• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL سپنتا

coolzero

Registered User
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2007
نوشته‌ها
888
لایک‌ها
3
سن
42
محل سکونت
unja
همه تاپیکهارو دیدم اثری از سپنتا نبود
من قبلا داتک داشتم سرعت معمولی پشتیبانی خوب
الان سپنتا گرفتم 6 تومن گرونتره ولی سرعت خوبی داره فقط پشتیبانیشون ضعیفه گاهیم قطع میشه
کسایی که سپنتا دارن : خط شما هم زیاد قطع میشه؟ شما هم از پشتیبانی ناراضی هستین؟
 

amir abbas

Registered User
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
388
لایک‌ها
17
آقا من امشب نمی تونم از تورنت چیزی دانلود کنم
من از سرویس های سپنتا استفاده می کنم

کسی مشکل منو داره ؟
اگر این یکی هم تورنت رو محدود کنه دیگه ارزش نداره ازش سرویس بگیریم
 

coolzero

Registered User
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2007
نوشته‌ها
888
لایک‌ها
3
سن
42
محل سکونت
unja
احتمالا به اشتراک نبوده
چون برا امتحان live free or die hard رو دارم الان میگیرم
از پشتیبانی راضی هستی؟
این مدت قطعی زیاد نداشتی؟
 

amir abbas

Registered User
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
388
لایک‌ها
17
بله
مشکل از سرور تورنت بود نه از سرویس سپنتا. خودش درست شد
من الان 2 ماهه دارم استفاده میکنم و تو این دو ماه در مجموع نزدیک به نیم ساعت قطعی داشتم. اون هم یه جا نبوده. مثلا 5 دقیقه یه دفعه و یا یک ربع تو یک روز دیگه که به نظر من زیاد مهم نیست. تورنت هم محدود نیست و هر وقت زنگ بزنی کارتو راه می ندازن. فقط یه مشکلی داره اون هم گرونه بودنشه

الان کار های دایال آپ سپنتا از همه جا ارزون تره
الان 3 ماهه دایال آپ نا محدود رو دارن میدن 20 تومن که هیچ جا با این قیمت نمیده ولی ای دی اس الش هنوز گرونه. اگر 128 رو با قیمت حدود 20 تومن بده خیلی خوبه
 

coolzero

Registered User
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2007
نوشته‌ها
888
لایک‌ها
3
سن
42
محل سکونت
unja
بله
مشکل از سرور تورنت بود نه از سرویس سپنتا. خودش درست شد
من الان 2 ماهه دارم استفاده میکنم و تو این دو ماه در مجموع نزدیک به نیم ساعت قطعی داشتم. اون هم یه جا نبوده. مثلا 5 دقیقه یه دفعه و یا یک ربع تو یک روز دیگه که به نظر من زیاد مهم نیست. تورنت هم محدود نیست و هر وقت زنگ بزنی کارتو راه می ندازن. فقط یه مشکلی داره اون هم گرونه بودنشه

الان کار های دایال آپ سپنتا از همه جا ارزون تره
الان 3 ماهه دایال آپ نا محدود رو دارن میدن 20 تومن که هیچ جا با این قیمت نمیده ولی ای دی اس الش هنوز گرونه. اگر 128 رو با قیمت حدود 20 تومن بده خیلی خوبه

ولی قطعیاش برا من اعصاب خورد کن شده
ساعت 8 شب زنگ زدم میگم چرا قطع شده . یه سری سوالای بیربط میپرسه بهش میگم من mcse خوندم بگو مشگل چیه حالیم میشه! میگه شما با موبایل آقای فرخندگان تماس بگیر شمارشم میده!( هزینه موبایل افتاد گردنم) زنگ زدم میگه کاس تا 7:30 میزدی من شرکت بودم! الان نمیشه کاری کنم فردا ظهر چک میکنم
میگم پس این چه جور پشتیبانی 24 ساعته هست میگه بچه ها هستن تو شرکت برا راهنمایی میگم چیزی بارشون نیست میگه تازه دارن آموزش میبینن!
این چه جور پشتیبانیه دیگه 12 ساعت هم ازشون بابت قطعی طلب دارم که قراره بخش فروش بریزخ به حسابم
سرعتشم خیلی خوبه ولی خیلی بالا پایین میشه:blink:
 

bardiarezaii

Registered User
تاریخ عضویت
9 نوامبر 2005
نوشته‌ها
36
لایک‌ها
1
احتمالا شما هم مثل من مرکز جعفری هستید . مال منم خیلی قطع میشد .
فرخندگان تجهیزاتمو تو مرکز عوض کرد و اوضاع خیلی خوب شد.
 

armandesign

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2006
نوشته‌ها
145
لایک‌ها
6
من چند وقت پیش در خواست سرویس دادم به آسیاتک که بعد از دو هفته زنگ زدن گفتن خط شما فیبر نوری و
نمیتونیم بهتون سرویس بدیم تا چند روز پیش که دیدم سپنتا تو مرکز ما (حق شناس ) سرویس دهیش شروع شده ...!

گفتم فرم رو پر کنم و بفرستم چون برعکس آسیاتک اونها اول امکان سنجی می کنن ! زنگ زدن گفتن امکان سنجی کردیم و می تونیم بهتون سرویس بدیم که پیک اومد مدارک و پول رو گرفت ...

حالا دو حالت داره :

1. آسیا تک نمی خواسته اون یه ماه مجانی رو بده
2 . سپنتا خالی بسته ( شک دارم چون پارسال جای دیگه مشترکشون بودم )

- حالا دوستان بر فرض اینکه خط فیبر باشه امیدی هست که سپنتا بتونه سرویس بده یا همش توهمه ؟
- من قبلآ که مشترک بودم (جای دیگه) خط فیبر نبود ..!
- چطوری میشه اطمینان پیدا کرد خط فیبر هست یا نه ؟ ( قسمت امور مشترکین مرکز به MDF وصل نمی کنه )

تشکر
 

hassan_aku

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 می 2006
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
2
سلام بر تمامی دوستان

من از ISP سپنتا در خواست ADSL دادم امروز امدن و قرارداد ها رو امضا کردن بعد گفتن مودمTP-Link TD8811 می دن

به نظر شما دوستان این مودم خوبیه؟ از نوع ADSL2 هست . از این سایت هم میتونین شکل و اطلاعات شو ببینید سایت

http://www.interprojekt.pl/katalogw....dTPLINK-TD8811


لطفا جواب من رو بیدن مودم خوبیه یا نه میشه از بقیه ISP هم استفاده کنیم کارکردش خوبه

ممنون
در ضمن قیمت هم گفتن 45000 تومان
 

amir abbas

Registered User
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
388
لایک‌ها
17
تا دو ماه قبل asus am602 میدادن که !!!
asus به مراتب از اون مودم بهتره. اگر خودت میتونی تهیه کنی به نظر من am602 بگیر
 

hassan_aku

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 می 2006
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
2
سلام بر تمامی دوستان

من از ISP سپنتا در خواست ADSL دادم امروز امدن و قرارداد ها رو امضا کردن بعد گفتن مودمTP-Link TD8811 می دن

به نظر شما دوستان این مودم خوبیه؟ از نوع ADSL2 هست . از این سایت هم میتونین شکل و اطلاعات شو ببینید سایت

http://www.interprojekt.pl/katalogw....dTPLINK-TD8811


لطفا جواب من رو بیدن مودم خوبیه یا نه میشه از بقیه ISP هم استفاده کنیم کارکردش خوبه

ممنون
در ضمن قیمت هم گفتن 45000 تومان

لطفا در مورد این مودم Tp -link TD8811 اگر اطلاع دارین می خوام بدونم خوبه یا نه و از نظر کیفیت؟
 

armandesign

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2006
نوشته‌ها
145
لایک‌ها
6
hassan_aku > خط شما هر موقع رانژه شد لطفآ اینجا یه پست بده یا PM بده . چون من همزمان با شما قرارداد بستم
( هر چند به مرکز مخابرات هم ربط داره ... )
:)
 

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2004
نوشته‌ها
3,679
لایک‌ها
384
محل سکونت
تهران
از دوستان کسی از سرویس های ADSL ساعتی سپنتا استفاده کرده؟

میخوام برای یکی بگیرم که در ماه کلا 60 ساعت هم به اینترنت وصل نمیشه ولی میخواد سرعتش خوب باشه
 

hassan_aku

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 می 2006
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
2
hassan_aku > خط شما هر موقع رانژه شد لطفآ اینجا یه پست بده یا PM بده . چون من همزمان با شما قرارداد بستم
( هر چند به مرکز مخابرات هم ربط داره ... )
:)


سلام دوست عزیز (armandesign)

باشه هر وقت امدن وصل کردن به شما خبر میدم
مودم شما را هم TP-link هست

مودم شما رو آوردن یا نه ؟

راستی اگر ماله شما را هم وصل شد خبر بده
 

mse1445

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2005
نوشته‌ها
486
لایک‌ها
2
از دوستان کسی از سرویس های ADSL ساعتی سپنتا استفاده کرده؟

میخوام برای یکی بگیرم که در ماه کلا 60 ساعت هم به اینترنت وصل نمیشه ولی میخواد سرعتش خوب باشه

سرویس هاش خیلی خوبه و با کیفیت به نسبت ساعتی هاشم برا کسی که کم مصرفه میصرفه تقریبا
 

armandesign

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2006
نوشته‌ها
145
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز (armandesign)

باشه هر وقت امدن وصل کردن به شما خبر میدم
مودم شما را هم TP-link هست

مودم شما رو آوردن یا نه ؟

راستی اگر ماله شما را هم وصل شد خبر بده

من قبلا از سپنتا مودمو داشتم
مودم هم Fiberhome هست که تو مدت استفاده کاملا ازش راضی بودم
اگه زودتر از شما وصل شدم خبر میدم :)
 

hassan_aku

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 می 2006
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
2
من قبلا از سپنتا مودمو داشتم
مودم هم Fiberhome هست که تو مدت استفاده کاملا ازش راضی بودم
اگه زودتر از شما وصل شدم خبر میدم :)


سلام دوست عزیز
ADSL من وصل شد روز جمعه امدن وصل کردن ولی توی قرار داده مون شنبه یعنی فردا بود

bye
 

Baila Moreno

Registered User
تاریخ عضویت
2 می 2006
نوشته‌ها
407
لایک‌ها
29
من یک ماه 256 ازشون گرفتم.
اولش اشتباهی 128 دادن.اونو تست کردم سرعتش 14 کیلوبایت بود.
به من قبلش گفتن سرعتت برای 256 , 28 تا 30 باید باشه اما اینطور نبود...
سرعتش با تورنت هم بین 23 و 24 بود.
به خاطر قیمتهای بالاش کمتر کسی میره سراغش.
قاعدتا ترافیک کمتر باشه پهنای باند بیشتری هم به مشترک ها میرسه!
dc زیاد داره.من تقریبا هر روز دو بار dc میشدم.ولی از داتک زپرتی که سرویس داشتم هر 3 روز یکبار , اونم شاید یه بار dc میشدم.

راه اندازیشون هم سرطان بود!
دو هفته طول کشید!!
آخرش هم شماره تلفن ما با یه بابایی عوض شد!!!!!!!!!!!!!!!!
یه روز داشتم به کسایی که زنگ میزدن اینجا فحش میدادم تا متوجه شدم شمارمون عوض شده!
فرداش هم یه روز علاف اون شدیم تا شماره مون برگرده به حالت قبلی...
حالا بگم کلی داستان خنده دار داشت منتها در حوصله این مقال نمیگنجد.:D
پشتیبانی فنی شون هم در حد روستا بود!

و ضمنا یک تجربه...
بذارید خودشون بیان برای نصب و اون 5 تومن لامصب رو بگیرن.
وگرنه انقدر اذیت میکنن که حالتون بهم میخوره...
 

coolzero

Registered User
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2007
نوشته‌ها
888
لایک‌ها
3
سن
42
محل سکونت
unja
پشتیبانی واقعا افتضاح
من قبل از این داتک داشتم پشتیبانیشون خیلی عالی بود قطع هم نشد
سپنتا یه وقت قطع میشه زنگ میزنی هم هیشکی چیزی حالیش نیست یه روز باید ارتباطت قطع باشه تا بیان درست کنن!
سرویس سپنتا ppp هست فکر کنم خودتونم بتونین راحت وصل کنین این ماسماسکه هم یادتون نره : اسپلیتر

اگه هم modem router دارین و دیدین اونا نمیتونن کمک کنن مشکل و مشخصاتتونو اینجا بذارین یا پیام شخصی بدین کمک کنم
یه خاطره:
زنگ زدم میگم ppp قطع شده . یارو هیچی حالیش نبود شماره مبایل مهندسشونو میده! که اونم از شرکت رفته بود آقای فرخندگان
زنگ میزنم تو مترو تشریف دارن! میگه دیر زدی! انگار نه انگار که پشتیبانی 24 ساعتع هست:lol: میگم بچه هاتون هیچی حالیشون نیست این چه وضعیه میگه تازه آوردیمشون هنوز تا یاد بگیرن طول میکشه:lol:
تا فرداشم ارتباطم قطع میمونه!

خاطره 2:
زنگ زدم میگم ppp قطعه
میگه ip : 192.168.0.1 رو پینگ کن ( بماند که اصرار داشت تمام مراحل استارت ران سی ام دی و ... رو توضیح بده)
بهش میگم همچین ip تو رنج شبکه داخلی من نیست این چیه که میدین پینگ کنم میگه ip مودمتونه! میگم ip مودمم رو خودم میدونم اینی که شما میگین نیست! میگه شما اینو پینگ کن اگه پینگ نکرد یعنی مشکل از شبکه داخلیتونه:lol: خیلی جلو خودمو گرفتم حرف بدی نزنم فقط گفتم شما چقدر از شبکه حالیتونه؟ هرچی بهتون گفتن دارین تکرار میکنین؟ من mcse خوندم انقدر میفهمم که این حرفی که شما میزنین بی ربطه! بعد شماره موبایل! یه مهندس دیگه رو میده اونم بر نمیداره و دوباره تا فردا ارتباطم قطع میشه! البته بخش فروش گفت این زمانها به اکانتم اضافه میشه
من برا مدیریتش پیغام گذاشتم ولی خداییش اگه شما هم شاکی هستین همه سپنتاییها جمع شیم یه اعتراض درست بکنیم اینا سرعتشونو فقط به خاطر گرونیه سیستمه و اینکار مشترک کم داره وگرنه هیچ مزیتی ندارن!
 

Xradical

Registered User
تاریخ عضویت
18 می 2004
نوشته‌ها
1,030
لایک‌ها
4
پشتیبانی واقعا افتضاح
من قبل از این داتک داشتم پشتیبانیشون خیلی عالی بود قطع هم نشد
سپنتا یه وقت قطع میشه زنگ میزنی هم هیشکی چیزی حالیش نیست یه روز باید ارتباطت قطع باشه تا بیان درست کنن!
سرویس سپنتا ppp هست فکر کنم خودتونم بتونین راحت وصل کنین این ماسماسکه هم یادتون نره : اسپلیتر

اگه هم modem router دارین و دیدین اونا نمیتونن کمک کنن مشکل و مشخصاتتونو اینجا بذارین یا پیام شخصی بدین کمک کنم
یه خاطره:
زنگ زدم میگم ppp قطع شده . یارو هیچی حالیش نبود شماره مبایل مهندسشونو میده! که اونم از شرکت رفته بود آقای فرخندگان
زنگ میزنم تو مترو تشریف دارن! میگه دیر زدی! انگار نه انگار که پشتیبانی 24 ساعتع هست:lol: میگم بچه هاتون هیچی حالیشون نیست این چه وضعیه میگه تازه آوردیمشون هنوز تا یاد بگیرن طول میکشه:lol:
تا فرداشم ارتباطم قطع میمونه!

خاطره 2:
زنگ زدم میگم ppp قطعه
میگه ip : 192.168.0.1 رو پینگ کن ( بماند که اصرار داشت تمام مراحل استارت ران سی ام دی و ... رو توضیح بده)
بهش میگم همچین ip تو رنج شبکه داخلی من نیست این چیه که میدین پینگ کنم میگه ip مودمتونه! میگم ip مودمم رو خودم میدونم اینی که شما میگین نیست! میگه شما اینو پینگ کن اگه پینگ نکرد یعنی مشکل از شبکه داخلیتونه:lol: خیلی جلو خودمو گرفتم حرف بدی نزنم فقط گفتم شما چقدر از شبکه حالیتونه؟ هرچی بهتون گفتن دارین تکرار میکنین؟ من mcse خوندم انقدر میفهمم که این حرفی که شما میزنین بی ربطه! بعد شماره موبایل! یه مهندس دیگه رو میده اونم بر نمیداره و دوباره تا فردا ارتباطم قطع میشه! البته بخش فروش گفت این زمانها به اکانتم اضافه میشه
من برا مدیریتش پیغام گذاشتم ولی خداییش اگه شما هم شاکی هستین همه سپنتاییها جمع شیم یه اعتراض درست بکنیم اینا سرعتشونو فقط به خاطر گرونیه سیستمه و اینکار مشترک کم داره وگرنه هیچ مزیتی ندارن!

منم يه شاكي ديگه
182.gif

الان اومدم خونه كانكت شدم يه ذره وب گردي كردم يهو اتصال قطع شد ديدم چراغ " لينك" مودم خاموشه يه چند دقيقه گذشت چراغ چشمك زد و بعد ثابت شد رفتم كانكت شم ديدم ميزنه error 691 و ميگه user name و password اشتباهه!!
زنگ زدم بهشون اول يه خانمي برداشت يه نيم ساعتي وقتمونو گرفت:مودمتو خاموش روشن كن، كابل تلفنت كه وصل ميشه به مودم رو در بيار بزن به يه تلفن ببين كار ميكنه؟!،من يه 10 دقيقه ديگه باهات تماس ميگيرم
20 دقيقه ديگه زنگ زد گفت مودم رو خاموش كن 10 دقيقه ديگه روشن كن ببين وصل ميشه يا نه
10 دقيقه ديگه رفتم زدم وصل شه باز زد error 691...
دوباره زنگ زدم يه بابايي به اسم مراد زاده برداشت گفتم بهش اينطوري شده گفت cookie رو پاك كن
292.gif
حالا ربطش چيه خدا ميدونه, پاك كردم گفتم وصل نميشه گفت سيستمو ريست كن بعد برو يه اكانت جديد بساز user name و password هم دقيق وارد كن تست بزن اين كارم كرديم نشد
باز زنگ زدم يكي ديگه برداشت گفتم تا الان 2 نفر از مسئولاي بخش فني تون مارو گذاشتن سر كار تكليف ما چيه كي اونجا از شبكه ميفهمه؟!!!
ميگه الان مسئولاي اصليمون نيستن فردا تماس بگيريد ميگم مگه اصلی فرعی داره پس پشتيباني 24 ساعته يعني پشم؟!!
مياد همين شماره "آقای فرخندگان" ميده ميگه باهاش تماس بگير
پشتيباني واقعا مضخرفه الانم كه با dial up وصل شدم
فقط پولو بگيرن خدماتو ساپورت مشتري بياد بشينه ×رش
اين 3 ماه آخريه كه از سپنتا سرويس ميگيرم

ضمنا دوستان الان کسی مشکل مشابه رو داره؟
من شهرک غرب هستم میشه شهید نهری
 
بالا