سایت ساز وبزیکسب درآمد

برنامه نویسی با c++ در لینوکس

شروع موضوع توسط hamid206 ‏24 مارس 2007 در انجمن خانواده C++ , C

  1. hamid206

    hamid206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 فوریه 2005
    نوشته ها:
    239
    تشکر شده:
    2
    یه سوال داشتم چرا وقتی من می نویسم int main و سپس دستور return 0 رو می دم g++ ارور می ده ولی وقتی return 0 رو پاک می کنم دیگه این ارور رو نمی ده جریان چیه ؟ تو ویندوز که باید همیشه اگه main رو از نوع int تعریف می کردیم این رو می نوشتیم!
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    مطمئن هستی که خطا به خاطر وجود ریترن هست؟
    من تا حالا هم چین چیزی ندیدم
     
  4. hamid206

    hamid206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 فوریه 2005
    نوشته ها:
    239
    تشکر شده:
    2
    اره این رو می دم ولی ارور نمی ده
    #include <iostream> // N.B. iostream.h deprecated
    using namespace std; // use standard namespace

    int main(){

    cout << "Hello World" << endl;
    }
     
  5. hamid206

    hamid206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 فوریه 2005
    نوشته ها:
    239
    تشکر شده:
    2
  6. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    نه من همیشه با ریترن برنامه می نویسم
     
  7. hamid206

    hamid206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 فوریه 2005
    نوشته ها:
    239
    تشکر شده:
    2
    مشکلم حل شد . اقا ارش اگه یه برنامه داشته باشیم که از 2 فایل cpp و یک فایل h تشکیل شده باشه چطوری با g++ کامپایلش می کنیم؟
     
  8. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
  9. hamid206

    hamid206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 فوریه 2005
    نوشته ها:
    239
    تشکر شده:
    2
    .h چی شد 2 تا فایل cpp دارم و یه کلاس . میشه یکمی بیشتر توضیح بدی فایل اصلی برنامه من مثلا hi.cpp هست بعد کلاسم رو به یک فایل به نام ha.cpp و hn.h تقسیم کردم الان تو g++ چی باید بنویسم که برنامه ام hi.cpp رو کامپایل کنه فایل خروجی بشه اسمش مثلا hello.out در داریکتوری روت اگه لطف کنی بر مبنای این اسم ها دستورش رو بگی یک دنیا متشکر می شم در ضمن من یه جایی خونده بودم که باید از دستوری به نام make برای ادغام استفاده کرد!
     
  10. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    فایل های هدر لازم به کامپایل شدن ندارن چون تو بقیه فایل های اینکلود می شن همون جا درج می شن فقط لازمه که فایل های سورس که با پسوند های c cc و یا cpp هستن رو کامپایل کنید
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی