بچه هاي كسي تو منطقه فرد اسدي از جمعه قطع و وصل نميشه ؟؟؟ من جمعه ويندوز ريختم از جمعه تا الان ياهو قشنگ وصل ميشه ها دانلود منيجر هم كار ميكنه ولي صفحات وب باز ميشه بعد مدتي ديگه باز نميشه هر سري ديسكانكت ميكنم دوباره كانكت ميكنم 5 مين صفحات رو مياره بعد قطع ميشه امروز نيم ساعتي كار كردش با سرعت صفحات رو باز ميكرد بعد قطع شد. آي پي دستي رو برداشتم درست شد پشتيباني هم كه سر در نمياره ؟!! من 2 ساله با آسياتك كار ميكنم هر سري ويندوز ميريزم اصلا آي پي و دي ان اس ندادم ولي اين سري دادم باز هم قطع ميشه نميدونم مشكل چيه ؟؟ ويندوز كه تازه ريختم.
كارت شبكه من Dlink- DFE-520TX هستش فكر نميكنم از كارت شبكه باشه ؟!!! 2 ماه 512 كار كردم مشكلي نداشت 5 شنبه 128 نامحدود كردم مشكل نبود بعد ويندوز اينجوري شدش
Dns هاي آسياتك رو بدين ممنون ميشم.
راهنمايي كنيد واقعا گيج شدم.
=============================
من ديروز ويندوز ريختم و اينترنت اكسپلور 7 و فايرفاكس 3 رو هم نصب كردم الان به اينترنت وصل هستم با دو تا Browser ها داخل هر سايتي ميخوام برم نمياره آدرس ر و ميزنم cannot page ميده در صورتي كه به ياهو وصل ميشه و حتي با دانلود منيجر هم در حال دانلود هستش. بعد كه كانكشن رو ديسكانكت ميكنم دوباره كانكت ميكنم درست ميشه داخل چند تا سايت ميره دوباره همينطوري ميشه ولي دانلود منيجر در حال دانلود هستش در اصل اينترنت قطع نيست فقط اكسپلولر هست كه اينجوريه. Kaspersky internet security هم دارم تازه نصب كردم البته قبل اين يادم نيست همينطور بود يا نه . نميدونم مشكل كجاست مشكل جديدي هستش واقعا فكرم قد نميده ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
========================
اقا من همیشه ویندوز میریزم سی دی کارت شبکه رو نصب میکنم به اینترنت وصل میشدم مشکلی نبود امروز به مسئول شبکه ادارمون گفتم گفت باید Getway بدی برای اینه که قطع میشه الان دادم وصله نمیدونم البته Dns هم دادم باز میخواد یه سایت بره وای میسته در صورتی که قبلا بدون Dns , getway کار میکردم الان نزدیک 2 سال هستش مشکل کجاست نمیدونم چرا اینجوریه؟؟ تو منطقه فرد اسدی کسی مشکلی نداره آخه تا جمعه درست بودش البته یاهو مسنجر و اینترنت دانلود منیجر من کار میکنه فقط Webpage مشکل داره
کسی اطلاعاتی نداره
كارت شبكه خوب چيه؟؟؟؟