• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بستن پورتها در ويندوز

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشيد، لطفا منو راهنمايي كنيد كه چه شكلي ميتونم به وسيله VB پورتهاي يك كامپيوتر رو مسدود كنم، به طوري كه نتونه تو شبكه كار كنه.
اين كارو ميخام انجام بدم، تا بتونم از روي كامپيوتر خودم، دسترسي بقيه كامپيوترها به شبكه رو كنترل كنم.
پيشاپيش از راهنماييتون متشكرم.

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
تنها راهش اينه كه برنامت اون پورتها رو Bind كنه (يعني رو اون پورتها همينجوري الكي گوش وايسه )

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني اگه مثلا من به پورت 80 گوش بدم، ديگه اون كامپيوتر نميتونه وب داشته باشه؟ اگه اين شكلي بشه واقعا عاليه

phyma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من نمي دونم ولي تو يک کتاب هک ديدم با استفاده از کنترل winsock پورت ها رو کنترل کرد
اگر وقت کردم کدش رو مي نويسم

amirkarimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mamiz :
يعني اگه مثلا من به پورت 80 گوش بدم، ديگه اون كامپيوتر نميتونه وب داشته باشه؟ اگه اين شكلي بشه واقعا عاليه

سلام ! ببين ، اگه يه برنامه ديگه زود تر از تو اون ژورت رو گرفته باشه !!! تو نميتوني بگيريش !!! :f34r:
اگر ميخواي همه چيزو راجع به سوكتها بدوني به راهنماي MSDN مراجعه كن ( WinSock 2 / Platfrom SDK ).

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
به نقل از mamiz :
به راحتي ميشه از يه پورت ديگه واسه Http استفاده كرد با :
اما دزسته با گوش دادن به اين پورت اونو غير قابل استفاده براي برنامه هاي ديگه ميكنيد (و برنامه هاي ديگه هم ميتونن اين بلا رو سر شما بيارن همونجوري كه دوستمون گفت)

بالا