• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خیلی خشک و بی روح صحبت میکنه این مجیدی

انگار با طرز فکر قبلی اومده فقط با کنایه و تیکه صحبت میکنه. انگار داره گریه ش میگیره!

فکر کنم شما داره گریه ت میگیره! میتونی خاموش کنی بری بخوابی چون مسلما جذابیتی برای پرسپولیسی ها نداره.

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
فکر کنم شما داره گریه ت میگیره! میتونی خاموش کنی بری بخوابی چون مسلما جذابیتی برای پرسپولیسی ها نداره.

من دنبال کل کل نیستم دوست عزیز فقط اگه دقت کنی از لحن و تون صداش مشخصه که راحت صحبت نمیکنه!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
تناژ صدای فرهاد مجیدی همیشه همینطور بوده

1408

Registered User
لایک‌ها
57
خیلی خشک و بی روح صحبت میکنه این مجیدی

انگار با طرز فکر قبلی اومده فقط با کنایه و تیکه صحبت میکنه. انگار داره گریه ش میگیره!
ای کاش نمی دیدی / چون چیز خاصی نداشت و چیزی رو از دست نمی دادی

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
مجیدی اولین شخصی بود که فردوسی پور رو به این همه دردسر انداخت
اون از قاطی کردن حرفش
اون از گم کردن برگه هاش
اون از نامرتب بودن دکور
آخرش هم وادار کرد که بگه پرسپولیس هست و روزنامه ها دروغ نوشتن
جالب بود فردوسی پور هر سوالی میکرد میگفت به تو مربوط نمیشه

• Like
Reactions: D.X

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
فردوسی پور اومده بود فقط فرهاد رو خراب کنه که فرهاد خرابی از فردوسی پور کرد که تو یاد ها بمونه
چقدر هم برنامه نامنظم بود حالا یا از عمد اینکارو کرده بودن که جذابیت برنامه بیاد پایین یا واقعا بلد نیستن برنامه اجرا کنند

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
معلوم الحال = کسی که بدی و نادرستی اش شناخته شده است .
اگر شناخت کامل نیست نگران بکار بردن واژه نباشید . نشانه های کافی برای شناخت این فرد فراهم بوده و هست اگر بخواهید بشناسید و علاقتون رو قضاوت تاثیر نگذارد.

بهتر هست به فکر پست های خودتان باشید بجای لحن دستوری. مشکلی داشت گزارش بدهید رسیدگی میکنند.

من تازه الان فهمیدم شما منظورتون فردوسی پور بوده من ندیدم دفعه اول کلی گفتم . اشکالی نداره دوست دارید بگید .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بازی ها پخش نشه برنامه 90 هم تقریبا تعطیل میشه.

اینجوری صدا و سیما ضرر هتگفتی میکنه! از یه طرف دیگه پولی بابت تبلیغات قبل و بین دو نیمه گیرش نمیاد !! همین طور زیرنویس ها!!!

و از اونور هم برنامه 90 میخواد چی رو نشون بده؟؟

اون وقت مجبوره پول فوتبال رو بده

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
عادل که این همه ادعا حرفه ای گریش میاد هیچ وقت تو برنامش این قضیه حق پخش که حق مسلم فوتبال هست و تو تمام دنیا هم صورت میگیره رو بررسی نکرد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
فرهاد گفته بود علی رضا جهانبخش رو نمیشناسه؟؟ من اون تکه از نود رو ندیدم :(

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
آی بُدو آی بُدو و فرار از حقایق /کاش دروغ استخوان داشت

دروغ چرا، خیلی وقته یادی از ناصرخان نکرده بودیم. ناصر احمدپور که عمرش و اعتبارش را پای رفاقت با ناصر حجازی گذاشت و حداقل 2 مورد من شاهدم که شغلش را به خاطر وفا‌داری به این رفاقت از دست داد. می‌گویند آدم‌ها را از روی رفقایت‌شان می‌شود شناخت، ناصر احمدپور را شاید نشناسید ولی ناصر حجازی را چه؟! او به چه مشهور بود که حالا صفاتش تبدیل به مکتبی شده تا عده‌ای به واسطه تمسک به آن به منافع و اهداف خود برسند؟! صداقت!

دوشنبه شب به قول استاد شهریار از آن شب‌های عمر بود که «حالی» کردیم ولی حال برعکس! اسم هر دو «ناصر» آمد ولی شب را روز جلوه دادند! تصور کن 30 نفر آدم عاقل و بالغ جایی هستید و به چشم و گوش خودتان اتفاقی را می‌بینید و درک و لمس می‌کنید بعد جلو 30 میلیون نفر انکارش می‌کنند!

عجب ملتی هستیم، عجب حافظه فجیعی داریم؛ اصلاً فرض که من مغرض، ناصر احمدپور بد. چطور هرچه رسانه و مجله و روزنامه و... بود جمله حجازی بزرگ را تیتر کردند که «... اگر طلا هم باشد او را نمی‌خواهم!»

ناصرخان رفته، همسر و خانواده‌اش که هستند. امیر عابدینی زنده است، ناصر احمدرپور رفته ولی بابا این کشور چهل میلیون آدم 40 سال به بالا هم دارد که حوادث 16 سال پیش را به یاد می‌آورند! صحبت حافظه شد، دیدید توی فیلم‌ها طرف کل حافظه‌اش را از دست می‌دهد؟ ولی ندیده بودیم یکی «مصلحتی» دچار فقر حافظه شود! یعنی آن قسمت‌هایی را که دوست ندارد به یاد بیاورد، فراموش کند! طفلک ملی‌پوش جوانی که جام جهانی بازی کرد و برای این پیراهن خیلی بیشتر از خیلی‌ها مایه گذاشت. گفتم پیراهن؟

اِ اِ اِ... فرض که از ضعف حافظه استفاده و عکس شیخ محمد ولیعهد دبی را جای فردی فوتبالی جا زدیم. بابا آن مصاحبه 7 دقیقه‌ای بعد بازی با دوربین‌ها و میکروفون‌ها را چه می‌کنیم؟ آن جمله معروف «ایران خالی والی» را به کجا می‌دوزیم؟

یادم هستم مرحوم احمدپور از هر فرصتی در طی 8 سال استفاده می‌کرد و هر چیزی را در این فوتبال به خط حمله تیم ملی ربط می‌داد تا اسم کسی را بیاورد و از مربیان ملی بخواهد او را فراموش نکنند! همان مربیانی که وقتی طرف را بازی هم دادند باز اسم‌شان را فراموش می‌کرد! فکر می‌کنید سرنوشت ناصر احمدپور بهتر بود؟ او هم فراموش شد و همان طرف که «فراموش نشدنش» را مدیون احمدپور بود حتی به ختم و هفتم او نیامد و زحمت یک خط تسلیت در شبکه‌های اجتماعلی به خود نداد.

اِ اِ اِ... هژبری کیست؟ یعنی می‌شود واقعاً این‌طور آدم‌هایی را که نردبانت شدند تا بروی آن بالا «خالی والی» بگویی فراموش کنی؟

آخر چه می‌شد مثل صاحب آن شادی بعد از گل می‌گفتی «دوست ندارم در موردش صحبت کنیم!» همان شادی که درست یک دهه از 15 سال اوج فوتبالت را با آن به یاد می‌آوردیم و حالا بوسیدن دو بچه جایش را گرفته، راستی صاحب آن خاطره و آن شاید بعد گل هم فراموش شد؟!دلمگرفته ناصرخان، یادتان هست یک دهه در این مطبوعات می‌نوشتیم فلانی در دربی بازیکن نیست؟! حالا شده مالک سمبل دربی‌ها برای هواداران! حالا اینکه چرا و چطور یهو رفت و چرا این همه قصه مواد ممنوعه درست شد بماند!

گفتیم هوادار، اشک‌های بچه فراموش نشود!

اِ اِ اِ... چطور می‌شود من از قول شما دروغی به این عظمت بگویم و شما تکذیب نکنی؟! عصر حجر بود؟ رسانه نداشتی؟!

این هوادار مگر همانی نبود که گریه می‌کرد و می‌گفت نرو؟ مگر مدیر همان نیست؟ تازه کسی که می‌گویی تعامل نکردی و به خاطر او رفتی برگشته و جای کسی نشسته که می‌گویی بهترین روزها را با او داشتی! راستی چه شد که برگشتی؟! طفلک هوادار! خیلی پرچانگی کردم، هر دو ناصرخان بزرگ از پرحرفی بدشان می‌آمد. شرمنده، شرمنده که ما نمی‌توانیم در غیاب‌تان آن‌جور که باید از «صداقت» دفاع کنیم. صداقتی که شما دو عزیز داشتید و حالا تابلویی شده تا پشتش سنگ بگیرند و البته خود شما دو نفر را بزنند! شرمنده؛ کاش بودی ناصرخان و خودت تیتر می‌زدی: «آی بدو، آی بدو هم کفاف فرار از حقیقت را نمی‌دهد، حتی با یارکشی و مایه گذاشتن از هوادار و اسطوره!»

http://www.khabaronline.ir/(X(1)S(tthhxwbt5wcuzsdsnhfazmc0))/detail/381854/sport/premiere-league

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آسمان ریسمان بهم بافته که از همکار فوت شده اش دفاع کنه !!!
تو تاپیک استقلال یک حرف خوبی دوستان زد . سردبیر ورزشی گفت :ما تیتر زدیم فرهاد میخواد بره پرسپولیس تا با این تیتر بتونه طلب خود را از استقلال بگیرد . شما با این حرفت نشون دادی که آلت دست فوتبالی ها هستی و رسالت خبرنگاریت رو زیر سوال بردی !!!
و کم نیست از این روزنامه های دوزاری که به خاطر فروشش تیتر های احمقانه می زنند !! البته در متن گفته که هستند آدم های 40 ساله که یادشون هست . ولی من می خوام بگم که برای فهمیدن اینکه روزنامه های ایران ارزش خوندن ندارند نیاز به داشتن سن خاصی نیست !

فرهاد نشون داد که کل کل رو دوست داره :)
ولی اگه برنامه به این سمت رفت تقصیر فردوسی پور بود که همچین کاری رو برای مهدوی کیا و کریمی انجام نداد ولی برای مجیدی این کار رو انجام داد وگرنه نشون دادن یک روزنامه یا گفتن اینکه فرهاد زیر پیراهنش عکس کی رو نشون داده چیزی به جز این نیست که فردوسی پور خودش را تا سطح کل کل های فرومی پائین آورد ! ولی آخرش خودش بود که کنار رینگی که خودش درست کرده بود گیر افتاد !!

به هر حال هبچ آدم بی نقص نیست ولی حرف های فرهاد باید برای استقلالی ها پیامی داشته باشه که داشت و اگر پرسپولیسی ها خوششون نیومده مهم نیست ! چون وقتی با پیش زمینه منفی نگاه می کنی فقط دنبال ایراد گرفتن هستی :)

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
جالبه ..اگه یه متنی گذاشته بشه و این اتهامات به علی کریمی زده بشه در عرض دو دقیقه توسط مدیر بخش پاک خواهد شد. خبر آنلاین هم رسانه همان خبر ورزشی معلوم الحال هست! که این چنین بهش برخورده!

یه مشت چرت و پرت رو به عنوان عقده برای ما 1-2 و 3 کرده و یه عده.... هم لایکش کردن.

برفرض که اون عکس عکس ولیعهد دوبی بود! من جای فرهاد بودم میگفتم من مثل شما نژاد پرست نیستم..عرب و عجم و ..همه مساوی هستند...دوست داشتم نشون بدم.

کلمه ایرانی خالی والی هم زایده ذهن این عقب افتاده هاست!!! اگر مرد هستند صوت و صدای فرهاد رو که این جمله رو گرفته رو منتشر کنند...منتهی نامردی تمام وجودشون رو گرفته.

برفرض که اون تیتر معروف رو هم گفته باشه....آقایون از این میسوزند که چرا نرفت و ماند...و این سوزش ها رو در قالب این متون بعد از سالها منتشر میکنند.

وگرنه مجیدی با تمام بازی ملی نداشتن هاش و آلمان بازی نکردن هاش اگر بازیکن کوچکی بود این مقالات و هجویات رو دربارش نمی نوشتند...میگفتند در حدی نیست که بهش پرداخته بشه...همین نوشته ها نشونه بزرگی این فوتبالیست هست.

لپ کلام....تیتر هایی از این دست در روزنامه ها ی قدیمی زیاد پیدا میشه....حتی همین الان هم تیتر ها زیاد هست! منتهی برای برخی افراد بریدن برخی تکه روزنامه ها منفعت هایی داره که بریده های دیگه نداره!

3397_474917512544552_303101408_n.jpg

540491_453520317998908_100000228321459_1973139_190004641_n.jpg

Last edited:

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
این دیگه چه نظرسنجی مسخره ای هست!
انگار دیگه موضوع واسه نظرسنجی کم اورده

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
الان استقلالی ها و پرسپولیسی هایی که طرفدار تیم هایی مثل منچستر و میلان و...هستند باید بیخیال اس ام اس بشن :D

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
الان اون چرنديات كه به نقل از دروغ آنلاين
چه ربطي به اين تاپيك داره!!!
چطور مدير اين بخش تا حالا فرصت نكرده حذفش كنه؟؟؟؟؟

سریال NOD32 مجانی
www.newdigi.persianblog.ir

بالا