totti-iran
کاربر تازه وارد
بچه ها کلیکنا قالب سایت رو بهم میریزه .
برای من همه سایتم وسط چین شده! منوی کناری هم دائما میره پایین صفحه!
برای من همه سایتم وسط چین شده! منوی کناری هم دائما میره پایین صفحه!
بچه ها رفتم لاگین کنم . نوشته شما به دلیلی تخلف از سایت اخراج شده ایدخیلی خندیدم!
جناب ادز سنتر 24 شما خودت اومدی گفتی که دو وبمستر برتر قبلی که تبلیغات رو حذف کرده بودند ، تبلیغات رو مجدد قرار بدند!
منم هیچ رغبتی نداشتم ولی همینطوری قرار دادم .
به این رفیقت که سیستم رو بهش فروختی بگو ، دیگه توانایی پرداخت ندارید ، چرا تهمت میزنید!
تا دیده من در 4.5 روز به مبلغ بالایی رسیدم و نمیتونه پرداخت کنه ، سریعا بسته! مرده شور!![]()
سلام
اول اینکه من دیگه ادزسنتر 24 نیستم. بله . والا چی بگم متاسفانه کاری هم از دستم بر نمیاد جز اینکه به مدیر جدید بگم.
من گفته بودم بهش که شما بهترین یوزر هستین ( قبل از اینکه سیستم رو تحویلشون بدم) حتی بشون گفتم هر جوری هست باهاتون کار کنه حتی کلیکی هم نشد اما بهتون تبلیغ بده چون واقعا بازدهی داره سایتتون.
امروز که بهم گفتن اکانت googlepc رو بستن تعجب کردم. دلیلش رو پرسیدم. گفتن که تقلب کرده.آی پی هارو چک کرده روزی 30-40 تا کلیکش درسته بقیه رو با سیستم نمیدونم چی فرستاده.
اما بازم باورم نشد .
ایشون هم من آشنایی قبلی باشون نداشتم. به هر حال مطمین باشید اگر دسترسی به ادمین داشتم باز میکردم دسترسی شما رواما قبول کنید که از دست من هیچ کاری بر نمیاد
انشالله برای سایت جدیدی اگر زدم اولین جایی که تبلیغ میدم googlepc.ir از الان یه جا خالی برام بزار![]()
ولی هنوزم واریز نکردند!سلام. اتفاقا همین 1ساعت پیش با من تماس گرفتن . یه مشکلی داشتن برای دسترسی به سایت. گفتن که میخوان واریزی هارو نمیدونم انجام بدن یا ثبت کنناما به سایت دسترسی ندارن.
ولی هنوزم واریز نکردند!
بخاطر همینم ممن تبلیغات رو برداشتم!
اگر واریز کنن دوباره تبلیغات برمیگرده سر جای اصلیش!
دوست عزیز واریزی این مبلغ به عهده مدیریت قبلی هست! چون در زمان مدیریت قبلی بوده و البته که پورسانت قبلی بیشتر از پورسانتی که الان هست بوده ولی الان هم کم شده و پرداخت هم نشده!
ولی هنوزم واریز نکردند!
بخاطر همینم ممن تبلیغات رو برداشتم!
اگر واریز کنن دوباره تبلیغات برمیگرده سر جای اصلیش!
دوست عزیز واریزی این مبلغ به عهده مدیریت قبلی هست! چون در زمان مدیریت قبلی بوده و البته که پورسانت قبلی بیشتر از پورسانتی که الان هست بوده ولی الان هم کم شده و پرداخت هم نشده!
بیخود وقتت رو هدر نده . این توانایی پرداخت نداره . اکانت من رو هم بست و به دروغ نوشت که تخلف کردی! . فوقش این ماه رو به زور پرداخت کنه ، ماههای دیگر رو نمیتونه پرداخت کنه .
به قول معروف ، طرف اینکاره نیست و نیومده میخواد میلیاردر بشه!![]()
برای منم اکسپایر هست!والا نمیدونم الان سایت برای شما بالا میاد یا نه. دامین سایت یه مشکلی پیش اومده براش که برای بعضی ها سایت میاد و برای بعضیا صفحه اکسپایر میاد. برای ایشون هم اینطوری بوده. برای خودمم هی قطع و وصل میشه
صفحه قبل گفتم که چرا خودم واریز نکردم.
اما واقعا جالبه تعریف شما دو نفر رو کردم پیششون و گفتم که بهترین کاربرا بودین اما فکر میکنم فقط برای شما دو نفر مشکل پیش اومده :lol:
بیخود وقتت رو هدر نده . این توانایی پرداخت نداره . اکانت من رو هم بست و به دروغ نوشت که تخلف کردی! . فوقش این ماه رو به زور پرداخت کنه ، ماههای دیگر رو نمیتونه پرداخت کنه .
به قول معروف ، طرف اینکاره نیست و نیومده میخواد میلیاردر بشه!![]()
تبلیغ اونها رو بردار تبلیغ ما روبذار ماهی 30 تومان بهت میدم
زر کلیک پورسانت ما رو هم به صورت کامل پرداخت کرد.زر کلیک ، این هفته هم مطابق روند چندین ماهه ، بصورت منظم ، موجودی همه وبمسترها را واریز کرد .
زر کلیک پورسانت ما رو هم به صورت کامل پرداخت کرد.
در مورد کلیک نا هم به هیچ عنوان ارزش گذاشتن تبلیغاتش رو نداره بخاطر کدهایی که تو بنر هاش گذاشته چون هر لحظه ممکنه تو لیست سیاه گوگل قرار بگیرید(کد هوم پیج گذاشته) این یکی از صفحاتی که تو بنر هاش هست
http://clickna.ir/new3.htm
والا نمیدونم الان سایت برای شما بالا میاد یا نه. دامین سایت یه مشکلی پیش اومده براش که برای بعضی ها سایت میاد و برای بعضیا صفحه اکسپایر میاد. برای ایشون هم اینطوری بوده. برای خودمم هی قطع و وصل میشه
صفحه قبل گفتم که چرا خودم واریز نکردم.
اما واقعا جالبه تعریف شما دو نفر رو کردم پیششون و گفتم که بهترین کاربرا بودین اما فکر میکنم فقط برای شما دو نفر مشکل پیش اومده :lol:
ایران امیر این ماه (شهریور) واریزی نداشتین درسته؟ فقط میخوام بدونم درخواست واریزم ثبت شده ؟ چون الان 2.3 بار درخواست دادم ، مینویسه قبلا ثبت شده . البته هیچ عجله ای ندارما و پرداخت ها سر موعد باید باشه (اونم نشد مشکلی نیست). فقط میخواستم ببینم که شاید ثبت نشده باشه ولی اجازه ثبت درخواست نمیده خیلی وقته .
سلام نه ثبت شده . الان موجودیت هم فکر کنم 70 یا 80 تومان باشه . سایتهای پر درامد را معمولا میخواهیم بیست تومان بیست تومان تسویه نکنیم و به بالا برسد تسویه بشود. درضمن همکاری در فروش می خواهم بهت بدهم ببینم یک ماه کدام درامدت بیشتر میشه.
سایتهای با کلیک های بالا معمولا ماهیانه کار میکنیم ثابت . سایت شما هم ماهانه 20 هزار تومان است. برای بنر های ویژه چگونه با ما توافق میکنی؟ البته چون مشتری ثابت هستیم میخواهیم ازت تخفیف بگیریم :دی
zarclick چه فرقی با clickna داره ؟
سیستم جفتشون که یکیه
نکنه مثل میهن هیتس ...