• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بسته شدن سايت الترگلد

gog2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايا سايت التر گلد به كل جمع شده چون الان يك هفته است وارد سايت نميشه و اين اخطارو ميده حتي با فيلتر شكن هم فرقي نكرد ايا كسي تونسته وارد سايت بشه؟؟؟؟

Bad Gateway
(connection refused)

If you are receiving this response, the customer server refusing connections from our proxy.
We are only serving as an intermediate proxy in this matter and do not manage or control the actual web site or servers. Please contact support for the website you are trying to reach.
Thank you.

--------------------------------------------------------------------------------

Proxy Shield​

واقعا اين سايت يك سايت كلاهبرداره يعني پولارو خوردو در رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
این سایت از اول هم معلوم بود ایرانی هست و مطمئن بودم یه روزی کارش به اینجا میرسه !

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
یکی بود خیلی براش تبلیغ می کرد و سر و دست میشکوند ، بهش می گفتم اینکه ایرانیه ، نکنه مال خودته ، بحث رو عوض می کرد :D

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یکی بود خیلی براش تبلیغ می کرد و سر و دست میشکوند ، بهش می گفتم اینکه ایرانیه ، نکنه مال خودته ، بحث رو عوض می کرد :D
منم فکر میکنم ایرانی بود... از روی شکل و شمایلش.
این c-gold هم همینطوری میشه حالا ببینید کی گفتم. فکر کنم مالزیایی باشن...

gog2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر كجايي بود ولي طرف خيلي خبره بوده كه اكثر سايتها حسابشو اضافه كرده بودن :D
سايتش خيلي ضعيف بود اكثر قسمتهاي سايتش خطا ميداد منم براي همين از ثبت نام درش منصرف شدم فرداش كه رفتم ديدم اينطوري شده حالا كيا بيشترين ضرر كردن:p

ميگم نكنه ليبرتي رزرو هم اين طوري بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
این سایت از اول هم معلوم بود ایرانی هست و مطمئن بودم یه روزی کارش به اینجا میرسه !

سلام!!
من که فکر نمیکنم ایرانی باشه!!!لااقل شاید ایرانی ها هم توش دست داشتن چون به نظر من آلتر گلد هدف اصلیش واسه هایپ ها بود،توی سایتش هم که خیلی ها لیبرتی و حتی فکر کنم ایگلد رو هم چنج میکردن!!

کلی سود کرد اینجا!!!

اما یک مساله هست که خیلی جالبه!!!

از همون روزای اولی که آلتر گلد اومد خیلی ها میگفتن ایرانیه چرا؟؟نمیدونم:D

shahi33

Registered User
لایک‌ها
5
من يه دوست دارم كه كارش زدن هايپه
اون بهم گفت الان كار هايپ ها عوض شده تا 1 ماه كار ميكنن كل سود ها رو منظم به روز پرداخت ميكنن
بعد از يه ماه يا بيشتر جمع ميكنن ميرن
اگه روزي كه سايت مياد بالا توش سرمايه بذاريد سودتونو ميگيريد ولي ديگه نبايد توش پول بذاريد چون هاپولي ميشه:D
اگه سايتي سراغ داريد كه 1 روزه تاسيس شده حتما اينجا لينك بديد ما هم استفاده كنيم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من يه دوست دارم كه كارش زدن هايپه
اون بهم گفت الان كار هايپ ها عوض شده تا 1 ماه كار ميكنن كل سود ها رو منظم به روز پرداخت ميكنن
بعد از يه ماه يا بيشتر جمع ميكنن ميرن
اگه روزي كه سايت مياد بالا توش سرمايه بذاريد سودتونو ميگيريد ولي ديگه نبايد توش پول بذاريد چون هاپولي ميشه:D
اگه سايتي سراغ داريد كه 1 روزه تاسيس شده حتما اينجا لينك بديد ما هم استفاده كنيم

نه دوست عزیز من اینطوری ها هم نیست....
وگرنه کاری نداره که..هر سایت جدیدد که اومد 100000 دلار اینوست میکنم..اونا هم پول مارو میدن (جون عمشون )بعد دیگه گولشون میزنیم و اینوست نمیکنیم:D

هر ادمینی یک سیاست کاری داره که طبق همون روال پیش میره..یکیم ناشی هست از 1 دلار هم نمیگذره.

در هر صورت اینوست کردن کار احمقانه ای میباشد که خود من بار ها و بار ها این کار احمقانه را انجام دادم و باز هم آدم نمیشم!:wacko:

mahyar2020

کاربر فعال درآمد اینترنتی<br>فروشنده معتبر [<a tit
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آقا با وب مانکی کار کنید فقط
ببینید کی بهتون گفتم

بالا