• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
من اصلا با این مدیریت که از اینها می بینم نمی تونم قبول کنم بتونیم بریم جام جهانی مثالش همین المپیک
دایی داره توی تیم ملی رفیق رفقا خودش رو میاره و با هر کسی هم که خوب نیست میزاره کنار به عناوین واهی و تیم ملی شده جای برای سود دهی ایشان از هر لحاظ پیراهن تیم ملی که از کارخانه ایشان هست و بخاطر حضور در سایپا تمام بازیکن های سایپا را میاره تیم ملی
با این وضعیت من فکر نمی کنم بره جام جهانی و البته که رفتن به جام جهانی الان خیلی راحت هست چون ما اگه سوم هم بشیم صعودمون باز بالای 50 درصد هست ولی با این مدیریت و این خودخواهی ها نریم جام جهانی بهتره

جناب سراب اين كه ما از علي دايي خوشمون بيايد ، يا نياد نميتونه دليل اين باشه كه دعا كنيم تيم موفق نباشه ، كه چي ؟ علي دايي ضايع بشه ، يعني ضايع شدن علي دايي اين قدر مهمه كه حاضري به خاطرش دعا كني كه جام جهاني نريم ، اون وقت به جاي ما لابد عربستان و امارات بايد برن و بعد به ريش فوتبال ايران بخندن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در هر صورت اگر چه بعضي از انتقادها به دايي وارد هست . و دايي از همون قديم آدم عصباني و شايد مغروري بوده اما به نظر من وضعيت تيم بعد از حضور دايي بهتر شده ، مگه قبل دايي تيم ايران تو 2 ، 3 سال قبل عملكردش چطوري بوده ؟؟ به نظر من با تمام تصميمات اشتباه و نا اشتباه در مجموع تا الان وضعيت تيم بهتر شده

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
جناب سراب اين كه ما از علي دايي خوشمون بيايد ، يا نياد نميتونه دليل اين باشه كه دعا كنيم تيم موفق نباشه ، كه چي ؟ علي دايي ضايع بشه ، يعني ضايع شدن علي دايي اين قدر مهمه كه حاضري به خاطرش دعا كني كه جام جهاني نريم ، اون وقت به جاي ما لابد عربستان و امارات بايد برن و بعد به ريش فوتبال ايران بخندن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در هر صورت اگر چه بعضي از انتقادها به دايي وارد هست . و دايي از همون قديم آدم عصباني و شايد مغروري بوده اما به نظر من وضعيت تيم بعد از حضور دايي بهتر شده ، مگه قبل دايي تيم ايران تو 2 ، 3 سال قبل عملكردش چطوري بوده ؟؟ به نظر من با تمام تصميمات اشتباه و نا اشتباه در مجموع تا الان وضعيت تيم بهتر شده

من که گفتم صعود ما به جام جهانی با این گروه ای که هستیم بالای 80 درصد هست اگه ایران نتونه بره جام جهانی دایی معجزه نشان داده
من که نگفتم دعا کنیم تیم نره جام جهانی
گفتم ارزش اونو نداره آدم بخواهد برای تیمی که با رفیق رفیق بازی با دایی می خواد بره جام جهانی براش دل بسوزونی
درست بخاطر اینکه وضعش با دو سه سال قبل فرق نکرده من مخالف هستم حداقل تو دو سه سال قبل شرط رفتن تو تیم ملی رفتن تو سایپا نبود یا اینکه رفیق سرمربی تیم ملی باشی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ظاهرا عنوان شد سیاوش اکبرپور محروم شده ................. ؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink::hmm:

یه خطای غیرعمد حین بازی کرد عذرخواهی هم کرد .. ؟؟ مشکل چی بوده ؟؟

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اه اه اه
خجالت هم نم یکشن مردم رو احمق فرض کردن. اون از رئیس کمیته انضباطی اونم از مدیر عامل باشگاه ذوب آهن بی تربیت خوبه خوده کمیته انضباطی گفت تازه اگرم 60% مصطفوی گفته باشه اون طرز حرف زدنه؟!!!!!!
سیاه بازی- مظلوم نمایی . آخه مگه مصطفوی چی گفت جز اینکه بیاید یه دلجویی از این همه هوادار بکنید؟
خیلی رو دارن به خدا
اون عادل هم که کنترل برنامه رو نداره بعضی وقت ها

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام.
دیشب 90 را برای اولین بار تو عمرم دیدم.
عجب برنامه طنز خوبیه.
این اوباش تو فوتبال ایران چیکار میکنند؟
اما خیلی باحال بود مخصوصا اون ذوب آهنیه خوب اون مصطفیا ضایع کرد.
نکته اول برای این تاپیک !!!!
طرفدارها از کسی دفاع نکنند اینجا صندلی برا شکستن نداریم.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
دم مدیر عامل ذوب آهن گرم

خوب حال مصطوی رو گرفت ... مصطفوی خوب ضایع شد دیگه هیچی واسه گفتن نداشت ... آخه از اول برنامه همش داشت چرت و پرت می گفت

با اون تیکه از حرف های مدیر ذوب آهن خیلی خیلی حال کردم که گفت : ((پارسال کاشانی یه تنه پرسپولیس رو قهرمان کرد این سیا بازی هایی که آقای مصطفوی در میاره رو اصلا در نیاورد)) :lol::lol::lol:

با لهجه شیرین اصفهانی خوب حال این یارو مصطفوی رو گرفت ... مصطفوی دلش می خواست آب بشه بره تو زمین

دمش گرم :thumbsup:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
مثل اینکه اصفهانی ها خیلی حال کردن :دی

در ضمن انقدر با این مدیر عاملتون حال نکنید !!!!!!!! تنها دلیل اینکه ایشون با اقای مصطفوی شاخ به شاخ شد این بود که بحث رو عوض کنه ! و از زیر مسائلی که باید توضیح میداد در بره !!!!!!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
آره. استقلالی ها دارن خودشون رو لو میدن. البته چون هفدهم هستن روشون نمیشه بگن و اینطوری غیر مستقیم اعلام میکنن :lol: ;)

در ضمن انقدر با این مدیر عاملتون حال نکنید !!!!!!!! تنها دلیل اینکه ایشون با اقای مصطفوی شاخ به شاخ شد این بود که بحث رو عوض کنه ! و از زیر مسائلی که باید توضیح میداد در بره !!!!!!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

بایدم حال کنیم :D

مصطفوی خیلی چرت و پرت می گفت و واقعا داشت مظلوم نمایی میکرد .... مدیر عامل ذوب آهن هم زیر مسائلی که توضیح بده در نرفت ... گفت که : ما کامل به کمته انظباتی توضیح میدیم و هیچ مشکلی نیست

فردوسی پور هم مسخره کرده ... کل برنامه رو داشت درباره پنالتی پرسپولیس حرف می زد

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ظاهرا عنوان شد سیاوش اکبرپور محروم شده ................. ؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink::hmm:

یه خطای غیرعمد حین بازی کرد عذرخواهی هم کرد .. ؟؟ مشکل چی بوده ؟؟
مطمئنی غیرعمد بود؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اه اه اه
خجالت هم نم یکشن مردم رو احمق فرض کردن. اون از رئیس کمیته انضباطی اونم از مدیر عامل باشگاه ذوب آهن بی تربیت خوبه خوده کمیته انضباطی گفت تازه اگرم 60% مصطفوی گفته باشه اون طرز حرف زدنه؟!!!!!!
سیاه بازی- مظلوم نمایی . آخه مگه مصطفوی چی گفت جز اینکه بیاید یه دلجویی از این همه هوادار بکنید؟
خیلی رو دارن به خدا
اون عادل هم که کنترل برنامه رو نداره بعضی وقت ها

مصطفوی واقعا داشت مظلوم نمایی میکرد .... هی 7 امتیاز 7 امتیاز می کرد که مدیر عامل ذوب آهن هم خوب جوابشو داد گفت پبالتی ها از کجا معلوم که همش گل میشه (خدایی راست میگه از کجا معلوم 3 تا پنالتی هر3 تاش گل بشه)

فردوسی پورهم نباید تمام برنامه رو درباره پرسپولیس حرف میزد

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
این اصفهانی ها چرا اینجورین؟ اصلا حس خوبی بهشون ندارم. اون از مدیرعامل سپاهان آقای ساکت که هر موقع حرف میزنه انگار از زمین و زمان طبلکاره سوراخ دماغش اندازه دوتا لوله بخاری باز میشه و میخواد آدمو بخوره با حرفاش. اه اه. اینم از مدیر عامل ذوب آهن. شعور اصلا نداره. کم مونده بود بیاد مصطفوی رو بزنه از پشت تلویزیون...

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

در ضمن انقدر با این مدیر عاملتون حال نکنید !!!!!!!!

ایول یه مدتی با این جمله ملت رو شاد کردی ....

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
مصطفوی واقعا داشت مظلوم نمایی میکرد .... هی 7 امتیاز 7 امتیاز می کرد که مدیر عامل ذوب آهن هم خوب جوابشو داد گفت پبالتی ها از کجا معلوم که همش گل میشه (خدایی راست میگه از کجا معلوم 3 تا پنالتی هر3 تاش گل بشه)

عزیزم وقتی 80 درصد بینندگان 90 مشتاقن در مورد مسائل پرسپولیس بحث بشه دیگه چه لزومی داره بیاد در مورد مسائل دیگه بیشتر صحبت کنه؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
این اصفهانی ها چرا اینجورین؟ اصلا حس خوبی بهشون ندارم. اون از مدیرعامل سپاهان آقای ساکت که هر موقع حرف میزنه انگار از زمین و زمان طبلکاره سوراخ دماغش اندازه دوتا لوله بخاری باز میشه و میخواد آدمو بخوره با حرفاش. اه اه. اینم از مدیر عامل ذوب آهن. شعور اصلا نداره. کم مونده بود بیاد مصطفوی رو بزنه از پشت تلویزیون...

نه داداش ... اینطوری که میگی نیست ... اصفهان ها اینجورین چون هیچ وقت و هیج جا کم نمیارن و نمی ذارن هیچ کس حقشون رو بخوره و حرف الکی بزنه ... مدیر عامل ذوب آهن هم هرچی گفت درست بود شاید یکم تند و خشن گفت ولی حرفش درست بود

در ضمن میشه بگی کی گفته 90 درصد موافقن درباره پرسپولیس صحبت بشه :f34r:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مطمئنی غیرعمد بود؟

فکر میکنم ... چون درگیری سر تصاحب توپ بود و اون بازیکن هم توپ رو تو پاش قفل کرده بود ، بعدش هم رفت و غذرخواهی کرد

ولی چون این ضربه خظرناک محسوب میشه حتی اخراجش هم میتونسته صحیح باشه

اگه تمام حرف هاش هم صحیح بود باز نحوه صحبت این آقا شدید بی ادبانه بود و توهین به همه مردم به نظرم
ایشون فقط " بی نزاکتیش " رو نشون داد مخصوصا با اون گوشی گذاشتنش :hmm:

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
نه داداش ... اینطوری که میگی نیست ... اصفهان ها اینجورین چون هیچ وقت و هیج جا کم نمیارن و نمی ذارن هیچ کس حقشون رو بخوره و حرف الکی بزنه ... مدیر عامل ذوب آهن هم هرچی گفت درست بود شاید یکم تند و خشن گفت ولی حرفش درست بود:f34r:

ببخشید ؟ خدای نکرده مقصودتون این نیست که همه اون عزیزان وقت احقاق حق بی نزاکت هم میشن ؟؟..... آقا اینجا دفتر مدیر عاملیشون نیست که هرچی بخوان بگن ! n میلیون دارن نگاه میکنن باید مراقب حرف زدنشون میبودن که ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چه فوتباله شیرتوشیری داریم !

اون از مدیر باشگاه ذوب آهن، اون از داور بین المللی، اون از مدیر ابومسلم. اون از ناظر بازی !

خداییش شیرتوشیره. به دفعه 12 نفر با هم صحبت میکنن، هیچکس هم حرف هیچکس رو قبول نداره !

پ.ن : خداییش مصطفوی کجاش مظلوم نمایی میکرد ؟!

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
این مدیر عامل ذوب آهن که معلوم بود با مصطفوی از یه جای دیگه مشکل داره و این فرصت رو مغتنم دید و هرچی از دهنش دراومد گفت . به کار بردن کلماتی مثل سیاه بازی به نظر من در رسانه ملی واژه قبیحی هست و بی شخصیتی خودش رو نشون داد . در مورد مظلوم نمایی هم باید بگم مصطفوی اصولا آدم محافظه کاری هست . چه اون زمان که رئیس فدراسیون بود چه حالا ...! من شخصا یه تار موی کاشانی رو به صدتا مصطفوی هم عوض نمی کنم . مصطفوی بلد نیست حق پرسپولیس رو بگیره . ای کاش مناسبات سیاسی طوری بود که کاشانی همچنان ادامه می داد.

ولی خب برنامه نود آینه تمام نمای جامعه ما هست . تعارفات بی خود ، معذوریت هاو به صلاح بودن ها و نبودن های دست و پا گیر ، جامه دریدن های افراد به ظاهر محترم ، بی احترامی ها به جایگاه و کسوت افراد ، به تمسخر گرفتن شخصیت ها و ... همه از ویژگی های بد ( البته ویژگی های خوب هم بسیار داره) برنامه نود هست که البته به این برنامه نباید خرده گرفت چون همه این بدی ها متعلق به ما و جامعه ما و فرهنگ ما هست ...

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
پ.ن : خداییش مصطفوی کجاش مظلوم نمایی میکرد ؟!

اگه پرسپولیسی نبودی بازم این حرفو می زدی ؟ ... مظلوم نمایی می کرد دیگه ... وقتی هی داره میگه 7 امتیاز به ما ندادن ، حق ما رو خوردن .... اولا به قول مدیر عامل ذوب آهن از کجا معلوم اون پنالتی ها گل میشد ، دوما اشتباهات داوری دیگه همین پارسال اگه داور گل پنالتی پاس همدان رو تو بازی با پرسپولیس قبول می کرد الان سپاهان قهرمان بود ولی مثل اینکه یادش رفته بود که همین اشتباهات داوری فصل قبل قهرمانشون کرد

بالا