• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برند جدید نوشابه انرژی زا

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان سلام
یکی از دوستان من برند جدید نوشابه انرژی زا رو به صورت انحصاری برای خاورمیانه گرفته و همین چند روز پیش بعد از چندین ماه پروسه و بدبختی و ... ... مجوز سازمان بهداشت و دارو صادر شد و چراغ سبز دادن به ما برای واردات . ما هم به کارخانه (در اتریش) سفارش رو دادیم و تعداد 250 هزار عدد قوطی رفت تو پروسه تولید که بعد از آماده سازی حرکت کنه و بیاد به سمت ایران . نزدیک به یک ماه تولید زمان میبره و 3 تا 4 هفته هم زمان میبره برسه ایران (یعنی تقریبا رفت برای مهر ماه)
حالا یکی دیگه از دوستان بنده بهم گفت توصیه میکنم بری کلاس های مارکتینگ و .... گفتم چی چی هست اینی که میگی ؟ یه توضیحی داد اما هیچی نفهمیدم .
این کلاس ها رو کجا باید رفت ؟ کجا مدرک معتبرش رو میتونم بگیرم ؟
اصلا این کلاسی که گفته به درد میخوره ؟

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
مگه مسئولیت فروش به شما محول شده که میخوای بری کلاس بازاریابی؟

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
مگه مسئولیت فروش به شما محول شده که میخوای بری کلاس بازاریابی؟
بله به من پیشنهاد شده و من هم قبول کردم . سود به شدت سنگینی توی این کار هستش اما کار خیلی سنگینی هم هستش . اما نمیدونم واقعا این کلاس ها لازمه یا نه ؟!!!!! باید بترسم یا نه

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
بله به من پیشنهاد شده و من هم قبول کردم . سود به شدت سنگینی توی این کار هستش اما کار خیلی سنگینی هم هستش . اما نمیدونم واقعا این کلاس ها لازمه یا نه ؟!!!!! باید بترسم یا نه
خب پس با این حساب میخوان دستی دستی ورشکست کنن بیزنس رو !!! ;)
حالا از شوخی گذشته بله عزیز کار به شدت سنگینی هست و توی این آشفته بازار با این همه رقیب که ممکنه بعضا آقازاده هم باشن اگه تو همون مرحله واردات بایکوت نشین تازه هنوز خیلی کار داره تا بتونید جاش بندازید مگر اینکه اونقدر خاص و با کیفیت و قیمت رقابتی باشه که خودش برا خودش تبلیغ کنه اون کالا، در کل اگر بدون دانش و آگاهی و غیر اصولی پیش برید ممکنه به ورشکستگی منجر بشه بنابراین از هر راهی که میتونید در مورد بازاریابی و کار پخش اطلاعات کسب کنید و یاد بگیرید.
مجتمع فنی تهران داشت ازین دوره ها اگر اشتباه نکنم، فنی حرفه ای ها هم باید داشته باشن، یه سرچی تو نت بزنید زیاده.

mohammad98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
190
در دنياي امروز براي افراد موفق آموزش هيچ پاياني نداره. اينطور نيست كه افراد چنتا كلاس برن و تموم بشه. پيشنهاد ميكنم در قدم اول روي اينترنت و يوتيوب يه سرچ بزني در مورد آموزش ماركتينگ و حداقل روزي يكي دوساعت مطالعه كني.

اميداورم روي بيزينست هم موفق باشي :)

يه سوال.
الان شما واسه 250هزار قوطي كه سفارش داديد مشتري داريد؟

بالا