من اصلا با این مدیریت که از اینها می بینم نمی تونم قبول کنم بتونیم بریم جام جهانی مثالش همین المپیک
دایی داره توی تیم ملی رفیق رفقا خودش رو میاره و با هر کسی هم که خوب نیست میزاره کنار به عناوین واهی و تیم ملی شده جای برای سود دهی ایشان از هر لحاظ پیراهن تیم ملی که از کارخانه ایشان هست و بخاطر حضور در سایپا تمام بازیکن های سایپا را میاره تیم ملی
با این وضعیت من فکر نمی کنم بره جام جهانی و البته که رفتن به جام جهانی الان خیلی راحت هست چون ما اگه سوم هم بشیم صعودمون باز بالای 50 درصد هست ولی با این مدیریت و این خودخواهی ها نریم جام جهانی بهتره
جناب سراب اين كه ما از علي دايي خوشمون بيايد ، يا نياد نميتونه دليل اين باشه كه دعا كنيم تيم موفق نباشه ، كه چي ؟ علي دايي ضايع بشه ، يعني ضايع شدن علي دايي اين قدر مهمه كه حاضري به خاطرش دعا كني كه جام جهاني نريم ، اون وقت به جاي ما لابد عربستان و امارات بايد برن و بعد به ريش فوتبال ايران بخندن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در هر صورت اگر چه بعضي از انتقادها به دايي وارد هست . و دايي از همون قديم آدم عصباني و شايد مغروري بوده اما به نظر من وضعيت تيم بعد از حضور دايي بهتر شده ، مگه قبل دايي تيم ايران تو 2 ، 3 سال قبل عملكردش چطوري بوده ؟؟ به نظر من با تمام تصميمات اشتباه و نا اشتباه در مجموع تا الان وضعيت تيم بهتر شده
Last edited: