سایت ساز وبزیخرید بک لینک

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

شروع موضوع توسط ikeyvan ‏1 آپریل 2007 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. ikeyvan

    ikeyvan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام دوستان .

    من چند وقتی که از adsl صبانت استفاده می کنم با وجود محدودیت دانلود اش سرعتش بدون نوسان هستش یعنی شب و روز اش یکی البته به جز این ایام عید که افتضاح شده... و اما مشکل من

    این شرکت یک اکانت رایگان هم داره از ساعت 3 تا 7 صبح و من اکثر دانلود هامو با این اکانت انجام میدم اما یه عیب داره اونم این که هر 60 دقیقه دیسکانکت میشم .. دقیقا هر 60 دقیقه بدون یک ثانیه جلو عقب! .... البته این اکانت رایگان این جوری هستش و اکانت خودم تا به حال دیسکانت نشدم..

    الان داشتم اتفاقی با یکی دیگه از کاربر های صبانت حرف می زدم و ازش در مورد علت این دیسکانکت های اکانت رایگان
    پرسیدم که گفت برای من این طوری نیستش! و الان 1 ساعت و نیمه که با رایگان آنلاین ام... خواستم از شما بپرسم که آیا راهی داره که من نزارم منو هر 60 دقیقه دی سی کنه؟ ..

    در ضمن من 3 تا ویندوز(xp sp1-xp sp2-vista ultimate) دارم و این کانکشن رایگان روی همه شون این کارو می کنه هر 60 دقیقه...منظورم اینه که تنطیمات نتورک این با بقیه کانکشن ها یکیه


    شما فکر می کنید مشکل چی باشه ؟:)
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. alizali

    alizali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    660
    تشکر شده:
    20
    اینترنت رایگانه دیگه
    بالاخره نمیشه هم خدا را داشته باشی هم خرما را
    در ضمن آن دوستتان هم بگویید بزارد روی دانلود تا ببینید چه میشود
     
  4. greenapple

    greenapple Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2006
    نوشته ها:
    373
    تشکر شده:
    19
    محل سکونت:
    پشت ویزور
    این خاصیت اکانت رایگان صبا نت هستش .
    همین تو تبریزم همینه !!!!! ( ترجمه مستقیم از ترکی ) :lol: :lol: :lol: :lol:
    اگه مودمت هواوی هستش بگو یه تنظیم یادت بدم که یوزر و پس رو بدی تو خود مودم و مودم همیشه آن لاین نگات داره .
    تو هم فقط با یه شبکه و تنظیم آی پی وصل شی . دیگه یوزر پس ندی .
    ..
    .وقتی شب دی سی شدی خود مودم تا 10 ثانیه وصل کنه .

    .
     
  5. alizali

    alizali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    660
    تشکر شده:
    20
    چه ربطی به مودم داره
    شما اگه با برنامه های دانلود یا تورنت کار میکنی تنظیمات اکانت شبانه رو جوری تنظیم کن که مثلا 99 بار دوباره شماره گیری ( اصطلاحا ) کنه
    خودش بعد از دیسکانکت شدن دوباره کانکت میکنه و تا صبح برات اینکارو رو چهار بار به درستی انجام میده
     
  6. greenapple

    greenapple Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2006
    نوشته ها:
    373
    تشکر شده:
    19
    محل سکونت:
    پشت ویزور
    شما روتر مودم رو ست میکنی .
    تو 24 ساعت شبانه روز وصلی و حتی pc خاموش باشه بازم وصلی . چون از مودم خروجیت فقط اینترنت . دیگه لازم به وارد کردن یوزر و پس تو pc نیستی .
    من اینکارو کردم . بعد مودم یه هاب سویچ گزاشتم و 6 تا سیستم رو تو شرکت به اینترنت وصل کردم . و هیچ نیازی ندارم که یکی روشن باشه تا اون یکی pc به اینترنت وصل شه .
    این کار حرفه ایه ولی خوب راحت تر میشه که جوری تنظیم کن که مثلا 99 بار دوباره شماره گیری کنه .
     
  7. ikeyvan

    ikeyvan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Tehran
    ممنون از راهنمایی هاتون...
    اما مشکل من خود دیسکانکت شدن هستش.. موقعی که من مثلا من یک فایل 100 یا 200 مگ رو دارم از Rapidshare یا وان کلیک هاستینگهایی که دانلود منجر ها رو ساپورت نمیکنن دانلود میکنم بعضی موقع ها مثلا میزنه که 1 ساعت و 2 دقیقه طول می کشه و فایل رو 96 درصد دانلود می کنه بعدش تا به 60 دقیقه میرسیم دی سی میشه.. این اشه که اذیت می کنه ...
    و گرنه واسه دانلود از p2p که مشکلی نیست همون تنظیم خود ویندوز واسه ردیال جواب میده...

    در واقع من دنبال راهی هستم که از طریق دستکاری رجیستری پی سی ام کاری کنم که فورس کنه واسه دی سی از طرف سرور ای اس پی .. فکر کنم همچین کاری رو می شه واسه مودم (Dial Up)کرد اما PPPoE رو نمی دونم.:)
     
  8. zfarhad2003

    zfarhad2003 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,153
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    R7 register
    منم از صبانت استفاده می کنم ولی خبری از این اکانت رایگان نداشتم؟ موضوع چیه؟ از کجا میشه گرفتش؟
     
  9. ikeyvan

    ikeyvan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Tehran
    یک کانکشن جدید بساز ...
    username:guest
    password:ngsnet
    از ساعت 3 صبح تا 7 صبح میتونی ازش استفاده کنی.:)
     
  10. zfarhad2003

    zfarhad2003 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,153
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    R7 register
    مرسی امشب حتما امتحان می کنم.
    اگه سرعت این اکانت رایگان مثل اکانت معمولیش باشه خیلی حال میده.
     
  11. PrimeDevil

    PrimeDevil کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2005
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    باسلام، لطف میکنین این تنظیمات مورد نظر رو بفرمایین؟
    من که هرکاری نکردم نشد! انواع کانکشنهای PPPoE، PPPoA و ... را در تنضیمات مودم امتحان کردم اما نشد که نشد:wacko: :wacko:
    ضمناً منهم از صبانت اکانت دارم. البته مودمم Simens C-110 هستش که دو خروجی (یکی Lan و اون یکی USB ) داره و Router هم محسوب میشه

    با تشکر :cool:
     
  12. ikeyvan

    ikeyvan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2005
    نوشته ها:
    196
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Tehran
    منم از همین Siemens C-110 دارم ... و این مودم هیچ نیازی به تنظیم نداره و Auto Config میشه .. شما به تنظیمات کاری نداشته باش و یک کانکشن جدید از Control Panel بساز .. همین

    به هر حال اگه به صورت USB وصل هستش مودم ات این آدرس http://192.168.1.1/home.htm رو توی explorer بزن و ببین که این تنظیمات پایین رو داشته باشه:

    PC connection
    Status
    IP address
    MAC address

    Ethernet connection
    Not Connected
    USB connection
    Connected N/A N/A

    ADSL line

    ADSL line status Connected
    Down link speed (kbps) 512
    Up link speed (kbps) 128
    ADSL mode G.dmt
    VPI/VCI 0/35
    Protocol & Encapsulation PPPoE LLC
    WAN IP address 0.0.0.0

    Product identification

    Name & ID Siemens ADSL C-110
    Software version Sie_f2_03_PTE
    ADSL Firmware version CX82xxx_4.1.0.20

    اگه هم که با پورت Ethernet به PC وصله که دیگه هیچ تنظیمی لازم نداره

    در ضمن من برای USB هم هیچ تنظیمی رو مودم انجام ندادم و خودش Auto Config شد.

    در مورد دیسکانکت های 60 دقیقه به 60 دقیقه اکانت رایگان شبها هم زنگ زدم به شرکت و گفتن که خودشون این
    جوری تنظیم کردن!
     
  13. amirghasemi

    amirghasemi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    342
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    شیراز
    مودم من Huawei هست. میشه توضیح بدید؟
    چون می خوام connection رو share کنم رو یک Hub که همه بتونن کار کنن.
    الآن از پروکسی روی کامپیوتر اصلی که به اینترنت متصل هست استفاده می کنیم
     
  14. عشق مدرن

    عشق مدرن کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    0
    برای اینکه زمان ری کاننکت رو از یه دقیقه بکنید یه ثانیه برید روی کانکشن کلیک راست کنید بعد options بعد گزینه time between redial attemps رو بزارید روی یک ثانیه
     
  15. StarSoheil

    StarSoheil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,165
    تشکر شده:
    42
    محل سکونت:
    Malaysia
    یک ترفند هم ما بگیم حالشو ببرید.[​IMG] همون طور که میدونید اکانت سر ساعت 7 خود بخود قطع میشه.برای اینکه نهایت استفاده رو ازش ببرید.شما در ساعت 6:40 دقیقه به اکانت وصل بشین ، این طوری تا ساعت 7:40 اکانتتون کار میکنه.40 دقیقه بیشتر[​IMG]
     
  16. mr-mostafa

    mr-mostafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    360
    تشکر شده:
    0
    مگه adsl ماهانه نيستش ما ماهانه حق سرويس ميديم پس اكانت مجاني ديگه چيه؟؟؟؟ من زياد وارد نيستم براي همين ميپرسم
     
  17. PrimeDevil

    PrimeDevil کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2005
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    ikeyvan عزیز خیلی متشکرم.
    من در واقع میخوام با توجه به اینکه این مودم دو خروجی داره، این مودم طوری تنظیم بشه که بدون استفاده از Switch Hub دو کامپیوتر بتونه همزمان از ADSL استفاده کنه (چون بصورت غیر همزمان براحتی امکانپذیره. بدون تنظیمات خاصی)
    تا اونجایی که اطلاع دارم با استفاده از تنظیمات خود مودم در آدرسی که اشاره فرمودین(http://192.168.1.1) میشه اینکارو انجام داد.منتها همونطور که میدونین تنظیمات مختلف و زیادی تو این مودم هستش که هر کاری کردم نشد:( :(
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین;) ;)
     
  18. greenapple

    greenapple Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2006
    نوشته ها:
    373
    تشکر شده:
    19
    محل سکونت:
    پشت ویزور
    تطنحا راح هل مشکل دیصی شبانح .

    کارهایی که میگم تعقیب کن .( فقط مودم هواوی)
    1 کامپیوتر ها رو به هاب وصل کن .
    هاب رو به مودم وصل کن. اگه 2-3 تا یوزر داری اینو بکن .
    همشو روشن کن .
    آی پی کامپیوتر ها رو 192.168.1.4 و 192.168.1.3
    ساب نت رو 255.255.255.0
    گت وی 192.168.1.1

    دی ان اس رو 192.168.1.1


    هالا تو اکشپلورر : 192.168.1.1
    یوزر و پس رو admin بده.
    برو atm settıng
    سطر 5 ppp on کن
    سطر 6 pppoe on کن

    یورزر و پس رو که از شرکت دادن وارد کن ( همونجا ، جا باز شده .)
    statıos رو الویز آن بزار .
    تو قسمت دی اچ سی پی dhcp on کن
    سیو و ریبوت کن .
    چراغ دوم از بالا پس از اینکه سبز چشمک میزنه و ثابت میشه یعنی به شبکه وصلی . ولی حالا پس از مدتی نارنجی میشه . یعنی نیازی به وارد کردن یوزر از کامپیوتر نیس. مودم وصله !!!!!!!خودش یوزر پس رو چک کرده .

    حالا پی سی ها وصلند.
    اگه نیستند خبر بده .
    اگه تبریزی میام از نزدیک کمک میکنم . ( بی منت )
     
  19. mr-mostafa

    mr-mostafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    360
    تشکر شده:
    0
    يعني ميشه دانلود مجاني كردش ؟؟؟؟
     
  20. mr-mostafa

    mr-mostafa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    360
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من ميخواستم adsl بگيرم شنيدم صبا خوبه. فقط صبا يه بدي كه داره يه مودم ثابت داره 60 هزار تومن هستش يعني تو سايتش سفارش ميخواهي بدي قيمت مودم خودش ميزنه 60 هزار تومن. ولي شاتل مودم 40 هزار تومني هم داره كه همه چي داشت تو سايتش ديدم. حالا صبا مودم ارزونتر نداره؟؟؟؟
    2- بعد خودمون ميتونيم نصب كنيم نيازي نباشه خودشون راه اندازي كنن؟؟؟؟
    3- ساخت كانكشن هم اگه كسي تونست تصويري اگه نه همينتوري آموزش بده ممنون ميشم
    4- بعد صبا 128 خانگي داره فقط كه ميگن مثل 64 هستش حالا نميدونم؟؟؟؟ من ميتونم براي خونه 256 اداري بگيرم چون خانگي فقط 128 داره. حالا به نظر شما كدوم بگيرم ميخوام ارزون باشه سرعتش خوب باشه اگه 128 خوبه همون رو بگيرم
    ممنونم از دوستان
     
  21. bahall

    bahall کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان

    می خواستم بدونم با سرعت 64 کلیو بیت شما با صبانت چقدر دانلود دارید
    با سرعت 128 چطور ؟

    یه چیز عجیب هفته پیش من از ساعت 3 صبح تا 6 بعدظهر به صورت یکسره انلاین بودم (اکانت شبانه ) اخرش خود دیسی کردم تو ان روز دو گیگ دانلود داشتم خیلی حال داد فکر می کردم اشکال از خود شرکت باشه اما فرداش هم اینجوری شد همون روز فایروالی رو که نصب کرده بود رو حذف کردم فرداش که وصل شدم سر یک ساعت قطع می شد می خواستم بدونم ایا ممکنه بود این فایروال باعث شده باشه که اکانت سر ساعت قطع نشه یا مشل شرکت بود ایا برای شما هم چنن چنین چیزی اتفاق افتاده

    دوباره فایروال رو نصب کردم اما دیگه انگار فایده نداشت
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی