آژانس هواپیماییexchanging

بعد از سالها کار با PC شاخ در می آورم

شروع موضوع توسط MD66 ‏9 مارس 2010 در انجمن ویندوز

  1. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    سلام


    آقا امروز یه عکسی رسید دستم که یه قسمتش رو سفید کرده بودن پوشونده بودن و معلوم نشه
    خب از نظر علمی و کامپیوتری پیکسلهای سفید روی پیکسلهای قبلی رو گرفته و چون عکس ذخیره شده خبری از لایه و ... فتوشاپ هم نیست و دیتا با موفقیت ذخیره شده و الان هم عکس باز میشه همون قسمتهای سفید هست
    خب تا اینجا که هیچ اما

    وقتی که فولدر در حالت THumb نشون داده میشه قسمت سفید شده نه تنها نیست بلکه پیکسلهای پوشیده شده هم نشون داده میشه و زیرش معلومه چی بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یکی بگه این یهههههههنی چی؟
    یکی یه توضیح بده عکس در فرمت jpg هست
    میشه کامل پیکسلهای سفید رو از بین برد و ریکاوریش کرد؟
     
  2. PersianMohammad

    PersianMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2009
    نوشته ها:
    1,731
    تشکر شده:
    86
    محل سکونت:
    Tehran
    این یعنی خصیصه تامب؛ یه کم گوگولی کنی میاد دستت !
     
  3. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    میشه بیشتر بگین
    آخه وقتی عکسی ویرایش میشه و پیکسلها روش میاد مگه پیکهای قبلی از بین نمیره؟(لایه بندی که نداریم داریم ؟مگه فتوشاپه؟)
     
  4. White Raven

    White Raven Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    یه refresh thumbnail کن بلکم فرجی شد!
     
  5. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    نه بابا رفرشی نیست عکس از یه کامپ دیگه میل شده برام اینجوریه هنوز
    اصلا داره نظام ذخیره سازی عکسها میره زیر سوال....
     
  6. alizali

    alizali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    660
    تشکر شده:
    19
    نمی خواد شاخ دربیاری
    ولی یه کم به تجربه به قول خودت سالیان دارزت شک کن
    خیلی ساده است
    اصلا من برات کاری میکنم که مثلا عکس a بشه thumbnail واسه عکس b
    به همین سادگی
    یعنی تو دل عکس b عکس a قرار داده شده
    یه کم گوگل کن
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    افتاد یعنی اون دو تا عکس هر کدوم جدا جدا هستن؟
    دیدم متن رو توی عکس جاسازی میکنا
    گفتم یه بار همینجوری عکسام قاطی شده بود توی thum یه عکس بود توی واقعی یه عکس گفتم کاری ویروسه(حتما هم بوده)
    مرسی
     
    Last edited: ‏9 مارس 2010