• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگانه

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
يك دروغ پيش از انكه حقيقت بتواند چكمه هايش را بپوشد مي تواند سراسر جهان را بدود.

Terry Pratchett

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
چقدر یه شکست تو زندگیت مهمه؟؟آیا باعث شکوفاییت میشه یا این که باعث میشه که نا امید بشی و دست از تلاش برداری..

If you are not big enough to lose, you are not big enough to win.

اگر این قدر قوی نیستی که ببازی ..مسلما توانایی برتده شدن را نیز نخواهی داشت

There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work, and learning from failure.

هیچ رازی در موفقیت وجود ندارد..موفقیت نتیجه آمادگی..تلاش سخت..و درس گرفتن از شکست هاست

The wisest person is not the one who has the fewest failures but the one who turns failures

to best account.--

همیشه زیرکترین آدم ها کسانی نیستند که کمترین میزان شکست را دارند بلکه کسانی هستند که از شکست ها بهترین درس را میکیرند...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
Being defeated is often a temporary condition. Giving up is what makes it permanent.--

شکست معمولا یک موقعیت موقتی است..ولی نا امید شدن آن را به یک موقعیت دائمی تبدیل میکند

Failureshould be our teacher, not our undertaker. Failure is delay, notdefeat. It is a temporary detour, not a dead end. Failure is somethingwe can avoid only by saying nothing, doing nothing, and being nothing.--

شکست باید مثل یک معلم برای ما باشه ..نه یک مانع برای پیشرفت...

شکست می تواند باعث بشه یه مقداری عقب بیافتی از کارات ولی نباید مسبب مغلوب شدنت باشد...

شکست به منزله یک وقفه توی کارات هست ولی نه یک نفطه پایان.

.تنها در صورتی میتوانی از شکست اجتناب کنی که چیزی نگی ..کاری نکنی...و هیچ چی نباشی ...

....... (یعنی در واقع پاهات رو رو به قبله دراز کنی و هیچ کاری نکنی )

If you can't make a mistake, you can't make anything.

اگرنمی تونی اشتباه کنی یعنی هیچ کاری نمی تونی بکنی

No one ever won a chess game by betting on each move. Sometimes you have to move backward to get a step forward.

هیچکسی نمیتونه شرط ببنده که با یه حرکت قادر به برنده شدن در یک بازیشطرنج هست... یه زمانهایی لازمه تو یه قدم عقب نشینی کنی تا بتونی یه قدمبه جلو بر داری

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall.

بزرگترین موهبت این نیست که هیچ زمان شکست نخوری... بلکه این است که بعد از هر شکست بتونی دوباره بلند شی

Iam not judged by the number of times I fail, but by the number of timesI succeed; and the number of times I succeed is in direct proportion tothe number of times I can fail and keep on trying. -

قضاوت دیگران نسبت به من روی تعداد دفعاتی نیست که شکست خورده ام..بلکه روی تعداد دفعاتی است که موفق شده ام ..

وتعداد دفعاتی که موفق شده ام دقیقا زمانی بوده که بلا فاصله بعد از این کهشکست خورده ام دوباره به تلاش ادامه داده ام و موفق شده ام.... ....

Mostpeople give up just when they're about to achieve success. They quit onthe one yard line. They give up at the last minute of the game, onefoot from a winning touchdown.--

بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشنکه چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر میدارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم ماندهبه خط پایان و پیروزی ...

If there exists no possibility of failure, then victory is meaningless.

اگر احتمال شکست وجود نداشت ..پیروزی بی معنی بود

(طعم شیرین خود را از دست می داد)....

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
وقتی يك مرد به اين نتيجه می‌‌رسد كه شايد حق با پدرش بوده، معمولا ً زمانی‌ست كه پسری دارد كه فكر می‌كند حق با او نيست

نمیدونم از کی هست! اما جمله جالبی بود

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
وقتی يك مرد به اين نتيجه می‌‌رسد كه شايد حق با پدرش بوده، معمولا ً زمانی‌ست كه پسری دارد كه فكر می‌كند حق با او نيست

نمیدونم از کی هست! اما جمله جالبی بود

خوندن این جمله هم زمانی که فرزند هستیم و هم زمانیکه پدر فرزندی هستیم واقعا دردناکه

ماله چارلز وادزورث ه . جسارت بنده رو ببخشید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
با کسی دوست می شوم که خودش را دوست داشته باشد!

به کسی اجازه نمی دهم که درباره دوستانم تعیین تکلیف کند!

قدر ثانیه های زندگی ام را می دانم!

هر کاری که انجام می دهم، به پایان می رسانم !

با تمام توان توان و توجه ام به کارم می پردازم !

همگام با محیط کارم پیش می روم !

همیشه به فلسفه پیروزی فکر می کنم !

دوستانم را با واژه های خودمانی و دوستانه صدا می زنم !

اخلاق های نادرست خودم را تغییر می دهم، نه دوستانم را !

بیش از آن چه دریافت می کنم، می بخشم !

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خوندن این جمله هم زمانی که فرزند هستیم و هم زمانیکه پدر فرزندی هستیم واقعا دردناکه

ماله چارلز وادزورث ه . جسارت بنده رو ببخشید

مرسی!

مردمان اسیر جهل و خاموشی ، مردمان فراموشکار و بی حافظه ای هستند ، بوده اند و خواهند بود آلبر کامو

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
از ديروز بياموز. براي امروز زندگي کن و اميد به فردا داشته باش " آلبرت انيشتن"

امضاء کاربری joe-satriani

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
زنان به خوبی مردان میتوانند اسرار را حفظ کنند ولی به یکدیگر می گویند تا در حفظ آن شریک باشند. داستایوفسکی

Scotopia

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
12
من روحیه ی انسانهای بسیاری را می شناسم,اما نمیدانم خودم کی هستم .
چشم من بیش از حد به خودم نزدیک است .
من آن کسی که می بینم نیستم و می دانم اگر از خودم دورتر بودم یا در واقع به اندازه ی دشمن خود از خودم دور بودم برای خود مفیدتر می بودم.

نیچه
(از کتاب گفتارهای کوتاه نیچه نوشته مجید محمدی -نشر راستین )

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
آینده از آن کسانی است که به استقبالش می‌روند . فردریش نیچه

علت هر شکستی عمل کردن بدون فکر است. الکس مکنزی

هرگز نمی‌خواهم به واسطه محدودیت هایم‌، محدود شوم . باربارا استراسیند

هر کس باید برای تمرین، هر روز حداقل دو کاری که از آنها نفرت دارد را انجام دهد. ویلیام جیمز

بسیاری از چیزهای را که می‌خواهیم داشته باشیم می‌توانیم با نشان دادن توانمندی خویش به آسانی بدست آوریم . اُرد بزرگ

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
در پشت هیچ در بسته ای ننشینید تا روزی باز شود . راه کار دیگری جستجو کنید و اگر نیافتید همان در را بشکنید . ارد بزرگ

بدي را با عدالت پاسخ دهيد، مهرباني را با مهرباني. كنفوسيوس

زندگی آنقدر کوتاه است که بعضی ها فقط میرسند کارهای ضروری خود راانجام دهند!!! . فرد هند فاین

آن باش که هستی ! شادی همین جاست . ارد بزرگ

هرگز کسی که استعداد خوبی در تایپ کردن دارد پروفسور نخواهد شد!!! . لوسی اسمیت

کلمه مانند آب روان است که براحتی جاری میشود! . توالد استول تندبئرگ

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
هدف زندگی باید براساس این باشد :که درپیری با سلامت از دنیا بروی اما یک عمر قلبی جوان داشته باشی!!! . اوسه ریتر اویدسن

اشكهاي ديگران را مبدل به نگاههاي پر از شادي نمودن بهترين خوشبختي هاست . بودا

خوارترین کارفرما کسی است که با ندادن و یا کم کردن دستمزد زیر دست فرمانروایی می کند . ارد بزرگ

بهترین لحظات زندگی من لحظاتی بود که در خواب گذراندم. بتهوون

آنکس بر خویشتن نگهبان دارد که برای رسیدن به هوس و آرزوهای کوچک قدر نیکخویی و جوانمردی را نشکند ، و اگر فزونی و کامیابی بد روزگار را دید تن به پستی و زبونی نسپارد. بزرگمهر

اراده ی مرد عامل خوشبختی اوست. شچدرین

از فلاسفه می خواهم که به دنبال حقیقت نروند چون حقیقت نیاز به پشتیبان ندارد . فردریش نیچه

هیچ دلیلی ندارد شاگردی را عصبانی وپریشان کنیم و سپس به تماشای او بنشینم! . ماریا بن ست واگارد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
هرچه اکنون هستیم محصول افکاری است که سابقا داشته ایم و حالا داریم .پاستور

جوانی نیز مانند پاک ترین و بهترین عشقها سرانجامی ندارد . گوت

هرچه بيشتر انسان ها را مي شناسم، سگ ها را بيشتر ستايش مي کنم . ايوان شفر

هیجانات همیشه شادی برانگیز هستند ، اما هیچ شادیی نیست که بدون هیجان باشد . آلان چارمر

زندگی هوس یکی شدن برای عشق ورزیدن که توی جمع باشی و هم کلامی برای خودت پیدا کنی.
یکی که مکمل عشقت باشه وکاملش کنه. قرار نست که اون حتما موافق جنست باشه، قراره که عاشق باشه وهمدل باشه . بنجامین دسریل

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
آنانکه تیشه به ریشه بزرگان و ریش سفیدان می زنند خود و فرزندانشان را بی پناه خواهند ساخت . ارد بزرگ

هيچ وقت به گمان اينكه وقت داريد ننشينيد ، زيرا در عمل خواهيد ديد كه هميشه وقت كم و كوتاه است . فرانكلين

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
موانع چیزهای وحشتناکی هستند که هرگاه شما چشم‌هایتان را از هدف دور نگاه می‌‌دارید، آن‌ها را می‌بینید. هامیلتون مابی

نرمدلی و نرمش منش آدمی است و سنگدلی و سختسری منش اهریمن. ارد بزرگ

برای کشتی‌ای که عازم هیچ بندری نیست، باد موافق معنا ندارد. میشل دومنتی

زندگی به تناسب شهامت آدمی گسترش یا فروکش می‌یابد. آنین نین

درختان بارور خم مي شوند و مردان بزرگ متواضع ميگردند، اما شاخه هاي خشک و مردم نادان مي شکنند وخم نمي شوند. ضرب المثل سانسکريت

اگر به دنبال بهبود روابطتان هستید، باید بدانید که انتظار یاری از طرف دیگر ارتباط ، بیهوده است. بهبود باید از شما نشأت گیرد ؛ شما می توانید با برقراری ارتباط با همه ویژگی هایی که در وجودتان هست حرکت را آغاز کنید.

احساس در ماندگی ناشی از آن است که بین خود و خدا فاصله حس می کنید. به یاد آوردن این نکته که ما همگی یکی هستیم، در حقیقت به منزله بیدار کردن خداوند درونمان است. دبی فورد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
استعداد در فضاي آرام رشد ميكند و شخصيت در جريان كامل زندگي . گوته

اگر قرار است براي چيزي زندگي خود را خرج كنيم ، بهتر آن است كه آنرا خرج لطافت يك لبخند و يا نوازشي عاشقانه كنيم . شكسپير

وقتي نانوا نان را با دقت و وسواس مي پزد و به دست مشتري ميدهد ، خدا با او در كنار تنور ايستاده است . كريستيان بوبن

آنكسي كه از رنج زندگي بترسد ، از ترس در رنج خواهد بود . چيني

ستایش ، هنگام نو رُستن را . ارد بزرگ

ما چقدر دير متوجه مي شويم كه زندگي وحيات يعني همان دقايقو ساعاتي كه با كمال شتابزدگي و بي رحمي انتظار گذشتن آنرا داشته ايم. ديل كارنگي

خدا ازاديرا بكساني كه در جستجوي آن هستند مي دهد. وبستر

زنان به خوبي مردان ميتوانند اسرار را حفظ كنند ولي به يكديگر مي گويند تا در حفظ آن شريك باشند. داستايوفسكي

موفقيت توانايي رفتن از شكستي به شكست ديگر بدون از دست دادن شور و حرارت است. وينستون چرچيل

همة چيزي كه در اين زندگي لازم داريد بي خبري و اعتماد به نفس است و موفقيت حتمي است. مارك تواين

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
رمز پيروزي در دانش و توانمندي نهفته است، نه در بخت و اقبال. "" مايكل همر""

بالا