• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
من 3 روز پیش adsl 256 نامحدودم وصل شد.
از رپید الان متوسط بین 32 تا30 سرعتم هست و
از تورنت بین 22 تا26
اگه تا اخر اینطوری به مونه عالیه

DANTE2006

Registered User
لایک‌ها
10
الان دوباره سرعتا نسبتآ خوب شده مثكه داد و بيداداي اين چند روزه يه تاثيري داشته البته اگه بعد از يه مدت دوباره بازي در نيارن

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
از اول هم با رپید شیر مشکل نبود . من هنوز با تورنت بیشتر از 3 کیلو نمی تونم دان کنم.
من 128 دارم و تو رپید با 15 کیلو دان میکنم. ولی تورنت تعطیله.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه هاي كسي تو منطقه فرد اسدي از جمعه قطع و وصل نميشه ؟؟؟ من جمعه ويندوز ريختم از جمعه تا الان ياهو قشنگ وصل ميشه ها دانلود منيجر هم كار ميكنه ولي صفحات وب باز ميشه بعد مدتي ديگه باز نميشه هر سري ديسكانكت ميكنم دوباره كانكت ميكنم 5 مين صفحات رو مياره بعد قطع ميشه امروز نيم ساعتي كار كردش با سرعت صفحات رو باز ميكرد بعد قطع شد. آي پي دستي رو برداشتم درست شد پشتيباني هم كه سر در نمياره ؟!! من 2 ساله با آسياتك كار ميكنم هر سري ويندوز ميريزم اصلا آي پي و دي ان اس ندادم ولي اين سري دادم باز هم قطع ميشه نميدونم مشكل چيه ؟؟ ويندوز كه تازه ريختم.
كارت شبكه من Dlink- DFE-520TX هستش فكر نميكنم از كارت شبكه باشه ؟!!! 2 ماه 512 كار كردم مشكلي نداشت 5 شنبه 128 نامحدود كردم مشكل نبود بعد ويندوز اينجوري شدش
Dns هاي آسياتك رو بدين ممنون ميشم.
راهنمايي كنيد واقعا گيج شدم.

=============================

من ديروز ويندوز ريختم و اينترنت اكسپلور 7 و فايرفاكس 3 رو هم نصب كردم الان به اينترنت وصل هستم با دو تا Browser ها داخل هر سايتي ميخوام برم نمياره آدرس ر و ميزنم cannot page ميده در صورتي كه به ياهو وصل ميشه و حتي با دانلود منيجر هم در حال دانلود هستش. بعد كه كانكشن رو ديسكانكت ميكنم دوباره كانكت ميكنم درست ميشه داخل چند تا سايت ميره دوباره همينطوري ميشه ولي دانلود منيجر در حال دانلود هستش در اصل اينترنت قطع نيست فقط اكسپلولر هست كه اينجوريه. Kaspersky internet security هم دارم تازه نصب كردم البته قبل اين يادم نيست همينطور بود يا نه . نميدونم مشكل كجاست مشكل جديدي هستش واقعا فكرم قد نميده ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

========================
اقا من همیشه ویندوز میریزم سی دی کارت شبکه رو نصب میکنم به اینترنت وصل میشدم مشکلی نبود امروز به مسئول شبکه ادارمون گفتم گفت باید Getway بدی برای اینه که قطع میشه الان دادم وصله نمیدونم البته Dns هم دادم باز میخواد یه سایت بره وای میسته در صورتی که قبلا بدون Dns , getway کار میکردم الان نزدیک 2 سال هستش مشکل کجاست نمیدونم چرا اینجوریه؟؟ تو منطقه فرد اسدی کسی مشکلی نداره آخه تا جمعه درست بودش البته یاهو مسنجر و اینترنت دانلود منیجر من کار میکنه فقط Webpage مشکل داره

کسی اطلاعاتی نداره

كارت شبكه خوب چيه؟؟؟؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
یاهو مسنجر و اینترنت دانلود منیجر من کار میکنه فقط Webpage مشکل داره

احتمالا از برنامه های فیل ... استفاده نمیکنید ؟ یا قبلا استفاده نکردید ؟ اگه قبلا استفاده کردید یک بار برنامه رو باز و بسته کنید بعضی وقتها مشکل مال اینهاست که فقط وب پیج مشکل دار میشه .

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
از امروز صبح packet loss زیاد شده و سرعت لود صفحات به شدت پایین اومده ، بقیه هم چنین مشکلی دارن یا نه ؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
از امروز صبح packet loss زیاد شده و سرعت لود صفحات به شدت پایین اومده ، بقیه هم چنین مشکلی دارن یا نه ؟

مال این مخابراتِ در به در شده است. از ساعت 5 صبح دوباره این فیبرشون رفته به فنا، سرویس داتك و شاتل من هم هر دو همینجوری شده.

behnam56a

Registered User
لایک‌ها
0
ایا حساب بانک پارسیان اسیاتک برداشته شده کسی از این بانک جدیدا اکانتشو شارژ کرده سوال دوم به نظرتون کی این وضعیت خراب که از امروز پیش اومده درست میشه من 256 دارم سرعت دانلود 3 کیلو بایت شده از ساعت 7 صبح

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
ایا حساب بانک پارسیان اسیاتک برداشته شده کسی از این بانک جدیدا اکانتشو شارژ کرده سوال دوم به نظرتون کی این وضعیت خراب که از امروز پیش اومده درست میشه من 256 دارم سرعت دانلود 3 کیلو بایت شده از ساعت 7 صبح

من پریشب شارژ کردم وارد درگاه پارسیان شد

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
من اینترنتی با کارت پرداخت کردم ، شماره حساب ندارم

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
سرعت دانلود از تورنت به شدت محدود شده. نمیدونم فقط من اینطوریم یا همه
میشه وضعیت خودتونو بگید؟

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
مال منم محدوده
اقا یه سوال مودم منCORECESS 3121 خوبه؟لامسب یه دونه جای lan بیشتر نداره چه جوری می تونم به کامپیوتر اطاق بقلی share کنم اینترنت رو.

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
اسیاتک دیگه دو زار نمی ارزه منم مثه اکثر مشتریاش میرم دنبال یه جا دیگه

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
اینا همشون یه کوفت هستند!
من اول از صبا گرفتم سر یه سری برخوردهای بی سوادانه و احمقانه ترک کردم رفتم داتک اون هم سرعتش اینقدر افتضاح بود که ...
بعد رفتم سراغ آسیا تک سرعتش خوب بود اول (2 ماه پیش) اما الان یه کم افت کرده
این وسط از گیتی نت (که نماینده هست اما میگه نیستم و مال خودم هست) این آخری پشتیبانیش به قدری آشغاله که کار به فحش و فحش کاری رسید سرعتش بهتر یا بدتر نیست اما بابت راه اندازی پول زیاد میگیره و میگه پشتیبانی داریم که مثل سگ کافر دروغ میگن اصلا چیزی به اسم پشتیبانی نمیفهمن چی هست !!! چندبار زنگ زدم میگم با فلانی کار دارم میگه گوشی بعد 5-6 دقیقه میگذره کسی جواب نمیده و بالاخره یکی گوشی رو برمیداره ومیگذاره سر جاش !!!!!
خلاصه اینکه همشون یه جورهایی آشغال میزنن
باید خودمون یه شرکت بزنیم و سرویس درست حسابی بدیم به مردم!

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
باید خودمون یه شرکت بزنیم و سرویس درست حسابی بدیم به مردم!

بزن من خودم ازت سرویس میگیرم
25r30wia.gif

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مال منم محدوده
اقا یه سوال مودم منCORECESS 3121 خوبه؟لامسب یه دونه جای lan بیشتر نداره چه جوری می تونم به کامپیوتر اطاق بقلی share کنم اینترنت رو.
مگه پورت USB نداره مودم شما؟ یکی به USB و یکی به lan دیگه!

hossein_3650

Registered User
لایک‌ها
0
چند تا سوال داشتم.مودمم asus 602 هست.
1- من از آسیاتک گرفتم.وقتی 192.168.1.1 رو میزنم یه سری تنظیمات میاد.لازم به دستکاری هست یه نه؟
2-نمیشه کاری کرد که وقتی pc رو ریست میکنی اوتمات خودش وصل بشه؟چون من هر سری میرم تو کانکشن و کانکت رو باید بزنی.
3- و اما یه مشکل بد برخورد کردم.مودمم با lan وصل نمیشه.الانم با usb وصلم.lan رو هم از cd مادربوردم نصب کردم.ولی چیزی نشون نمیده.رو یه pc دیگه تست کردم جواب داد.مادربوردم epox 9npa هست.وقتی نصب میکنم این پیغام رو میده THIS DEVICE CANNOT START (CODE 10)

ممنون میشم کمکم کنین

Last edited:

mig33

Registered User
لایک‌ها
1
من 3 روز پیش adsl 256 نامحدودم وصل شد.
از رپید الان متوسط بین 32 تا30 سرعتم هست و
از تورنت بین 22 تا26
اگه تا اخر اینطوری به مونه عالیه

lمن متوجه نمي شم شما 256 گرفتي .... 32 كيلو در بهترين حالت دانلودته .... بعد خوشحالي؟؟؟؟
با اين وضعيت آدم دايال آپ داشته باشه كه بهتره ......
اگه 128 كيلو بگيريم حتما 10 كيلو بيشتر دانلود نمي شه و اينم كه فايده نداره ...

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
lمن متوجه نمي شم شما 256 گرفتي .... 32 كيلو در بهترين حالت دانلودته .... بعد خوشحالي؟؟؟؟
با اين وضعيت آدم دايال آپ داشته باشه كه بهتره ......
اگه 128 كيلو بگيريم حتما 10 كيلو بيشتر دانلود نمي شه و اينم كه فايده نداره ...

چرا نباید خوشحال باشه برای 256 دانلود 32 بسیار مناسبه و فکر هم نمیکنم با این تفاضیل 128 سرعت دانلودش 10 باشه بلکه حدود 15 باید باشه که اونهم برای یه سرویس 128 خیلی خوبه .
البته بگذریم از شرکتهایی که اسما سرویس 128 میفروشند ولی رسما 512 هستش (البته سرعت دانلودش) که میشه با حدود 50 دانلود داشت معمولا هم در سرویسهایی که محدودیت حجمی دارند این جوری ست میشه.

بالا