• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چه منظق قوی ای هم داشت بی شعور! میگه همین فرگوسن که شما مثال زدید مگه از گواردیولای 40 ساله نباخت؟! این حرفش واقعا فردوسی پورو دیوونه کرد :D
کلا من جای رییس این بابا بودم یه دو ماه توبیخی میذاشتم رو پرونده اش که یه تجدید نظری در مورد خودش بکنه!

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
این وسط من نمیفهمم چرا اینا اینقدر بارسا رو میکوبن تو سر همه مرتیکه میگه فرگوسن از بارسا شکست خورده خوب که چی فرگوسن تو تاریخچه کاریش شاید جلوی امثال روبین کازان هم شکست خورده باشه به جان خودم خود بارسلونایی ها اینقدر پز تیمشونو نمیدن که اینا میدن هرکی ندونه فکر میکنه مثلا به پیشنهاد کفاشیان بوده که مسی رو خریدن اون از اون مزخرفات تهوووووع آور مزدک اینم از این یارو چه خبرشونه :wacko:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
دبیر کمیته آموزش: ما می گوییم که فرگوسن باید برود/ می شه من سرم را بکوبم به میز؟
ورزش > لیگ برتر - عادل فردوسی پور گفت: آقای کفاشیان عزیز ما مخلص شما هستیم اما در این چند ماهی که مانده نگذارید هر کسی هر تصمیمی بگیرد.

به گزارش خبرآنلاین ؛ وقتی نوبت به بحث قانون ممنوعیت کار مربیان 65 ساله رسید ، برنامه 90 دوشنبه شب دوباره لحظاتی داغ را پشت سر گذاشت. در غیاب مرتضی محصص ، جباری دبیر کمیته آموزش روی خط آمد تا جوابگو باشد. او در پاسخ به دلیل وضع این قانون من درآوردی گفت:« ما قبلا قانون مدرک مربیگری را گذاشتیم که بععدا از سوی فیفا هم الزامی شد. تازه ما می گوییم از این سن به بالا بروند مربیان در مقام مشاور فنی تا جا برای مربیان جوان باز شود. ما حتی می گوییم امثال آقای فرگوسن هم به گواردیولا در جام ملتها( منظور لیگ قهرمانان اروپا است) می بازند. به نظر ما حتی فرگوسن هم باید برود بازنشسته بشود. مگر برای داوران سن بازنشستگی نداریم یا حتی رئیس جمهور در قانون اساسی سن قانونی ندارد.»

و پاسخ فردوسی پور در پاسخ به این گفته ها این بود:« اجازه هست من سرم را بکوبم به این میز؟ تا هزار سال دیگر از این قانون ها هیچ جای دنیا وضع نمی کنند.»

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
ورزش > لیگ برتر - عادل فردوسی پور پس از چند ماه به نوشته یکی از سایت ها که در روزنامه وطن امروز چاپ شده بود واکنش نشان داد.

به گزارش خبرآنلاین؛ عادل فردوسی پور مجری 90 که عادت دارد خیلی هوشمندانه کارهایش را پیش ببرد ، چند ماه پس از اختلاف با روزنامه وطن امروز ، از مسئولان این روزنامه روی آنتن برنامه اش به شیوه خاص خود انتقام گرفت. او این بار چند هفته پس از انتشار یک گزارش ، در یکی از سایت ها که در این روزنامه هم منتشر شده بود و این بار به این بهانه که یکی از علاقمندان به 90 در نامه ای از عادل درباره درآمد میلیاردی اش پرسیده بود تا او فرصتی پیدا کند و جوابی بر اساس اعداد بدهد. او که برنامه اش گفته شده بود درآمد میلیاردی دارد گفت:« ما هر چه برنامه بسازیم تنها برای 120 دقیقه اش پول می گیریم و البته 62 هزار تومان برای هر دقیقه می گیریم که این مطلب نوشته 60 هزار تومان و کم نوشتند اما مجموع برنامه سال 89 ما بر اساس این 62 هزار تومان می شود 258 میلیون تومان.»

او پس از این جدولی از هزینه ها شامل حقوق 15 میلیونی کارمندان ، هزینه ساخت برنامه ، هزینه ساخت دکور ، هزینه سفر به شهرستان ها و... سخن گفت. از اینکه خودش هم حقوقی حدود یک و نیم میلیون تومان در ماه درآمد دارد سخن گفت. البته او در نهایت گفت:«فرق بین دو رقم چیزی نزدیک به 3 میلیون است که اگر دوستان اجازه بدهند ما یک کاری می کنیم دیگر! ما اگر این برنامه را می سازیم. من و همه بچه های تیمم را می گویم ، تنها به عشق شما مردم عزیز است و جا دارد از مدیران سیما هم تشکر کنیم که در این سال ها حمایت کردند تا 90 برنامه ای باشد برای گفتن حقیقت.»

او دقایقی بعد هم درحالی که می خندید ، گفت:« بچه ها می گفتند می شود برای مان گلریزان بگذارند. به قرآن من رویم نمی شود بگویم فیلمبردار مان چقدر می گیرد!»
مبع :خبر آنلاین

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
این یارو جباری ( دبیر کمیته آموزش ) دیگه چه *&^*%* بود.میگه فرگوسن چند سال پیش باید میرفت کنار.چقدر خندیدم :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
دیگه از خداحافظی های عادل هم می ترسن:))
خدایی پایه هاشون رو داره می لرزونه:))

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
سارا جون بیا اشتی کن با عادل
عکس فرگوسن رو نشون داد،واسش زد به تخته:))

من که قهر نبودم و نیستم. فقط میگم عادل هم خورده شیشه داره. عادل نگفت تیم همین فرگوسن 8 تا به آرسنال زده ؟
این قسمت از برنامه رو ندیدم ولی با توجه به پست های بچه ها فکر کنم لازمه یه گاوداری راه بندازیم. دو تا خودم داشتم. این
4869.gif
و این
lillamu5-756439.gif
. یکی هم تو برنامه دیشب پیدا شده. پس میشه یه گاوداری زد. :f34r:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من که قهر نبودم و نیستم. فقط میگم عادل هم خورده شیشه داره. عادل نگفت تیم همین فرگوسن 8 تا به آرسنال زده ؟
این قسمت از برنامه رو ندیدم ولی با توجه به پست های بچه ها فکر کنم لازمه یه گاوداری راه بندازیم. دو تا خودم داشتم. این
4869.gif
و این
lillamu5-756439.gif
. یکی هم تو برنامه دیشب پیدا شده. پس میشه یه گاوداری زد. :f34r:

اره اره گفت همین فرگوسن دیشب تیمش 8 تا به ارسنال زد:دی
خدایی خیلی ازش دفاع کرد:دی بیا اشتی کن دیگه:دی

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
جیف دیشب پارازیت رو منطقه ما بود نتونستم درست نود رو ببینم :(
ولی میگن عادل میخواسته از دست بعضی ها خود کشی کنه :دی
چه سوژه ای هست این گزارشگر بوشهر!

ثانیه اول بازی : ))
بزن عباس : ))
رضا باید بلند شی و اعتراض فایده نداره : ))
...

یعنی شاگرد خیابانی بدون بحث
این پارسال بود تو یه بازی توپ اومد رو پای عبداله کرمی گفت بزن عبداله از اون شوتهای معروفتو اونم زد و گل شد :دی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
واقعا تا همین الان سرم درد میکرد!
اینا کی هستن؟
ما برای چی داریم حرص میخوریم؟
فوتبال ایران رو ببوسید بزارید کنار تو رو خدا
///////
/////////
چی بگم من به تو؟
/////////
حالم به هم خورد از این فدراسیون
یعنی تا الان اگه به کارهای این فدراسیون میخندیدم
از دیشب خندم تبدیل شد به تاسف
متاسفم برای خودمون که تو این مملکت کوفتی هزار تا چیز رو باید تحمل کنیم حتی ورزش دولتی و دستوری و بایسته سالاری رو!

Last edited by a moderator:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بازتاب برنامه در گل:

نگاه : مديريت فوتبال جهان با فدراسيون كفاشيان - Goal.com

این متن هم برای خبر آنلاین هست:

وقتی نوبت به بحث قانون ممنوعیت کار مربیان 65 ساله رسید ، برنامه 90 دوشنبه شب دوباره لحظاتی داغ را پشت سر گذاشت. در غیاب مرتضی محصص ، جباری دبیر کمیته آموزش روی خط آمد تا جوابگو باشد. او در پاسخ به دلیل وضع این قانون من درآوردی گفت:« ما قبلا قانون مدرک مربیگری را گذاشتیم که بععدا از سوی فیفا هم الزامی شد. تازه ما می گوییم از این سن به بالا بروند مربیان در مقام مشاور فنی تا جا برای مربیان جوان باز شود. ما حتی می گوییم امثال آقای فرگوسن هم به گواردیولا در جام ملتها (منظور لیگ قهرمانان اروپا است) می بازند. به نظر ما حتی فرگوسن هم باید برود بازنشسته بشود. مگر برای داوران سن بازنشستگی نداریم یا حتی رئیس جمهور در قانون اساسی سن قانونی ندارد
و پاسخ فردوسی پور در پاسخ به این گفته ها این بود:« اجازه هست من سرم را بکوبم به این میز؟ تا هزار سال دیگر از این قانون ها هیچ جای دنیا وضع نمی کنند.»

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
امشب فهمیدم 90% شرکت کنندگان تو مسابقه اس ام اسی احساسی رای دادن!
چرا گل بادامکی اون همه رای آورد؟؟؟؟
اگه شوت از راه دوره که گل ابراهیمی خیلی زیباتر بود!
اگه به همکاری تیمی و زیبایی واقعی بود که گل مجیدی باید اول میشد!!!
نمیدونم چرا اینجوری شد!!
آقا اجازه من میدونم بگم ؟ :دی
تمام آمارا با همکاری مخابرات دستکاری میشه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اره اره گفت همین فرگوسن دیشب تیمش 8 تا به ارسنال زد:دی
خدایی خیلی ازش دفاع کرد:دی بیا اشتی کن دیگه:دی

پَ نَ پَ میخواستی ازش دفاع نکنه :دی آشتی بودم :دی

---------

قسمتی از افاضات
176.gif
ایشون :

به‌طور مثال اگر بدنمان یک میلیارد نورون داشته باشد، در سن و سال بالا تعدادش به 3 میلیون نورون می‌رسد. نورون‌ها در بدن خلاقیت‌های ذهنی و فکری را ایجاد می‌کنند. یک مربی که بالای 65 سال سن دارد و از نورون کمی بهره می‌برد، دیگر خلاقیتی برایش نمی‌ماند.

سوال هفته بعد نظرسنجی 90 : به نظر شما کدام یک از واکنش های زیر به متن بالا درست می باشد؟ (با لحن مزدک بخونید:دی)

1.
25r30wi.gif

2.
swear1.gif

3.
156fs428254.gif

4.
1041.gif

5.
t32239_m133.gif

لطفا گزینه مورد نظر رو به شماره بووووووووووووووق ارسال کنید !

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
امشب فهمیدم 90% شرکت کنندگان تو مسابقه اس ام اسی احساسی رای دادن!
چرا گل بادامکی اون همه رای آورد؟؟؟؟
اگه شوت از راه دوره که گل ابراهیمی خیلی زیباتر بود!
اگه به همکاری تیمی و زیبایی واقعی بود که گل مجیدی باید اول میشد!!!
نمیدونم چرا اینجوری شد!!
اون چند تا گل به خاطر کیفیت بد فیلم برداری و بد بودن کیفیت زمین ورزشگاه امتیاز کم اورد
گل بادامکی به زیبایی هر چه تمام و تو یه ورزشگاه درست حسابی مثل آزادی زده شد
پس معلوم بود بیشتر رای میاره-
درضمن گل مجیدی به علت نزدیکی بیش از حد به دروازه و دروازه بان رای کمی اورد.

بالا