• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برقراری ارتباط امن با سرور

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
سلام میشه یه آموزش تصویری یا حداقل مرحله مرحله برای برقراری ارتباط امن میان سرور و کلاینت بزارید خیلی ها اینجا تاپیک زدن و درخواستشون این بوده اما هیچوقت کسی پاسخ کامل و خوبی نداده حالا از اجرای اسکریپت روی سرور گرفته ، استفاده از اس تونل( و هماهنگ کردنش با یه پروکسی سرور)، استفاده از ssh ، استفده از نرم افزار های دیگه ... مرسی

parswebhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
درود

سلام بزرگوار کدام مرحله را نیاز دارید لطفا دقیق بفرمائید از مجازی سازی تا نصب کنترل پنل؟

در صورت داشتن هر گونه سوال و یا درخواست در خدمتتون هستیم

یاحق

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
درود

سلام بزرگوار کدام مرحله را نیاز دارید لطفا دقیق بفرمائید از مجازی سازی تا نصب کنترل پنل؟

در صورت داشتن هر گونه سوال و یا درخواست در خدمتتون هستیم

یاحق

سلام، بزرگی از شماست

من با یه سایتی کار میکنم که باری ورود از https استفاده میکنه + سایت تو ایران باز نمیشه من پرو*ک*سی راه انداختم مثل squid ،سایت های عادی باز میشد مثل گوگل و soft98 اما سایت مورد نظر و بعضی سایت های دیگه بسته باقی موندن چون گویا بسته ها بررسی میشن و اجازه بازگشت از سرور رو نمیگیرن خواستم اسکریپت نصب کنم که دیتا رو خودش رمز گزاری میکنه و مشکلیم نداره (قبلا روی وب هاستینگ دیگه تست کردم اما الان روی vps نمیتونم نصبش کنم که لینک خطا هایی رو که میده ایم جا قرار دادم
http://forum.persiantools.com/threads/مشکل-در-نصب-اسکریپت-بر-روی-ویندوز-سرور.743348/
) بعد خواستم stunnel نصب کنم اونم نتونستم چچون زیاد وارد نبودم تو کانفیگش، kerio نصب کردم یه روز همه چی اوکی بود از امروز دوباره انگار بن کل کار نمیکنه وصل میشه اما فقط مثل پرو*ک*سی سایت های عادی باز میشه
شما میتوانید برایم یه کاری کنید اسکریپت نصب بشه خطا نده یا stunnel رو تنظیم کنید با squid مچ شه یا هر راهی که خودتان میدانید خوب هستش که رمزگزاری بشه تا نشه sniff شه یا آموزشی بزارید من خودم از روی اون مرحله مرحله انجام بدم ممنون میشم

حق یارتان

یاشیسیز انشالله

بالا