• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگترین سوتی های ملت در مورد ppc

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
این سوتی ماله سایت www.gsm.ir هست که واقعا بعد از این همه مدت یه نفر تو دمو دستگاه این ها پیدا نمیشه که از ppc یه خورده سر در بیاره

یکی از بزرگترین سوتی های این سایت
اینه که گوشی htc tytn 2 و p4550 که هر دوشون یکی هستن رو دو گوشی مجزا معرفی کرده

و 4550 رو با عکس ریبرند تایتن 2 شرکت T ... Mobile زده که واقعا من 6 ماه که میبینم هنوز هم درستش نمیکنن

اینم عکس

اینم آدرس صفحه
اينا همون افرادي هستند كه گوشي ريويو ميكنند توي GSM.ir و ملت هم ميرن ميخونند :lol:. البته بهتره بگم ترجمه ميكنند نه ريويو ميكنند.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
امتحان زبان داشتم و خیال میکردم خیلی راحت باشه. رفتم سر امتحان دیدم خیلی سخته. سریع اتم را دراوردم و شروع کردم با Lingvo به ترجمه کلمه به کلمه که دیدم مراقبه با کله داره میاد طرفم. من هم Calc را باز کردم و رفتم تو تریپ داغونی. گفت داری چکار میکنی، گفتم امتحان سخته فکر کنم بیافتم دارم معدلمو حساب میکنم که ببینم مشروط میشم یا نه. طرف بدجوری ناراحت شد و گفت عزیزم خودتو ناراحت نکن، سعی کن تمرکز کنی و از این چرت و پرتا و رفت. منم رفتم سر Lingvo . طرف هم تا آخر امتحان هی میومد میگفت معدلت چند شد :p

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خب یک سوتی هم ما بگیم ...

این ماجرا برمیگرده به یکی دو ماه پیش که : یکی از هموطنان سوژه زبانه مون در حالی که یک قلم پاکت پی سی در دست داشت که فکرمیکنم ماله PDA2K باشه به طرف من اومد و گفت که مهندس این قلم رو امروز توی خیابون پیدا کردم ، یاد شما کردم گفتم بیارمش پیشتون ببینید که کــــار مــیــکــنــه یا نه - اما من خودم گفتم حتماً خراب شده بوده که انداختنش حالا منو میگی اینشکلی :blink::blink: تازه یک علامت سئوال هم بالای سرم بود .

اولش یکمی خندیدمو خواستم سرکارش بگذارم اما یاد همون جمله معروف که توی امضام گذاشتمش افتادم . بعدش هم کلی براش توضیح دادم که جریان این قلم چیه و این تاچ با هر شیئی که شبیه قلم باشه میتونه کار کنه .

اما هنوز هم فکر میکنم اون قلمه شارژ باطریش تموم شده بود .

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
خیلی تاپیک جالبیه دستتون درد نکنه !

توی بحرین هم از این سوتیها زیاد هست .

مثلا من وقتی که سامسونگ ای 750 داشتم تا یکی از دوستام دیدش گفت این که عین ایمته ، الان هم که تایتن 2 خریدم بازم وقتی که دیدش گفت عین ایمیت هست .

کلا اینجا به پاکت پی سی میگن ایمیت !

========================

چند وقت پیش فکر کنم ایام ماه رمضون بود نمایشگاه کامپیوتر برگزار شده بود ، رفته بودم دیدم یکی از این گوشی چینی ها هست ، صاحب مغازه بهم گفت با خرید این گوشی از لپتاپ بی نیاز میشی ، منم خواستم سر کارش بگذارم ، گفتم که یعنی ویندوز داره ، گفتش که اره کاملا ویندوز داره ، روشنش کردم ، دیدم اولش وقتی که روشن شد ، اون صفحه سیاه اومد توش هم علامت ویندوز ایکس پی بود ، بعد صفحه ابی اومد توش نوشته بود wellcome ، بعدش هم صفحه دسکتاپ ویندوز ایکس پی اومد ، گفتش که ببین کاملا ویندوزه ، ازش پرسیدم برنامه های کامپیوتر رو اجرا میکنه ، گفت : بله همه رو اجرا میکنه ، رفتم توی منوش دیدم که منوش مثل همین گوشی چینی اشغالیاست !!!

بهش گفتم این کجاش ویندوزه ، سامسونگم رو دروردم بهش نشون دادم گفتم این ویندوزه نه اون ، گفتش که نه باید سیمکارت توش بگذاری تا برنامه هاش بیان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
این خاطره به این قشنگی رو گفتم ، تا تشویق بشید نه این که تاپیک خشک بشه !

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام یک روز تو تاکسی نشسته بودم داشتم از کرج بر میگشتم تهران و صندلی جلو بودم تو بغل راننده (ماشین پیکان بود ولی فضا در حد موتور گازی هم نبود!) راننده هم به قول مهدی از عزیزان سوژه زبان !
داشتم با قیصر sms بازی(ببخشید پیامک بازی) می کردم تو حال خودم بودم یه دفه راننده یا صدای نکره و با لحجه غلیظ گفت (اااااااه ه ه ه ه انقد از این گوشی های چینی بدم میاد که نگو) عقب همه از خواب پریدن :lol::lol:
بد جوری شاکی شدم گفتم آقا چینی نیست که همین جوری قاطی میکنی همه رو از خواب بیدار کردی :eek:
گفت پس ماله کجاست گفتم تایوان ولی از این گوشیهای زپرتی نیست !
گفت نه از همون هاست ! :hmm: من دیدم که این چینی همشون از این خودکار نوری ها داره که میکشی روش کار بکنه !

تا اومدم جواب بدم (گفتم تا این که حالیش نیست حالا من بیام براش توصیخ بدم که چی بشه فقط خودمو خسته کردم) هیچی نگفتم !
بعد از 30 ثانیه رسیدم به مقصد پولشو دادم و پیاده شدم

حالا میخوام بدونم که اگه به شما یه همچین حرفی بزنن بگن گوشیت از این چینی هاست
چی جواب میدین؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
البته این زیاد مربوط به ppc نیست ولی عمق فاجعه رو در بین غربی ها که مثلا باید اخر تکنولوژی باشن میرسونه!
یه سال پیش بود که با یه خانم محترمی:D راه میرفتم که یکی ازین گوشیهای در پیتی (نوکیا بود فکر کنم) داشت.
اون موقع هنوز تو دهات بودم و هنوز به شهر نیومده بودم (به قول حسین:hmm:)
خواستم واسش با بلوتوث چیزی بفرستم, ازش پرسیدم گوشیت BT داره؟ گفت نمیدونم!
منم گوشی رو گرفتمو BT رو پیدا کردم و خواستم روشنش کنم که با مخالفت سرسختانه ایشون مواجه شدم:blink:
دلیلشو که پرسیدم گقت " واسم پول میفته, نمیخوام:eek:"
خلاصه وقت بسیار زیادی رو مجیور شدم تلف کنم که بهش حالی کنم این اصلا ربطی به operator نداره و پول نمیفته واست. اونم با قبول اینکه اگه پولی افتاد من باید بدم, اجازه داد روشنش کنم. که البته اخرش هر اهنگ/ویدیو هم که فرستادم رو گوشیش نتونست باز کنه.
ولی واقعا جای تفکر داره! فکر میکنم یا ایرانیها اطلاعاتشون در زمینه موبایل در حد دکتراست یا ملت این طرف در این زمینه خیلی خنگن!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
البته این زیاد مربوط به ppc نیست ولی عمق فاجعه رو در بین غربی ها که مثلا باید اخر تکنولوژی باشن میرسونه!
یه سال پیش بود که با یه خانم محترمی:D راه میرفتم که یکی ازین گوشیهای در پیتی (نوکیا بود فکر کنم) داشت.
اون موقع هنوز تو دهات بودم و هنوز به شهر نیومده بودم (به قول حسین:hmm:)
خواستم واسش با بلوتوث چیزی بفرستم, ازش پرسیدم گوشیت BT داره؟ گفت نمیدونم!
منم گوشی رو گرفتمو BT رو پیدا کردم و خواستم روشنش کنم که با مخالفت سرسختانه ایشون مواجه شدم:blink:
دلیلشو که پرسیدم گقت " واسم پول میفته, نمیخوام:eek:"
خلاصه وقت بسیار زیادی رو مجیور شدم تلف کنم که بهش حالی کنم این اصلا ربطی به operator نداره و پول نمیفته واست. اونم با قبول اینکه اگه پولی افتاد من باید بدم, اجازه داد روشنش کنم. که البته اخرش هر اهنگ/ویدیو هم که فرستادم رو گوشیش نتونست باز کنه.
ولی واقعا جای تفکر داره! فکر میکنم یا ایرانیها اطلاعاتشون در زمینه موبایل در حد دکتراست یا ملت این طرف در این زمینه خیلی خنگن!

خداییش با اینکه آدم بی سواد در عرصه تکنولوژی تو ایران هست
ولی خداییش به خریت این خارجی ها نمیرسه :p

arman_123456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا قشنگ ترین تردی که دیدم تو عمرم همین بود ، :lol:

بالا