحظه ممکنه تو لیست سیاه گوگل قرار بگیرید(کد هوم پیج گذاشته) این یکی از صفحاتی که تو بنر هاش هست

http://clickna.ir/new3.htm

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زر کلیک پورسانت ما رو هم به صورت کامل پرداخت کرد.
در مورد کلیک نا هم به هیچ عنوان ارزش گذاشتن تبلیغاتش رو نداره بخاطر کدهایی که تو بنر هاش گذاشته چون هر لحظه ممکنه تو لیست سیاه گوگل قرار بگیرید(کد هوم پیج گذاشته) این یکی از صفحاتی که تو بنر هاش هست

http://clickna.ir/new3.htm

سلام . این رو دیدم ولی فکر نمی کنم اسکریپت هوم پیج باشه و احتمالا آمارگیر هست . یعنی من سورسش رو باز کردم چیزی بنام هوم پیج ندیدم . البته حتما بهشون تذکر میدم و اگر باشه همچین چیزی ، بر میدارم تبلیغاتش رو چون ارزش نداره . البته خود همون آمار گیر هم بی اجازه نباید بگذاره چون سو استفاده محسوب میشه .

Last edited:

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
ظاهرا کلیک ایران هم متقلبه؟ درسته؟

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

گفتم که چون بازدید ما بالاتر از بقیه ست ، توانای پرداخت نداره و برای همین مجبور شده به بهانه تخلف ، اکانت ها رو ببنده و واریز نکنه . البته من 2.3 روز گذاشتم بنرهاش رو حدود 15. 16 تومن بودم و اونم بخشیدم به خودش! به قول خشایار مستوفی ، این پولا از گلوی ما پایین نمیره :D

web33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه مطمعن باشید هوم پیج سورس که بگیرید کاملا مشخص هست کد بالایی هست که تقریبا نصف کد ها رو تشکیل میده ادرس فروشگاهشون هم روشه البته بیشتر رو مرور گر IE6 کار میکنه ولی به هر حال واسه گوگل فرقی نمیکنه

کلیک ایران هم که کاملا تکلیفش مشخصه معمولا اگرم پرداخت کنه کسایی که اولین واریزیشون هست رو میده که یه جورایی اعتماد وبمستر رو جلب کنه و...! پول خیلی ها از جمله خود منو بالا کشید.

ادز سنتر هم که سایتش از روز اول مشکل داشت ولی خوب با مدیریت خوب قبلیش تونست ادامه بده هر چند بعیید میدونم با محصولاتی که من ازش دیده بودم تونسته باشه سود چندانی بکنه با این حساب که پرداختی هم به وبمستر داشته. احتمالا هم به خاطر همین موضوعات واگذار کرده البته من اصلا با این سیستم کار نکردم چون از روز اول بهش اعتقاد نداشتم

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ایران امیر این ماه (شهریور) واریزی نداشتین درسته؟ فقط میخوام بدونم درخواست واریزم ثبت شده ؟ چون الان 2.3 بار درخواست دادم ، مینویسه قبلا ثبت شده . البته هیچ عجله ای ندارما و پرداخت ها سر موعد باید باشه (اونم نشد مشکلی نیست). فقط میخواستم ببینم که شاید ثبت نشده باشه ولی اجازه ثبت درخواست نمیده خیلی وقته .

سلام نه ثبت شده . الان موجودیت هم فکر کنم 70 یا 80 تومان باشه . سایتهای پر درامد را معمولا میخواهیم بیست تومان بیست تومان تسویه نکنیم و به بالا برسد تسویه بشود. درضمن همکاری در فروش می خواهم بهت بدهم ببینم یک ماه کدام درامدت بیشتر میشه.
سایتهای با کلیک های بالا معمولا ماهیانه کار میکنیم ثابت . سایت شما هم ماهانه 20 هزار تومان است. برای بنر های ویژه چگونه با ما توافق میکنی؟ البته چون مشتری ثابت هستیم میخواهیم ازت تخفیف بگیریم :دی

Last edited:

totti-iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام نه ثبت شده . الان موجودیت هم فکر کنم 70 یا 80 تومان باشه . سایتهای پر درامد را معمولا میخواهیم بیست تومان بیست تومان تسویه نکنیم و به بالا برسد تسویه بشود. درضمن همکاری در فروش می خواهم بهت بدهم ببینم یک ماه کدام درامدت بیشتر میشه.
سایتهای با کلیک های بالا معمولا ماهیانه کار میکنیم ثابت . سایت شما هم ماهانه 20 هزار تومان است. برای بنر های ویژه چگونه با ما توافق میکنی؟ البته چون مشتری ثابت هستیم میخواهیم ازت تخفیف بگیریم :دی

سلام . ماشالله شما که همش تخفیف میخوای :D همکاری در فروش شرایطط چیه؟ من با ایران مارکت سنتر کار میکنم اما نه چندان جدی ، چون محصولاتش زیاد متنوع نیست ولی مثلا برای هر محصول پست جد ابا کلمات کلیدی زدم و مثلا همین عینک سه بعدی رو در روز حداقل 3 تا 5 تا میفروشم (بدون بنر و فقط از جستجوی گوگل)

من شرایط تبلیغات عمومی در سایتم رو نوشتم که هر بنر 20 تومن ولی اولویت با بنرهایی هست که الان قرار دارند و بنر های بعدی پایینتر قرار میگیرند . البته هر بنر رو یک ردیف بالا بیاریم 5 تومن اضافه میشه . یعنی بنر شماره یک در هر کدوم از ستون های اصلی (سمت چپ و وسط) 40 تومن . دومیش 35 . سومی 30 . چهارمی 25 و پنجمی هم 20

همکاری در فروش هم شما باید شرایطط رو بگی تا ببینیم چی میشه .

البته من در حال حاضر از کل کلیکی ها بین 350 تا 400 در ماه دارم در میارم . وفقط از اکسین ادز 150 در ماه میگیرم .

حالا اگر کسی این مبلغ رو بده (پیش پرداخت) ، من 40 تا بنر بقیه رو برمیدارم و فقط کدهای اون رو میگذارم (40 تا بنر) + ایجاد نامحدود پست با کلمات کلیدی به دلخواه طرف در بین پست های عمومی که فوق العاده فروش را بالا میبره .
اینکه رغبتی برای ادامه کار با کلیکی ها ندارم هم برای اینه که برخی سیستم های کلیکی کد هوم پیج و ... میزارن و سایت رو آلوده میکنند .

البته 10 روز به 10 روز هم حاضرم بصورت پیش پرداخت کار کنم . یعنی هر 10 روز 130 تومن . که اگر طرف ناراضی بود ، هم مبلغش ناچیزه و هم میتونه ادامه نده .

البته من 5 تا سایت دارم که دوتای دیگه هم بین 2 تا 12 هزار بازدید دارند که برای اون ها مبلغ تبلیغات رو کمتر میگیرم . (از ماهی 50 تومن تا 150 تومن)

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
فعلا کدوم سیستم رو پیشنهاد میکنید؟
کلیک ایران که ظاهرا پرداخت نخواهد کرد!

بالا