• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
نکته آخر اینکه تیمی که حدود 7-8 میلیارد خرج کرده(مربی ها - بازیکن ها و ... ) و بهترین ها را جمع کرده نباید برای برد چشم انتظار پنالتی باشه و این همه جنجال به پا کنه.
من واقعا موندم چرا این همه گیر دادین به این که تیم نباید منتظر تصمیم یه پنالتی باشه و باید توی بازی 10 گل بزنه که محتاج داور نشه !!!!!!!! ببخشید مگه پرسپولیس رئال مادریده و مس کرمان تیم دسته سه لیگ مالدیو ؟ ناسلامتی داریم توی لیگ ایران بازی می کنیم ها ! چطوری باید انتظار داشت پرسپولیس توی همه بازی هاش 3،4 تا بزنه که مثلا دو تا پنالتی هم به ضررش بگیرن یا به نفعش نگیرن و اصلا ککش هم نگزه .

داور حق یک تیم رو زیرپا گذاشته و باید پاسخ گو باشه . این چه ربطی داره به 10 تا گل زدن و گل نزدن تیم ؟

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
حقشه باید از دستش شکایت کنن

این فرد در حدی نیست که بخواد به امثال مصطفوی و هدایتی و طرفداران تیم پرسپولیس توهین کنه

مطمین باشید بد جوری نتیجه کارشو میبینه که دیگه چاک دهنش رو باز نکنه اون چیزی که لیاقت امثال خودشه به بقیه نسبت بده

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
دقیقآ اگر یکبار دیگه ببینید اون برنامه رو! حرفی که مصطفوی زد این بود: حالا که 5 نفر از مسئولین تیم ذوب آهن مقصر شناخته شدن! از جمله مدیر عامل (از سوی کمیته انضباطی خبرش هم در روزنامه ها بوده) چرا بازی رو 3-0 نمیکنند!

اما نکته جالب اینجا بود که این آقا که اشتباه داوری رو توهین به هواداران تیم میدونه!
چطور به تیمی با بیش از 20 میلیون هوادار که همه هم به اسم پرسپولیس میشناسنش میگه پیروزی!!!!

این کار توهین به هواداران نیست!
اون کسی که این قانون (اسم) مسخره رو گذاشته و اونی که داره استفاده میکنه ازش توهین نمیکنند؟!

جالب هست که هواداران تحت هر شرایطی باز به این تیم میگن پرسپولیس

منظورتون کی هستش ؟
کی به هواداران توهیتن کرده !!!!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
منظورتون کی هستش ؟
کی به هواداران توهیتن کرده !!!!

هرکسی که زوری میخواد اسم تیم رو عوض کنه!
علی آبادی که بخشنامه داده همه باید به این تیم بگن پیروزی!!!!!

پرسپولیس اسمی هست که نشانه هویت ملی ماست
مثل تیمش که با این همه هوادار یک هویت ملی داره!
عوض کردن اسم تیمی که همه هواداران به این اسم میشناسنش! بدون در نظر گرفتن نظر اونها نوعی توهین هست به هواداران!
تو استادیوم کسی پیروزی رو تشویق نمیکنه!
اما رئیس سازمان تربیت بدنی (چرایی اون رو نمیدونم در حالی که همه از مردم حرف میزنن تیمهای مردم رو مصادره کردن) که صاحب تیم هست ، مدیر عامل باشگاه! ، گزارشگران تلویزیون!
همه و همه در حال توهین هستند به هوادارانی که پرسپولیس رو صدا میزنن! اما آقایون زوری و بی دلیل یه اسم دیگه میگن!

اینا توهین به هوادار هست! نه اشتباه داوری که طبیعی هم هست!
اگر قرار هست تماشاگر اساسی شاکی بشه باید به خاطر توهین عمدی بشه! نه به خاطر اشتباه انسانی (سهوی) داور

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
اتفاقا شما هم همون اشتباهی رو مرتکب می شین که آدری شد . مصطفوی می خواست بگه حالا که مدیر عامل و سرپرست و مربی و ... محروم شدن بازی هم باید 3-0 اعلام بشه . مصطفوی کسی رو محکوم نکرد . رای به محرومیت کسی هم نداد . عین صحبتش این بود که حالا که فلانی و فلانی و فلانی مقصر شناخته شدن باید نتیجه هم تغییر کنه . کجای این حرف معنی اتهام می ده ؟ اونهم اتهامی که توسط کمیته انضباطی اثبات شده . واقعا جالبه ! دلیل پاسخ ندادن مصطفوی هم همین عجیب بودن داد و قال های آذری بود نه اینکه جوابی نداشت !

آقا وقتی صوت پایان زده شد دیگه تماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام کجای دنیا دیدید که نتیجه رو برگردونن ؟ یه مثال بزنید تا منم بدونم

بعدشم گیریمم که به خاطر این که نتیجه عوض شه این حرفو زده مگه قبلش با رئیس کمیته انضباطی صحبت نشد ؟؟؟ ایشون گفتند به هیچ وجه نتیجه برنمیگرده

نگفت ؟

پس این صحبت آقای مصطفوی چی بوددددددددددددددد ؟

کسی هم دادو بی داد نکرد حرف حق زده شد احتمالاً صدای Tv شما زیاد بوده :blink:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست عزیز صوت:blink: نه سوووووووووووووووووووووووووت

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
آهای شماهایی که دم از ادبیاتو اینا می زنیددددددددددددددددد

برید جلوی اون مسولتونو بگیریرد که نره به مرادی آخر بازی فحش بده

معلوم میشه این طرفداری ها به خاطر ادب نیست !! به خاطر اینکه پرسپولیسی هستید

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
آقا وقتی صوت پایان زده شد دیگه تماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام کجای دنیا دیدید که نتیجه رو برگردونن ؟ یه مثال بزنید تا منم بدونم

بعدشم گیریمم که به خاطر این که نتیجه عوض شه این حرفو زده مگه قبلش با رئیس کمیته انضباطی صحبت نشد ؟؟؟ ایشون گفتند به هیچ وجه نتیجه برنمیگرده

نگفت ؟

ای بابا همه جای دنیا اگر یه بازیکن غیر قانونی برای یه تیم بازی کنه حتی یک ثانیه نتیجه اون بازی 3-0 به سود حریف اعلام میشه . اینو که دیگه همه می دونن .

در ضمن مصطفوی گفت ما اعتقاد داریم باید نتیجه برگرده . به گناهکار بودن این یارو آذری که کاری نداشت .گفت حالا که اینها مقصرند (به گفته روزنامه ها و به تایید کمیته انضباطی) تیجه بازی هم باید عوض شه . این بیچاره آذری بددجوری باخت محقرانه 4-0 ناراحتش کرده بود . این بود که دهنش رو باز کرد و آنچه لایق خودش بود گفت .
راستی آقا هم خودتی :happy:

Last edited:

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
ای بابا همه جای دنیا اگر یه بازیکن غیر قانونی برای یه تیم بازی کنه حتی یک ثانیه نتیجه اون بازی 3-0 به سود حریف اعلام میشه . اینو که دیگه همه می دونن .

راستی آقا هم خودتی :happy:

گیریم صحبت شما درست

جواب اینو ندادید :

راستی آقا هم خودتی
معمولاً تو اطلاعیه آقا میاد :D

اصلاً حواسم به آی دی شما نبود ببخشید خانوم ! :) ;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نظر شخصی من رو بخوای هر کی ممکنه فحش داده باشه به جز هدایتی

اون بابا اینقدر گردن کلفت هست که نیازی به فحش دادن نداشته باشه. اگه بخواد حال کسی رو بگیره ابزارش رو داره. (پول)

به نظر من شخص دیگه ای فحش داده و اینها تصور کردن این بابا بوده.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0

نگفت ؟

بخشید احیانا شما ناراحتی شنوایی نداری دوست عزیز؟
در مورد نتیجه هم استدلال آوردن وقتی تمام سران باشگاه متخلف شناخته شدن باید نتیجه 3-0 بشه
درضمن تو ایرانه که همچین اتفاق هایی می افته نه جاهای دیگه دنیا
شما یه نمونه برا من مثال بزن که سران باشگاه با بازیکن تو همچین تخلفی همکاری داشتن

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
مصطفوی عقیده اش رو گفت . گفت به نظر ما باید نتیجه برگرده . این وسط توهینی به آذری نکرد . ببین دوست عزیز واقع بین باش . دیشب مصطفوی صرفا با نقل قول جمله ای از روزنامه ها و شریفی درخواست خودش رو ( برگردوندن نتیجه) مطرح کرد . من واقعا نمی فهمم کجای این مطلب توهین به آذری بود که لازم دونست اون طوری بی ادبی کنه ؟ خداییش این درسته کسی به شما توی رسانه ملی بگه سیاه باز ؟ خب اگه مصطفوی سیاه بازه این یارو آذری هم شدیدا بی شعوره که این شکلی توی رسانه ملی حرمت شکنی می کنه . تازه بگذریم از اون جمله اش که گفت من نمی دونم شما رو به عنوان پیش کسوت بدونم یا نه . یکی نیست بهش بگه مصطفوی سالها فوتبالیست بوده اونهم از نوع مرغوبش . ریاست فدراسیون فوتبال رو داشته اونهم از نوع موفقش ( راهیابی تیم ملی به جام جهانی 98) مدیرت باشگاه رو هم که داره تجربه می کنه . اینها یعنی کسوت . حالا این بابا آذری کجای این فوتبال بوده که به خودش اجازه می ده کسوت رو تعریف کنه ؟

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
نظر شخصی من رو بخوای هر کی ممکنه فحش داده باشه به جز هدایتی

اون بابا اینقدر گردن کلفت هست که نیازی به فحش دادن نداشته باشه. اگه بخواد حال کسی رو بگیره ابزارش رو داره. (پول)

به نظر من شخص دیگه ای فحش داده و اینها تصور کردن این بابا بوده.

یعنی شما مدارکی که تو کمیته انظباطییه و شواهدی که اعلام شده و به قول فردوسی پور یکی از خبرنگارا با 2 تا چشماش دیده و ایشونم با خنده تو برنامه میگه من نبودم و از حقش آنچنان دفاع نمکنه رو رد می کنید ؟

آقا همه دروغ میگن هدایتیییییی راست میگه چرا ؟ چون بازم طرفداران پرسپولیس نمیخوان حقیقت رو باور کنند

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
در مورد نتیجه هم استدلال آوردن وقتی تمام سران باشگاه متخلف شناخته شدن باید نتیجه 3-0 بشه
شما یه نمونه برا من مثال بزن که سران باشگاه با بازیکن تو همچین تخلفی همکاری داشتن

ممکنه !

راستی در چه مورد بود که شما این لطفی رو به من کردید ؟

کدوم اتفاقا ؟

یعنی شما میگید سران باشگاه با بازیکن هم دست بودند ؟

لطف کنید کامل جواب بدید تا کامل جواب های شما رو بدم (تک به تک جواب هامو بدید)

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
مصطفوی عقیده اش رو گفت . گفت به نظر ما باید نتیجه برگرده . این وسط توهینی به آذری نکرد . ببین دوست عزیز واقع بین باش . دیشب مصطفوی صرفا با نقل قول جمله ای از روزنامه ها و شریفی درخواست خودش رو ( برگردوندن نتیجه) مطرح کرد . من واقعا نمی فهمم کجای این مطلب توهین به آذری بود که لازم دونست اون طوری بی ادبی کنه ؟ خداییش این درسته کسی به شما توی رسانه ملی بگه سیاه باز ؟ خب اگه مصطفوی سیاه بازه این یارو آذری هم شدیدا بی شعوره که این شکلی توی رسانه ملی حرمت شکنی می کنه . تازه بگذریم از اون جمله اش که گفت من نمی دونم شما رو به عنوان پیش کسوت بدونم یا نه . یکی نیست بهش بگه مصطفوی سالها فوتبالیست بوده اونهم از نوع مرغوبش . ریاست فدراسیون فوتبال رو داشته اونهم از نوع موفقش ( راهیابی تیم ملی به جام جهانی 98) مدیرت باشگاه رو هم که داره تجربه می کنه . اینها یعنی کسوت . حالا این بابا آذری کجای این فوتبال بوده که به خودش اجازه می ده کسوت رو تعریف کنه ؟

مصطفوی عقیده اش رو گفت . گفت به نظر ما باید نتیجه برگرده

وقتی کمیته انظباطی داره میگه آفایون خانوما نتیجه برنمیگرده ایشون حق نداره اینطور درمورد ذوب آهن صحبت کنه

این وسط توهینی به آذری نکرد

با صراحت گفت با هم همدستن ( مسولین و بازیکن )
به نظر شما این توهین نیست ؟

من واقعا نمی فهمم کجای این مطلب توهین به آذری بود که لازم دونست اون طوری بی ادبی کنه ؟ خداییش این درسته کسی به شما توی رسانه ملی بگه سیاه باز ؟ خب اگه مصطفوی سیاه بازه این یارو آذری هم شدیدا بی شعوره که این شکلی توی رسانه ملی حرمت شکنی می کنه . تازه بگذریم از اون جمله اش که گفت من نمی دونم شما رو به عنوان پیش کسوت بدونم یا نه . یکی نیست بهش بگه مصطفوی سالها فوتبالیست بوده اونهم از نوع مرغوبش . ریاست فدراسیون فوتبال رو داشته اونهم از نوع موفقش ( راهیابی تیم ملی به جام جهانی 98) مدیرت باشگاه رو هم که داره تجربه می کنه . اینها یعنی کسوت . حالا این بابا آذری کجای این فوتبال بوده که به خودش اجازه می ده کسوت رو تعریف کنه ؟

شروع کننده مصطفوی بود پس ایشون اول مقصرن بعد آذری !

یک کلام بگم ایشون حق زدن همچین حرفی رو نداشت چون این حرفو زد به نظر من حقش بود که دیگه تو رسانه ملی که میلیون ها بیننده داره اظهار نظر بی خودی نکنه

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
کسی هم دادو بی داد نکرد حرف حق زده شد احتمالاً صدای Tv شما زیاد بوده
در مورد سوال اولتون

سوال دوم:کیوان امرائی

سوال سوم: شما غیر این فکر میکنی؟ کمیته انضباطی هم اینو تائید کرده اما حق اراعه مدرک رو باقی گذاشته که خلاف اینو ثابت کنه باشگاه ذوب

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
در مورد سوال اولتون

سوال دوم:کیوان امرائی

سوال سوم: شما غیر این فکر میکنی؟ کمیته انضباطی هم اینو تائید کرده اما حق اراعه مدرک رو باقی گذاشته که خلاف اینو ثابت کنه باشگاه ذوب

جواب اول : ببخشید این نقل قول برای شما نبود که جوابو اینجوری دادید درظمن اون شوخی بیش نبود نمی دونم شما چطور اینو جدی گرفتید

جواب دوم
کد:
خوب احسنت اینجا ایرانه وقتی یکی از مسولین حرفی می زنه دیگه راه برگشتی نیست برای عوض کردن نتیجه

جواب سوم :
یعنی شما میگید سران باشگاه با بازیکن هم دست بودند ؟
کاملاً غیر از این فکر می کنم - همون رفتار تند آذری کافیه برای این موضوع اما بازم هست خواستید میگم
منبع خبر گزاریتون برای اعلام این صحبت رو اعلام کنید : ( کمیته انضباطی هم اینو تائید کرده )
چطور وقتی میان حق اراعه مدرک به ذوب رو باقی می زارند میان اعلام کنند که ایشون و مسوالان همدستن ؟

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
چطور وقتی میان حق اراعه مدرک به ذوب رو باقی می زارند میان اعلام کنند که ایشون و مسوالان همدستن ؟

همون طوری که گفتن هدایتی فحاشی کرده و حکم دادن.در چند روز آینده هم هدایتی باید بره کمیته انضباطی و مدارکشو ببره.

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
همون طوری که گفتن هدایتی فحاشی کرده و حکم دادن.در چند روز آینده هم هدایتی باید بره کمیته انضباطی و مدارکشو ببره.

من مدرکی از شما ندیدم که کمیته انظباطی گفته باشه مسولین ذوب با بازیکن همدستن

تکلیف اینو روشن کنید تا جواب سوالتونم بدم

بالا