امیرخان ؟! ممنون از لطفتون !![]()
برنامه شب گذشته 90 یکی از بهترین برنامه های تلویزیون در سال جاری بود از نظر کسانیکه عاشق جنجال هستند
دعوای لفظی و نزدیک به فحاشی مربی سابق و فعلی تیم ملی نشان از سطح فرهنگ حاکم در فوتبال ما هست
یا بیانات ضد و نقیض و با شک و تردید رئیس سازمان لیگ
ناتوانی در دفاع از تصمیمی که گرفته شده و پاس دادن توپ به دیگری نشان دهنده اوج توان مدیریتی فدراسیون هست
و تغییر جبهه ناگهانی مسئولین پرسپولیس و حل مشکلاتی که چند ماه حل نشده باقی مونده در یک شب هم نشان از قدرت مدیریت مدیران انتصابی محبوبترین باشگاه کشور!
از دسترس خارج بودن موبایل سرپرست استقلال برای جواب دادن به خلافی 100% نشان از پاسخگویی مدیران باشگاه بسیار محبوب دیگر کشور به ملت بود
و بیانات ناظر بازی استقلال هم نشان از دقت عمل فدراسیون در برگزاری بازی ها بر طبق قانون
جالب اینجاست که نرفتن پیش مدیرعامل مس و به نوعی گدایی نکردن رو حسن خودش میدونست! (در حالیکه نکردنش طبیعی هست و کردنش خلاف)
و این فوتبال ما! مانند سایر رشته های ورزش ، مثل سایر رخدادهای ریز و درشت ما به کجا میره! جوابی بسیار ساده داره ...
بعضی وقت ها برنامه نود رو تکرار میکنن (البته من تا الان 2-3 بار بیشتر ندیدم این اتفاق رو :blush.
متاسفانه من دیروز به شدت مریض بودم و شب هم ساعت 9 خوابیدم. اگه تکرار این برنامه رو گذاشتن، خبر بدید. مرسی :blush:
فکر نکنم که تکرار بکنند!
اما اگر لینک دانلودش اومد حتمآ اینجا میذارم!
جدآ برنامه جالبی بود
زرشک !
من نه ماهواره دارم، نه اینترنت پر سرعت !
فکر کنم باید سراغ سروش سیما رو بگیرم ا(هنوز هم برنامه ها رو پخش میکنه؟)
شبکه جام جم ساعت 8 شب پخش کرد ولی خیلی از برنامه مخصوصا" تماس تلفنی دایی رو سانسور کرده بودند.بعضی وقت ها برنامه نود رو تکرار میکنن (البته من تا الان 2-3 بار بیشتر ندیدم این اتفاق رو :blush.
متاسفانه من دیروز به شدت مریض بودم و شب هم ساعت 9 خوابیدم. اگه تکرار این برنامه رو گذاشتن، خبر بدید. مرسی :blush:
:lol:برنامه شب گذشته 90 یکی از بهترین برنامه های تلویزیون در سال جاری بود از نظر کسانیکه عاشق جنجال هستند
دعوای لفظی و نزدیک به فحاشی مربی سابق و فعلی تیم ملی نشان از سطح فرهنگ حاکم در فوتبال ما هست
نه بابا اینجوری هم نیست..آخرش دودش توی چشم خودمون میره...این مزدم هستن که ضرر میکننمن هیچ وقت این حرف را نمی زدم ولی دوست دارم تیم ملی به جام جهانی نتونه بره و اونوقت ببینیم همین علی دایی دیگر چطور روش میشه تو روی مردم نگاه کنه
داره مثلا جوان گرایی میکنه 7 نفر از سایپا ورداشته
خداداد حرف قشنگی زد که اگه من هم تو سایپا بازی می کردم حتما دعوت میشدم
فقط می تونم بگم متاسفم حتی اگه به جام جهانی هم بریم
من هیچ وقت این حرف را نمی زدم ولی دوست دارم تیم ملی به جام جهانی نتونه بره و اونوقت ببینیم همین علی دایی دیگر چطور روش میشه تو روی مردم نگاه کنه
داره مثلا جوان گرایی میکنه 7 نفر از سایپا ورداشته
خداداد حرف قشنگی زد که اگه من هم تو سایپا بازی می کردم حتما دعوت میشدم
فقط می تونم بگم متاسفم حتی اگه به جام جهانی هم بریم :f34r:
شبکه جام جم ساعت 8 شب پخش کرد ولی خیلی از برنامه مخصوصا" تماس تلفنی دایی رو سانسور کرده بودند.
سراب من باهات مخالفم و یا لرد موافق. اگه تیم نره این آقا بعدش میاد میگه زمین و زمان رو به هم میبافه که اینا نمیخواستن ما بریم. ناراحتیش برای خودمونه. آقای دایی هیچیش نمیشه. مگه بعد جام جهانی که مردم اونقدر ترکوندش به جاییش بر خورد ؟!
چه جالب !
رضا رشید پور تو مثلث این آقا رو آورد، پس فردا برنامش تعطیل شد. مازیاد ناظمی هم گفت و گوی تلفنیش با ایشون رو ظبط کرد و تو وبلگش گذاشت، ولی الان اصلا معلوم نیست کجاس ؟!
این مربیه یا رئیس جمهور ؟!
خوب خدارو شکر!اصلا. هیچ چیزی رو از دست ندادی.