منم می خواستم همینو بگم این حجم ایمیل تبلیغاتی باعث میشه مخاطب هیچ کدوم از ایمیل ها را نگاه نکنه و حتی از عضویت گروه خارج بشه . :blush: برای این موضوع یه فکری بکنید .
نتایج تبلیغات من تا اینجا راضی کننده نبود ولی بد هم نبود و با هزینه کمی که شما می گیرید خوب بنظر می رسه ، لطفا پنل d را برای من یاداشت کنید در اولین فرصت پول را واریز می کنم با تشکر . :wacko:
نتیجه تبلیغات رو فقط و فقط در متن تبلیغی که کردید باید جستجو کنید.وظیفه من رساندن این آگهی ها به اینباکس تعداد انبوه ایمیلی بود که قولش رو داده بودم و میدم.من چیزی رو که خودم و خیلی از بچه ها ازش نتیجه دیدیم رو به همه توصیه کردم.همین! پولی هم که میگیرم شاید فقط هزینه ارساله که صبح تا شب جلو کامپیوترم .
اینجاس که میگن:
شبا که شما میخوابین , آقا ویکی بیداره
شما خواب خوش میبینین, او دنبال شکاره(البته منظور از شکار در اینجا شکار گروه و ایمیلاشونه و ارسال سفارشای مشتریهای عزیزه)
دوست عزیزم ،
فقط جهت روشن سازی ، چون بنده هنوز متوجه نشدم و سوال من پاسخ داده نشد !
شما فقط میتونید در گروه های پابلیک ایمیل ارسال کنید یا برنامه ای دارید که در گروه هایی که moderator دارند بدون اجازه به شما امکان ارسال میده ؟
اگر فقط گروه های پابلیک یا عمومی هست که پس شما برنامه ای ندارید و فقط لیست این گروه های ایرانی پابلیک رو تهیه کردید و ایمیل رو ارسال میکنید درسته؟ که بطور مثال من یک میل ساده در یکی از گروه های بالای شما ارسال کردم که الان برای اعضای گروه ارسال شده !
http://groups.yahoo.com/group/Kocholo_Tabligh/
و میشه لطف کنید آدرس این گروه نگین رو لطف کنید ؟ چون من پیدا نکردم.
گروه نگین بزرگترین مجموعه گروههای ایران رو جمع آوری کرده که خودش فقط 2.5 میلیون میشه!
پابلیک و غیر پابلیک.ما علاوه بر اون مجموعه 200-300 هزار ایمیلی رو هم داریم که بهش اضافه کرده ایم.
سلام
قرار شد لینک گروهایی که تبلیغ رو ارسال میکنید برای من بفرستید که عضو بشم و از نتایج با خبر
فعلا تا حالا این تبلیغات - اثر آنچنانی در بازدید ما نداشته
لینک گروه لطفا
راستش بنده عرض کردم که بیش از2000 گروه رو ساپورت میکنیم.نگفتم که براتون لیستشو میفرستیم.فکر نمیکنم کار عاقلانه ای هم باشه.ولی چشم.یه تعداد گروه رو هم میذارم تو تاپیک.
برای شما 2 عدد اکانت D ثبت شد
------------------
البته جفت باهم که فعال نکردین ؟؟؟:blink: در دوماه ارسال انجام میشود
عزیز نه برای شما!!! برای آقای mehr2000 اکانت شما سر جاشه مگر اینکه خودتون دستور این تعویض رو بدید.

در هر حال من آمادم در هر دو صورت.
موفق باشید