گوشت چرخ کرده+دل چرخ کردهدوستان این غذا از چه موادی درست میشه؟
گوشت چرخ کرده+دل چرخ کرده
دوستان این غذا از چه موادی درست میشه؟
يك هتل و رستوران تو ميدان هفت تير هست . از مدرس وارد هفت تير ميشي دست راست .
اشتباه شد.بازم مطمئن نیستم ولی فکر کنم شش چرخ کرده و گوشت چرخ کردهگوشت چرخ کرده+دل چرخ کرده
مگه دوغ و گوشفیل فقط مال اصفهانه؟حالا که اصفهانیا اینجا جمعند منم یه سوال بپرسم
داستان این دوغ گوشفیل چیه شماها میخورید اینقدر هم روش تعصب دارید؟
آخه چطور یه چیز شور با شیرین خوب در میاد آخه؟؟!
اشتباه شد.بازم مطمئن نیستم ولی فکر کنم شش چرخ کرده و گوشت چرخ کرده
اگه بخوری این حرفو پس میگیریاه اه حالم بد شد
اشتباه شد.بازم مطمئن نیستم ولی فکر کنم شش چرخ کرده و گوشت چرخ کرده
مگه دوغ و گوشفیل فقط مال اصفهانه؟
داداش خیلی خوشمزست یه بار امتحان کن بیخیالش نمیشی.
داداش من اصفهان چرا؟آره والا ما فقط از دوستهای اصفهانیمون شنیدیم که هوس همچین چیزی می کنند
تصورش هم برام سخته بخوام این دوتا رو با هم بخورمولی اگه اینقدر خوشمزه است یه جا که خوبش رو داره معرفی کنید اگه روزگاری گذرم افتاد اصفهان امتحان کنم
یکی از دوستام داشت تعریف میکرد همچین آب دهنش راه افتاده بود انگار داره از چه خوراکی لذیذی صحبت میکنه!
داداش من اصفهان چرا؟
برو از یه جا که دوغ فله ای میفروشه دوغ بخر از نیم کیلو تا n کیلو:دوغش محلی باشه و ترش باشه بهتر میشه طعمش.دوغ پاستوریزه هم میشه ولی خوب نمیشه طعمش.هر چقدر هم خواستی گوشفیل بخر.بعد این 2 تا رو بخور با هم اصلا یه وضعی.
من که خیلی هوس کردم خیلی عالیه طعمش.
دوغ هر چی ترش تر و کمی نمکی باشه خوشمزه تر میشه دوغ و گوشفیل
شور بودن دوغ هم خوشمزش میکنه اگه ترش دوست نداری دوغ کمی شور بگیر با گوشفیل.اگه خوشمزگیش به ترش بودن دوغه که بیخیال من اصلا ماست ترش و وز کرده متنفرم، دوغ ترش و وز کرده هم همینطور.
پس در کل یه چیز ترش و شور و شیرینه، چه شود![]()
داداش من اصفهان چرا؟
برو از یه جا که دوغ فله ای میفروشه دوغ بخر از نیم کیلو تا n کیلو:دوغش محلی باشه و ترش باشه بهتر میشه طعمش.دوغ پاستوریزه هم میشه ولی خوب نمیشه طعمش.هر چقدر هم خواستی گوشفیل بخر.بعد این 2 تا رو بخور با هم اصلا یه وضعی.
من که خیلی هوس کردم خیلی عالیه طعمش.
دوغ هر چی ترش تر و کمی نمکی باشه خوشمزه تر میشه دوغ و گوشفیل