سایت ساز وبزیخرید بک لینک

برنامه نویسی در ویستا ؟

شروع موضوع توسط hamid206 ‏18 مارس 2007 در انجمن برنامه نویسی

  1. hamid206

    hamid206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 فوریه 2005
    نوشته ها:
    239
    تشکر شده:
    2
    دوستان من یه چندتا سوال داشتم لطف کنید سریع جواب بدید که حیاتی هست
    اولی من خودم ویستا ندارم ولی دوستم داشت خواست c++ بورلند رو توش نصب کنه بهش گیر داد برای شما هم چنین مشکلی پیش اومده ؟
    دومی می گن تو ویستا امکان دسترسی به API ها رو نداریم این یعنی چی ؟ یعنی برنامه هایی که ما تو ویندوز xp می نویسیم و در اون از api استفاده می کنیم تو ویستا کار نمی کنه ؟
    سوم این ربط چندانی به ویستا نداره من برنامه هایی که می نویسم (vc++)32 بیتی هست اگه بخوام برنامه 64 بنویسم باید کامپایلر م رو عوض کنم لپ کلام برنامه 64 بیتی مربوط به شیوه کامپایل شدن کد هست یا اینکه کلا از نظر برنامه نویسی کد ها رو باید دست زد ؟
    چهارم من با دیدن این وضعیت می خوام برم تو لینوکس دیگه برنامه بنویسم ولی از لینوکس فقط نصب کردن و 4 تا دستور تو شل نوشتنش رو بلدم یعنی در حد نخود برای یاد گرفتن برنامه نویسی با C++ در لینوکس یه منبعی چیزی معرفی کنید چون فکر کنم باید کلاس هاش تا حدی با ویندوز فرق داشته باشه دیگه ها!؟
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    در مورد ویستا نظری ندارم
    برای نوشتن برنامه 64 بیتی فقط به یه کامپایلر 64 بیتی احتیاج دارید حتی احتیاج به کامپیوتر 64 بیتی هم ندارید فقط کامپایلرتون بتونه 64 بیتی کامپایل کنه ویژوال استادیو نسخه 2005 می تونه برای اینکار مفید باشه

    تو لینوکس بستگی داره می خوایید با چه کتابخانه بنویسید و گرنه سی ++ همون سی++ استاندارد هست دستورات و سینتکس زبان فرق نمی کنه فقط برای کارهایی که می خوایید باید به کتابخانه رو انتخاب کنید شما تو ویندوز مثلا باید از windows API استفاده کنید اونجا هم باید به فریم ورک رو انتخاب کنید من شخصا Qt و یا GTK+ رو توصیه می کنم
     
  4. bayazee

    bayazee Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2006
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    0
    سلام
    دوست عزیز فکر می کنم تصمیم درستی گرفتی !
    خوب برنامه نویسی ++C در ویندوز و لینوکس زیاد فرق نداره . اگر کلیت کار رو بدونی با کمی تغییر و گذشت زمان دقیقا همونطوری که برنامه نویسی تو ویندوز رو یاد گرفتی اینم یاد می گیری .
    تازه زبان برنامه نویسی تو لینوکس یدونه ++C نیست که !
    الان بیشتر برنامه ها با زبانهایی چون جاوا ، پایتون و ... نوشته می شه که خیلی راحتتر و قوی تر هستند .
     
  5. hamid206

    hamid206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 فوریه 2005
    نوشته ها:
    239
    تشکر شده:
    2
  6. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    Conio یه کتابخانه استانداد ISO نیست برای همین هم فقط تو ویندوز ساپورت می شه
     
  7. bayazee

    bayazee Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2006
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    0
    سلام
    خوب بجای همه توابع موجود در فایل conio.h تابع و معادل وجود داره . اگرم نداشت حتما از روشی ساده تر و قوی تر می شه همون کار رو انجام داد .
    یه گوگل بکن کلی فایل و کتاب در این زمینه هست .
     
  8. hamid206

    hamid206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 فوریه 2005
    نوشته ها:
    239
    تشکر شده:
    2
  9. bayazee

    bayazee Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2006
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    0
  10. hamid206

    hamid206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 فوریه 2005
    نوشته ها:
    239
    تشکر شده:
    2
    از لینکت ممنون ولی من خودم کاربر فعال گوگل هستم سرچم ردیفه منبع های لازم رو هم بدست اوردم و اخرین سوال اقای بیاضی من می خوام ابونتو نصب کنم تو ابونتو برنامه g++ هست یا باید رفت از یه جایی دانلود کرد
     
  11. bayazee

    bayazee Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2006
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    0
    سلام
    اوه ! شرمنده !
    تا جایی که من اطلاع دارم در حالت معمول نداره و سیدی ابونتو به درد برنامه نویسی نمی خوره ! واسه دسکتاپ و استفاده خانگی هست . واسه برنامه نویسی سعی کن از توزیع مناسب استفاده کنی . مثلا توزیعی که دیویدی یا چند تا سیدی داره .
     
  12. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    open develop برای برنامه نویسی جالبه اگه هم دات نت کارمی کنید بهترین انتخابتون اپن زوزه است فدورا هم در زمینه ی برنامه نویسی بد نیست
     
  13. saber13812002

    saber13812002 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    اگه برنامه نویس ها بتونن به من بگن چطور باجت واسه ویستا نوشت ممنون میشم
    http://fehrest.parsiblog.com/204854.htm
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی