SonadoR
Registered User
- نوشتهها
- 707
- لایکها
- 0
در مورد نقل قول جمله شما جوری بود که یعنی هرکی فکر می کنه ایشون دادو بیداد کردن صدای تی ویش زیاد بوده پس جنبه شخصی پیدا نمی کنه که من نخوام به خودم بگیرمببخشید این نقل قول برای شما نبود که جوابو اینجوری دادید درظمن اون شوخی بیش نبود نمی دونم شما چطور اینو جدی گرفتید
تو این جمله چیزی که نشون بده حرف شما شوخی هست دیده نمیشه اگرم فرض کنیم شوخیه اینکه حرف حق زده شده رو خودتون باطل کردید پس جای بحثی باقی نمی مونهکسی هم دادو بی داد نکرد حرف حق زده شد احتمالاً صدای Tv شما زیاد بوده
اینکه گفتین حرف حق زده شده بعد تاکید می کنین که شوخی بوده
من اینجا نگفتم که نتیجه باید عوض میشد موضوع صحبت من چیزه دیگه ای بود شما هم بهتر مطالب و با دقت بخونین و با چیزای دیگه قاطی نکنینخوب احسنت اینجا ایرانه وقتی یکی از مسولین حرفی می زنه دیگه راه برگشتی نیست برای عوض کردن نتیجه
برای یادآوری باید بگم که بنده گفتم جاهای دیگه همچین اتفاقی نمی افته که بخوایم برا شما نمونه بیاریم
اگه شما طرز فکرتون اینه که رفتار تند نشان دهنده ی حقانیت با عرض شرمندگی برای طرز فکرتون متاسفم اگر هم غیر اینه بهتره قبل از نوشتن مطلبی اونو به دقت بخونینهمون رفتار تند آذری کافیه برای این موضوع اما بازم هست خواستید میگم
منبع خبر گزاریتون برای اعلام این صحبت رو اعلام کنید
در مورد منبع هم می تونین مراجعه کنین به برنامه نود که همین مطلب چند بار توسط دکتر شریفی و عادل فردوسی پور تائید شد.