آژانس هواپیمایی
pop up

بررسی وضعیت ADSL در مشهد

شروع موضوع توسط Lover_Suspended ‏10 سپتامبر 2007 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. Lover_Suspended

    Lover_Suspended کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    خوب دیگه معلومه از اسم تاپیک
    مشهدی های عزیز در مورد وضعیت adsl از قبیل سرعت و کیفیت و قیمت بگن
    و ISP ها را هم معرفی کنن
     
  2. ThE_HunTErْ

    ThE_HunTErْ کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    سلام
    سرعت و كيفيت وقتي كه قيمت‌ها نا مناسب باشه به چه درد مي‌خوره؟ اكثر ISP‌ها تو ايران كه ADSL ارائه كردن محدوديت Transfer گذاشتن،‌ من چراشو نمي‌دونم چون هيچ جاي دنيا ديگه ازين خبرا نيست! حال بحث در مورد اينكه ما كجا هستيم اونا كجا را مي‌زاريم كنار اما نگيد اينجا ايرانه، تو همين ايران شركت داتك تهران، سرويس‌هاي ADSL‌ بدون محدوديت ارائه مي‌كنه! براي مثال 256/256 ماهي 24 هزار تومان! ارزون نيست ولي با خيال راحت كاراتو انجام مي‌دي! من چند روزي هست از يكي از نمايندگي‌هاي Sabanet تو مشهد سروسي 3 ماه گرفتم كه 10Gig محدوديت داره! يعني شما واسه 90 روز حق نداريد ارسال+دريافت بيشتر از اين مقدار و داشته باشيد. تآسف برانگيزه واقعا! حالا اگر علاقه‌مند‌هاي بيشتري پيدا شد بيشتر ميشه در موردش بحث كرد D:
     
  3. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    من تو مشهد اینا رو امتحان کردم :
    easy2call با اون نوبخت کلاه بردار !
    گلدنت
    الان هم پوینده !

    1- ایزی تو کال خوب بود . قعطی زیاد داشت . منتها اوایل این بود که تو مشهد این سرویس راه افتاده بود . خیلی هم گرون بود . الان هم گرونه . 128 میده ماهی 37 تومن (یا همین حدود)
    بدیش اینه که محدودیت دانلود نداره ! همه یوزرها صبح تا شب دارن دانلود می کنن ! بعد صرعت دانلودت تو روز میشه 7-8 kBps !
    تحصص خاصی در غالب کردن مودم داره !

    2- گلدنت هم خوب بود . ولی بازم گرونه . 64 گرفتم ازش ماهی 15 تومن . پشتیبانی خیلی خفنی داره . شب ساعت 11 زنگ زدم به موبایل طرف . مهمونی بود . رفت خونشون تست کنه شبکه رو !
    ازش 128 بگیری با 10-15 kBps بیشتر نمی تونی دانلود کنی . محدودیت حجمی هم داره .
    فکر کنم جدیدا" به فیبر نوری ها هم سرویس می ده (باید با آقای خسین زاده صحبت کنین)

    3- نداگستر/پیونده/صبانت : بهترینه . 1 سال تو کافی نت یوزر این بودم . 1 سال و نیم تو خونه .
    64 می گیری ماهی 7 تومن ! محدودیت دانلود داره ! دیگه سرعتت نمیاد پایین .
    برای دانلود هم یه یوزر می ده . شب ساعت 3 تا 7-8 صبح می تونی با سرعت بیشتر از 50kBps دانلود کنی ! به هر کی میگیم با 64 اینقدر دانلود کردیم چشماش در میاد :D
    پشتیبانیش یه کم بده . واسه نصب پورت ممکنه 2 روزه کارتو راه بندازه . ممکنه 3 هفته طول بکشه !
    از هر جا مودم بگیری و هر کار بکنی بهت کار نمی گیره !

    **********
    پ . ن : پوزرهای تازه کار معمولا دنبال تعرفه هایی هستند که محدودیت دانلود نداشته باشه . اما این بزرگترین اشتباهه . دنیال چیزی باید بود که محدودیت دانلود داشته باشه تا همه توی روز نشینن فیلم دانلود کنن و سرعت بشه مثل دیال آپ ! شب برای دانلود بهترینه ...
     
  4. ThE_HunTErْ

    ThE_HunTErْ کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    سلام مجدد
    من از همون پوينده اشتراك گرفتم. اين 64 كه شما مي‌گي هيچ فرقي با ساير سرويسهاش مثل 128 نداره! سرعتشون يكيه و فقط محدوديت Transfer متفاوتي دارن. 3 روز واسه من طول كشيد تا متصل شم به شبكشون ازين نظر ناراضي نيستم. در مورد كاربران تازه كار هم نمي‌دونم،‌ خودمو نمي‌تونم جزوشون قرار بدم كه روحياتشونو درك كنم و اشتباهاشونو! ولي كاملا با حرفت مخالفم! اينكه DSLAM ها رو تنظيم نمي‌كنن و همه يك پهناي باند دارن اشتباه! و اينكه پهناي باندشون اشتراكيه يك نوع كلاه برداري! چون من سوال كردم و گفتن اينطور نيست! با اين حال بايد بگم من اصلا به خاطر دانلود نيستم! من ماهي 400 gig دانلود دارم كه با ADSL اينجا سالها طول مي‌كشه! من فقط كاراي معمولي كه انجام ميدم ظرف 3 روز بالاي 500MB Transfer داشتم! من سوالم اينه كه چرا يك ISP مثل داتك تو مشهد نيست؟!
    ps." گلدنت بدون محدوديته؟"
     
  5. 4ng3l

    4ng3l Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2006
    نوشته ها:
    238
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    مشهد
    منم آفتاب و گلد نت رو امتحان کردم
    گلد نت که از نظر پشتیبانی معرکست
    حسین پور و برادران ......
    سرعتشم دوستمون گفت
    اما امان از آفتاب
    یه مشت گاو گوساله ریختن نمی دونن به در بندازن یا به دیوار ( مثال جدید خودم ساختمش :D )
    زنگ زدم میگم آقا من مودم دارم خودم خریدم wap هم هست و ...... میگه به ما ربطی نداره برو پسش بده بیا از ما یکی به خر
    به قول دوستمون
    خلاصه که آشغاله
    نه کیفیت نه پشتیبانی نه اخلاق
    استادم میگه یه isp اومده به نام riser یا یه همچین چیزایی
    مثله اینکه داره میترکونه

    آقا به نظرتون من الان برم رو صبانت ؟
    ( دارم از گلدنت در میام - دلم براشون تنگ میشه ، خیلی گلن )
     
  6. 4ng3l

    4ng3l Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2006
    نوشته ها:
    238
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    مشهد
    آره
    محدودیت داره ولی شوخیه :D
     
  7. boxilink
  8. ThE_HunTErْ

    ThE_HunTErْ کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    سلام
    شوخيه يعني اينكه اعمال نميشه؟
    پي مشكلش چيه داري ISP رو عوض مي‌كني؟ فعلا به نظر من گزينه‌اي بهتر از صبا نداريم تو مشهد! يدونه هست كه كارش خوبه ولي فقط يه مركز مخابراتي رو تحت پوشش قرار داده!!
    در مورد مودم هم من هنوز نفهميدم تو مشهد چه خبره، به قول تو يه سريشون فقط مي‌خوان مودم بفروشن :)) ولي صبا اصلا راجع به اين موضوع پافشاري نداره،‌ يه جمله گفتم خودم نصب مي‌كنم گفت باشه! و config لازم تلفني بهم گفت. پيشنهاد ميكنم سرويس 128k سه ماهه صبا رو بگيري. 64k سه ماهه واسه 3 ماهش 5gig محدوديت ترافيك داره.
    ps." راستي WAP هم هست يعني چي؟!"
     
  9. 4ng3l

    4ng3l Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2006
    نوشته ها:
    238
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    مشهد
    آره شوخیه و اعمال نمیشه
    منم به خاطر این دارم عوض میکنم که گرونه برای من
    ماهی 30.000 تومن
    آخه من دانلود ندارم که
    روزی 3 4 ساعت کار دارم فقط
    Wireless Access Point
     
  10. ThE_HunTErْ

    ThE_HunTErْ کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    اين goldnet همون GoldnetGroup ؟ چون تو سايتش كه نگاه كردم تعرفه‌هاش خيلي خوبه! مخصوصا اگه محدوديتش اعمال نشه! 512 رو نوشته ماهي 22 !‌
    http://www.goldnetgroup.com/index.php?action=shGroup&Groups=21
    ولي با توجه به شرايطي كه ميگي، 64 صبا بهترين چيزيه كه مي‌توني بگيري، چون هزينش خيلي كمه و سرعتش خيلي خوب!‌;)
     
  11. Lover_Suspended

    Lover_Suspended کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    منم دارم برای کار معمولی از افتاب یا همون پارس انلاین استفاده می کنم
    که افتضاحه
    می خوام ای اس پی را عوض کنم
    بین گلد نت و صبانت موندم
    اگه گلد نت واقعا محدودیت را اعمال نکنه که خیلی خوبه
    ولی اگه اعمال کنه... :دی
    خوب حالا می گین چی کار کنم
    پست ها رو خوندم
    من می خوام هم دانلود کنم هم وب گردی
    یعنی سرعت برام خیلی مهمه
    پارس انلاین یک هو در اوج سرعت قطع می شه و ادم می مونه چی کار کنه


    راستی این هزینه راه اندازی را نمی شه دودر کرد؟
    من فعلا از گلد نت خیلی خوشم اومده
    یعنی اگه محدودیت را اعمال نکنه
    که فکر نکنم بشه
    اخه اینجوری خیلی ظلمه
    ولی خوب به امتحانش می ارزه
     
  12. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    نه
    گلد نت الان 512 رو میده به 35 تومن ! منتها با کلی محدودیت ! ماهانه 5 گیگ ! که نسبت به پهنای باند خیلی کمه .(البته این پلنها رو حضوری باید درخواست کنی ! بنا به نیاز شما می پیچن!)
    ممکنه همین پهنای باند رو با حجم دانلود کمتر به شما ارزونتر هم بده .
    شنیدم که 64 هم می ده با محدودیت دانلود ناجور ماهی 10 تومن !
    من یوزرش بودم سرعتش اصلا" خوب نیست !!!!!!!!!!!! یعنی نمیشه با سرعت بیشتر از 8-9 دانلود کرد .توی 64 البته !
     
  13. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    گلدنت سرعت دانلودش نسبت به صبا پایینه .
    وگرنه خوبه !
    ضمنا صبا هم توی مرکز استقلال مشکل داره فعلا!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ThE_HunTErْ

    ThE_HunTErْ کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    تو تعرفه‌ها كه 512 با 2gig در ماه 22 تومن نوشته. اگر محدوديت اعمال نشه خيلي عاليه! ولي من از يكي از دوستام كه شركتشون مشترك Goldnet پرسيدم و گفت قبلا اعمال نمي‌شد و حالا اعمال ميشه ظاهرا.
    باز م صبا گزينه بهتريه!
    ps." مرگ بر محدوديت ترافيك"
     
  16. ThE_HunTErْ

    ThE_HunTErْ کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    اگر محدوديت اعمال نشه كه ميشه در سلح و آرامش زندگي كرد :))) در مورد هزينه راه اندازي هم من درست نميدونم اين هزينه واسه چي گرفته ميشه! واسه كاري كه تو مركز مخابرات انجام ميشه شايد!‌ چون نصب مودمو خودم انجام دادم بازم هزينه نصب گرفتن به هر حال.​
     
  17. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    هزینه نصب و برپایی پورت تو مخابرات رو همه می گیرن . نمیشه دورش زد . (من یه بارشو ندادم البته)

    اما هزینه کانفیگ مودم رو اگه خودت انجام بدی نمی گیرن .
    بلد هم نباشی مهم نیست ! زنگ برنی بهت یاد می دن ...
     
  18. Lover_Suspended

    Lover_Suspended کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    خوب من می خوام فردا برم از یکی از این دو تا بگیرم

    صبا نت 10 گیگ برای سه ماه خیلی کمه
    من پرسیدم گفت این حجم مال هر ماه هستش اما شما ...
    راستی مودم asus am 602 را از کجا گیر بیارم
    و قیمت چند؟
     
  19. mohsenz65

    mohsenz65 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2006
    نوشته ها:
    491
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    mashhad
    گلدنت روی فیبر نوری محدودیت نداره
    یعنی نتونستن بزارن .
    اگه می تونستن می ذاشتن ..
    128 32 ت
     
  20. ThE_HunTErْ

    ThE_HunTErْ کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    هزینه نصب و برپایی پورت تو مخابرات رو همه می گیرن . نمیشه دورش زد . (من یه بارشو ندادم البته)
    اما هزینه کانفیگ مودم رو اگه خودت انجام بدی نمی گیرن .
    ===================================================================
    هزينه نصب و برپايي پورت تو مخابرات چقدره؟!
     
  21. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    آره . قفط واسه browse باید استفاده کنی . دانلود تو روز اگه بکنی پدرت در میاد !
    شبها باید دانلود کنی .

    مودم dlink چند شب پیش دوستم خرید . 47 تومن از سوپر کامپیوتر . روی خطش جواب نمی داد ...
    اما تو خونه ما جواب می ده . :wacko: کارای خدا ... :D گفتم حواست باشه !
     
  22. ThE_HunTErْ

    ThE_HunTErْ کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    من فكر مي‌كنم 10gig واسه 3 ماه! من تو قسمت ريز مصرف كه نگاه مي‌كنم، ترافيك مصرفي رو نشون ميده و باقيمانده رو از 10gig محاسبه مي‌كنه!‌ بازم براي اطمينان بايد ازشون بپرسم.
    مودمي هم كه مي‌گي 60 تومن هستش ظاهرا. اين سايت قيمت‌هاش درست تقريبا :
    http://www.rayansaba.com/index.php?categoryID=144