آژانس هواپیماییexchanging

برنامه ای برای رفرش یک سایت

شروع موضوع توسط petersool ‏3 آگوست 2010 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. petersool

    petersool Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2004
    نوشته ها:
    166
    تشکر شده:
    0
    برنامه ای برای رفرش سایت وجود داره؟:)
     
  2. mha1368

    mha1368 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    2,231
    تشکر شده:
    645
    خاک وچوکــــ
    چه جسارتا... :D

    بیا جیگر
    AutomaticBrowserRefresher
    این برنامه
    اگه از اپرا هم استفاده کنی .خودش ریلود اوری داره...
    ولی کلا این کار خوب نیست
     
  3. cybamin

    cybamin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,510
    تشکر شده:
    137
    محل سکونت:
    اصفهان
  4. ArMin_KhAn

    ArMin_KhAn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    2,784
    تشکر شده:
    172
    محل سکونت:
    هرجا که $ باشه
    میخوای رو سیستم اجرا کنی و سایتی که میدی رفرش بشه ؟
    یا اینکه خود سایت تو یه بازه زمانی رفرش شه ؟
     
  5. mha1368

    mha1368 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    2,231
    تشکر شده:
    645
    اگه از کد استفاده کنه و مثلا وبگذر بفمه (که می فهمه)
    دیگه آمارگیر بهش نمیده...
    البته اگر زیاد تابلو بازی در نیاره...
    مثلا هر 30 دقیقه یه بار رفرش کنه
    نه اینکه هر 5 ثانیه :D
     
  6. ArMin_KhAn

    ArMin_KhAn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    2,784
    تشکر شده:
    172
    محل سکونت:
    هرجا که $ باشه
    نه آقا جان این چه حرفیه میزنی آخه

    الان سایت های خبری معمولا هر 10 دقیقه یه بار به صورت خودکار رفرش میشن ...

    تازه وبگذر چرا باید این کارو بکنه ؟ اصلا براش مهم نیست ، چون شمایی که میای تو سایت من ، سایت من برای شما و با آی پی شما رفرش میشه

    یه نفر دیگه که میاد ، بازم برای اون با یه آی پی دیگه رفرش میشه ربطی نداره به وبگذر که بخواد بلوک کنه ..
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. cybamin

    cybamin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,510
    تشکر شده:
    137
    محل سکونت:
    اصفهان
    اگه ميخواي با كد روي كامپيوتر ويزيتورت رفرش بشه ، يه جاوااسكرپيت كوچولو ميخواد. منتها با اين اينترنت لاك‌پشتي بايد فحش و لعنت ويزيتورت را به جون بخري.
     
  9. petersool

    petersool Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2004
    نوشته ها:
    166
    تشکر شده:
    0
    نه من برای سایتی نمی خوام و اون کد جاوا و Html رو هم می دونم
    افزونه firefoxam دیدم
    برای IE می خواستم و البته برای یک سایتی که فرم آن لاین داره می خواستم تا زود پرش کنم همین
    متشکرم از جواب ها:)
     
  10. پدر پسر شجاع

    پدر پسر شجاع کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2010
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    این پلاگین ها ربطی به ریفرش سایت برا ویزیتور ها نداره

    باید همون کد جاوا اسکریپترو تو سایتت بزاری