آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

برنامه های ویرایشگر و توسعه PHP

شروع موضوع توسط saeed_violinist ‏25 ژوئن 2007 در انجمن PHP

  1. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    دوستان سلام.

    نمیدونم همچین تاپیکی بوده یا نه از قبل؛ ولی اجازه بدید که یه جدیدش رو باز کنیم.

    سوال اول اینکه شما از چه برنامه ای برای نوشتن و توسعه کد ها و پروژه هاتون استفاده می کنید.
    سوال دوم اینکه در مورد دلیل انتخابش توضیح بدید.
    سوال سوم پشتیبانی از زبان فارسی و کلا utf-8 در نرمافزار مورد استفاده شما در چه سطحی هست ؟


    راستش خود من از نرم افزار کد باز Eclipse استفاده میکنم، خیلی قدرتمند نیست ولی رایگانه دردسر کرک و انقضا و ... نداره.

    اما نرم افزار Nuphere PhpEd به نظر من بهترین محیط توسعه php هست که تابحال دیدم. متاسفانه مشکلاتش همون رجیستر کردنش هست. شما سراغ ندارین برای نسخه جدیدش :rolleyes:

    ممنون.
     
  2. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    من شخصا adobe.golive استفاده میکنم (پشتیبانی utf8)
    چون از محیط ویژوالش خوشم میاد + بهش عادت کردم

    PHP Designer 2007 - Professional هم جالبه، کرکش هم هست (پشتیبانی utf8)

    notepad++ هم برای موارد اورژانسی خوبه، زارتی بالا میاد، مکافات هم نداره (پشتیبانی utf8)
     
  3. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    ممنون.

    nusphere phpED رو امتحان نکردی؟ رجیسترش رو چی نداری!؟
     
  4. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,149
    تشکر شده:
    1,228
    adobe.golive طراحی

    Editpad Pro که utf-8 را به خوبی پشتیبانی میکند کلا قدرت خوبی در کانورت کردن انواع انکودینگ دارد اکثر زبان های برنامه نویسی را میشناسد و کدها را بلوک بندی و رنگی و دسته بندی فانکشن و اینجور کارها که ادیتورهای حرفه ای میکنند درضمن قابلیت تعریف پروژه هم دارد ...

    نسخه Lite اش مجانی هست و امکاناتش خیلی کمه نسخه Pro کراک شده اش راحت پیدا میشه :)
     
  5. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    Macromedia Dremweaver 8
    دلیلش اینه که نیازهای من رو به طور کامل برطرف میکنه.
    از یونیکد به طور کامل پشتیبانی میکنه.

    نسخه جدیدش هم Adobe Dreamweaver CS3 هست که البته هنوز ندیدمش ولی گویا تغییراتش بسیار اندک بوده.
     
  6. amnhak

    amnhak Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    867
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    www.freedanload.com
    em editor
    ساده و قابلیت تفکیک زیبای کد ها توسط رنگ از همدیگه.
     
  7. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    ادیتوری که syntax highlighting نداشته باشه، دیگه ادیتور نیست...
     
  8. hidensoft

    hidensoft کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    0
    Zend Studio
    [​IMG]
     
  9. ocarina3

    ocarina3 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    215
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایالت پنجاه و یکم آمریکا
    Dremweaver 8 بهمراه ZEND
     
  10. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    zend امکاناتش حرف نداره ولی برای اکثر کامپیوترها اینقدر کنده که اصلاً نمیشه باهاش کار کرد. کلاً با برنامه هایی که با java نوشته شده اند حال نمیکنم.
     
  11. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
  12. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    فقط zend :ی
     
  13. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    بشدت تایید میشه :)
     
  14. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    کی گفته نداره؟
     
  15. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    Zend خيلي حرفه اي هست و امكانات زيادي داره
    ولي همون طور كه دوستان گفتن خيلي كنده و اين بدترين چيز براي برنامه نويس هست
    يه بدي ديگه هم كه داره فانكشن ها رو هايلايت نمي كنه
    و من خودم از Dreamweaver 8 استفاده ميكنم. نسبتاً سريع هست و امكاناتشم خوبه
     
  16. ocarina3

    ocarina3 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    215
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایالت پنجاه و یکم آمریکا
    البته همونطور که اشاره شد zend یه مقداری کنده... اما بعضی جاها باید دست به دامن ادیتور استاندارد تری برای php مثل zend بشیم!
    مثلاً هنگام سشن ها بعضی اوقات DW یه سری مهملات اول فایلمون اظافه میکنه که باعث خطا میشه...
    در کل استفاده از هر دو توصیه میشه...
    استفاده عمومی و کلی DW و هنگام نیاز zend
     
  17. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    اين مشكلي كه ميگي توي Dreamweaver MX 2004 بود كه در Dreamweaver 8 حل شد و يونيكد رو كاملاً ميفهمه !
     
  18. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    اینطور که معلومه هیچکدوم از دوستان Nusphere PhpED رو امتحان نکردند!

    پیشنهاد میکنم حتما give it a try

    http://www.nusphere.com
     
  19. ocarina3

    ocarina3 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    215
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایالت پنجاه و یکم آمریکا
    نخیر Dreamweaver 8 این مشکل رو داره و من بهش برخوردم!
    بعضی وقت ها یه سری کاراکترهای بیخود ابتدای /اضافه /ازافه/اظافه میکنه که با خود DW قابل روعیت نیست.. این کاراکتر اظافه تو کار با سشن ها، کوکیها و هدر مشکل ایجاد میکنه
     
  20. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    درسته اين كاراكتر ها با DW قابل ديدن نيست ولي فكر نمي كنم خود DW اونها رو اذافه كنه
    مثلاً اگه همون فايلي كه با DW درست كردي رو با يه برنامه اي مثل Notepad يا يه چيزي كه نفهمه باز كني و ببندي اون مشكل پيش مياد
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak