• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
بعید میدونم همیچین چیزی باشه و بتونه والت و یا حساب ایرانی رو ببنده و این کارو بکنه چون اولا که private keys رو همه دارن دوما بخشی به نام kyc یا احراز هویت نداره که بتونه اثبات کنه ایرانی هستی یا نه حتی اکسچنجش برای ای پی ایران بسته است که وقتی با وی پی ان باز کنید والتو میشه از اکسچنجش هم که تحریمه استفاده کرد البته بنده که همیشه محض احتیاط والتهامو هم با وی پی ان باز میکنم شما هم همیشه با وی پی ان کار کنید تا خیالتون تو اینترنت راحت باشه مشکلی پیش نیاد براتون استفاده از ای پی ایران کلا تو سایت گوگل رفتن هم ریسکه ولله .

فقط اگر با ای پی ایران وارد سایت اگزودوس بشید و روی دانلود کلیک کنید این پغامو به شما میده و اگر با وی پی ان روی دانلود کلیک کنید میتونید والت رو دانلود کنید به نظر من این محض احتیاط و فرمالیته هست از ترس دولت ایالت متحده چون از دسش بر نماید والت رو ببنده و اگر هم میخواست ببنده یا میتونست تا حالا بسته بود و یا اخطاری میداد که پولتونو بکشید بیرون یا مثل بیترکس میبست پس از نظر من مشکلی نیست و این پیام هم فرمالیته و رو ناچاری هست چون تنها کاریه که از دسش بر میاد .

از نظر من جای نگرانی نیست و مشکلی نداره باز هم هر کس صلاح خود رو بیشتر میدونه و تصمیم گیرنده نهایی خودتونه چون من نمیتونم تضمین کنم بر حسب سواد و تجربم فقط گفتم

سلام بر شما دوست عزیز

همه ی فرمایشات شما صحیح هست، ولی باز باید جانب احتیط رو در نظر گرفت، من که فعلا خالیش کردم، تا ببینم بعد چی میشه
در نهایت بهترین گزینه والتهای رسمی خود کوین هاست.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سلام بر شما دوست عزیز

همه ی فرمایشات شما صحیح هست، ولی باز باید جانب احتیط رو در نظر گرفت، من که فعلا خالیش کردم، تا ببینم بعد چی میشه
در نهایت بهترین گزینه والتهای رسمی خود کوین هاست.
الان ریپل والت رسمیش چی هستش؟
اینجور بخواد پیش بره والتهایه رسمی هم میگن اقا خالی کنید ایران تحریمه

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
الان ریپل والت رسمیش چی هستش؟
اینجور بخواد پیش بره والتهایه رسمی هم میگن اقا خالی کنید ایران تحریمه

سلام
قبول دارم بعضی کوینها والت باز کردن روشون سخته، من با ریپل کار نکردم و نمیدونم، ولی باید باشه
نه دیگه فکر نکنم اینطوری بشه، چون اساس و ریشه بلاک چین که بر غیر متمرکز بودن و این حرفاست زیر سوال میره.

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
زیاد حساس نباشید
با فیلتر شکن استفاده کنید همون بایننس هم با *یلتر شکن و بدون تایید هویت و دادن شماره موبایل قابل استفاده هست
فقط حتما سعی کنید وی پی ان یا ٰاگر VPS بگیرید که چه بهتر...

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
دوستانی که میخوان از اگزودوس استفاده نکنند میتونند از کیف پول غیر متمرکز اتومیک استفاده کنند که از اگزودوس هم بهتره و قابلیتهاش هم بیشتره و به قول خودشون غیر متمرکز هست و هیچکس د ردنیا منع استفاده از این کیف پولو نداره . 12 ورد رو هم بهتون میده برای بازیابی .
اکسچنج داخلی داره
قابلیت تبدیل سه ارز کوانتوم و لایتکوین و بیتکوین نیز وجود داره و دارای 300 ارز دیجیتال میباشد

و از همه مهمتر شما تمامی توکنهای erc20 که تو مای اتر والت یا هر جا دارید میتونید به اینجا منتقل کنید . با وارد کردن ادرس قرارداد توکن مربوطه و مخفف اسمش که دوستان باید بلد باشن ادد کردن توکن تو مای اتر والت رو به همون صورته اینجا هم میتونید توکنهای اتریومتون رو ادد کنید خودتون و دیگه نیازی به مای اتر والت هم ندارید .

https://atomicwallet.io/

ناگفته نمونه برخی کوینهایی که مشکل دارن والتاشون یا اینکه اصلا توکن هستند و والت ندارن رو بنده توصیه میکنم تو این والتهای عمومی نگه دارید ولی در صورتی که کوین هست و والت مناسب خودشو داره بهترین مکان همون والت مناسب خودشه

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستانی که میخوان از اگزودوس استفاده نکنند میتونند از کیف پول غیر متمرکز اتومیک استفاده کنند که از اگزودوس هم بهتره و قابلیتهاش هم بیشتره و به قول خودشون غیر متمرکز هست و هیچکس د ردنیا منع استفاده از این کیف پولو نداره . 12 ورد رو هم بهتون میده برای بازیابی .
اکسچنج داخلی داره
قابلیت تبدیل سه ارز کوانتوم و لایتکوین و بیتکوین نیز وجود داره و دارای 300 ارز دیجیتال میباشد

و از همه مهمتر شما تمامی توکنهای erc20 که تو مای اتر والت یا هر جا دارید میتونید به اینجا منتقل کنید . با وارد کردن ادرس قرارداد توکن مربوطه و مخفف اسمش که دوستان باید بلد باشن ادد کردن توکن تو مای اتر والت رو به همون صورته اینجا هم میتونید توکنهای اتریومتون رو ادد کنید خودتون و دیگه نیازی به مای اتر والت هم ندارید .

https://atomicwallet.io/

ناگفته نمونه برخی کوینهایی که مشکل دارن والتاشون یا اینکه اصلا توکن هستند و والت ندارن رو بنده توصیه میکنم تو این والتهای عمومی نگه دارید ولی در صورتی که کوین هست و والت مناسب خودشو داره بهترین مکان همون والت مناسب خودشه

تشکر بابت راهنمایی
این atomic wallet رو هم یسری میزنن که اسکم هستش تو بیت کوین تاک و برای برادران روس هستش ادم میمونه چکار کنه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بیت کوین 10 درصد رفت بالا . خبریه؟ قرار ه بره زیر 3000؟ یا روند نزولی تموم شد؟

امروز روزی هستش که بیتکوین رکورد 20 هزار دلار رو زد
یاد باد ان روزگاران یاد باد

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148
سلام بر ترددرهای باتجربه من برگشتم البته به مشکل خوردم برگشتم :general107:
آقایون دوستان من سرمایه ام تو بیترکس ـه ترد میکردم مشکلی نبود از اونجایی که برداشت نمیکردم فکر میکردم همه چی آرومه ما چقد خوشحالیم :p
حالا اومدم برداشت بزنم مینویسه باید وریفای کنی تا بزارم برداشت کنی :| حالا دوستان من چه کنم ؟ با ای پی امریکای خون خوار واردش میشم و کسیو اونجا ندارم یه دوست افغان دارم میتونم با اطلاعات اون وریفای کنم ولی خب اون تو آمریکا نیست مشکلی پیش نمیاد وریفای کنم ؟
اگه کسی همچین مشکلی داشته ممنون میشم کمکم کنه :general504:
rh8c_capture.jpg

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
آقایون دوستان من سرمایه ام تو بیترکس ـه ترد میکردم مشکلی نبود از اونجایی که برداشت نمیکردم فکر میکردم همه چی آرومه ما چقد خوشحالیم :p
حالا اومدم برداشت بزنم مینویسه باید وریفای کنی تا بزارم برداشت کنی :| حالا دوستان من چه کنم ؟ با ای پی امریکای خون خوار واردش میشم و کسیو اونجا ندارم یه دوست افغان دارم میتونم با اطلاعات اون وریفای کنم ولی خب اون تو آمریکا نیست مشکلی پیش نمیاد وریفای کنم ؟
rh8c_capture.jpg
اینجور که نوشته محدودیت 24 ساعتت تموم شده و باید 24 ساعت دیگه صبر کنی و نیازی به تایید فکر نکنم باشه باید ببینی هر 24 ساعت چقدر اجازه برداشت می ده

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
آقایون دوستان من سرمایه ام تو بیترکس ـه ترد میکردم مشکلی نبود از اونجایی که برداشت نمیکردم فکر میکردم همه چی آرومه ما چقد خوشحالیم [emoji14]
rh8c_capture.jpg
اگه سرمایه ت زیاده از همین پرشین تولز میتونی مدارک وریفاید بخری

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
تشکر بابت راهنمایی
این atomic wallet رو هم یسری میزنن که اسکم هستش تو بیت کوین تاک و برای برادران روس هستش ادم میمونه چکار کنه

ولله دوستانی هستند که ساتفاده میکنند مشکلی نداشتن باهاش و به منم معرفی کردند البته اگر واقعا غیر متمرکز باشه به گفته خودشون که مورد نداره من خودم اگزودوس رو ترجیح میدم و با ای پی واردش میشم همیشه و بعید میدونم همانطور که گفتم با اگزودوس به مشکل بر بوخوریم

اینم یه لیست بزرگ از انواع والتهای بازار با کوینهایی که ساپورت میکنند تحقیق در مورد امنیت و تحریم و عدم تحریم با خودتون

https://arzdigital.com/wallet/#sort=reviews-rating&stype=desc

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

ReZaTaK7

Registered User
لایک‌ها
148
اینجور که نوشته محدودیت 24 ساعتت تموم شده و باید 24 ساعت دیگه صبر کنی و نیازی به تایید فکر نکنم باشه باید ببینی هر 24 ساعت چقدر اجازه برداشت می ده
نه داداش بیترکس کلا برداشت بدون وریفای صفر کرده وگرنه 24 ساعت که هیچی من 24000 ساعته هیچی برداشت نکردم

اگه سرمایه ت زیاده از همین پرشین تولز میتونی مدارک وریفاید بخری
خیلیس ممنون از شما بهترین پیشنهاد رو دادین :general601: با AloneKing هماهنگ کردم برام بسازه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان این کیف پول Exodus رو چکار کنیم استفاده کنیم همچنان یا نه؟
با داشتن پریویت کی کوین ها امکان داره بعدا مشکل پیش بیاد با استفاده از exodus یا نه?

ValidGCoins

Registered User
لایک‌ها
79
اطلاعات هویتی بیش از۸هزار نفرازطریق سایت فرهاد اکسچنج دردست دزدان فیشینگه.
اگر شما هم ازاین سایت استفاده کردید اطلاعات هویتیتون لورفته و در دست هکرها و دزدان است.
http://uupload.ir/view/4woq_farhad.mp4/
صرافی های ایرانی نباید اینطوری با مدارک ما بازی بکنند ...

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستان این کیف پول Exodus رو چکار کنیم استفاده کنیم همچنان یا نه؟
با داشتن پریویت کی کوین ها امکان داره بعدا مشکل پیش بیاد با استفاده از exodus یا نه?

موشکولی نداره
شما میتونی همین پرایویت کی و کلمات بک اپت رو توی enjin wallet امپورت کنی و توی اون هم استفاده کنی

نباید موشکولی پیش بیاد فک کنم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
موشکولی نداره
شما میتونی همین پرایویت کی و کلمات بک اپت رو توی enjin wallet امپورت کنی و توی اون هم استفاده کنی

نباید موشکولی پیش بیاد فک کنم
والا به نظر خودم هم وقتی پرایوت کی رو داری نباید مشکلی پیش بیادش و اگر قرار باشه پرایوت کی رو تیم exodus داشته باشن و بتونن کوینهات بردارن اینجوری دیگه نمیشه به هیچ والتی اطمینان کرد
اینم برای این پرسیدم دوستان خیلی میگفتن انتقال بدید از این کیف پول ولی اخرش چی. اگر قرار به تحریم بشه یکی یکی همه شون میگن شما رو ساپورت نمیکنیم اونوقت علی میمونه و حوضش :D

بالا