• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

فکر میکنم با در نظر گرفتن کیفیتش نسبت به بقیه همچنان ارزونتر هست ... حتی با اینکه چند ماه پیش قیمتهاش رو گرون کرده اما همچنان در مقایسه با بقیه خوبه ...

البته ظاهرا تعرفه ها با جدولی که تو سایت گذاشتن یکم فرق داره ،

مثلا طبق این جدول 128 سه ماهه با آبونمان می شد 21+3 تومن ، اما برای من یک جدول دیگه فرستادن که طبق اون می شه 30540 تومن! 6 تومن اضافیش هم به خاطر اختلاف 2 گیگ بیشتر هست ، ولی جالبه انتظار دارن طبق جدولی که مشتری نمیبینه پرداخت بشه!

این جدول رو برام فرستادن :

http://i38.tinypic.com/29p6yiu.jpg

خانم آستر ، فکر کنم شما اشتباه می کنید ، باید برای 3 ماه ، 21 + 3*3 پرداخت بفرمایید ، یعنی شما اگه 3 ماهه هم ببندید ، باز ماهی 3 تومان مخابرات سر جاش هست ، که می شه 30 تومان ، اون ماهی یکی گیگی اضافه هم به جای تخفیف می دن دیگه ! فکر کنم این باشه ... :D

یا حق

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
خانم آستر ، فکر کنم شما اشتباه می کنید ، باید برای 3 ماه ، 21 + 3*3 پرداخت بفرمایید ، یعنی شما اگه 3 ماهه هم ببندید ، باز ماهی 3 تومان مخابرات سر جاش هست ، که می شه 30 تومان ، اون ماهی یکی گیگی اضافه هم به جای تخفیف می دن دیگه ! فکر کنم این باشه ... :D
اینم میشه ... اما مسئله اینه که اگر اینطوری بود ، یعنی آبونمان برای هر ماه محاسبه می شد پس باید تو عبارتی که پایین جدول نوشتن :
به مبالغ فوق 30000 ربال آبونمان مخابرات و 6 % عوارض و ماليات به آبونمان اضافه خواهد شد.
ذکر میکردن که ماهیانه این مبلغ اضافه میشه .

حجم هدیه هم تو جدولی که تو سایت هست 1 گیگ میشه ، اما تو اون یکی جدول که بعدا فرستادن 3 گیگ ، و با توجه به اختلاف 6 تومن این 2 تا جدول من حدس زدم که به خاطر این هست .

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
یک سوال دیگه :blush: وقتی فایلی رو از torent دانلود میکنم برنامه هم حجم دانلود رو نشون میده و هم حجم آپلود ( در دانلود معمولی فقط حجم دانلود هست ) ، این حجم آپلود هم برای سرویس حجمی حساب میشه ؟ یعنی برای دانلود یک فایل 300 مگا بایتی از تورنت حدود 600 مگا بایت مصرف محاسبه میشه ؟

بعله، در سرویس های حجمی مجموع انتقال دیتای شما محاسبه میشه. هم آپلود و هم دانلود. P2P روی این سرویس‌ها خیلی سریع اكانتت رو تموم میكنه، در ضمن در نرم افزارهای P2P چه روی شبكه Torrent و چه eDonkey و Gnutella و .... شما به غیر از آپلود و دانلودی كه نرم افزار داره گزارش میده مقداری هم Overhead (سربار) دارید كه بد جوری سرویس محدود رو به هدر میده و كاریش هم نمیشه كرد.

اگه جداً میخوای با سرویست وارد معقوله دانلود بشی، هرچه زودتر یه سرویس نامحدود تهیه كن دوست من.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
بعله، در سرویس های حجمی مجموع انتقال دیتای شما محاسبه میشه. هم آپلود و هم دانلود. P2P روی این سرویس‌ها خیلی سریع اكانتت رو تموم میكنه، در ضمن در نرم افزارهای P2P چه روی شبكه Torrent و چه eDonkey و Gnutella و .... شما به غیر از آپلود و دانلودی كه نرم افزار داره گزارش میده مقداری هم Overhead (سربار) دارید كه بد جوری سرویس محدود رو به هدر میده و كاریش هم نمیشه كرد.

اگه جداً میخوای با سرویست وارد معقوله دانلود بشی، هرچه زودتر یه سرویس نامحدود تهیه كن دوست من.

خیلی ممنون . دیروز خودم هم به این نتیجه رسیدم :rolleyes: چون با دانلود یک فایل 600 مگی از تورنت سرویسم تموم شد :happy:
تا قبل از این ماه سرویس نامحدود داشتم ولی این ماه با توجه به تعرفه های جدید سرویس حجمی گرفتم با 3 گیگ اضافه که ظاهرا اصلا به درد نمیخوره !
باز هم ممنون .

Last edited:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
راستی درمورد ثبت حواله که یکی از دوستان پرسیده بودند ، سیستمشون فعلا کار نمی کنه دیروز خواستم به این طریق فیش رو ثبت کنم ( شعبه بانک هم موجود بود ) ولی مینوشت اطلاعات فیش بانکی نادرست هست ! با 1844 تماس گرفتم گفتن این سیستم هنوز به طور کامل راه اندازی نشده و فعلا باید یا فکس کنید یا ایمیل بزنید .

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
اینم میشه ... اما مسئله اینه که اگر اینطوری بود ، یعنی آبونمان برای هر ماه محاسبه می شد پس باید تو عبارتی که پایین جدول نوشتن :
به مبالغ فوق 30000 ربال آبونمان مخابرات و 6 % عوارض و ماليات به آبونمان اضافه خواهد شد.
ذکر میکردن که ماهیانه این مبلغ اضافه میشه .

حجم هدیه هم تو جدولی که تو سایت هست 1 گیگ میشه ، اما تو اون یکی جدول که بعدا فرستادن 3 گیگ ، و با توجه به اختلاف 6 تومن این 2 تا جدول من حدس زدم که به خاطر این هست .

خیر خانم آستر ، بقیه سرویس ها رو هم که ببینید ماهی 3 تومان سر جاش هست ، فقط این سوتی 3 گیگ برای 128 3 ماهه رخ داده ، اما بقیه رو همون ماهیانه حساب می کنند متاسفانه :hmm:

مرسی
یا حق

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
خیر خانم آستر ، بقیه سرویس ها رو هم که ببینید ماهی 3 تومان سر جاش هست ، فقط این سوتی 3 گیگ برای 128 3 ماهه رخ داده ، اما بقیه رو همون ماهیانه حساب می کنند متاسفانه :hmm:
بله دیدم ... درسته ، متاسفانه!

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
امروز زنگ زدم که سرویس 512 با محدودیت بگیرم جای 128 نامحدودی که همیشه میگرفتم، گفت باید یا کارت دانشجویی داشته باشی یا نامه از یه شرکت یا اداره که ما هیچکدوم رو نداریم. اینا دیگه ظاهرا از سر شکم سیری کار میکنن شنبه یا یکشنبه میرم برای فسخ و برگردوندن مودم بهشون. ترجیحا یه شرکت دیگه رو جایگزین کنیم که خیلی سیر نشده باشه هنوز. نمیدونم با 512 که 2 گیگ بیشتر پهنای باند نداره چیکار میشه کرد این همه دنگو فنگ داره گرفتنش. ظاهرا یه نفر که نه دانشجو نه توی اداره جات کار میکنه دسترسیش به اینترنت کفره!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
امروز زنگ زدم که سرویس 512 با محدودیت بگیرم جای 128 نامحدودی که همیشه میگرفتم، گفت باید یا کارت دانشجویی داشته باشی یا نامه از یه شرکت یا اداره که ما هیچکدوم رو نداریم. اینا دیگه ظاهرا از سر شکم سیری کار میکنن شنبه یا یکشنبه میرم برای فسخ و برگردوندن مودم بهشون. ترجیحا یه شرکت دیگه رو جایگزین کنیم که خیلی سیر نشده باشه هنوز. نمیدونم با 512 که 2 گیگ بیشتر پهنای باند نداره چیکار میشه کرد این همه دنگو فنگ داره گرفتنش. ظاهرا یه نفر که نه دانشجو نه توی اداره جات کار میکنه دسترسیش به اینترنت کفره!
ای مساله کاملا روشنه که چرا دارن این کارو میکنن !
یه دانشجو یه تحقیق داره چیکار میکنه !؟ بیشتر از این همه وقتش صرف درس خوندن میشه !
اداره جاتی هم که چهارتا وب باز میکنه اونم خیلی بتونه استفاده بکنه 12 ساعت نه بیشتر !
پس کلا این 2تا پهنای باند کمتری اشغال میکنن ! واسه همیشن ترجیحا به شرکت ها و اشخاص حقوقی دادن .. بهتره واسشون.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
کسی اینجا مودم usb آسیا تک رو روی ویندوز ویستا نصب کرده ؟
هر کاری میکنم نصب نمیشه :( . فکر میکنید اشکال از درایوری باشه که تو سی دیه ؟

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
من یه سه ماهه 126 شارژ کردم حالا می خوام بکنمش 512.
می شه؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
می شه؟

اگه دانشجو / پزشك/كاسب و یا شركت داری/كارخونه داری چیزی تو آشناهات باشه میشه. اگه یكی از اینها رو داری بزنگ بخش فروش مدارك مورد نیاز و مراحل رو برات تشریح میكنند.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
می شه؟
من میخواستم ، زنگ زدم پرسیدم گفت کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به کار ... فرقی نداره مال خودت باشه یا نه .

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
اگه دانشجو / پزشك/كاسب و یا شركت داری/كارخونه داری چیزی تو آشناهات باشه میشه. اگه یكی از اینها رو داری بزنگ بخش فروش مدارك مورد نیاز و مراحل رو برات تشریح میكنند.

احتیاج به این کارا نیست .
پولشو بریز برات وصل می کنن. کاری که خودم اون زمان کردم اول زنگ زدم گفتن نمی تونیم پول و که ریختم تونستن !

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
اصلا فرقی نمیکنه که 128 باشه یا 512 . من 128 گرفتم ولی سرعتم 512 هست . سرعت دانلود هم 50 تا 60 . ظاهرا فقط برای اینکه بهشون ایراد نگیرند میگند که کارت دانشجویی و غیره میخواد وگرنه در عمل به همه 512 میدن .
پ . ن : کسی نبود یه کمکی به من در مورد نصب مودم usb آسیا تک تو ویستا بکنه ؟ :(

charshakh.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پولشو بریز برات وصل می کنن. کاری که خودم اون زمان کردم اول زنگ زدم گفتن نمی تونیم پول و که ریختم تونستن !
من پرسيدم ، مي تونستن !
رفتم دادم پولو ! بعد 2 روز مشخص شد نمي تونن !!!

mahdi1629

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
اسیا تک چند روزه سرویس رو راه اندازی می کنه؟

من 17 ام باهوشون قرداد امضا کردم هنوز خطم رانژه نشده . تو قرداد مدت از 17 تا 17 سه ماه بعده, مدت قعطی به قرداد اضافه میشه؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
پ . ن : کسی نبود یه کمکی به من در مورد نصب مودم usb آسیا تک تو ویستا بکنه ؟ :(

مودم شما دقیقاً چی هست. اگه تو اینترنت تا حالا درایور ویستاش رو پیدا نكردی، مارك و مدل و شماره سری رو بذار تا بگردیم با هم ببینیم چی میشه.

به پشتیبانی هم یه زنگ بزن ببین اونا درایور ویستاش رو میدن یا نه؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
مودم شما دقیقاً چی هست. اگه تو اینترنت تا حالا درایور ویستاش رو پیدا نكردی، مارك و مدل و شماره سری رو بذار تا بگردیم با هم ببینیم چی میشه.

به پشتیبانی هم یه زنگ بزن ببین اونا درایور ویستاش رو میدن یا نه؟

ممنون از شما .

Corecess 3112 UG
شماره سریالش هم : 1174315301486

درایور ویستا تو همون سی دی همراه مودم هست ولی نمیدونم چرا نصب نمیشه ؟!

بالا