• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
همین پارسال اگه داور گل پنالتی پاس همدان رو تو بازی با پرسپولیس قبول می کرد الان سپاهان قهرمان بود ولی مثل اینکه یادش رفته بود که همین اشتباهات داوری فصل قبل قهرمانشون کرد

اگه همین آقای مرادی تو فینال حذفی پنالتی پرسپولیس رو مقابل سپاهان میگرفت ... الان سپاهان 3 سال بود بی جام بود !

پس اگه ها رو بذارید کنار

اینجا بحث برنامه نو د هست و صحبت اینه که آقای آذری بی ادبانه و با غرض شخصی و قبلی صحبت کرد.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
اگه پرسپولیسی نبودی بازم این حرفو می زدی ؟ ... مظلوم نمایی می کرد دیگه ... وقتی هی داره میگه 7 امتیاز به ما ندادن ، حق ما رو خوردن .... اولا به قول مدیر عامل ذوب آهن از کجا معلوم اون پنالتی ها گل میشد ، دوما اشتباهات داوری دیگه همین پارسال اگه داور گل پنالتی پاس همدان رو تو بازی با پرسپولیس قبول می کرد الان سپاهان قهرمان بود ولی مثل اینکه یادش رفته بود که همین اشتباهات داوری فصل قبل قهرمانشون کرد

شدیدا مخالفم! اصلا بحث قهرمانی سال قبل رو بذارید کنار ! با اون کسر 6 امتیاز بهتره هیچ تیمی بی خود ادعاهای واهی نکنه چرا که قهرمانی پرسپولیس با وجود کسر 6 امتیاز بدون شک ثابت کرد که فقط پرسپولیس لایق قهرمانی بوده . پارسال همه تیمها از داوری ضربه خوردن و بالطبع تیمهای روبروشون رو هم سود بردن . بحث پارسال رو فراموش کنید . مساله این 5 هفته اخیر هست که مدام به ضرر پرسپولیس سوت زده شده .
این حرف شما هم خیلی جالبه که می گید از کجا معلوم پنالتی ها گل می شد. با این حساب داورها بیان خیال خودشون و شما رو راحت کنند هیچ خطایی رو نگیرند مگر خطاهایی که توپ داشته وارد گل می شده و به دلیل خطا وارد گل نشده چون فقط در اون حالت هست که صد در صد توپ گل می شده . بقیه حالتها رو هم سوت نزنند و بعدش بگن خطا نگرفتیم که نگرفتیم . از کجا معلوم گل می شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من برخورد اون مدیر عامل واقعا دور از شان برنامه بود. مشکل داشت زنگ میزد به خودش.

سیا بازی یعنی چی. این بابا متوجه نبود که 6 7 میلیارد خرج تیم شده.......... اونوقت با چند تا اشتباه همه چی به باد میره........

دلش از باخت سنگین 4 0 پر بوده انگار.............

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اگه پرسپولیسی نبودی بازم این حرفو می زدی ؟ ... مظلوم نمایی می کرد دیگه ... وقتی هی داره میگه 7 امتیاز به ما ندادن ، حق ما رو خوردن .... اولا به قول مدیر عامل ذوب آهن از کجا معلوم اون پنالتی ها گل میشد ، دوما اشتباهات داوری دیگه همین پارسال اگه داور گل پنالتی پاس همدان رو تو بازی با پرسپولیس قبول می کرد الان سپاهان قهرمان بود ولی مثل اینکه یادش رفته بود که همین اشتباهات داوری فصل قبل قهرمانشون کرد

بله میزدم.

اصلا من اسمه ایم رو مظلوم نمایی نمیزارم !

در مورد پارسال هم خیلی بازیها به ضرر پرسپولیس سوت زدن، قبول نداری اینو ؟!

در کل : اگه بخوایم کل قضیه رو در نظر بگیریم، انصافا پرسپولیس ضرر کرده. حالا چه 7 امتیاز، چه 2 امتیاز :)blink:) !

فقط امیدوارم این امتیازها آخره فصل مزاحم نشه، مثل 6 امتیازه پارسال !

پ.ن : شب بخیر !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بایدم حال کنیم :D

مصطفوی خیلی چرت و پرت می گفت و واقعا داشت مظلوم نمایی میکرد .... مدیر عامل ذوب آهن هم زیر مسائلی که توضیح بده در نرفت ... گفت که : ما کامل به کمته انظباتی توضیح میدیم و هیچ مشکلی نیست

فردوسی پور هم مسخره کرده ... کل برنامه رو داشت درباره پنالتی پرسپولیس حرف می زد

جای کل کل نیست
اما به نظرت حاجی فتح الله زاده مظلوم نمایی نمیکرد !؟!؟؟!!؟

اول گفت فصل قبل 20 تا پنالتی ما رو نگرفتن :p

بعد گفت 16 تا:f34r:

اخر گفت 14 تا + 2 تا گل............:wacko:

این بابا همیشه قراره بمب بترکونه. اخرش هم فکر کنم کشته بشه در این راه.

====================
اس اسی های عزیز ناراحت نشن. اما باید باور کرد حق پرسپولیس و استقلال (بخصوص پرسپولیس) در این چند هفته اخیر تو داوری به شدت ضایع شده......

مصطفوی با این اوصاف باید بیاد سینه سپر کنه.............................

اون اقای مدیر عامل دوب اهن هم بعد باخت 4 صفر یه جاش سوخته بود. واسه همین داغ بود هنوز.
حتی اگه حق هم داشت درست نبود که در برنامه تلویزیونی اینطوری صحبت کنه. میتونست در روزنامه ها بگه.... یا با خود مصطفوی شخصا صحبت کنه. با اون گوشی گذاشتنش.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه پارسال یه جور امتیاز کم شد...................

امسال یه طور دیگه دارن کم میکنند.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
جای کل کل نیست
اما به نظرت حاجی فتح الله زاده مظلوم نمایی نمیکرد !؟!؟؟!!؟

اول گفت فصل قبل 20 تا پنالتی ما رو نگرفتن :p

بعد گفت 16 تا:f34r:

اخر گفت 14 تا + 2 تا گل............:wacko:

این بابا همیشه قراره بمب بترکونه. اخرش هم فکر کنم کشته بشه در این راه.

====================
اس اسی های عزیز ناراحت نشن. اما باید باور کرد حق پرسپولیس و استقلال (بخصوص پرسپولیس) در این چند هفته اخیر تو داوری به شدت ضایع شده......

مصطفوی با این اوصاف باید بیاد سینه سپر کنه.............................

اون اقای مدیر عامل دوب اهن هم بعد باخت 4 صفر یه جاش سوخته بود. واسه همین داغ بود هنوز.
حتی اگه حق هم داشت درست نبود که در برنامه تلویزیونی اینطوری صحبت کنه. میتونست در روزنامه ها بگه.... یا با خود مصطفوی شخصا صحبت کنه. با اون گوشی گذاشتنش.
خب مملکت ما جوک سال کم داشت که اینا هم بهش اضافه شد
اما خب با اون رفتار مصطفوی که به قول بچه ها داشت چرت و پرت میگفت همین رفتار هم جلو مصطفوی خوب بود
اما ذوب آهنیه را یه مقدار دیگه جلوشا باز میزاشتند کم کم اسرار مملکتی را هم میریخت رو.
داشت همه چی را میگفت.
آی کفم بریده بود

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

جدا . اگه 6 امتياز پرسپوليس هم كم نمي شد و 3 امتياز سپاهان هم كم نمي شد باز هم سپاهان دوم بود .همونطور كه فرزاد عزيز گفتند اگر قرار بود اگر ها به واقعيت بپيونده چندسال پيش اگر آقاي مرادي در جام حذفي اون پنالتي مضحكو براي سپاهان جلوي پرسپوليس نمي گرفت الان طرفداران سپاهان انقدر از مقام دومي آسياشون حرف نمي زدند .

پ.ن: جناب اگر اون اشتباه داوري با پاس رو در فصل پيش لحاظ كنيم نهايتا از پرسپوليس يك امتياز كم مي شد ( چون بازي با اون اشتباه مساوي شد ، پس پرسپوليس يك امتياز گرفت)و با يك امتياز كم شدن هم باز پرسپوليس قهرمان مي شد . دليلش رو هم حتما مي دونيد چون تفاضل گل پرسپوليس بهتر بود.
موفق باشيد

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
شدیدا مخالفم! اصلا بحث قهرمانی سال قبل رو بذارید کنار ! با اون کسر 6 امتیاز بهتره هیچ تیمی بی خود ادعاهای واهی نکنه چرا که قهرمانی پرسپولیس با وجود کسر 6 امتیاز بدون شک ثابت کرد که فقط پرسپولیس لایق قهرمانی بوده . پارسال همه تیمها از داوری ضربه خوردن و بالطبع تیمهای روبروشون رو هم سود بردن . بحث پارسال رو فراموش کنید . مساله این 5 هفته اخیر هست که مدام به ضرر پرسپولیس سوت زده شده .
این حرف شما هم خیلی جالبه که می گید از کجا معلوم پنالتی ها گل می شد. با این حساب داورها بیان خیال خودشون و شما رو راحت کنند هیچ خطایی رو نگیرند مگر خطاهایی که توپ داشته وارد گل می شده و به دلیل خطا وارد گل نشده چون فقط در اون حالت هست که صد در صد توپ گل می شده . بقیه حالتها رو هم سوت نزنند و بعدش بگن خطا نگرفتیم که نگرفتیم . از کجا معلوم گل می شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من حرف بي منطق جواب نداره . اگر بخواهيم استدلالهاي عده اي افراد مثل آذري رو قبول كنيم بايد قوانين جديدي براي فوتبال ابداع بشه .

نه داداش ... اینطوری که میگی نیست ... اصفهان ها اینجورین چون هیچ وقت و هیج جا کم نمیارن و نمی ذارن هیچ کس حقشون رو بخوره و حرف الکی بزنه ... مدیر عامل ذوب آهن هم هرچی گفت درست بود شاید یکم تند و خشن گفت ولی حرفش درست بود

در ضمن میشه بگی کی گفته 90 درصد موافقن درباره پرسپولیس صحبت بشه :f34r:

من نميدونم چرا شبكه اصفهان با اين همه مشتاقي كه داره نمياد يه برنامه مشابه 90 براي هم استاني هاي عزيزش بسازه. الان شبكه استاني بوشهر كه تيمهاش در رده دوم فوتبال ايران فعاليت دارن چنين برنامه هايي رو داره . شبكه استاني فارس و خوزستان هم همينطور . محرزه كه برنامه 90 رويكردي فرا استاني داره و به تيمهاي با طرفدار بيشتر و مردمي تر بيشتر مي پردازه .
درباره حرفهاي درست آقاي مديرعامل ذوب آهن به زعم شما ، حرف زياده كه اكثر دوستان پاسختان را دادند.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بی ادبی مدیر عامل ذوب آهن اصلآ قابل توجیه کردن نیست!
همونطور که صندلی شکستن و فحاشی هواداران (منتسبین به هوادار درست نبود)
آخر بازی رو دیدین؟!
مصاحبه با هوادارهای واقعی! همه گفتن پنالتی نبوده! اما کسی فحاشی نکرد! خیلی ها هم گفتن مرادی داور خوبی هست اما ...

دعوای مسخره دوتا بازیکن قدیمی استقلال که هر دو برای هم متاسف بودن.
شاید تنها جای حرفه ای (به نسبت حرفه ای) فوتبال ما همین برنامه 90 باشه و بس!
درسته که جدآ داوری ها علیه پرسپولیس بوده! اما این دلیل نتیجه نگرفتن نیست!
تو ایران هر تیمی گل میخوره روی اشتباه فردی بازیکنان هست! هر تیمی گل میزنه روی تمرین یک هفته ای و مستمر و کار روی نقاط ضعف و قدرت حریف!
در واقع الان مصاحبه بعد از بازی کار بیهوده ای هست!
مربی برنده از برنامه های طویل المدت خودش میگه!
مربی بازنده از اشتباه داوری و اشتباه فردی بازیکنان و ضد فوتبال حریف و 1000000000000 موقعیت 100% که گل نشد!

آخرش هم به خاطر مشکلات شخصی و نمیدونم اسمش رو چی بذارم جدآ مدیر عامل یه باشگاه بزرگ میاد در رسانه ملی به معنی واقعی کلمه هتاکی میکنه
جدآ برای بزرگترین کارخانه صنعتی خوارمیانه زشته! که همچین آدمی مدیرعامل بخش ورزشیش باشه!

داور اشتباه میکنه! و این جزئی از فوتبال هست! (اما اگر چندتا بازی پشت سر هم باشه طبیعی هست که شک کنند)
پنالتی که گرفته نشده و معلوم نیست گل میشده یا نه! تو روند بازی اونقدر موثر نیست که پنالتی به اشتباه گرفته میشه و گل هم میشه (پرسپولیس - ملوان) یا بازیکنی که خطا میکنه و اخراج نمیشه (اکبرپور)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چی شده دوباره اصفهانیا اومدن دان کل کل میکنن ؟!

کجا بدین تا حالا :lol:

پ.ن : آقا این تاپیک احیانا تکراری محسوب نمیشه ؟!

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34

اصلا هم مظلوم نمايي نبود ، عين واقعيت بود . اگر امسال سه بازي پشت سر هم حق همين ذوب آهنو ميخوردن من شك ندارم با ادبي كه اين آذري از خودش نوشون داد ، تو 90 به زمين و زمان فحش ميداد ، حالا به مصطفوي ميگه سياه بازي ، مظلوم نمايي ، يه جا ديگه ميگه اصلا من نميدونم بهش بگم پيشكسوت يا نه ؟؟؟

آذري داشت عقده باخت 4 بر صفر جلوي ابومسلم و اين گند جديد تيمشون كه كميته انظباطي واسشون حكم زده بود رو روي مصطفوي خالي ميكرد .
در مورد پارسال هم هيچكس نميتونه ادعا كنه ، چون اولا همونطور كه دوستان هم گفتن 6 امتياز كسر كردن و ثانيا اگه تو يك بازي به نفعش كار شده تو چند بازي ديگه به ضررش كار شده بود ، از جمله بازي با صبا تو آزادي .
همون سپاهان كه سنگشو به سينه ميزني تو فينال جام حذفي با گند كاري جناب مرادي قهرمان شد و گرنه رنگ قهرماني و ورود به جام باشگاهها رو هم نميديد .

Last edited:

babaram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طرف حرف من کسایی هست که بفکر فوتبال هستند نه هوادار تیم خاص

هر چند من از 90 زیاد خوشم نمی یاد چون یک برنامه کاملا تجاری هست و بیشتر به فکر جنجال و پیدا کردن مخاطب زیاد و در آمد میلیاردی هست تا به فکر پیشرفت فوتبال مملکت و حتی آبروی افراد.

ولی در مواردی هم مثل دیشب به نفع فوتبال مملکت تمام شد و کلا با برنامه حال کردم

اولا قبلا تصور می کردم مصطفوی آدم با حال و مظلوم هست که حرفای کدخدا منشی اون میتونه بسیاری از مشکلات پرسپولیس را حل کنه حتی مشکلات فوتبال ملی را نیز حل کنه که دیروز روی واقعی اون را دیدیم با توهین به جامعه داوری دیدیم که در حد نام پرسپولیس نیست

نکته جالب دروغهای مکرر این آقا بود که خدا رو شکر 90 کم نیاورد ولی این موجود دوباره از رو نرفت

نکته دیگر اینکه حالا که به پول رسیده اند روی خودشون را نشون دادند که فکر می کنند فوتبال فقط پرسپولیسه و بقیه تیمها بقیه هواداران کشک هستند

من یادمه وقتی در لیگهای قبلی سایپا و راه آهن به ناداوری می سوختند اینها فقط اعتراض می کردند و هیچ بی احترامی از اونها من ندیدم و رعایت اصول انسانی و قوانین را می کردند نه اینکه مثل مصطفوی گیر بدند به هواداران و فوتبال مملکت را تهدید کنند

مردم خوب فوتبال را می فهمند ، همه بهتر می دانند که توی این سه بازی پرسپولیس چی بود و حقش چی هست. صرف اینکه مربی به تیم امید بده که ما هر سه جام را می گیریم دلیل بر رفتار اینگونه مسولین پرسپولیس نیست ونباید زیاد جو گیر بشوند چون قطبی خوب می داند اینها حرفی بیش نیست و باید توی زمین ثابت کرد

من قبلا فکر می کردم اگر استقلال و پرسپولیس مشکل مالی نداشته باشند خیلی به نفع فوتبال مملکت هست

ولی دیروز فهمیدم دقیقا برعکسه
با وجود آدمایی مثل مصطفوی و هدایتی که با توجه به صحبتهاش ، بنظرو اصلا در شان یک مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره نیستند

با صحبتهای مدیر ذوب آهن خیلی حال کردم و فوتبال مملکت نیار به این جور مدیرها داره
در ضمن از زرنگی تصویر برداری که در مشهد مچ یارو را گرفت و بهش ثابت کرد که یک دروغگو بیش نیستی خوشم اومد(ولی فکر نمی کنم فدراسیون برنامه ای برای چنیین آدمایی داشته باشه)

از نماینده داوری در برنامه هم انتظار این بود که حق داوری ضایع نشه و جواب خوبی بده که بنظرم کوتاه آمد هرچند تصور کنیم که داور اشتباه کرده

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
مصطفوی واقعا داشت مظلوم نمایی میکرد .... هی 7 امتیاز 7 امتیاز می کرد که مدیر عامل ذوب آهن هم خوب جوابشو داد گفت پبالتی ها از کجا معلوم که همش گل میشه (خدایی راست میگه از کجا معلوم 3 تا پنالتی هر3 تاش گل بشه)

فردوسی پورهم نباید تمام برنامه رو درباره پرسپولیس حرف میزد

میشه یه جمله یا یه حرکت که این مفهوم رو برسونه بگی؟:hmm::blink:
از کجا معلوم که گل نمی شد؟! همش نه ولی 2 تا که می شد می گیم یکی اصلا. در کل 100% تو نتیجه تاثیر که داشت:f34r:
همچین هم تمام نود نبود. دوست داری ازاین به بعد بگم بقیش رو بذارن واسه اصفهان قطب فوتبال ایران:blink::lol:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
این وسط قضیه روزنامه چی بود که هی مصطفوی میگفت ؟

اینی که من تو روزنامه خوندم رو گفتم و ... چی بود قضیش ؟!

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
میشه یه جمله یا یه حرکت که این مفهوم رو برسونه بگی؟:hmm::blink:
از کجا معلوم که گل نمی شد؟! همش نه ولی 2 تا که می شد می گیم یکی اصلا. در کل 100% تو نتیجه تاثیر که داشت:f34r:
همچین هم تمام نود نبود. دوست داری ازاین به بعد بگم بقیش رو بذارن واسه اصفهان قطب فوتبال ایران:blink::lol:
واقعا این مدیر عامل ذوب اهن ادم زباله ای بود خیلی بی ادب و بی منطق
میگفت پنالتی شانس گل شدنش 50 درصده

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
این وسط قضیه روزنامه چی بود که هی مصطفوی میگفت ؟

اینی که من تو روزنامه خوندم رو گفتم و ... چی بود قضیش ؟!

در مورد بحث امرايي كه اول شريفي (( كميته انظباطي )) گفت تخلفش ثابت شده و بعد مصطفوي يه جمله در موردش گفت ،مدير عامل ذوب آهن داغ كرده بود و داشت چرت و پرت ميگفت ، مصطفوي هم به عادل گفت من كه از خودم نگفتم تو روزنامه ها نوشتن ، راستم ميگفت . تازه قبل مصطفوي شريفي گفت اما اين آذري بي ادب گير داد به مصطفوي .

-------
وحید امرایی به دلیل آنچه که تخلف وی در ارائه مدارک غیرقانونی برای حضور در مسابقات لیگ برتر عنوان شده است، به مدت یکسال از حضور در میادین ورزشی محروم شد.
به گزارش خبرنگار مهر، بازیکن تیم فوتبال ذوب آهن که ظاهرا برای همراهی این تیم در مسابقات لیگ برتر از شناسنامه ای جعلی استفاده کرده بود با احراز تخلفش از سوی کمیته انضباطی فدراسیبون فوتبال به تحمل محرومیتی یکساله محکوم شد.
در عین حال مدیرعامل و سرپرست تیم فوتبال ذوب آهن نیز که از وجود این بازیکن در تیم خود بهره برده‌اند در خطر محرومیت یکساله از حضور در میادین هستند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قضیه این بود که این بازیکنی که اسمش وحید امرایی بود هویتش مال خودش نیست. اسمش کیوان امرایی هست

صغر سنی هم داره. اینطور که مشخص شده وحید امرایی پسرعمو یا پسرعمه این اقا کیوان هست........

مدیرعامل ذوب اهن هم واسه اینکه از پاسخ دادن تفره بره اونطوری جو سازی کرد.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
چه جالب !!

ولی یه بحثی بود که میگفت این امرایی رو فرستادن مسابقات خارج از کشور ... پس چطور اون موقع نفهمیدن ؟!

بالا