• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برگ برنده تجارت الکترونیکی>>>میلیونها ایمیل تبلیغاتی در گروههای یاهو 100% به اینباکس

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3
گروه ها آماده ارسال هستند
قیمت هر ارسال 5000 تومان می باشد.

ایمیل:
goldenyes (@) gmail.com

موفق باشین

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
یک سوال داشتم:
من که تو دوره قبلی برای 2 هفته یکبار ثبت نام کردم , تغییری که برای من داده نمیشه؟

من میتونم زمانهای ارسال رو تغییر بدم؟

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3
یک سوال داشتم:
من که تو دوره قبلی برای 2 هفته یکبار ثبت نام کردم , تغییری که برای من داده نمیشه؟

من میتونم زمانهای ارسال رو تغییر بدم؟

نه , شرایط شما سر جاشه. اصلا نگران نباشین.
ولی با این حال سعی میکنم در صورت توافق ثبت نام کرده های پنل قبلی,شرایطشون رو تا حدودی به این روال جدید نزدیک کنم.
چون هم پشتیبانی 1 ماهه برای ما راحتتره و میتونیم بهتر جوابگو باشیم و هم اینکه بوجود آمدن فاصله زمانی بیش از 1 هفته برای تبلیغ تا بدست آوردن نتیجه مطلوب موجب پایین رفتن راندم موفقیت خواهد شد.
ولی این بستگی به توافق دو طرفه دارد که در روزهای آینده به دوستانی که قبلا اکانت خریداری نموده اند پیغامی در این مورد بهشان ارسال خواهد شد.

persiandvds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من تو گروههایی که گفتین عضو شدم.میتونین امیل منو امروز ارسال کنین.
یه شمارشگر هم تو تاپیکم گذاشتم.بعد از ارسال تبلیغ ببینم چطور آمار رو بالا میبره.
شاید از نمودارش هم یه عکس گرفتم گذاشتم تو تاپیک :)
فکر کنم به بقیه هم کمک کنه
اگه نتیجه ای که واقعا میخوام رو بده با اجازتون میخوام 6 ماهم رو 2-3 ماه کنین و فاصله بین آگهی ها را کمتر.
اگر هم نده ! که دیگه برام مهم نیست
وقتی ارسال کردین به من خبرش رو بدین​

mehr2000

Registered User
لایک‌ها
0
سوال من اینه این پنل فعلی میتونه به پنل D تغییر کنه یعنی هر 5 روز؟
چون اینطوری هم بیشتر میشه تبلیغ کرد هم ماه های بعد هم تمدید میکنم

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3
سوال من اینه این پنل فعلی میتونه به پنل D تغییر کنه یعنی هر 5 روز؟
چون اینطوری هم بیشتر میشه تبلیغ کرد هم ماه های بعد هم تمدید میکنم

شما 3 نفر !
mtmt
mehr2000
oceanic

12 اکانت دارید.
اگه مایلید بجای پنل فعلی( هر دو هفتع یکبار 6 ماهه) 2 عدد اکانت D بهتون بدم.که هر کودوم 1 ماهه هستند.یعنی کلا 2 ماه و هر 5 روز 1 بار
این هم هدیه به اونایی که از اول به من اعتماد کردن.:)

****​

اولین تبلیغ آقای mehr2000 ارسال شد.
اونایی که تو چند تا از گروههایی که ما بهشون ارسال میکنیم عضو​
بودن , حتما تبلیغ رو دیده اند.

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3
همین الان ارسال تبلیغات جناب"alishafiee" تمام شد.
امیدوارم اونایی که برای یکبار انتخاب کرده بودند با تاثیرات مثبت این روش , دوباره بتونیم در خدمتشون باشیم.
دوستانی که تبلیغشون ارسال میشه اگه بخوان میتونن همینجا نتایج ارسال آگهی توسط ما رو بذارن .

mehr2000

Registered User
لایک‌ها
0

شما 3 نفر !
mtmt
mehr2000
oceanic

12 اکانت دارید.
اگه مایلید بجای پنل فعلی( هر دو هفتع یکبار 6 ماهه) 2 عدد اکانت D بهتون بدم.که هر کودوم 1 ماهه هستند.یعنی کلا 2 ماه و هر 5 روز 1 بار

****​

سلام
من موافق هستم

ahmadpoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخواهم سایتم را تبلیغ کنم.
2 بار فعلا.
لطفا شماره حساب را به ایمیل من زودتر بفرستید.
من یک ایمیل خالی به شما میفرستم.شما هم شماره حساب را به من ایمیل کنید.
فقط زودتر لطفا

mtmt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شما 3 نفر !
mtmt
mehr2000
oceanic

12 اکانت دارید.

****​

سلام
من موافق هستم:D

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
مکان تست هم هست؟
دوم اینکه گروهت در چه موردی هست؟
(شرمنده خیلی متن نوشتی همه رو نخوندم)

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا من E رو میخوام (یا احتمالا G) ولی یک سوال لیستی از این گروه ها دارید نه فقط این 4 تا ، مثلا یه گروه معروف خاص(مثل جرقه یا سالی ) که معلوم باشه صاحبش کیه که بریم عضو بشیم و بشه معلوم بشه که approve میشه یا نه ؟ بعد اینکه شماره حساب و مشخصات رو لطفا پی ام کنید.

فقط امیدوارم یکی از افراد معتبر فروم هم که تبلیغ دادن بیان کار رو تایید کنن چون با احترام به این افرادی که نام بردید من متاسفانه نمیشناسمشون.

الان چک کردم متاسفانه هیچ کدوم از گروه ها معتبر نیست !

http://launch.groups.yahoo.com/group/FelFel_Group/

فقط : Members: 100

http://tech.groups.yahoo.com/group/Kocholo_Tabligh/

Members: 100

http://games.groups.yahoo.com/group/gitipalang/

Members: 114

http://groups.yahoo.com/group/Kesheh/

Members: 102

خوب اینا گروه هایی نیستن که عضو هایی که توش هستن معتبر باشن و احتیاجی هم به approve شدن نیست . یعنی هرکس توی اینها عضو باشه کافیه فقط میل بفرسته به آدرسه گروه.

آیا گروهی هم دارید که کاربر بیشتری داشته باشه و moderator شده باشه ؟

Last edited:

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من میخواهم سایتم را تبلیغ کنم.
2 بار فعلا.
لطفا شماره حساب را به ایمیل من زودتر بفرستید.
من یک ایمیل خالی به شما میفرستم.شما هم شماره حساب را به من ایمیل کنید.
فقط زودتر لطفا

متن رو هم ارسال کنید تا امشب ارسال شود.

سلام
من موافق هستم:D
برای شما 2 عدد اکانت D ثبت شد

مکان تست هم هست؟
دوم اینکه گروهت در چه موردی هست؟
(شرمنده خیلی متن نوشتی همه رو نخوندم)

شما با عضویت در چند تا از گروههایی که به اونها هم ارسال میشه میتونین ایمیلهای ارسالی از جانب ما رو ببینین(سایت خود من :7setareh.com که امشب هم یک سری ارسال خواهم کرد.و تبلیغ تمام دوستانی که اینجا اعلام میشه که ایمیلهای اونا ارسال شد.)
تست2: آمار بازدید سایت خودم بازه . میتونین برین ببینین که 90% لینک شده ها از همین گروپ یاهو هست.تازه فقط دیشب 1 تبلیغ 3 سطری ساده فرستادم!
تمام موضوعات هست!

آقا من E رو میخوام (یا احتمالا G) ولی یک سوال لیستی از این گروه ها دارید نه فقط این 4 تا ، مثلا یه گروه معروف خاص(مثل جرقه یا سالی ) که معلوم باشه صاحبش کیه که بریم عضو بشیم و بشه معلوم بشه که approve میشه یا نه ؟ بعد اینکه شماره حساب و مشخصات رو لطفا پی ام کنید.

فقط امیدوارم یکی از افراد معتبر فروم هم که تبلیغ دادن بیان کار رو تایید کنن چون با احترام به این افرادی که نام بردید من متاسفانه نمیشناسمشون.

.
الان چک کردم متاسفانه هیچ کدوم از گروه ها معتبر نیست !.
من اونا رو نذاشتم که بگم که اینا معتبرن!
ما به بیش از 3000 گروه بزرگ و کوچک معتبر و غیر معتبر ایمیل تبلیغاتی ارسال میکنیم.

مطمئنا گروه معروف" نگین" که البته از تعدادزیادی گروه کوچک تشکیل شده رو میشناسین
تمامی گروههای زیر مجموعه " نگین " از ایمیلینق ما پشتیبانی میکنند.
فک کنم این کافی باشه:cool:

آن چیز که عیان است ....
من دارم آدرس سایت خودمو بهتون میدم.برید آمار رو نگاه کنید و خودتون قضاوت کنید با خیال راحت.
البته مطمئنا اگه یه کم تبلیغ حرفه ای تر باشه 10 برابر آمار منو هم به راحتی کسب خواهد کرد.

درضمن ما با ایمیل کار میکنیم و سعی کنید مطالبتون رو یا در تاپیک بیارین و برای شماره حساب ایمیل بگذارین تا به شما ارسال شود.

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
alishafiee و Persia Store رو براي تمام ايميل هاي من اومد....
سرويس كرديد ما رو با اين ايميلهاي تبليغاتي..........

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیزم ،

فقط جهت روشن سازی ، چون بنده هنوز متوجه نشدم و سوال من پاسخ داده نشد ! شما فقط میتونید در گروه های پابلیک ایمیل ارسال کنید یا برنامه ای دارید که در گروه هایی که moderator دارند بدون اجازه به شما امکان ارسال میده ؟

اگر فقط گروه های پابلیک یا عمومی هست که پس شما برنامه ای ندارید و فقط لیست این گروه های ایرانی پابلیک رو تهیه کردید و ایمیل رو ارسال میکنید درسته؟ که بطور مثال من یک میل ساده در یکی از گروه های بالای شما ارسال کردم که الان برای اعضای گروه ارسال شده !

1zbru35.jpg

http://groups.yahoo.com/group/Kocholo_Tabligh/

و میشه لطف کنید آدرس این گروه نگین رو لطف کنید ؟ چون من پیدا نکردم.

ALI4GHA

Registered User
لایک‌ها
17
alishafiee و Persia Store رو براي تمام ايميل هاي من اومد....
سرويس كرديد ما رو با اين ايميلهاي تبليغاتي..........

منم می خواستم همینو بگم این حجم ایمیل تبلیغاتی باعث میشه مخاطب هیچ کدوم از ایمیل ها را نگاه نکنه و حتی از عضویت گروه خارج بشه . :blush: برای این موضوع یه فکری بکنید .

نتایج تبلیغات من تا اینجا راضی کننده نبود ولی بد هم نبود و با هزینه کمی که شما می گیرید خوب بنظر می رسه ، لطفا پنل d را برای من یاداشت کنید در اولین فرصت پول را واریز می کنم با تشکر . :wacko:

Last edited:

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام
قرار شد لینک گروهایی که تبلیغ رو ارسال میکنید برای من بفرستید که عضو بشم و از نتایج با خبر
فعلا تا حالا این تبلیغات - اثر آنچنانی در بازدید ما نداشته
لینک گروه لطفا

mtmt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

------------------
البته جفت باهم که فعال نکردین ؟؟؟:blink: در دوماه ارسال انجام میشود

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3
منم می خواستم همینو بگم این حجم ایمیل تبلیغاتی باعث میشه مخاطب هیچ کدوم از ایمیل ها را نگاه نکنه و حتی از عضویت گروه خارج بشه . :blush: برای این موضوع یه فکری بکنید .

نتایج تبلیغات من تا اینجا راضی کننده نبود ولی بد هم نبود و با هزینه کمی که شما می گیرید خوب بنظر می رسه ، لطفا پنل d را برای من یاداشت کنید در اولین فرصت پول را واریز می کنم با تشکر . :wacko:

نتیجه تبلیغات رو فقط و فقط در متن تبلیغی که کردید باید جستجو کنید.وظیفه من رساندن این آگهی ها به اینباکس تعداد انبوه ایمیلی بود که قولش رو داده بودم و میدم.من چیزی رو که خودم و خیلی از بچه ها ازش نتیجه دیدیم رو به همه توصیه کردم.همین! پولی هم که میگیرم شاید فقط هزینه ارساله که صبح تا شب جلو کامپیوترم .
اینجاس که میگن:
شبا که شما میخوابین , آقا ویکی بیداره
شما خواب خوش میبینین, او دنبال شکاره(البته منظور از شکار در اینجا شکار گروه و ایمیلاشونه و ارسال سفارشای مشتریهای عزیزه)

دوست عزیزم ،

فقط جهت روشن سازی ، چون بنده هنوز متوجه نشدم و سوال من پاسخ داده نشد ! شما فقط میتونید در گروه های پابلیک ایمیل ارسال کنید یا برنامه ای دارید که در گروه هایی که moderator دارند بدون اجازه به شما امکان ارسال میده ؟

اگر فقط گروه های پابلیک یا عمومی هست که پس شما برنامه ای ندارید و فقط لیست این گروه های ایرانی پابلیک رو تهیه کردید و ایمیل رو ارسال میکنید درسته؟ که بطور مثال من یک میل ساده در یکی از گروه های بالای شما ارسال کردم که الان برای اعضای گروه ارسال شده !

1zbru35.jpg

http://groups.yahoo.com/group/Kocholo_Tabligh/

و میشه لطف کنید آدرس این گروه نگین رو لطف کنید ؟ چون من پیدا نکردم.

گروه نگین بزرگترین مجموعه گروههای ایران رو جمع آوری کرده که خودش فقط 2.5 میلیون میشه!
پابلیک و غیر پابلیک.ما علاوه بر اون مجموعه 200-300 هزار ایمیلی رو هم داریم که بهش اضافه کرده ایم.

سلام
قرار شد لینک گروهایی که تبلیغ رو ارسال میکنید برای من بفرستید که عضو بشم و از نتایج با خبر
فعلا تا حالا این تبلیغات - اثر آنچنانی در بازدید ما نداشته
لینک گروه لطفا

راستش بنده عرض کردم که بیش از2000 گروه رو ساپورت میکنیم.نگفتم که براتون لیستشو میفرستیم.فکر نمیکنم کار عاقلانه ای هم باشه.ولی چشم.یه تعداد گروه رو هم میذارم تو تاپیک.

------------------
البته جفت باهم که فعال نکردین ؟؟؟:blink: در دوماه ارسال انجام میشود

عزیز نه برای شما!!! برای آقای mehr2000 اکانت شما سر جاشه مگر اینکه خودتون دستور این تعویض رو بدید.:)
در هر حال من آمادم در هر دو صورت.
موفق باشید

بالا