آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

برنامه HM Group SMS

شروع موضوع توسط _Hamed_ ‏30 دسامبر 2007 در انجمن نرم افزار Windows Phone

  1. _Hamed_

    _Hamed_ Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2007
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام

    بنا به درخواست يكي از دوستان(shirazhaker)، برنامه اي براي ارسال اس ام اس گروهي نوشتم.
    بوسيله اين برنامه ميتونيد شماره هاي كانتكت هاتونو گروهبنده كنيد و بنا به نياز به هر گروه اس ام اس بفرستيد. در ضمن، كاربر ميتونه يه فايل Text كه داخلش شماره تلفن هايي قرار داره رو وارد برنامه كنه و گروه بنديشون كنه و...

    [​IMG]

    پيش نياز:
    ِDotNet Frameword 2
    فارسي ساز

    دانلود

    دوستان، لطفا تست كنيد و اگه مشكلي داشت و پيشنهادي داشتيد بهم اطلاع بديد!
     
  2. shahram_k-jam

    shahram_k-jam Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2007
    نوشته ها:
    976
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran, Tehran
    سلام حامد جان!
    ممنون از برنامه خوبت!
    چند تا سوال و چند تا پيشنهاد:

    اول سوال ها:
    1- چرا از گروه بندي خود Contact ها استفاده نكرديد؟ من تمامي Contact هاي خودم رو با اون گروه بندي كردم، ولي خوب در برنامه شما از اون گروه ها استفاده نشده! يعني بايد دوباره گروه بندي كنم؟
    2- چرا در ليستي كه از Contact هاي من نشون مي ده، بعضي از حروف به صورت (مربع) نمايش داده مي شه؟ در صورتي كه همه رو به كاملا En وارد كردم!
    3- اون دكمه Fa و En در واقع چه كاري انجام مي ده؟

    پيشنهاد ها:
    1- پيشنهاد مي شه در مواقعي كه سيستم در حال كار مي باشد شكل كرسر(pointer) به صورت Wait باشه!
    2- پيشنهاد مي شه در ليستي كه نمايش مي ديد شماره ها رو هم ذكر كنيد! مثلا من يه دوست دارم كه دو تا موبايل داره و مي خوام به شماره موبايلي كه در قسمت مثلا Pager وارد كردم SMS بدم! (البته برنامه SMS خود ويندوز هم اين امكان رو نداره!)
    3- پيشنهاد مي شه يه فكري به حال اين قسمت پايين كه SMS توش تايپ مي شه بكني! آخه وقتي صفحه كليد رو باز مي كني، فقط دو خط اولش ديده مي شه!

    يه مورد ديگه! من بعد از اينكه كارم تموم شد، دكمه خروج رو زدم، ولي برنامه خارج نشد! رفت تو Coma!

    در آخر هم ممنون از برنامه خوبت! اميدوارم كه بزودي او برنامه اي كه داري روش كار مي كني تموم بشه و حالي بدي به ما!;) خسته نباشي!:p
     
  3. _Hamed_

    _Hamed_ Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2007
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Tehran
    سوالات:
    1. من خواستم كاربر دستش باز باشه براي گروه بندي. مثلا اون دوستمون كه براي ارسال اس ام اس نياز به يه برنامه داشت، ميخواسا شماره هارو از يه فايل تكس وارد برنامه كنه. اگه ميخواستم اين فيكچر رو بزارم، نميتونستم از گروه بندي خود كانتنكت ها استفاده كنم.
    2. من خودم اصلا همچين مشكلي باهاش ندارم. اون ليست يه UserControl است كه خودم طراحي كردم و اون آبجكتي كه نشون ميده يه CheckBox است، پس نبايد مشكلي داشته باشه...
    3. تراز TextBox رو عوض ميكنه...

    پيشنهادات:
    1. من ميخواستم از ترد ها استفاده كنم اما هر چقدر توي دات نت براي ويندوز موبايل گشتم چيزي به نام ترد پيدا نكردم.
    2. اين پيشنهادتون رو حتما در برنامه قرار ميدم.
    3. چشم، اينو هم در نظر ميگيرم.

    دكنه خروج هيچي پشتش نيست جز Application.Exit();. براي من كه مشكلي نداره. بايد ديد بقيه دوستان هم مشكل دارند يا نه.

    درمورد اون برنامه هم من همون مشكل نمايش فارسي رو دارم. من خيلي ايده دارم براي برنامه هاي فارسي كه خيلي كاربر ديه. اما من هنوز مشكل نمايش فارسيم حل نشده...
     
  4. _Hamed_

    _Hamed_ Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2007
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Tehran
    راستي، يه گروه بساز با نام فارسي، ببين با فارسي مشكلي داره. براي من كه موقع خوندم متن هاي فارسي از ديتابيس، علامت سوال نشون ميده...
     
  5. _Hamed_

    _Hamed_ Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2007
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Tehran
    الان كه كمي فكر كردم، ديدم ميتونم اين 2 نوع گروه بندي رو كنار هم داشته باشم. يعني كاربر بتونه گروه بندي كانتكت هارو وارد برنامه كنه و از اين به بعد از برنامه استفاده كنه...

    چند روز منتظر ميمونم دوستان پيشنهادها و انتقادهاشونو بگن، بعد يك دفعه تمام تغيراتو اعمال ميكنم.
     
  6. shirazhaker

    shirazhaker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    شیراز
    بابا ايول
    با مرام
    حال كردم دستت درد نكنه
    مارم ببخش اگه باعث نمت شديم
    مي رم باهاش كار كنم خبرشو ميدم
     
  7. shirazhaker

    shirazhaker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    شیراز
    سلام عزيز كار كردم ي سري مشكلات داره
    1 اينكه موقع ارسال اس ام اس وسط كار ارور ميده و ميگه invalid adrese
    2 اينكه بين شماره مربع ميوفته
    و چنتا پيشنهاد كه بهش اضافه كنيد
    اگه خواستيد تا بگم
    (اگه الان بگم مي گن چقدر پرو هست)
     
  8. _Hamed_

    _Hamed_ Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2007
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Tehran
    1. من حتي برنامه رو با يه شماره اشتباع تست كردم و هيچ خطايي نميده.
    2. يعني چي مربع ميفته؟

    پيشنهاد هم داشتيد حتما بديد. استقبال خواهم كرد...
     
  9. shirazhaker

    shirazhaker کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    شیراز
    من نميدونم با همين امكان كه براش گزاشتيد و خيلي هم عالي هست
    از بيرون يه فايل تكس وارد كردم حدوده 50 شماره
    يه 20 تايي شو ميفرسته بده ارور ميده و بسته ميشه
    (پيشناهد هم براتون پست خوصوصي كردم اگه دلتون خواست بزاريد اين جا)
     
  10. _Hamed_

    _Hamed_ Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏24 جولای 2007
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Tehran
    اون فايل تكس رو برام بفرستيد: [email protected]

    موقع ارسال من تمام خطاهارو هندل كردم...
     
  11. nephew

    nephew Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    149
    تشکر شده:
    1
    سلام حامد جان،
    بابا دمت گرم...
    الآن دانلود كردم كار ميكنم. دوباره برميگردم