آژانس هواپیمایی

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

شروع موضوع توسط TheBorland ‏14 دسامبر 2006 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. TheBorland

    TheBorland Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2006
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    من مودم ADSL Router Modem Asus که ADSL2+vرو ساپورت میکنه
    55 تومن مایشو دارم
    امروز بعد از 2ماه انتظار!! اومدن واسم وصل کنن (از سپنتا, دو نفر ابله اومدن. چرا؟ بقیشو بخون)
    بقول یارو اینترنت تا پشت مودم میومد اما رد نمیشد
    جالب اینکه Ping میکرد اما هیچ Pageی باز نمیشد روی لپ تاپ امتحان کردیم باز هم همین بود
    بعد با مودم خودش که فقط USB بود امتحان کرد 3سوت همه چی جواب داد و اوکی شد
    قابل توجه اینکه مودم من Asus AM602 Lan-USB هست که بهم پیشنهاد شد بگیرم (میگن سرعت Lanبالاتر از USB هست)
    اما یه جورایی انگار یارو بلد نبود Configش کنه چون میدونید که این مودمها خودشون برای تنظیم, کنسول دارن که پر از Optionهای مختلف هست
    رو مودم Gateway و DNS تنظیم میکنه !!!!!
    ور داشته آنتی ویروس رو Disable میکنه, میگم چه ربطی به این بدبخت داره که Disableش میکنی !
    میگه با یکی از برنامه هات Conflict داره !
    آخرش گفت مودم رو میبرم تو شرکت تنظیم میکنم شبنه میارم (اینم از شانس کوفتی ما !!)
    هرچی بود از اون کنسول گیج کننده مودم بود
    حالا از دوستان کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ راه حل چی پیشنهاد میکنید؟
    آیا واقعا سرعت USB کمتر از Lan هست؟ اگه نیست برم عوضش کنم:wacko:
     
    mhd_cr از این نوشته تشکر کرده است.
  2. mse1445

    mse1445 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    484
    تشکر شده:
    1


    دوست عزیز من همین مودم دارم سرویسم هم از سپنتا ست این تنظیمات اینطوری که میگم انجام بدید


    ابتدا در IE وارد کنید 192.168.1.1

    pass & user Admin وارد کنید

    بعد از قسمت Advanced setup /WAN/ Edit /

    بعد next میزنی تا به connectin type برسی اونو رو گزینه دوم pppoE میزاری بعد بازم نکست میزنی بدون تغییر و اخر سر save میکینی مشکلت حل میشه

    از نظر سرعتم تفاوتی نداره منتها لن پایداری بهتری داره


    موفق باشی
     
    hosseinmousavi7 از این نوشته تشکر کرده است.
  3. siavash_delta

    siavash_delta کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    یکی به من کمک کنه . من امروز یه مودم asus602 گرفتم اما نمیدونم چطوری اون رو از طریق شبکه به اینترنت وصل کنم اگر ممکن است به طور دقیق بگی که چطور وصل میشه ؟
     
  4. Akhoond

    Akhoond Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2007
    نوشته ها:
    307
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    سلام .
    من با آسیا تک قرار داد بستم ( البته هنوز رانژه نشده ، توی مرحله عدم رانژه است . ) 2 تا سوال داشتم :
    اول اینکه اونایی که می گن رانژه کردن خطشون تا 1 ماه هم طول کشیده ، مگه یه رانژه کردن چیه ؟ ممکنه این طول کشیدن برای pcm بودن خط باشه ( مثل خط من ) ؟
    سوال دوم اینکه من برای نصب مودم corecess مشکل دارم ، یعنی نصب که نه ، خود مودم install میشه ، ولی یه برنامه توی سی دی هست که برای نمایش کانکشن هست (adsl 504 status ) وقتی این برنامه نصبش تموم میشه ، برای باز کردن error می ده و بازش نمی کنه . از فایل setup ایراد میگیره و می گه خرابه . . .
    توی اینترنت هم سرچ کردم به چیزی نرسیدم . . .
    کسی اگه چیزی می دونه راهنمایی کنه . مرسی
     
  5. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,032
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    پست قبلی به دلیل حجم زیاد مطالب آرشیو شد ... و در این مکان قرار گرفت .

    شما می توانید در این تاپیک مسائل و مشکلات ADSL را مطرح کنید و راجب به ان بحث کنید .


    با تشکر
    بهروز
     
    mhd_cr از این نوشته تشکر کرده است.
  6. heavaz60

    heavaz60 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آپریل 2007
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    0
    مودم من comtrend مدل Ct-534 هست .

    واسه انجام تنظیماتی که اتوماتیک کانکت بشم میشه بیشتر راهنمایی کنید .

    و همچنین برای افزایش سرعت ؟
     
  7. خرید بیت کوین3eo
  8. Baila Moreno

    Baila Moreno Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2006
    نوشته ها:
    398
    تشکر شده:
    26
    یه سوال داشتم...
    چطوری میشه یوزر و پسورد کانکشن pppoE رو روی مودم ست کرد تا وقتی dc میشیم خودش دوباره خودکار وصل بشه و بند و بساط ما بهم نریزه.
    راستش من از سپنتا سرویس گرفتم کلی هزینه کردیم اعصابمون راحت باشه منتها این آشغالها هم با این اینترنتشون ما رو کشتن...
    یه سره بوی جوراب میده ها!
    سرعتش خوبه اما دائم dc !!
     
  9. heavaz60

    heavaz60 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آپریل 2007
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    0
    مودم من comtrend مدل Ct-534 هست .

    واسه انجام تنظیماتی که اتوماتیک کانکت بشم میشه بیشتر راهنمایی کنید .?

    و همچنین برای افزایش سرعت ؟
     
  10. coolzero

    coolzero Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    847
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    unja
    پس این فقط مشگل بد نیست
    پشتیبانی بد رو هم اضافه کن
    بیا تو تاپیک سپنتا بحث کنیم
    مودمتم بگو چیه
    ماله من planete میتونم راهنمایی کنم ولی تنظیماتت با مال من فرق داره
     
  11. md_md_2600

    md_md_2600 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 جولای 2006
    نوشته ها:
    427
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    Tehran
    عجب تاپیک عتیقه ای شده ها ! هیچ به تاریخ پست اول دقت کردین ؟ مال زمان هیتلره !!!!! کسی نمیخواد این تاپیک رو آرشیو کنه ؟ بیچاره کسی که بخواد 100 صفحه رو بخونه !:cool::cool::cool:
     
  12. md_md_2600

    md_md_2600 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 جولای 2006
    نوشته ها:
    427
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    Tehran
    جالبه اینجا مدیر بخش ظاهرا حال نمیکنه یه آموزش درست و حسابی برای نصب مودم ADSL بذاره تا ملت برن دعاش کنن ! با اینهمه پراکندگی آدم کاملا گیج میشه چونکه هر کسی یه مشکل عجیب و غریب داره !:rolleyes:
     
  13. @gh@m@hdi

    @[email protected]@hdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,726
    تشکر شده:
    214
    محل سکونت:
    فعلا پشت شیشه مونیتور شما
    یه پیشنهاد خوب....زنگ بزنید ساپورت آسیا تک جوابتون رو می دن:دی(البته اگر مشکل خاصی نداشته باشن) بچه های ساپورتش خیلی با حالن
     
  14. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    ازشون می پرسیدی تا حالا این مودم رو به چشم دیدن که میخوان کانفیگش کنن یا نه ؟ [​IMG]
    به نظر من کسی که یه مودم ADSL رو کانفیگ کرده باشه و یه چیز های مقدماتی در مورد ADSL بدونه به راحتی میتونه هر مودمی رو کانفیگ کنه . [​IMG]
     
  15. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    به نظر من پست های این تاپیک رو پاک کنن بهتره ، از صفر تاپیک زده بشه با پست اول مدیر که توضیحاتی در مورد تاپیک گفته مثلا " در مورد مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری اینجا بحث کنید "

    [​IMG]
     
  16. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,032
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    دوست عزیزم
    یک تاپیک آموزشی Am602 تو بخش مقالات آموزشی هست ... حالا اینکه دوستان حال نمی کنند برند بقیه جاها رو بگردند که من مقصر نیسیتم .. .



    پ . ن : این تاپیک هم با تاپیک اصلی ادغام شد
     
  17. heavaz60

    heavaz60 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آپریل 2007
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    0
    مودم من comtrend مدل Ct-534 هست .

    واسه انجام تنظیماتی که اتوماتیک کانکت بشم میشه بیشتر راهنمایی کنید .

    و همچنین برای افزایش سرعت ؟

    .
     
  18. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    سلام

    با مودم ها ی comtrend کار نکردم اما اگر دارای کانفینگ تحت وب هستند به راحتی میتونید نام کاربری و رمز عبور خودتون رو وارد کنید تا به محض در مدار اومدن مودم ارتباط شما وصل بشه . شما الان به چه صورت کانکت میشید ؟

    برای افزایش سرعت کاری نمیتونید انجام بدین مگر اینکه اشتراک خودتون رو از طریق پرداخت وجه بیشتر ارتقا بدید .
     
  19. heavaz60

    heavaz60 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آپریل 2007
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    0
    چجوری باید نام کاربری بدم ؟
    کجا باید این تنظیمات رو انجام بدم ؟
     
  20. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    شما این طوری پیش برو :

    ابتدا تو ادرس بار مثلا در IE وارد کنید 192.168.1.1

    pass & user را کلمه Admin وارد کنید اگر با Admin وارد نشد تو کاتالوگ مودم توضیح داده که چه کلمه ای برای ورود باید استفاده کنید .

    بعد از قسمت WAN وارد تنظیمات اصلی میشید که اونجا باید دو عدد VCI و VPI مناسب رو بدید . و بعد connectin type اونو رو گزینه pppoE تنظیم کنید . و در نهایت تنظیمات رو save میکینید .

    البته کانکشن pppoE رو هم میتونید دستی بسازید به طور خلاصه مثل کانکشن دیاال اپ هست اما مراحلش 1 و 2 و 2 است .

    موفق باشید .
     
  21. heavaz60

    heavaz60 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آپریل 2007
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    0
    من موفق شدم وارد تنظیمات مودم بشم .

    بعدشم وارد قسمت WAN setup شدم و user , پسورد رو در قسمت PPPoE وارد کردم . غکس این صفحه رو هم ضمیمه کردم که بتونید ببینید.
    اما وقتی این تنظیمات رو انجام میدم اصلا کانکت نمیشه . حتا وقتی می روم و به صورت قبل هم کانکت کنم نمیتونم کانکت بشوم .
    واسه همین تنظیمات رو برگردوندم به حالت RFC1483 Bridged در ضمن VPI و VCI رو هم درست وارد کردم چون در حالت RFC1483 Bridged این 2 تا کد جواب میده .

    اینم عکس :

    [​IMG]

    .
     

    فایل های ضمیمه:

avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی