آژانس هواپیماییexchanging

برنامه ir-rimote برای java

شروع موضوع توسط mhokamaii ‏25 اکتبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. mhokamaii

    mhokamaii کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    204
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    هر کجا هستم و باشم به تو ربطی نداره
    برنامه ir-rimot را برای java می خواستم
     
  2. PHA

    PHA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    801
    تشکر شده:
    1
    گشتم نبود...... [​IMG]
     
  3. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    چی هست اصلا ؟؟؟
     
  4. PHA

    PHA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    801
    تشکر شده:
    1
    کنترل وسایل صوتی تصویری بوسیله اینفرارد .
     
  5. mhokamaii

    mhokamaii کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    204
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    هر کجا هستم و باشم به تو ربطی نداره
    چون فعلا که گوشی های infrared را با java می سازند
    و برنامه های ir-rimote را برای symbian می سازند

    حالا باید گشت تا پیدا شود
     
  6. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    هیچ وقت نتونستم با این برنامه کار کنم!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mhokamaii

    mhokamaii کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    204
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    هر کجا هستم و باشم به تو ربطی نداره
    گوشی ات چی است
     
  9. shazdeh kocholo

    shazdeh kocholo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    697
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Tehran
    حالا چه توفيري داره؟
    براي جاوا اين برنامه نيست.
     
  10. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    6600 :blink:
     
  11. IM BAHRAINI

    IM BAHRAINI کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    نيست ، بيخودي نكَرديد .
     
  12. mhokamaii

    mhokamaii کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    204
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    هر کجا هستم و باشم به تو ربطی نداره
    خب رفقا بسازند ممنون میشیم
     
  13. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    7
    پیشنهاد خوبیه، به هر حال 30 سانتی متر هم خودش کلی فاصله است :D
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    حال نمیده! برنامش خیلی سر کاریه!
    1 روز کامل جلو TV بودم! پاره شدم ولی کانال عوض نشد!:D
     
  16. ghizh

    ghizh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آپریل 2005
    نوشته ها:
    299
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اِصـــــــــــفُهون
    جیگر باید کار کردن باهاشو بلد باشی شایدم نرم افزارت مشکل داره وگرنه من دیدم کسایی رو که ازش استفاده کردن حتی از فاصله ی دومتری.
     
  17. PHA

    PHA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    801
    تشکر شده:
    1
    2 متری ؟!
    نهایت برد اینفرارد همش 30 تا 50 سانته !
    یا من دارم اشتباه می کنم ؟ [​IMG]
     
  18. adib

    adib کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    0
    من با 6600 و اين برنامه كانال و ... رو عوض كردم.
    بايد كنار گوشي رو روبهروي تلويزيون بگيري
     
  19. ghizh

    ghizh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آپریل 2005
    نوشته ها:
    299
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اِصـــــــــــفُهون
    باور کن داداشم با 6600 ش این کارو میکنه منم امتحان کردم.:happy:
     
  20. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    پسرم ... 6600 يا همون 66 جوات [​IMG] [​IMG] سيمبين هست نه جاوا !!!!!
    ;)
     
  21. shazdeh kocholo

    shazdeh kocholo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    697
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Tehran
    خزوخيل دو صفر سيمبيانه .
    درباره فاصله 2 متري شك دارم اما در شرايطي كه كاملا درگاه مادون قرمز روبروي گيرنده tv باشه ميشه فاصله رو دورتر هم كرد كه خوب هميشه نتيجه نميده.
    من با p910 از فاصله نزديك 3 متر هم كار كردم ولي با 6600 به زور نزديك 2 متر.
     
  22. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    وا!!:blink: :blink: :blink:
    این دیگه چه کنترل از راه دوری میشه؟؟؟
    یهو برو دستی کانال رو عوض کن دیگه!:blink: :blink: