منتخب بازارچه

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

hamed-pc

Registered User
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2007
نوشته‌ها
120
لایک‌ها
2
یکی از یوزرها به علت اینکه در گیر دانشگاه بود تو شهرستان نتونسته بود که با اکانتش کانکت بشه و خطش از رانژه خارج شده بود که من امروز از صبانت پرسیدم که برای رانژه آماده است که برم برای نصبش که گفتند بله و دوباره رانژه شده ( البته درخواست رانژه شدن رو دوباره داده بودیم) دیشب رفته بودم براش دوباره اکانتش رو درست کنم و مودم رو وصل کنم که بازم دیدم چراغ ثابت نیست
با صبانت تماس گرفتم که مگه شما نگفتید مشگلی نیست ؟ به من جواب میده که مشگلی نیست اما احتمالا در مرکز مخابراتی اسپلیتر رو در آوردن که برای یه خط دیگه تست کنن یادشون رفته بزارن سر جاش
 

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
8 مارس 2004
نوشته‌ها
3,686
لایک‌ها
37
سن
39
محل سکونت
No.20, Esfahan, Iran
یکی از یوزرها به علت اینکه در گیر دانشگاه بود تو شهرستان نتونسته بود که با اکانتش کانکت بشه و خطش از رانژه خارج شده بود که من امروز از صبانت پرسیدم که برای رانژه آماده است که برم برای نصبش که گفتند بله و دوباره رانژه شده ( البته درخواست رانژه شدن رو دوباره داده بودیم) دیشب رفته بودم براش دوباره اکانتش رو درست کنم و مودم رو وصل کنم که بازم دیدم چراغ ثابت نیست
با صبانت تماس گرفتم که مگه شما نگفتید مشگلی نیست ؟ به من جواب میده که مشگلی نیست اما احتمالا در مرکز مخابراتی اسپلیتر رو در آوردن که برای یه خط دیگه تست کنن یادشون رفته بزارن سر جاش
آره، از اين چيزا زياد پيش مياد، خيلی سخت نگير ديگه.
 

sahasoft

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 دسامبر 2008
نوشته‌ها
59
لایک‌ها
0
بابا ندا دیگه شورش را درآورده
من این همه پول اکانت رپیدشیر دادم که شبها بشه راحت دانلود کرد اما ندا اعصابم را خورد کرده هر شب فقط 10 مگ دانلود میکنه

دلم می خواد رئیس و رئسای ندا را خفه کنم ،خاکپور هم که حرف درست و حسابی نمیزنه.............
 

e.m

Registered User
تاریخ عضویت
26 نوامبر 2007
نوشته‌ها
2,629
لایک‌ها
152
محل سکونت
Z∀ᖈIHS
بابا ندا دیگه شورش را درآورده
من این همه پول اکانت رپیدشیر دادم که شبها بشه راحت دانلود کرد اما ندا اعصابم را خورد کرده هر شب فقط 10 مگ دانلود میکنه

دلم می خواد رئیس و رئسای ندا را خفه کنم ،خاکپور هم که حرف درست و حسابی نمیزنه.............
شبی 10 مگ :wacko: اکانت 64؟
 

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
3,406
لایک‌ها
1,275
سن
46
سلام بر همه عزيزان


. من از همين برج (بعد از 6/13 تا اين تاريخ ADSL نداشتم) دوباره از صبانت، يك اكنت از اكنتاي سري جديدشون كه از اول دي تغيير كرده‌اند را گرفته‌ام. (به سرعت 128Kbps و 3 ماه به ترافيك 9GB و قيمت 39000~ تومان. اين پايينترين سرويسي هست كه ديگه دارن و همه 64ها حذف شده‌اند) معمولن وقتي مييام شيراز از صبانت اكنت مي‌خرم! بنابراين صبانت من مربوط به شيراز ميباشد. سرعت شبانه ديشب من به اين شكل بوده (تقريبن به همين شكل براي شب‌هاي قبلش، بعضي شب‌ها سرعت كمتر هم بوده):

مكان فعلي!:.................شيراز
ISP:...........................مشخصن صبانت! (خوب تو تاپيكش هستم ديگه!!)
زمان تست:...................اكنت شبانه 3AM تا 7:10AM
برنامه‌هاي در حال دونلود:....فقط µTorrent و 3 فايل همزمان. يكيش با Seedهاي كند و 2 تاش Seedهاي خوب.



ساعت 04:59AM


ساعت 05:59AM


ساعت 06:59AM


ساعت 07:10AM

توضيح تصاوير:
1) برنامه DU-Meter سرعت UL و DL و ماكزيمم تيك سرعت در نمودار‌هاي فعلي را به شكل KB نمايش مي‌دهد.
2) فاصله هر نقطه چين عمودي در DU-Meterه، 30 ثانيه است. پس جمع كل آن مي‌شود 18 دقيقه و 30 ثانيه.
3) نمودار‌هاي سرعت در DU-Meter از راست به چپ حركت مي‌كنند . پس راست ترين نمودار سرعت فعلي را نشان مي‌دهد و چپ ترين نمودار سرعت 18 دقيقه و 30 ثانيه قبل را نشان مي‌دهد.
4) ساعات اوليه (3AM ~ 4AM) برنامه IDM همزمان با µTorrent دونلود مي‌كرد به همين دليل در نمودار سرعت µTorrent افت سرعت در ساعات اوليه ديده مي‌شود.

. عكس‌ها به شكل اتوماتيك گرفته ‌مي‌شوند و ساعت 03:05AM و 04:02AM هم تو برنامه عكاسي!! هست اما چون خودم ديشب گرفتار بودم عكس كارهيم افتاده بود! به هر حال گزارشي بود از يك كاربر صبانت براي اطلاع دوستان...

موفق باشيد.


خداحافظ
IgImAx
87/10/11
 
Last edited:

Mahdy2021

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2006
نوشته‌ها
1,833
لایک‌ها
72
سن
33
محل سکونت
Iran-Tehran
سلام بر همه عزيزان


. من از همين برج (بعد از 6/13 تا اين تاريخ ADSL نداشتم) دوباره از صبانت، يك اكنت از اكنتاي سري جديدشون كه از اول دي تغيير كرده‌اند را گرفته‌ام. (به سرعت 128Kbps و 3 ماه به ترافيك 9GB و قيمت 39000~ تومان. اين پايينترين سرويسي هست كه ديگه دارن و همه 64ها حذف شده‌اند) معمولن وقتي مييام شيراز از صبانت اكنت مي‌خرم! بنابراين صبانت من مربوط به شيراز ميباشد. سرعت شبانه ديشب من به اين شكل بوده (تقريبن به همين شكل براي شب‌هاي قبلش، بعضي شب‌ها سرعت كمتر هم بوده):

مكان فعلي!:.................شيراز
ISP:...........................مشخصن صبانت! (خوب تو تاپيكش هستم ديگه!!)
زمان تست:...................اكنت شبانه 3AM تا 7:10AM
برنامه‌هاي در حال دونلود:....فقط µTorrent و 3 فايل همزمان. يكيش با Seedهاي كند و 2 تاش Seedهاي خوب.



ساعت 04:59AM


ساعت 05:59AM


ساعت 06:59AM


ساعت 07:10AM

توضيح تصاوير:
1) برنامه DU-Meter سرعت UL و DL و ماكزيمم تيك سرعت در نمودار‌هاي فعلي را به شكل KB نمايش مي‌دهد.
2) فاصله هر نقطه چين عمودي در DU-Meterه، 30 ثانيه است. پس جمع كل آن مي‌شود 18 دقيقه و 30 ثانيه.
3) نمودار‌هاي سرعت در DU-Meter از راست به چپ حركت مي‌كنند . پس راست ترين نمودار سرعت فعلي را نشان مي‌دهد و چپ ترين نمودار سرعت 18 دقيقه و 30 ثانيه قبل را نشان مي‌دهد.
4) ساعات اوليه (3AM ~ 4AM) برنامه IDM همزمان با µTorrent دونلود مي‌كرد به همين دليل در نمودار سرعت µTorrent افت سرعت در ساعات اوليه ديده مي‌شود.

. عكس‌ها به شكل اتوماتيك گرفته ‌مي‌شوند و ساعت 03:05AM و 04:02AM هم تو برنامه عكاسي!! هست اما چون خودم ديشب گرفتار بودم عكس كارهيم افتاده بود! به هر حال گزارشي بود از يك كاربر صبانت براي اطلاع دوستان...

موفق باشيد.


خداحافظ
IgImAx
87/10/10
دوست من عکسهای شما فیلتر هست و بدون فیلتر شکن دیده نمی شود :f34r:
 

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
3,406
لایک‌ها
1,275
سن
46
سلام Mahdy2021 عزيز


. براي من كه بدون مشكله! شما مگه از كجا اينترنت داري مگه!؟

موفق باشيد.


خداحافظ
IgImAx
87/10/11
 

sahasoft

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 دسامبر 2008
نوشته‌ها
59
لایک‌ها
0
درود بر صبانت
بعد از طرح تحولات اینترنتی ،دیگه دارن شورش را در میارن
اول که TinyPic را فیلتر می کنند
بعدش Youtube
بعدش AOL
بعدش facebook
می ترسیدم که رپیدشیر را هم فیلتر کنن
اما حالا دیگه رسمأ ترسم ریخت چون رپیدشیر را هم فیلتر کرد



خاک بر سرشون من اکانت 6 ماهه رپیدشیر خریدم ،حالا دیگه بدون ب ر و ک س یی نمی تونم دانلود کنم
خاک توی سرش
شورش را درآوردن
بیشرفا​
 

Nevissande

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2008
نوشته‌ها
1,100
لایک‌ها
6
محل سکونت
Mashhad
درود بر صبانت
بعد از طرح تحولات اینترنتی ،دیگه دارن شورش را در میارن
اول که TinyPic را فیلتر می کنند
بعدش Youtube
بعدش AOL
بعدش facebook
می ترسیدم که رپیدشیر را هم فیلتر کنن
اما حالا دیگه رسمأ ترسم ریخت چون رپیدشیر را هم فیلتر کرد



خاک بر سرشون من اکانت 6 ماهه رپیدشیر خریدم ،حالا دیگه بدون ب ر و ک س یی نمی تونم دانلود کنم
خاک توی سرش
شورش را درآوردن
بیشرفا​
:eek:

براي من كه بازه.

-------

مثل اينكه صبانت دوباره شيرها رو باز كرده.:lol:

سرعتم 1 مگ شده. (سرعت قرارداد: 128 كيلو)
 

sahasoft

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 دسامبر 2008
نوشته‌ها
59
لایک‌ها
0
:eek:

براي من كه بازه.

-------

مثل اينكه صبانت دوباره شيرها رو باز كرده.:lol:

سرعتم 1 مگ شده. (سرعت قرارداد: 128 كيلو)
آقا شما کدوم شهری؟؟
من اصفهانم از مرکز شهید ردانی پور 265
 

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 آپریل 2007
نوشته‌ها
1,805
لایک‌ها
12
محل سکونت
کهکشان راه شیری
آره
اعصابم را خورد کرده
عجیبه چطور فقط برای شما بسته است
احتمالا صبا نبسته چون در این صورت برای همه بسته است
البته منم وقتی میخوام تو رپیدشر login کنم نمیشه و باید با فری گیت login کنم عجیبه ها
 

hamed-pc

Registered User
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2007
نوشته‌ها
120
لایک‌ها
2
روز پنجشنبه ساعت 10 شب اومدم که کانکت بشم دیدم ارور میده و کانکت نمیشه ( آخرین بار که کانکت شده بودم پنجشنبه صبح ساعت 11 بوده و بعدش هم سیستم و هم مودم رو خاموش کرده بودم)
زنگ زدم پشتیبانی صبانت که مشگل جیه و قتی ریز مصرف رو نگاه کرد گفت که اکانتتون داره استفاده میشه و نوشته کاربر در حال استفاده است. گفتم مشگل چیه ؟ گفتند که آی پی مونده روی سرور و قطع نمیشه و شما باید 20 دقیقه مودم رو خاموش کنید .
گفتم مودم از صبح تا الان خاموش بوده
گفت که باید تا روز شنبه صبر کنیید .
گفتم که خوب شما دیسکانکتم کنیید
جواب داد که ما نمیتونییم باید بچه های پشتیبانی باشن. و دستی شما رو دیسکانکت کنن
من نمیدونم پشتیبانی 24 ساعته که نتونه مشگل یوزر رو حل کنه به چه دردی میخوره . هر وقت زنگ میزنی به پشتیبانی اولین کاری که میکنه ریز مصرف رو نگاه میکنه و اگه مشگل داشته باشی میگه نمیتونییم الان درستش کنییم و باید بچه های پشتیبانی باشند.
من الان با اکانت شبانه کانکت شدم.
 
Last edited:

Mahdy2021

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2006
نوشته‌ها
1,833
لایک‌ها
72
سن
33
محل سکونت
Iran-Tehran
روز پنجشنبه ساعت 10 شب اومدم که کانکت بشم دیدم ارور میده و کانکت نمیشه ( آخرین بار که کانکت شده بودم پنجشنبه صبح ساعت 11 بوده و بعدش هم سیستم و هم مودم رو خاموش کرده بودم)
زنگ زدم پشتیبانی صبانت که مشگل جیه و قتی ریز مصرف رو نگاه کرد گفت که اکانتتون داره استفاده میشه و نوشته کاربر در حال استفاده است. گفتم مشگل چیه ؟ گفتند که آی پی مونده روی سرور و قطع نمیشه و شما باید 20 دقیقه مودم رو خاموش کنید .
گفتم مودم از صبح تا الان خاموش بوده
گفت که باید تا روز شنبه صبر کنیید .
گفتم که خوب شما دیسکانکتم کنیید
جواب داد که ما نمیتونییم باید بچه های پشتیبانی باشن. و دستی شما رو دیسکانکت کنن
من نمیدونم پشتیبانی 24 ساعته که نتونه مشگل یوزر رو حل کنه به چه دردی میخوره . هر وقت زنگ میزنی به پشتیبانی اولین کاری که میکنه ریز مصرف رو نگاه میکنه و اگه مشگل داشته باشی میگه نمیتونییم الان درستش کنییم و باید بچه های پشتیبانی باشند.
من الان با اکانت شبانه کانکت شدم.
کدوم شهر؟
واقعا افتضاحه :wacko:
 

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 آپریل 2004
نوشته‌ها
4,674
لایک‌ها
177
محل سکونت
اصفهان
روز پنجشنبه ساعت 10 شب اومدم که کانکت بشم دیدم ارور میده و کانکت نمیشه ( آخرین بار که کانکت شده بودم پنجشنبه صبح ساعت 11 بوده و بعدش هم سیستم و هم مودم رو خاموش کرده بودم)
زنگ زدم پشتیبانی صبانت که مشگل جیه و قتی ریز مصرف رو نگاه کرد گفت که اکانتتون داره استفاده میشه و نوشته کاربر در حال استفاده است. گفتم مشگل چیه ؟ گفتند که آی پی مونده روی سرور و قطع نمیشه و شما باید 20 دقیقه مودم رو خاموش کنید .
گفتم مودم از صبح تا الان خاموش بوده
گفت که باید تا روز شنبه صبر کنیید .
گفتم که خوب شما دیسکانکتم کنیید
جواب داد که ما نمیتونییم باید بچه های پشتیبانی باشن. و دستی شما رو دیسکانکت کنن
من نمیدونم پشتیبانی 24 ساعته که نتونه مشگل یوزر رو حل کنه به چه دردی میخوره . هر وقت زنگ میزنی به پشتیبانی اولین کاری که میکنه ریز مصرف رو نگاه میکنه و اگه مشگل داشته باشی میگه نمیتونییم الان درستش کنییم و باید بچه های پشتیبانی باشند.
من الان با اکانت شبانه کانکت شدم.
الفاتحه !
راستی دقت کردین جدیدا صبا یه مشکلی که ایجاد کرده اینه که سایت هایی که موقع ورود http به https تبدیل میشه رو نمیاره ؟!
من چندین جا امتحان کردم ، رپیدشر ، وردپرس و ....
همه موقع ورود به https تبدیل میشن و از اون به بعد دیگه صفحه لود نمیشه و ارتباط قطع میشه!
 

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
تاریخ عضویت
17 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
3,406
لایک‌ها
1,275
سن
46
سلام sIiiS عزيز


. بله براي من هم چنين مشكلي هست. من يك راه پيدا كردم. از طريق V*P*N وصل مي‌شوم و مشكل حل مي‌شود ولي از طريق P*R*Oxy باز نمي‌شوند.

موفق باشيد.


خداحافظ
IgImAx
87/10/13
 
بالا