• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید این نقل قول برای شما نبود که جوابو اینجوری دادید درظمن اون شوخی بیش نبود نمی دونم شما چطور اینو جدی گرفتید
در مورد نقل قول جمله شما جوری بود که یعنی هرکی فکر می کنه ایشون دادو بیداد کردن صدای تی ویش زیاد بوده پس جنبه شخصی پیدا نمی کنه که من نخوام به خودم بگیرم

کسی هم دادو بی داد نکرد حرف حق زده شد احتمالاً صدای Tv شما زیاد بوده
تو این جمله چیزی که نشون بده حرف شما شوخی هست دیده نمیشه اگرم فرض کنیم شوخیه اینکه حرف حق زده شده رو خودتون باطل کردید پس جای بحثی باقی نمی مونه
اینکه گفتین حرف حق زده شده بعد تاکید می کنین که شوخی بوده

خوب احسنت اینجا ایرانه وقتی یکی از مسولین حرفی می زنه دیگه راه برگشتی نیست برای عوض کردن نتیجه
من اینجا نگفتم که نتیجه باید عوض میشد موضوع صحبت من چیزه دیگه ای بود شما هم بهتر مطالب و با دقت بخونین و با چیزای دیگه قاطی نکنین
برای یادآوری باید بگم که بنده گفتم جاهای دیگه همچین اتفاقی نمی افته که بخوایم برا شما نمونه بیاریم

همون رفتار تند آذری کافیه برای این موضوع اما بازم هست خواستید میگم
منبع خبر گزاریتون برای اعلام این صحبت رو اعلام کنید
اگه شما طرز فکرتون اینه که رفتار تند نشان دهنده ی حقانیت با عرض شرمندگی برای طرز فکرتون متاسفم اگر هم غیر اینه بهتره قبل از نوشتن مطلبی اونو به دقت بخونین
در مورد منبع هم می تونین مراجعه کنین به برنامه نود که همین مطلب چند بار توسط دکتر شریفی و عادل فردوسی پور تائید شد.

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
در مورد نقل قول جمله شما جوری بود که یعنی هرکی فکر می کنه ایشون دادو بیداد کردن صدای تی ویش زیاد بوده پس جنبه شخصی پیدا نمی کنه که من نخوام به خودم بگیرم

تو این جمله چیزی که نشون بده حرف شما شوخی هست دیده نمیشه اگرم فرض کنیم شوخیه اینکه حرف حق زده شده رو خودتون باطل کردید پس جای بحثی باقی نمی مونه
اینکه گفتین حرف حق زده شده بعد تاکید می کنین که شوخی بوده

یعنی شما نتونستید بازم تشخیص بدید کجاش شوخی بود کجاش نبود عجب !!!

اگه شما طرز فکرتون اینه که رفتار تند نشان دهنده ی حقانیت با عرض شرمندگی برای طرز فکرتون متاسفم اگر هم غیر اینه بهتره قبل از نوشتن مطلبی اونو به دقت بخونین
ما اصلاً کاری به رفتار تند یا شور نداریم دارم میگم صحبت هایی که آذری زد کاملاً حقیقته

در مورد منبع هم می تونین مراجعه کنین به برنامه نود که همین مطلب چند بار توسط دکتر شریفی و عادل فردوسی پور تائید شد.
من که چیزی نشنیدم که فردوس پور و شریفی بگن این آقا با این بازیکن همدستن

آهاااااااااااااان شما درست میگید شاید اشکال از گوشام باشه یا نه برعکس از گوشهای شما باشه

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
ما اصلاً کاری به رفتار تند یا شور نداریم دارم میگم صحبت هایی که آذری زد کاملاً حقیقته
همون رفتار تند آذری کافیه برای این موضوع
بدون شرح

من که چیزی نشنیدم که فردوس پور و شریفی بگن این آقا با این بازیکن همدستن
بهتره برنامه 90 رو دوباره ببینید

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
مگه پرسپولیسه که همین طوری کشکی کشکی محرومش کنن .
امتیاز ازش کم کنن .
ذوب اهن هم کار خلافی انجام نداده . فقط خلاف رو پرسپولیس داره انجام میده که بازیکنهاش اسمشون همونیه که تو شناسنامه هست و این یعنی خلاف . در ضمن تا وقتی زیر میزی و باند بازی و رشوه و .... هست قانون یعنی بوق
بامزه بود ... مخصوصا اون قضیه حقیقت :lol:
حقیقت یعنی 7 امتیازی که با 3 پنالتی پرید ... یعنی 3=7 ... کی میگه نیست ؟

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من نظر شخصی خودم رو دادم. اون بابا با اون پول و قدرتی که داره اگه بخواد حال کسی رو بگیره راه های بهتری در اختیار داره تا اینکه بیاد فحش بده و خودش رو خراب کنه.

masud1384

Registered User
لایک‌ها
0
آدم وقتي عصباني بشه كه ديگه پولدار و فقير نداره . هر كي باشه اون لحظه كنترل خودشو از دست مي ده و كاملا واضحه كه جناب آقاي هدايتي كاري كرده كه خودش حالا ميگه عجب غلطي كردم . در هر حال حيف از مسعود مرادي كه بخاطر هياهوي الكي داره خراب ميشه و وجهه بين المللي اونم صدمه خواهد ديد . در هرحال واقعا كه اين مصطفوي پرده باز بزرگيه و هر چي آذري گفت كاملا درسته و براي نجات پرسپوليس بايد اول مصطفوي از مجموعه اين تيم خارج بشه ....

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
ما که هرچییییییییی میگیم بازم حرف خودتونو می زنید

باشه شما راست میگید حق با شماست
icon8.gif

من که دیگه حوصله ندارم جواب دوستانو بدم !! ;)

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
مگه موقعی که خود مصطفوی مسئول خودش مجوزو صادر نکرده بود؟
مگه خودش طرفو نفرستاده بود تو بازیهای خارج از کشور.
بعد شخصی که خودش در متن کار هست و کل قضیه را میدونه میاد از تو روزنامه ها نقل قول میکنه.
ای بابا!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مگه موقعی که خود مصطفوی مسئول خودش مجوزو صادر نکرده بود؟
مگه خودش طرفو نفرستاده بود تو بازیهای خارج از کشور.
بعد شخصی که خودش در متن کار هست و کل قضیه را میدونه میاد از تو روزنامه ها نقل قول میکنه.
ای بابا!

اين آقاي آذري همينجوري يه چيزي گفت ، دوستان هم به همين موضوع اشاره دارند.
آقاي آذري گفت شما وقتي دبير كل فدراسيون بودي همين آقا (كيوان امرايي)براي تيمهاي پايه ايران بازي كرد . دوستان مگه مصطفوي شخصا ميره براي بازيكنها گذرنامه ميگيره :blink: يا به عنوان يكي از سران فدراسيون ميره گذرنامه ها رو چك ميكنه . فدراسيون به اين عريض طويلي براي هر كاري مسئول خودش رو داره و قرار نبوده كه مصطفوي بره همه چيزو شخصا كنترل كنه كه اين آقا اينطوري ميگه . انگار مثلا الان يك اتفاقي توي تيمهاي ملي بيفته بعد بگيم كفاشيان هم مقصره و بايد در ريز كوچكترين قضايا باشه . ( البته چون در زير مجموعه اش اتفاق افتاده بايد پاسخگو باشه ولي دليلي نداره كه حتما در جريان همه چيز باشه )
بالاخره قبول كنيم مديران سطح بالا در ريز اتفاقات زيرمجموعه هاشون نيستن

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من واقعا موندم چرا این همه گیر دادین به این که تیم نباید منتظر تصمیم یه پنالتی باشه و باید توی بازی 10 گل بزنه که محتاج داور نشه !!!!!!!! ببخشید مگه پرسپولیس رئال مادریده و مس کرمان تیم دسته سه لیگ مالدیو ؟ ناسلامتی داریم توی لیگ ایران بازی می کنیم ها ! چطوری باید انتظار داشت پرسپولیس توی همه بازی هاش 3،4 تا بزنه که مثلا دو تا پنالتی هم به ضررش بگیرن یا به نفعش نگیرن و اصلا ککش هم نگزه .

داور حق یک تیم رو زیرپا گذاشته و باید پاسخ گو باشه . این چه ربطی داره به 10 تا گل زدن و گل نزدن تیم ؟

کسی نگفت 3-4 تا. 1 گل اگه میزدید همه چی حل بود.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
اين آقاي آذري همينجوري يه چيزي گفت ، دوستان هم به همين موضوع اشاره دارند.
آقاي آذري گفت شما وقتي دبير كل فدراسيون بودي همين آقا (كيوان امرايي)براي تيمهاي پايه ايران بازي كرد . دوستان مگه مصطفوي شخصا ميره براي بازيكنها گذرنامه ميگيره :blink: يا به عنوان يكي از سران فدراسيون ميره گذرنامه ها رو چك ميكنه . فدراسيون به اين عريض طويلي براي هر كاري مسئول خودش رو داره و قرار نبوده كه مصطفوي بره همه چيزو شخصا كنترل كنه كه اين آقا اينطوري ميگه . انگار مثلا الان يك اتفاقي توي تيمهاي ملي بيفته بعد بگيم كفاشيان هم مقصره و بايد در ريز كوچكترين قضايا باشه . ( البته چون در زير مجموعه اش اتفاق افتاده بايد پاسخگو باشه ولي دليلي نداره كه حتما در جريان همه چيز باشه )
بالاخره قبول كنيم مديران سطح بالا در ريز اتفاقات زيرمجموعه هاشون نيستن

کلیات این حرفت درسته. برای گذرنامه بخش روابط بین الملل میره سراغ کار.
اما شما اینو مد نظر قرار بده که اون موقع برای کار امرایی مشکل پیش اومده بوده و این کار فقط از دست مصطفوی بر میومده که بره کارشو حل کنه.
آذری هم همینجوری یه چیزی نمیگه.
ولش میکردند اسرار مملکتیا کم کم رو میکرد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اما شما اینو مد نظر قرار بده که اون موقع برای کار امرایی مشکل پیش اومده بوده و این کار فقط از دست مصطفوی بر میومده که بره کارشو حل کنه.

دوست عزيز
اگر اينطور باشه كه شما ميگي يعني در زمان مصطفوي مشكلي براي امرايي پيش اومده باشه و مصطفوي حلش كرده باشه حق با شماست . ولي آيا حتما مطمئنيد كه توي زمان مصطفوي امرايي به مشكلي خورده باشه ؟
اتفاقا درباره آذري هم من معتقدم كه اون فقط ميخواست توپو به زمين ديگران بندازه و خودشو از پاسخ به سوالات در ذهن عادل نجات بده .

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263

شما هم اینو در نظر بگیر که بازی ملی با باشگاهی فرق داره .
متاسفانه این بنده خدا زورش گرفته بود .. تیمش 4 تا خورده بود خودش هم جز مطنونین اصلیه . اما فکر نکرده که همه شاسگول نیستن ...
ممکنه هزار تا کلک سوار کنن برای اینکه یه بازیکن رو بازی بدن یا فلان خلاف رو یواشکی انجام بدن تو بازی ملی
اما نه اینکه بیان همون حربه رو بخوان تو خود مملکت به باشگاهای همین کشور هم بزنن .
مثل اینکه تو باشگاههای بحرین هم وقتی تیمی برنده میشه بیان پرچم عربستان رو بچرخونن . :blink:

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
خوب جناب آشتیانی رو هم توی نود دیدیم

انشا الله که نتیجه بگیره

( من رو انداخت یاد اوایل کار کاشانی !)

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب جناب آشتیانی رو هم توی نود دیدیم

انشا الله که نتیجه بگیره

( من رو انداخت یاد اوایل کار کاشانی !)
نه عزیز من مقاسیت زیاد درست نیست!
اتفاقا من با اینکه پرسپولیسی هستم اما بنظرم فتح اله زاده از این بهتر بود!
این از اون ادمهای سفسطه گر بنظر میرسه که خیلی هم به خودش مینازه البته غیر مستقیم!!
به هر حال واسه استقلال متاسفم!

در مورد بقیه موارد 90 امشب هم که چیزه خاصی نبود فقط این بازیکن 7 نفره خیلی دلم براش سوخت! و اینکه این رئیس کمیته انضباطی هم عجب گاگولی هست! تا حالا صحبتهاشو نشنیده بودم! همه یز رو لو داد باز بعد عادلجون عادل جون میکرد که سوتیاش رو درست کنه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این آشتیانی عجب آدمیه. از اول تا آخر به فردوسی پور می گفت شما که خودت مهندسی... . اینقدر گفت که وقتی فتح الله زاده زنگ زده بود به تمسخر این جمله را تکرار کرد. ولی مثل اینکه بد جوری نقره داغش کرده بودن که خیلی دل پری داشت. کل سوابقش را به رخ همه کشید.

یه سوتی با حال که عادل گرفت این بود: عادل گفت آقای عابدی سابقه ورزشی نداره(ایشون رئیس صنف مبل فروش ها هستن!!! ) آشتیانی گفت اصلا اعضای هیئت مدیره باید از هر صنفی توش باشن. وقتی میگن باشگاه فرهنگی ورزشی باید ورزشی و فرهنگی و ... توی هیئت مدیره باشن. عادل هم گفت الان شما که با رفتن پورحیدری که دیگه ورزشی ندارید؟
یه نکته جلب دیگه این بود که می گفت ریاست فدراسیون شغل حساب نمیشه که بخوام الان دو شغله باشم!!!

خلاصه اینکه آشتیانی کلا در همه حرفاش کم آورد.

Last edited:

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
این آشتیانی عجب آدمیه. از اول تا آخر به فردوسی پور می گفت شما که خودت مهندسی... . اینقدر گفت که وقتی فتح الله زاده زنگ زده بود به تمسخر این جمله را تکرار کرد. ولی مثل اینکه بد جوری نقره داغش کرده بودن که خیلی دل پری داشت. کل سوابقش را به رخ همه کشید.

یه سوتی با حال که عادل گرفت این بود: عادل گفت آقای عابدی سابقه ورزشی نداره(ایشون رئیس صنف مبل فروش ها هستن!!! ) آشتیانی گفت اصلا اعضای هیئت مدیره باید از هر صنفی توش باشن. وقتی میگن باشگاه فرهنگی ورزشی باید ورزشی و فرهنگی و ... توی هیئت مدیره باشن. عادل هم گفت الان شما که با رفتن پورحیدری که دیگه ورزشی ندارید؟
یه نکته جلب دیگه این بود که می گفت ریاست فدراسیون شغل حساب نمیشه که بخوام الان دو شغله باشم!!!

خلاصه اینکه آشتیانی کلا در همه حرفاش کم آورد.
منظورت از عابدی همون آقای انصاری هست دیگه؟

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
عجب مسابقه ی پیامکی بود امشب:blush:

کلی حال کردیم:cool:

بنده خدا پیروز چی بگه:eek:

من نیم ساعت آخر برنامه رو ندیدم...چی شد...همون 65 به 31 بود یا عوض شد ؟

بالا