آژانس هواپیماییexchanging

برنامه AUTO CAD

شروع موضوع توسط ya30n ‏21 جولای 2007 در انجمن نرم افزار

  1. ya30n

    ya30n Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2007
    نوشته ها:
    4,955
    تشکر شده:
    5,295
    سلام دوستان
    من ميخوام برم آموزشگاه برنامه auto cad رو ياد بگيرم
    اگه يكم توضيحات در اختيار من قرار بدين ممنون ميشم
    فقط ميدونم براي نقشه كشي هست همين!!!
     
  2. ya30n

    ya30n Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2007
    نوشته ها:
    4,955
    تشکر شده:
    5,295
    يعني كسي نيست جواب ما رو بده؟
    فروم ديگه اي بود همين نيم ساعت اول جواب ميدادن!!!
     
  3. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    اره اتوکد برای نقشه کشی ساختمان هم به کار میره اما تنها کارش این نیست . میتونید انواع و اقسام قطعات رو باهاش طراحی کنید اون هم به طور دقیق . هم در دو بعد هم در سه بعد . موفق باشید .
     
  4. ya30n

    ya30n Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2007
    نوشته ها:
    4,955
    تشکر شده:
    5,295
    مرسي دوست خوبم
    بازار كارش چه طوريه؟
     
  5. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    اگر شاغل بشید تو شرکت ها حقوق یک کارمند رو میگریید
    اگر دانشجو باشید بخواین امرار معاش کنید میتونید روزی زیر 10 هزار تومان نقشه بکشید
    اگر رشته مهندسی عمران یا معماری رو میخونید ارزش نداره وقتتون رو روی این نرم افزار بگزارید چون با کمترین هزینه میتونید یک نقشه کش استخدام کنید و کارتون رو بهش بسپارید .
    اصل نقشه ای که توسط یک نقشه کش کشیده میشه ارزشی ریالی نداره و امضای پای نقشه که یک مهندس اون رو تایید میکنه نقشه رو ارزشمند میکنه که متری چند ده هزار تومان نقشه ارزش دار میشه .
    وگرنه هر شیت نقشه رو شاید 4 تومان دستمزد ترسیم بدن به شما .

    برای دانشجویان مکانیک هم بازار کار هست اما باید شاغل بشید تو یک شرکت تا بتونید روی حقوقش حساب کنید.
     
  6. ya30n

    ya30n Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2007
    نوشته ها:
    4,955
    تشکر شده:
    5,295
    مرسي عزيزم
    موفق باشي
     
  7. Arman_BTC

    Arman_BTC کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    138
    تشکر شده:
    0
    با سلام به دوستان عزيز

    نخواستم تاپيك جديدي باز كنم و سوالم رو اينجا مطرح كردم

    اكتيو كد اتو كد 2004 رو ميخوام . اگه كسي از دوستان لطف كنند خيلي ممنون و متشكر ميشم

    موفق باشيد
     
  8. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    اکتيو کد نداره. تو همون cd که نصب کردی يه کيجن داره که بايد request code رو به اون بدی يا active code مورد نيازو برات بسازه. ضمناً autocad 2008 تو بازار هست هنوز از 2004 استفاده ميکنی؟ بابا از غار بيا بيرون !
     
  9. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    با استفاده از کتاب يا cd آموزشی هم ميتونين خيلی راحت اينکارو بکنين. يعنی ياد بگيرين. فقط تمرين ميخواد. اگه کلاس بری و تمرين نکنی هم فايده نداره.
     
  10. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    د اشتباه نکن. اتفاقاً برای يه مهندس معماری يا مکانيک دونستن کد از واجباته ! مخصوصاً برای دانشجوها !
     
  11. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  12. phn_uk

    phn_uk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2007
    نوشته ها:
    177
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    من مي خوام Autocad 2007 رو تو ويندوز ويستا نصب كنم
    ولي از بابت Carck مشكل دارم
    كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
    ممنون
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    پس مخارج دانشجوييو از کجا در بيارن !؟
     
  15. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    خوب 2008 نصب کن که مشکلی نداره. الان مشکلت چيه ؟