منتخب بازارچه

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

ikeyvan

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2005
نوشته‌ها
197
لایک‌ها
9
محل سکونت
Tehran
سلام دوستان .

من چند وقتی که از adsl صبانت استفاده می کنم با وجود محدودیت دانلود اش سرعتش بدون نوسان هستش یعنی شب و روز اش یکی البته به جز این ایام عید که افتضاح شده... و اما مشکل من

این شرکت یک اکانت رایگان هم داره از ساعت 3 تا 7 صبح و من اکثر دانلود هامو با این اکانت انجام میدم اما یه عیب داره اونم این که هر 60 دقیقه دیسکانکت میشم .. دقیقا هر 60 دقیقه بدون یک ثانیه جلو عقب! .... البته این اکانت رایگان این جوری هستش و اکانت خودم تا به حال دیسکانت نشدم..

الان داشتم اتفاقی با یکی دیگه از کاربر های صبانت حرف می زدم و ازش در مورد علت این دیسکانکت های اکانت رایگان
پرسیدم که گفت برای من این طوری نیستش! و الان 1 ساعت و نیمه که با رایگان آنلاین ام... خواستم از شما بپرسم که آیا راهی داره که من نزارم منو هر 60 دقیقه دی سی کنه؟ ..

در ضمن من 3 تا ویندوز(xp sp1-xp sp2-vista ultimate) دارم و این کانکشن رایگان روی همه شون این کارو می کنه هر 60 دقیقه...منظورم اینه که تنطیمات نتورک این با بقیه کانکشن ها یکیه


شما فکر می کنید مشکل چی باشه ؟:)
 

alizali

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2003
نوشته‌ها
659
لایک‌ها
20
اینترنت رایگانه دیگه
بالاخره نمیشه هم خدا را داشته باشی هم خرما را
در ضمن آن دوستتان هم بگویید بزارد روی دانلود تا ببینید چه میشود
 

greenapple

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2006
نوشته‌ها
373
لایک‌ها
19
سن
35
محل سکونت
پشت ویزور
این خاصیت اکانت رایگان صبا نت هستش .
همین تو تبریزم همینه !!!!! ( ترجمه مستقیم از ترکی ) :lol: :lol: :lol: :lol:
اگه مودمت هواوی هستش بگو یه تنظیم یادت بدم که یوزر و پس رو بدی تو خود مودم و مودم همیشه آن لاین نگات داره .
تو هم فقط با یه شبکه و تنظیم آی پی وصل شی . دیگه یوزر پس ندی .
..
.وقتی شب دی سی شدی خود مودم تا 10 ثانیه وصل کنه .

.
 

alizali

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2003
نوشته‌ها
659
لایک‌ها
20
چه ربطی به مودم داره
شما اگه با برنامه های دانلود یا تورنت کار میکنی تنظیمات اکانت شبانه رو جوری تنظیم کن که مثلا 99 بار دوباره شماره گیری ( اصطلاحا ) کنه
خودش بعد از دیسکانکت شدن دوباره کانکت میکنه و تا صبح برات اینکارو رو چهار بار به درستی انجام میده
 

greenapple

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2006
نوشته‌ها
373
لایک‌ها
19
سن
35
محل سکونت
پشت ویزور
چه ربطی به مودم داره
شما اگه با برنامه های دانلود یا تورنت کار میکنی تنظیمات اکانت شبانه رو جوری تنظیم کن که مثلا 99 بار دوباره شماره گیری ( اصطلاحا ) کنه
خودش بعد از دیسکانکت شدن دوباره کانکت میکنه و تا صبح برات اینکارو رو چهار بار به درستی انجام میده
شما روتر مودم رو ست میکنی .
تو 24 ساعت شبانه روز وصلی و حتی pc خاموش باشه بازم وصلی . چون از مودم خروجیت فقط اینترنت . دیگه لازم به وارد کردن یوزر و پس تو pc نیستی .
من اینکارو کردم . بعد مودم یه هاب سویچ گزاشتم و 6 تا سیستم رو تو شرکت به اینترنت وصل کردم . و هیچ نیازی ندارم که یکی روشن باشه تا اون یکی pc به اینترنت وصل شه .
این کار حرفه ایه ولی خوب راحت تر میشه که جوری تنظیم کن که مثلا 99 بار دوباره شماره گیری کنه .
 

ikeyvan

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2005
نوشته‌ها
197
لایک‌ها
9
محل سکونت
Tehran
ممنون از راهنمایی هاتون...
اما مشکل من خود دیسکانکت شدن هستش.. موقعی که من مثلا من یک فایل 100 یا 200 مگ رو دارم از Rapidshare یا وان کلیک هاستینگهایی که دانلود منجر ها رو ساپورت نمیکنن دانلود میکنم بعضی موقع ها مثلا میزنه که 1 ساعت و 2 دقیقه طول می کشه و فایل رو 96 درصد دانلود می کنه بعدش تا به 60 دقیقه میرسیم دی سی میشه.. این اشه که اذیت می کنه ...
و گرنه واسه دانلود از p2p که مشکلی نیست همون تنظیم خود ویندوز واسه ردیال جواب میده...

در واقع من دنبال راهی هستم که از طریق دستکاری رجیستری پی سی ام کاری کنم که فورس کنه واسه دی سی از طرف سرور ای اس پی .. فکر کنم همچین کاری رو می شه واسه مودم (Dial Up)کرد اما PPPoE رو نمی دونم.:)
 

zfarhad2003

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2004
نوشته‌ها
1,152
لایک‌ها
3
سن
36
محل سکونت
R7 register
منم از صبانت استفاده می کنم ولی خبری از این اکانت رایگان نداشتم؟ موضوع چیه؟ از کجا میشه گرفتش؟
 

ikeyvan

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2005
نوشته‌ها
197
لایک‌ها
9
محل سکونت
Tehran
یک کانکشن جدید بساز ...
username:guest
password:ngsnet
از ساعت 3 صبح تا 7 صبح میتونی ازش استفاده کنی.:)
 

zfarhad2003

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2004
نوشته‌ها
1,152
لایک‌ها
3
سن
36
محل سکونت
R7 register
مرسی امشب حتما امتحان می کنم.
اگه سرعت این اکانت رایگان مثل اکانت معمولیش باشه خیلی حال میده.
 

PrimeDevil

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 آپریل 2005
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
این خاصیت اکانت رایگان صبا نت هستش .
همین تو تبریزم همینه !!!!! ( ترجمه مستقیم از ترکی ) :lol: :lol: :lol: :lol:
اگه مودمت هواوی هستش بگو یه تنظیم یادت بدم که یوزر و پس رو بدی تو خود مودم و مودم همیشه آن لاین نگات داره .
تو هم فقط با یه شبکه و تنظیم آی پی وصل شی . دیگه یوزر پس ندی .
..
.وقتی شب دی سی شدی خود مودم تا 10 ثانیه وصل کنه .

.
باسلام، لطف میکنین این تنظیمات مورد نظر رو بفرمایین؟
من که هرکاری نکردم نشد! انواع کانکشنهای PPPoE، PPPoA و ... را در تنضیمات مودم امتحان کردم اما نشد که نشد:wacko: :wacko:
ضمناً منهم از صبانت اکانت دارم. البته مودمم Simens C-110 هستش که دو خروجی (یکی Lan و اون یکی USB ) داره و Router هم محسوب میشه

با تشکر :cool:
 

ikeyvan

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2005
نوشته‌ها
197
لایک‌ها
9
محل سکونت
Tehran
منم از همین Siemens C-110 دارم ... و این مودم هیچ نیازی به تنظیم نداره و Auto Config میشه .. شما به تنظیمات کاری نداشته باش و یک کانکشن جدید از Control Panel بساز .. همین

به هر حال اگه به صورت USB وصل هستش مودم ات این آدرس http://192.168.1.1/home.htm رو توی explorer بزن و ببین که این تنظیمات پایین رو داشته باشه:

PC connection
Status
IP address
MAC address

Ethernet connection
Not Connected
USB connection
Connected N/A N/A

ADSL line

ADSL line status Connected
Down link speed (kbps) 512
Up link speed (kbps) 128
ADSL mode G.dmt
VPI/VCI 0/35
Protocol & Encapsulation PPPoE LLC
WAN IP address 0.0.0.0

Product identification

Name & ID Siemens ADSL C-110
Software version Sie_f2_03_PTE
ADSL Firmware version CX82xxx_4.1.0.20

اگه هم که با پورت Ethernet به PC وصله که دیگه هیچ تنظیمی لازم نداره

در ضمن من برای USB هم هیچ تنظیمی رو مودم انجام ندادم و خودش Auto Config شد.

در مورد دیسکانکت های 60 دقیقه به 60 دقیقه اکانت رایگان شبها هم زنگ زدم به شرکت و گفتن که خودشون این
جوری تنظیم کردن!
 

amirghasemi

Registered User
تاریخ عضویت
5 مارس 2005
نوشته‌ها
342
لایک‌ها
1
محل سکونت
شیراز
این خاصیت اکانت رایگان صبا نت هستش .
همین تو تبریزم همینه !!!!! ( ترجمه مستقیم از ترکی ) :lol: :lol: :lol: :lol:
اگه مودمت هواوی هستش بگو یه تنظیم یادت بدم که یوزر و پس رو بدی تو خود مودم و مودم همیشه آن لاین نگات داره .
تو هم فقط با یه شبکه و تنظیم آی پی وصل شی . دیگه یوزر پس ندی .
..
.وقتی شب دی سی شدی خود مودم تا 10 ثانیه وصل کنه .

.
مودم من Huawei هست. میشه توضیح بدید؟
چون می خوام connection رو share کنم رو یک Hub که همه بتونن کار کنن.
الآن از پروکسی روی کامپیوتر اصلی که به اینترنت متصل هست استفاده می کنیم
 

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2005
نوشته‌ها
94
لایک‌ها
0
برای اینکه زمان ری کاننکت رو از یه دقیقه بکنید یه ثانیه برید روی کانکشن کلیک راست کنید بعد options بعد گزینه time between redial attemps رو بزارید روی یک ثانیه
 

StarSoheil

Registered User
تاریخ عضویت
1 آگوست 2005
نوشته‌ها
2,164
لایک‌ها
42
محل سکونت
Malaysia
یک ترفند هم ما بگیم حالشو ببرید.
همون طور که میدونید اکانت سر ساعت 7 خود بخود قطع میشه.برای اینکه نهایت استفاده رو ازش ببرید.شما در ساعت 6:40 دقیقه به اکانت وصل بشین ، این طوری تا ساعت 7:40 اکانتتون کار میکنه.40 دقیقه بیشتر
 

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 آپریل 2006
نوشته‌ها
360
لایک‌ها
0
مگه adsl ماهانه نيستش ما ماهانه حق سرويس ميديم پس اكانت مجاني ديگه چيه؟؟؟؟ من زياد وارد نيستم براي همين ميپرسم
 

PrimeDevil

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 آپریل 2005
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
منم از همین Siemens C-110 دارم ... و این مودم هیچ نیازی به تنظیم نداره و Auto Config میشه .. شما به تنظیمات کاری نداشته باش و یک کانکشن جدید از Control Panel بساز .. همین

به هر حال اگه به صورت USB وصل هستش مودم ات این آدرس http://192.168.1.1/home.htm رو توی explorer بزن و ببین که این تنظیمات پایین رو داشته باشه:

PC connection
Status
IP address
MAC address

Ethernet connection
Not Connected
USB connection
Connected N/A N/A

ADSL line

ADSL line status Connected
Down link speed (kbps) 512
Up link speed (kbps) 128
ADSL mode G.dmt
VPI/VCI 0/35
Protocol & Encapsulation PPPoE LLC
WAN IP address 0.0.0.0

Product identification

Name & ID Siemens ADSL C-110
Software version Sie_f2_03_PTE
ADSL Firmware version CX82xxx_4.1.0.20

اگه هم که با پورت Ethernet به PC وصله که دیگه هیچ تنظیمی لازم نداره

در ضمن من برای USB هم هیچ تنظیمی رو مودم انجام ندادم و خودش Auto Config شد.

در مورد دیسکانکت های 60 دقیقه به 60 دقیقه اکانت رایگان شبها هم زنگ زدم به شرکت و گفتن که خودشون این
جوری تنظیم کردن!
ikeyvan عزیز خیلی متشکرم.
من در واقع میخوام با توجه به اینکه این مودم دو خروجی داره، این مودم طوری تنظیم بشه که بدون استفاده از Switch Hub دو کامپیوتر بتونه همزمان از ADSL استفاده کنه (چون بصورت غیر همزمان براحتی امکانپذیره. بدون تنظیمات خاصی)
تا اونجایی که اطلاع دارم با استفاده از تنظیمات خود مودم در آدرسی که اشاره فرمودین(http://192.168.1.1) میشه اینکارو انجام داد.منتها همونطور که میدونین تنظیمات مختلف و زیادی تو این مودم هستش که هر کاری کردم نشد:( :(
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین;) ;)
 

greenapple

Registered User
تاریخ عضویت
13 فوریه 2006
نوشته‌ها
373
لایک‌ها
19
سن
35
محل سکونت
پشت ویزور
تطنحا راح هل مشکل دیصی شبانح .

کارهایی که میگم تعقیب کن .( فقط مودم هواوی)
1 کامپیوتر ها رو به هاب وصل کن .
هاب رو به مودم وصل کن. اگه 2-3 تا یوزر داری اینو بکن .
همشو روشن کن .
آی پی کامپیوتر ها رو 192.168.1.4 و 192.168.1.3
ساب نت رو 255.255.255.0
گت وی 192.168.1.1

دی ان اس رو 192.168.1.1


هالا تو اکشپلورر : 192.168.1.1
یوزر و پس رو admin بده.
برو atm settıng
سطر 5 ppp on کن
سطر 6 pppoe on کن

یورزر و پس رو که از شرکت دادن وارد کن ( همونجا ، جا باز شده .)
statıos رو الویز آن بزار .
تو قسمت دی اچ سی پی dhcp on کن
سیو و ریبوت کن .
چراغ دوم از بالا پس از اینکه سبز چشمک میزنه و ثابت میشه یعنی به شبکه وصلی . ولی حالا پس از مدتی نارنجی میشه . یعنی نیازی به وارد کردن یوزر از کامپیوتر نیس. مودم وصله !!!!!!!خودش یوزر پس رو چک کرده .

حالا پی سی ها وصلند.
اگه نیستند خبر بده .
اگه تبریزی میام از نزدیک کمک میکنم . ( بی منت )
 

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 آپریل 2006
نوشته‌ها
360
لایک‌ها
0
سلام
من ميخواستم adsl بگيرم شنيدم صبا خوبه. فقط صبا يه بدي كه داره يه مودم ثابت داره 60 هزار تومن هستش يعني تو سايتش سفارش ميخواهي بدي قيمت مودم خودش ميزنه 60 هزار تومن. ولي شاتل مودم 40 هزار تومني هم داره كه همه چي داشت تو سايتش ديدم. حالا صبا مودم ارزونتر نداره؟؟؟؟
2- بعد خودمون ميتونيم نصب كنيم نيازي نباشه خودشون راه اندازي كنن؟؟؟؟
3- ساخت كانكشن هم اگه كسي تونست تصويري اگه نه همينتوري آموزش بده ممنون ميشم
4- بعد صبا 128 خانگي داره فقط كه ميگن مثل 64 هستش حالا نميدونم؟؟؟؟ من ميتونم براي خونه 256 اداري بگيرم چون خانگي فقط 128 داره. حالا به نظر شما كدوم بگيرم ميخوام ارزون باشه سرعتش خوب باشه اگه 128 خوبه همون رو بگيرم
ممنونم از دوستان
 

bahall

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2005
نوشته‌ها
20
لایک‌ها
0
سلام دوستان

می خواستم بدونم با سرعت 64 کلیو بیت شما با صبانت چقدر دانلود دارید
با سرعت 128 چطور ؟

یه چیز عجیب هفته پیش من از ساعت 3 صبح تا 6 بعدظهر به صورت یکسره انلاین بودم (اکانت شبانه ) اخرش خود دیسی کردم تو ان روز دو گیگ دانلود داشتم خیلی حال داد فکر می کردم اشکال از خود شرکت باشه اما فرداش هم اینجوری شد همون روز فایروالی رو که نصب کرده بود رو حذف کردم فرداش که وصل شدم سر یک ساعت قطع می شد می خواستم بدونم ایا ممکنه بود این فایروال باعث شده باشه که اکانت سر ساعت قطع نشه یا مشل شرکت بود ایا برای شما هم چنن چنین چیزی اتفاق افتاده

دوباره فایروال رو نصب کردم اما دیگه انگار فایده نداشت
 
بالا