• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
دوستان اگر سرویس دهنده شما کیفیت بدی دارد لطفا بیایید اعتراض کنید. این حق قانونی شما هست.

حق گرفتنی هست. به اینجا بیایید و همه با هم اعتراض کنیم : http://www.cra.ir/complain/main.asp

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
دوستان لطف کنن بیان وضعیت امروز آسیاتک رو اینجا بگن..
با چه سرعتی چقدر دانلود کردن...چه ساعتی؟

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
من سابقاً از آسیاتک سرویس می گرفتم ولی الان نه . ولی چندتا از دوستان هستن که ازش می گیرن راضیین و مشکلی ندارن . البته بستگی بسیار زیادی به مرکز مخابراتون داره . معمولاً مراکز شلوغ و پر جمعیت مثل مرکز شهر یا جاهای اداری تجاری مشکلات بیشتری نسبت به جاهای دیگه دارن .
ولی من هیس المجموع سرویس دهی خوبه داره تو تاپیک هم خیلی کم از بابت کیفیت سرویسش گله و شکایت شده مخصوصاً بعد از تغییر تعرفه ها و حجمی کردن سرویس هاش هم باید کیفیتش هم متعاقباً بهتر شده باشه .

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
من سابقاً از آسیاتک سرویس می گرفتم ولی الان نه . ولی چندتا از دوستان هستن که ازش می گیرن راضیین و مشکلی ندارن . البته بستگی بسیار زیادی به مرکز مخابراتون داره . معمولاً مراکز شلوغ و پر جمعیت مثل مرکز شهر یا جاهای اداری تجاری مشکلات بیشتری نسبت به جاهای دیگه دارن .
ولی من هیس المجموع سرویس دهی خوبه داره تو تاپیک هم خیلی کم از بابت کیفیت سرویسش گله و شکایت شده مخصوصاً بعد از تغییر تعرفه ها و حجمی کردن سرویس هاش هم باید کیفیتش هم متعاقباً بهتر شده باشه .

شما دلیل خاصی داشت که دیگه از آسیاتک سرویس نمیگیرین؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
ممنون از شما .

Corecess 3112 UG
شماره سریالش هم : 1174315301486

درایور ویستا تو همون سی دی همراه مودم هست ولی نمیدونم چرا نصب نمیشه ؟!

عزیز شرمنده، چند وقت سر نزدم. برای نصب درایور Corecess 3112UG روی ویستا شما به درایور جدیدی نیاز نداری، همون درایور خودش جواب میده فقط طریقه نصبش كمی پیچیده است. توی این لینك هم به پینگلیش و هم انگلیسی توضیح داده، برو نزدیكایِ آخر صفحه میبینیش: http://pub39.bravenet.com/guestbook/3290521148#bn-service-top

یك دوست دیگه هم در اینجا: http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1960950 به روش دیگری توضیح داده.

امیدوارم كه بتونی نصبش كنی.

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
منم از آسیاتک راضیم ... به دو سه نفر هم پیشنهاد کردم ازشون سرویس بگیرن اونها هم راضی بودن ...
128 محدود بین 40 تا 50 (!) دانلود میکنم ....
تو یکی دو ماه اخیر هم میتونم بگم اصلا قطعی نداشتم ...

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
عزیز شرمنده، چند وقت سر نزدم. برای نصب درایور Corecess 3112UG روی ویستا شما به درایور جدیدی نیاز نداری، همون درایور خودش جواب میده فقط طریقه نصبش كمی پیچیده است. توی این لینك هم به پینگلیش و هم انگلیسی توضیح داده، برو نزدیكایِ آخر صفحه میبینیش: http://pub39.bravenet.com/guestbook/3290521148#bn-service-top

یك دوست دیگه هم در اینجا: http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1960950 به روش دیگری توضیح داده.

امیدوارم كه بتونی نصبش كنی.

بینهایت ممنون . نصب شد .
000201F9.gif

Last edited:

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
منم از آسیاتک راضیم ... به دو سه نفر هم پیشنهاد کردم ازشون سرویس بگیرن اونها هم راضی بودن ...

چه خوب...خیالم راحت شد:happy:مرسی!

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
از دوستان اينجا كسي از msn messenger يا live messenger ويندوز بر روي اكانت هات ميل خودش استفاده ميكنه؟ آيا ميشه بگيد اي دي شما از حدود 20 روز پيش تا حالا براي استفاده از ويندوز مسنجر با مشكل كانكت شدن مواجه شده يا نه؟
چون از 20 روز پيش ويندوز مسنجرهاي ما اكتيو نميشه و سرويس نات اويلبل ميده. ميخواهيم بفهميم كه ماكروسافت آي پي‌هاي ايران را بسته يا از بك بن مخابراتي ايران چنين مشكلي پيش آمده!

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
چه خبر از آسیا تک؟
راضی هستین؟
سلام
من حدود 1 سال ونیمه ازشون سرویس میگیرم در مجموع راضی هستم ...
تایید میشه .. من هم همین سرعت رو دارم ولی محدودیت ش واقعا بده ... 3گیگ به هیچ جا نمیرسه .....

-------------------------------------
البته چندتا نفطه ضعف هم داره :
1- سرویس شارژ اینترنتی ش هنوز فعال نیست
2- در صورت اتمام پهنای باند قبل از دوره آبونمان نمیتونید زنگ بزنید پشتیبانی براتون شارژ کنه یعنی باید
حتما برید بانک پول بریزید یا پیک بفرستن تا بتونید پهنای باند اضافی بگیرید (اون هم هر گیگ 3000 تومان)
3- نامحدود شبانه نداره..

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من حدود 1 سال ونیمه ازشون سرویس میگیرم در مجموع راضی هستم ...

تایید میشه .. من هم همین سرعت رو دارم ولی محدودیت ش واقعا بده ... 3گیگ به هیچ جا نمیرسه .....

2- در صورت اتمام پهنای باند قبل از دوره آبونمان نمیتونید زنگ بزنید پشتیبانی براتون شارژ کنه یعنی باید
حتما برید بانک پول بریزید یا پیک بفرستن تا بتونید پهنای باند اضافی بگیرید (اون هم هر گیگ 3000 تومان)
3- نامحدود شبانه نداره..

تمام موارد بالا تایید می شه ، یه نکته رو هم من اضافه کنم ، و اون این که تازگی ها سرعت دانلود شدیدا متغیره ، دیگه بین 50 تا 60 نیست ، ماله من بین 40 تا 100 متغیره ، نا شکری نیست ، اما این نشون می ده که اصلا وشعیت سرعتی ثابتی نداره ، این خودش به نظر من یه نقطه صفعه ....:(

ضمنا
1 _ یکی از دوستان ، اینترنتی هم شارژ کرده بود ، دیگه من ریز نشدم که چجوری ...
2 _ تایید می شه ، اصلا تو این زمینه مشتری مدار نیستند
3 _ این آخری آزاد دهنده است ...

مرسی
یا حق

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615

3- نامحدود شبانه نداره..
بله صحبتهای شما هم درسته ... راستی چرا 3 گیگ؟

1-شارژ اینترنتیش هنوز درست نشده؟ ( آخرین بار تابستون شارژ کردم خبر ندارم)
2-خوب این مشکل هم اگه شارژ اینترنتی درست بشه دیگه تقریبا مسئله ای نیست، ولی اگه نشه چرا واقعا کار بیهوده ایه .
3-درسته متاسفانه!

راستی سرعت دانلود من تو هفته ی جاری بین 50 و 60 هست!
قبل از این بین 40 و 50 بود و گاهی هم به حد معمول میرسید ( یعنی حوالی 16 تا 20 ) اما این هفته اصلا از 50 کمتر نشده!

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
راستی چرا 3 گیگ؟

بله اشتیاه تایپی شد.....:rolleyes: ... درستش 2 گیگ هست ... ولی برای من که 3 ماه می گیرم نرسیده به
ماه سوم ترافیکم تموم میشه :( ... اونوقت وای به حال اینکه چند روز تعطیلی هم پشت سر هم باشه ....:eek:
در هر حال امید واریم درست بشه ....

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
بله اشتیاه تایپی شد.....:rolleyes: ... درستش 2 گیگ هست ... ولی برای من که 3 ماه می گیرم نرسیده به
ماه سوم ترافیکم تموم میشه :( ... اونوقت وای به حال اینکه چند روز تعطیلی هم پشت سر هم باشه ....:eek:
در هر حال امید واریم درست بشه ....
درسته ...

من هم سه ماهه گرفتم هنوز به ماه سوم نرسیدم اما ابتدای این ماه که ازشون پرسیدم مصرف ماه قبلم همون 2 گیگ بود ...

امیدوارم یک تجدید نظری بکنن ... یا 2 گیگ رو بیشتر کنند ... یا 64 رو دوباره بذارن ...

بالا