• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات وب بنده ( لطفا شرکت کنید )

emadir

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام خدمت همه دوستان :

خب همون طور که از اسم تاپیک پیداست بنده به دنبال پیدا کردن مشکلات وبم هستم
و میخوام با کمک و راهنمایی شما دوستان این مشکلات رو پیدا و رفع کنم...
خودم گشتم و مشکلات ریز و درشت رو پیدا کردم اما گفتم دونستن نظر شما هم خالی از لطف نیست

این آدرس وب : http://www.too30music.com

خب ازتون راهنمایی میخوام :
از مشکلات قالب و مطالب گرفته تا پیشنهاد در مورد افزودن امکان به قالب و یا پیشنهاد در مورد افزودن یک موضوع به وب یا هر چیز دیگه ای...

اگر تو قالب مشکل میبیند بگید برطرف شه اگر پیشنهادی در مورد اضافه کردن امکان جدید دارید دارید بگید.
اگر توی پست ها میبینید میتونه علاوه بر متن اهنگ ، کد آهنگ و... مورد دیگه ای اضافه بشه بگید
اگر میبیند موضوع پر طرفدار در رابطه با موزیک هست بگید تا بررسی کنم و به وب اضافه کنم
اگر افزونه کاربردی سراغ دارید ک ممنون میشم معرفی کنید
اگر در مورد سئو مطالب و... مشکلی میبنید در وب وجود داره لطف میکنید ببنده رو آگاه کنید .

پیشاپیش از همکاری تون با بنده کمال تشکر رو دارم
heart.gif

Ali.S_98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام خدمت همه دوستان :

خب همون طور که از اسم تاپیک پیداست بنده به دنبال پیدا کردن مشکلات وبم هستم
و میخوام با کمک و راهنمایی شما دوستان این مشکلات رو پیدا و رفع کنم...
خودم گشتم و مشکلات ریز و درشت رو پیدا کردم اما گفتم دونستن نظر شما هم خالی از لطف نیست

این آدرس وب : http://www.too30music.com

خب ازتون راهنمایی میخوام :
از مشکلات قالب و مطالب گرفته تا پیشنهاد در مورد افزودن امکان به قالب و یا پیشنهاد در مورد افزودن یک موضوع به وب یا هر چیز دیگه ای...

اگر تو قالب مشکل میبیند بگید برطرف شه اگر پیشنهادی در مورد اضافه کردن امکان جدید دارید دارید بگید.
اگر توی پست ها میبینید میتونه علاوه بر متن اهنگ ، کد آهنگ و... مورد دیگه ای اضافه بشه بگید
اگر میبیند موضوع پر طرفدار در رابطه با موزیک هست بگید تا بررسی کنم و به وب اضافه کنم
اگر افزونه کاربردی سراغ دارید ک ممنون میشم معرفی کنید
اگر در مورد سئو مطالب و... مشکلی میبنید در وب وجود داره لطف میکنید ببنده رو آگاه کنید .

پیشاپیش از همکاری تون با بنده کمال تشکر رو دارم
heart.gif

سایت خوبی داری
وردپرس نصب کردی یا جوملا؟؟
آهنگهای با زبان انگلیسی از خواننده هایی مثل Dido بیشتر بزار ، استقبال میشه ، طرفدار زیاد داره
:)

emadir

Registered User
لایک‌ها
14
سایت خوبی داری
وردپرس نصب کردی یا جوملا؟؟
آهنگهای با زبان انگلیسی از خواننده هایی مثل Dido بیشتر بزار ، استقبال میشه ، طرفدار زیاد داره
:)
سلام خیلی ممنون ازتون
وردپرس نصب کردم
آهنگ انگلیسی هم چشم میذارم
ممنون ک نظر دادید تشکر

بالا