آژانس هواپیماییexchanging

برنامه برای اسکنر!

شروع موضوع توسط lind ‏29 نوامبر 2005 در انجمن نرم افزار

  1. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    232
    تشکر شده:
    3
    سلام من یه اسکنر Genius ColorPage-HR6X دارم و با این برنامه:
    [​IMG]
    اسکن میگیره مخواستم بدونم برنامه دیگری هست که بشه باهاش همین کار رو کرد:d ؟(یعنی بصورت مستقیم خودش از اسکنر استفاده کنه:wacko: !)
     
  2. Bahreyni

    Bahreyni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,713
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کرمان دیار کریمان
    تقریبا با 95% برنامه های گرافیکی میتونی
     
  3. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    232
    تشکر شده:
    3
    اساتید گرام!!با هر برنامه ای که این کار رو انجام بدی این صفحه رو باز میکنه تا باهاش اسکن بگیری!!
    و الا خودم میدونم که.... جیییییییییگر!!!(البته بهتون حق میدم چون با این اسکنر کار نکردین!)
     
  4. Bahreyni

    Bahreyni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,713
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کرمان دیار کریمان
    همونطور که گفتم
    فقط درایور رو نصب کن
    برنامه رو نصب نکن
    درست میشه
     
  5. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    يعني من هم همون پست كذايي رو بايد اينجا هم بزنم؟! [​IMG]
     
  6. lind

    lind Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    232
    تشکر شده:
    3
    جوابو همونجا دادم همیشه داشتن دوستای زیاد نعمته!!!!!نه
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    من جريان اين دو تا پست آخر رو نفهميدم!
    راي استفاده از اسكنر هم برنامه اي به غير از خود درايورش معمولا كارنمي كنه! مثل اينكه يه مودم رو بخواي با درايور يه مودم ديگه راه بندازي! بگير نگير داره! شايد بگيره شايد نگيره! حالا شما برو برنامه اسكنرهاي ديگه جنيوس رو امتحان كن شايد كار كرد.