آژانس هواپیمایی

بستن یک پنجره به صورت اجباری

شروع موضوع توسط sub ‏22 ژوئن 2007 در انجمن Visual Basic 6

  1. sub

    sub Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2006
    نوشته ها:
    332
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سابستان
    سلام
    من می خوام یه پنجره که مال یه پروژه دیگه هست (اون پروژه به صورت Exe در اومده) رو ببندم. از DestroyWindow که یک API هست استفاده کردم. ولی بعضی از پنجره ها رو نیم تونه ببنده. چکار کنم که حتماً اون پنجره بسته بشه. (میدونم که بسته شدن اجباری یه پنجره ممکنه اثرات سوئی داشته باشه)
     
  2. On Parole

    On Parole کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    3
    مثلآ یه مثال از اون پنجره هایی که بسته نمی شه بزن
    تا ببینم کمکی از دستم بر می آد یا نه
    چون قاعدتآ باید با اون ای پی ایی که گفتید کارش راه بیفته !
     
  3. sub

    sub Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2006
    نوشته ها:
    332
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سابستان
    مثلاً پنجره Phone Dialer که با استفاده از یه API باز میشه.
    این رو بگیر.
    مشاهده پیوست TAPI1.zip
    یه فایل exe هست. اجراش کن و یه شماره تلفن الکی وارد کن و Start Session رو کلیک کن. اگه الان هر چی سعی کنی، با DestroyWindow نمی تونی ببندیش.
     
  4. On Parole

    On Parole کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    3
    شرمنده من یکم از فایل های اگزه غریبه می ترسم !
    من Phone Dialer رو با دستور dialer.exe تو Run آوردم و به روشی که تو ضمیمه هست بستمش
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستی اگه برات پنجره تایید بستن Phone Dialer اومد برای اونهم طبق همین روش برنامه بنویس !
     

    فایل های ضمیمه:

    • WM_CLOSE.zip
      اندازه فایل:
      1.7 KB
      نمایش ها:
      8
  5. sub

    sub Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2006
    نوشته ها:
    332
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سابستان
    میشه منظورتون رو واضح تر بگید.
     
  6. On Parole

    On Parole کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    3
    ببین به طور پیش فرض وقتی پنجره Phone Dialer رو می بندی یه پنجره ای می آد و دوباره برای بسته شدنش
    تاییدیه می خواهد . ظمنآ یه گزینه تو پنجرهه هست که می گه هنگام بسته شدن پنجرهPhone Dialer دیگه این
    پنجره نشون داده نشه .
    یه چیز تو مایه های dont show again ...
    گرفتی ؟
     
  7. خرید بیت کوین3eo
  8. sub

    sub Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2006
    نوشته ها:
    332
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سابستان
    می دونم که پنجره ای برای تائید بسته شدن میاد.
    این گزینه do not show ... کجا هست؟
     
  9. On Parole

    On Parole کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    3
    اینجا !
     

    فایل های ضمیمه:

    • 1.JPG
      1.JPG
      اندازه فایل:
      12.9 KB
      نمایش ها:
      5
  10. sub

    sub Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2006
    نوشته ها:
    332
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سابستان
    از من این گزینه رو نداره!!!!!!:blink:
     
  11. On Parole

    On Parole کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    3
    ببینم احیانآ شما مارو فیلم نکردی ؟ ;)
    ببین عزیزم شما حواستون نبوده و گزینه دونت شو رو زدی بنابراین دیگه نمی آد
    حالا برای اینکه بیاد به این عکس نگاه کنید و طبق اون مقادیر را در ریجستری تغییر دهید
    منظورم مقدار ConfirmExit هست که باید برابر 1 قرار بگیره
     

    فایل های ضمیمه:

    • 1.JPG
      1.JPG
      اندازه فایل:
      30.8 KB
      نمایش ها:
      6
  12. sub

    sub Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2006
    نوشته ها:
    332
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سابستان
    من با وجود اینکه قبلاً چنین گزینه ای رو نزدم، ولی این پنجره نمی یاد.
    در ضمن من فکر کردم منظور شما پیغام زیر هست که هنگامی که یه تماس در حال برقراری هست و شما پنجره phone Dialer رو می خواید ببندید.:D
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی