• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه نویسی ربات برای ذخیره صفحات یک سایت

i-w2

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
نیاز به یک ربات برای ذخیره سازی صفحات یک سایت دارم. سایت مورد نظر Captcha داره و از api سایت deathbycaptcha.com استفاده میکنیم
زبان برنامه نویسی مهم نیست.
صفحات باید بصورت HTML ذخیره شوند.
لطفا آیدی یاهو اعلام کنید

pbdownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
با سلام دوست من اسکریپت آماده فراوونه که این کار رو راحت انجام بده براتون , اگر یکم بگردین پیدا میکنین حتما. اگر با php کارتون راه میوفته من همیجا اسکریپتش رو بهتون بدم اگر برنامه پیچیده تری مد نظرتون هست لطفا بفرمایید در خدمت هستم

i-w2

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام دوست من اسکریپت آماده فراوونه که این کار رو راحت انجام بده براتون , اگر یکم بگردین پیدا میکنین حتما. اگر با php کارتون راه میوفته من همیجا اسکریپتش رو بهتون بدم اگر برنامه پیچیده تری مد نظرتون هست لطفا بفرمایید در خدمت هستم
سلام
سایت مورد captcha خاصی داره و این مشکل ساز هست وگرنه با Imacros کاملا درست کرده بودم ولی مشکل اینجاست که کد Captcha در سورس ثابت هست و مخفی شده به همین دلیل Imacros هربار داخل صفحه captcha رو تشخیص میده و گیر میکنه درحالی که captcha بعد از 10-8 بازدید نمایش داده میشه

az_jonob

Registered User
لایک‌ها
24
اطلاعات رو برای من پ خ کنید

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
کل صفحاتی که باید ذخیره بشن چند صفحه است؟

اگه کپچا برای تشخیص ربات داره، فکر نکنم بشه کاری کرد. یا باید باگی داشته باشه که دورش زد (که بعید میدونم) یا بایستی کپچای رو به طریقی وارد کرد که اینم میشه شبیه دانلود دستی. شایدم با تغییر مکرر آی پی بشه کارهایی انجام داد.

آدرس سایت مورد نظر رو پ.خ کنید تا بررسی بشه.

ahpiri

Registered User
لایک‌ها
38
واستون کاملا اختصاصی برنامه نویسی می کنیم. قیمت 4 تومان.

بالا